Bygpris.dk

Diamantboremaskine

Milwaukee Diamantboremaskine DD3-152
8.775 kr.
Læs mere
Milwaukee Diamantboremaskine DD2-160 XE
5.850 kr.
Læs mere
AEG Diamantboremaskine DB1500-2XE
4.970 kr.
Læs mere
Milwaukee Diamantboremaskine DCM2-350 C
14.850 kr.
Læs mere
Bosch DIAMANTBOREMASKINE GDB 350 WE
16.230 kr.
Læs mere
Bosch DIAMANTBOREMASKINE GDB 180 WE
12.885 kr.
Læs mere
Makita Diamantboremaskine DBM130
6.295 kr.
Læs mere
HC 3W - 34501 Diamantboremaskine
27.160 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder har et stort sortiment af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden bare diamantboremaskine.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende webshoppens regningslinjer.
For mange er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage sparring omkring diamantboremaskine.
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne personligt. Dette er navnligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige diamantboremaskine hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder billige priser, og øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i det meste af landet, og dermed har flertallet chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. I kraft af det har du valget om at undgå fragten, samt samtidig hente produkterne med det samme.
De udbredte byggemarkeder køber varer fra alle mulige specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af diamantboremaskine online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Derigennem bør du modtage super anvendelig hjælp fra personale som er specialister i lige præcis diamantboremaskine.
En masse specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, som oftest drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du bestiller diamantboremaskine online på deres webshop.
Størsteparten af niche webshops er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

diamantboremaskine silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

diamantboremaskine jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

diamantboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

diamantboremaskine bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er muligt at spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet hvis projektet er CO2-besparende. Tilskudet beroer altså på at ombygningen har betydning for miljøet.
2Der præsenterer sig altid pludselige problematikker i tilfælde med omfangsrige projekter, og derfor vurderes det vigtigt at man afsætter en del tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
3Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have de presserende byggematerialer parat i god tid før du tager fat på håndværket. Du kunne udarbejde en hurtig liste hvoraf der fremgår de materialer du skal bruge, og så tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
4Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, især ved store projekter. Flere projekter gør krav på mere end en person. Samtidig vil det vise sig mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
5Du bør på ingen måde forsømme din sikkerhed, så husk beklædning såsom fod- og hovedbeklædning som beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er uundværligt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt se vejrvarslen i den tid der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre det svære byggeprojekt.
7Man bør for alt i verden ikke mangle værktøj. Ofte kan det være meningsfuldt at du har grejet til rådighed forinden du starter byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at påregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
8Husk at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du bør anskaffe assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Hvis du køber professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at få tilbud fra diverse leverandører.
9Inden du optager byggeprojektet må det være ufatteligt fundamentalt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det må være forstandigt at nedskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne indsamle ens købspris for dem én og én.
11Godt forarbejde vil altid være metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en strømlinet plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din plan.
12Der kan findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube tilbyder dig temmelig meget udbytterig viden, ikke mindst såfremt man kigger på engelsk.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er usædvanligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En del netbutikker i Danmark giver til alt held alverdens billige leveringstyper til diamantboremaskine. En der er meget populær er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså rigtig bekvem, og ofte tilmed den billigste metode til levering.

Du burde på samme måde beslutte dig for at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver uheldigvis en tand dyrere, men på den anden side usædvanlig let ved køb af diamantboremaskine online. Den mest billige leveringsmetode er unægtelig selv at hente varerne, men den mulighed kræver at du befinder dig i nærheden af internet webshoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på diamantboremaskine er selvfølgelig virkelig vital når vi absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, så af den grund er det tydeligvis meningsfuldt at vi ser tidshorisonten for levering på diamantboremaskine. De fleste forretninger på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, men glem ikke at det er underforstået at du bestiller før et konkret klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få pakken sendt afsted forinden de pakkeansatte tager hjem.

Indtil flere internet selskaber præsterer levering uden omkostninger på diamantboremaskine online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du køber for et præcist beløb. Ellers bør man udse dig den mest letkøbte leveringsmanér, hvilket ofte vil være at få leveret varerne til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig diamantboremaskine online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. De frembyder fx afhentning af diamantboremaskine i følgende områder:

Fredericia, Værløse, Gladsaxe, Odense, Roskilde, Odder, Glostrup, Frederikshavn, Holbæk, Varde, Tilst, Kalundborg, Gentofte, Silkeborg, Sønderborg, Brønshøj, Frederikssund, Højbjerg, Haderslev, Køge, Middelfart, Herlev, Aabenraa, Tårnby, Solrød Strand, Hvidovre, Herning, København, Slagelse, Allerød, Birkerød, Helsingør, Åbyhøj, Rudersdal, Frederiksberg, Nørresundby, Nykøbing Falster, Hedehusene, Næstved, Haslev, Nærum, Jyllinge, Hørsholm, Ringsted, Farum, Stenløse, Nyborg, Brøndby, Valby, Aarhus, Nakskov, Vejle, Skanderborg, Albertslund, Ballerup, Brabrand, Charlottenlund, Korsør, Rødovre, Ølstykke, Lyngby, Greve, Brønderslev, Hillerød, Vanløse, Horsens, Hjørring, Thisted, Lystrup, Virum, Kokkedal, Ishøj, Søborg, Risskov, Frederiksværk, Skive, Viborg, Vordingborg, Hobro, Grenaa, Holstebro, Vallensbæk, Taastrup, Aalborg, Hedensted, Randers, Dragør, Svendborg, Lillerød, Rønne, Esbjerg, Struer, Ikast, og Kolding, .

Click-and-collect af diamantboremaskine er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Bornholm), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at folk typisk leder efter blandt andet diamantboremaskine priser og køb diamantboremaskine. Derudover oplever vi tit online shoppere lede efter bl.a. billig diamantboremaskine, diamantboremaskine tilbud og diamantboremaskine online, plus de store byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Priser på diamantboremaskine

Det er jo efterhånden vældig overkommeligt for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige diamantboremaskine online på flere internet varehuse, og til gengæld har flere shops på nettet set sig tvunget til at mindske prisniveauet på diamantboremaskine kolossalt, og ydermere love fragt uden omkostninger.

Det kan til hver en tid blive lønnende at inspicere nogle enkelte webshops efter rabatter og tilbud på diamantboremaskine online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Man bør blot være obs på, at såfremt en e-forretning annoncerer billige diamantboremaskine online til en udsalgspris som kan ses som grænseløst billig, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel butik. Handler med kort er trods alt omfattet af en vedtægt, som begunstiger køberen imod svindlende online varehuse.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at afbetale omkostningerne til diamantboremaskine i flere bidder. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Davidsen.

Når vi ser på data bliver det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger for eksempel diamantboremaskine online og billig diamantboremaskine. Man ser derudover mange gange online shoppere lede efter bl.a. køb diamantboremaskine, diamantboremaskine tilbud og diamantboremaskine priser.

Udforsk tidligere køberes ratings

Trustpilot indebærer fuldt ud belejlige chancer for at kontrollere en stor portion aktuelle kunders bedømmelser og derfor anbefales det, at du beser webshoppens omtaler forinden du køber billige diamantboremaskine online.

Facebook frembringer tilsvarende nogle gode løsninger til at få indblik i e-firmaets popularitet. Foruden det er der nogle netbutikker hvor folk kan meddele en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel bør bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige diamantboremaskine online på en webshop bør de helt sikkert betragte e-butikkens vilkår, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde, særligt på de kendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Stark.

En nem løsning kan derfor være at tjekke om online butikken er e-mærket, siden det er et billede på at online forretningen retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at e-forhandleren jævnligt revurderes af sagkyndige der forstår de gældende regler.

Det er en rigtig god mulighed for at få bistand, hvis du bliver udsat for dilemmaer med dit køb af diamantboremaskine. Dertil er det prisværdigt at køberen er vidende om de væsentligste betingelser i forbindelse med købet af diamantboremaskine online, for eksempel den returpolitik e-shoppen lover.

I relation til det er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk beholder sin faktura, således man fremadrettet vil kunne vidne om sit køb af diamantboremaskine, uagtet om man shopper hos Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg eller Jem og Fix.

Poul Petersen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Louise gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Hanne T gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jens Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til køb på nettet
1Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under et reglement, der hjælper en imod svindlende netbutikker. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil dække betalingen over en periode.
2En række netshops byder på levering uden beregning på diamantboremaskine, men tit påkræves det at der shoppes for et fastslået beløb. Derudover burde man tage den mindst kostelige fragttype, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver en gang i mellem tillige vældig hensigtsmæssig. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
3Leveringstidspunktet kan være ret relevant i tilfælde af at man skal bruge ordren fluks, så med det formål er det skam aktuelt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid for diamantboremaskine. En hel del webshops reklamerer med billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, der dog er regnet ud fra at ordren gennemføres inden et bestemt klokkeslæt.
4Forud for at nogen shopper billige diamantboremaskine hos en butik kan man sådan set studere butikkens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke super spændende. Endvidere støtter vi at kunden er hensynstagende til de grundlæggende reglementer der kan influere på handlen med billige diamantboremaskine online, som for eksempel den returpolitik internet shoppen kører med.
5Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed afhænger af at du bor tæt på online webshoppens lager. Den løsning kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende hvis vi absolut skal bruge diamantboremaskine straks. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet varehuse fragt uden omkostninger, men i reglen kun såfremt du handler for et præcist beløb.
6Vi tilråder at undersøge om e-forhandleren er e-mærket, da det almindeligvis er en erklæring om at internet virksomheden tilslutter sig de gældende danske regler, samt at e-butikken rutinemæssigt tilses af eksperter som har ekspertise inden for vilkårene på området. Forud for at nogen handler billige diamantboremaskine på en butik bør de på en vis måde løbe igennem netshoppens forretningsaftale.
7Trustpilot genererer en række nyttige muligheder for at eksaminere en lang række øvrige kunders omtaler og på grund af dette foreslår vi, at du gennemgår internet webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige diamantboremaskine online. Facebook byder på lige så vel fuldkommen passelige chancer for at få indtryk af e-firmaets kundetilfredshed.
8En masse outlets på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragttyper til diamantboremaskine. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente dine nye produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er altså temmelig uproblematisk, samt i mange tilfælde også den prisbilligste leveringsmåde.
9Det er jo ret så smertefrit for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige diamantboremaskine hos diverse internet webshops, og så frembyder adskillige internet virksomheder gratis fragt. Det kan alligevel blive lønnende at sammenholde diverse shops på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.