Bygpris.dk

Diamantklinge

Festool diamantklinge C-D 230 Premium 769159 - Beton
1.375 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge ALL-D 230 Premium - Allround
1.160 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge ALL-D 125 Standard - Allround
195 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge MJ-D125 Premium - Fuger
845 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge ALL-D 125 Premium - Allround
630 kr.
Læs mere
Festool diamantklinge C-D 125 Standard - Beton
550 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge C-D 125 Premium - Beton
740 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge TL-D125 Premium - Fliser
420 kr.
Læs mere
Diamantklinger Laser 230 mm - granit KwB 7238-40
569 kr.
Læs mere
Diamantklinger 230 mm - fliser KwB 7258-40
399 kr.
Læs mere
Diamantklinge til fuge fræsning, 125mm Bosch Expert
935 kr.
Læs mere
Diamantklinger 230 mm - beton med stål KwB 7228-40
658 kr.
Læs mere
Diamantklinger til sten 125 mm - 3 stk Kreator
199 kr.
Læs mere
Diamantklinge Ø 178 mm - sten HERO 3208-178
159 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, og øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot diamantklinge.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
For en del er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos en webshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af diamantklinge.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte materialerne selv. Det er især en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige diamantklinge fra webshop til webshop. Nogle har fokus på de bedste tilbud, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder varer fra adskillige nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af diamantklinge online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og derigennem har man mulighed for at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Takket være dette kan man spare leveringsomkostningen, og tilmed få varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
De fleste små butikker er små virksomheder, som oftest er danske, måske endda lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at købe diamantklinge online på deres webshop.
Alverdens nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem bør du forvente super brugbar assistance fra medarbejdere der er specialister i netop diamantklinge.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

diamantklinge jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

diamantklinge bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

diamantklinge harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

diamantklinge silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig ofte uventede hovedpiner når det gælder større opgaver, og derfor kan det vise sig essentielt at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
2Husk at overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for skal investere i professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Når du vil benytte hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at notere forslag fra diverse virksomheder.
3Man må nødig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at du har grejet tilgængeligt når du starter byggeriet. Glem ikke at medregne de her udgifter i byggeriets budget.
4Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor kan du hyppigt tage notits af vejrmeldingerne i perioden for arbejdets start, så du undgår at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger bedst som du er midt i dit krævende projekt.
5Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig hvis det er væsentlige ombygninger. Større byggeprojekter behøver mere end en person. Derudover vil det vise sig bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
6I god tid inden at du opstarter byggeprojektet må det være ufatteligt afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
7Der kan findes et stort udvalg af instruktioner og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube giver en masse anvendelig oplysning, navnligt hvis man kigger på engelsk.
8Det er muligt at indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet beroer altså på at byggeriet forbedrer naturen.
9Det kan vise sig at være af stor betydning at have et udgiftsbudget for optimeringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være rationelt at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man bør søge sig frem til ens omkostning ved dem enkeltvis.
10Du bør aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beklædning såsom hoved- og fodbeklædning som sikring mod potentielle skader. Det er smart at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
11Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har alle materialer til disposition i god tid før du kaster dig over dit arbejde. Du får god gavn af at lave en punktforms note med alt du skal bruge, og som det næste efterse hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
12Planlægning bliver vejen til et godt forløb med projektet. Du må udarbejde en klar køreplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du nedskriver din strategi.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som jo er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt imponerende. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En lang række shops på nettet frembyder i vore dage et stort udvalg af billige fragtmetoder til diamantklinge. Førstevalget hos mange er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye produkter når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig særligt let gængelig, og endda endvidere den mest billige leveringsudgave.

Du burde endvidere beslutte dig for at bestille levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Metoden er til tider et hak mindre billig, men ydermere ret så let med diamantklinge online. Den mest prisbevidste leveringsmåde er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed kræver at du lever lige ved e-shoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på diamantklinge er naturligvis usædvanlig relevant når vi har behov for produkterne fluks, og med det formål er det ganske fornuftigt at du besigtiger tidshorisonten for levering på diamantklinge. De fleste internet foretagender – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næste hverdag på utallige varenumre online, som trods alt står og falder med at bestillingen laves forud for et konkret tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produktet ekspederet inden pakkemedarbejderne har fri.

Indtil flere online selskaber frembyder fragt uden gebyr på diamantklinge online, men tit afkræver det at man aftager for en fastsat pris. Derudover må man tage den billigste fragtmetode, hvilket tit er at få leveret varerne til en pakkeshop.

Temmelig mange netbutikker frembyder click-and-collect hvor man handler billig diamantklinge online men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne foreslår bl.a. klik-og-hent på diamantklinge i disse byer:

Svendborg, Valby, Hvidovre, Fredericia, Hjørring, Vordingborg, Glostrup, Randers, Søborg, Frederikshavn, Farum, Ballerup, Kokkedal, Holstebro, Aalborg, Lyngby, Helsingør, Brønderslev, Herlev, København, Åbyhøj, Slagelse, Vallensbæk, Struer, Silkeborg, Jyllinge, Frederiksværk, Middelfart, Roskilde, Ølstykke, Rudersdal, Kolding, Skanderborg, Greve, Horsens, Dragør, Frederiksberg, Gladsaxe, Vejle, Hedehusene, Thisted, Solrød Strand, Hørsholm, Ringsted, Nærum, Nørresundby, Lystrup, Varde, Risskov, Nakskov, Holbæk, Højbjerg, Brøndby, Nyborg, Rødovre, Hedensted, Herning, Lillerød, Birkerød, Haslev, Frederikssund, Viborg, Esbjerg, Tilst, Korsør, Rønne, Skive, Næstved, Hobro, Ishøj, Tårnby, Charlottenlund, Virum, Albertslund, Værløse, Vanløse, Brønshøj, Stenløse, Køge, Sønderborg, Kalundborg, Haderslev, Aabenraa, Grenaa, Odder, Taastrup, Allerød, Nykøbing Falster, Brabrand, Gentofte, Ikast, Odense, Hillerød, og Aarhus, .

Klik-og-hent ift. diamantklinge er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk ofte efterspørger bl.a. diamantklinge priser og diamantklinge online. Derudover oplever man som regel mennesker søge fx billig diamantklinge, køb diamantklinge samt diamantklinge tilbud, foruden de store byggecentre som Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Tilbud på diamantklinge

Det har vist sig at være særligt bekvemt for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige diamantklinge online hos flere internet virksomheder, og følgelig har mange forhandlere på nettet fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på diamantklinge helt i bund, og endda tilbyde billig fragt.

Det kan dog imidlertid vise sig gavnligt at undersøge enkelte internet firmaer efter tilbud og rabatter på diamantklinge online før du shopper, sådan at du er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Man bør ikke desto mindre være klar over, at hvis en internet virksomhed reklamerer billige diamantklinge online på tilbud til en udsalgspris der kan virke besynderligt fordelagtig, så kunne det for det meste være et symbol på en uægte e-handler. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af et lovbud, der assisterer køber overfor uoprigtige e-shops.

Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du tilstræber at klare pengene til diamantklinge over tid. Det foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Silvan.

Når der ses på tallene bliver det markant, at mennesker typisk søger efter blandt andet billig diamantklinge og diamantklinge online. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter fx køb diamantklinge, diamantklinge tilbud og diamantklinge priser.

Læs eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot yder i højeste grad passende chancer for at vurdere ret mange forhenværende køberes erfaringer og derved er det en hjælp, at du gransker e-forretningens vurderinger forud for at du shopper billige diamantklinge online.

Facebook præsterer desuden egentlig gode genveje til at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus. I øvrigt møder vi endda e-butikker som tilbyder kunderne at notere en anmeldelse af deres køb, som lige så vel kan benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen bestiller billige diamantklinge online i en e-handler burde man i princippet granske deres handelsaftale, men det er typisk ikke videre interessant, især ved de velkendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

En nem løsning kan derfor være at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være en indikator for at internet selskabet retter sig efter den officielle danske lovgivning, samt at e-butikken ofte evalueres af jurister som har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Dette er desuden din genvej til opbakning, hvis du udsættes for dilemmaer i processen med din bestilling af diamantklinge. For øvrigt er det smart at du er omhyggelig omkring de primære regler der spiller ind i forbindelse med købet af diamantklinge online, eksempelvis den byttepolitik webshoppen kører med.

I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne påvise købet af diamantklinge, uanset om man har købt ved Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

Christian gav 5 stjerner

Fremragende!

Inge Jensen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jette Christiansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Karen E gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til internetshopping
1Flere internet virksomheder byder på fragt uden gebyr på diamantklinge, men oftest kun såfremt man indkøber for en bestemt sum. Desuden skulle man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsudgave, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringsformen er som regel ligeledes super fleksibel. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
2Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en lov, der passer på dig som kunde imod falske internet forretninger. Som et alternativ kan du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at klare prisen over tid.
3Forinden folk shopper billige diamantklinge på en internet virksomhed bør man altid løbe igennem netshoppens handelsvilkår, men det er typisk et omfattende projekt. I øvrigt er det en hjælp at køberen er vaks omkring de mest betydningsfulde forhold der indvirker på bestillingen af billige diamantklinge online, for eksempel den ombytningsret online forhandleren garanterer.
4Leveringstiden er selvfølgelig meget afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge din ordre omgående, og af den grund er det nemlig essentielt at man ser nærmere på den forventede leveringstid for diamantklinge. De fleste online outlets frembyder billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, som trods alt tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
5Trustpilot tilbyder uden sammenligning passelige chancer for at tolke en lang række øvrige kunders betragtninger og af den grund er det en hjælp, at du sonderer online shoppens omtaler inden du shopper billige diamantklinge online. Facebook leverer lignende flere værdifulde metoder til at få indblik i internet webshoppens popularitet.
6Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, hvilket burde være et bevis på at e-handlen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, samt at netbutikken af og til overvåges af specialister der forstår vilkårene. Inden nogen handler billige diamantklinge i en online forretning kunne man på en vis måde overveje webshoppens handelsaftale.
7Det har vist sig at være i høj grad smertefrit for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige diamantklinge på flere webbutikker, og på grund af dette præsterer flere online shops fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel være indbringende at efterse forskellige online forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.
8Den mest prisbevidste leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du befinder dig nærved online forretningens adresse. Den leveringsversion er usædvanlig aktuel forudsat man står og skal bruge diamantklinge øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en række internet butikker gratis fragt, men i mange tilfælde afkræver det at du bestiller for et fastsat beløb.
9De fleste outlets på nettet giver nu et hav af forskellige billige muligheder for levering til diamantklinge. Den mest almindelige er nu om stunder udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Metoden er altså usædvanlig overkommelig, samt typisk derudover den prisbilligste leveringsmulighed.