Bygpris.dk

Diamantskærer

Festool Akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li 5,2 EBI-Plus
5.730 kr.
Læs mere
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 125 FH Plus
2.595 kr.
Læs mere
Festool Akku Diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li EB-Basic
3.195 kr.
Læs mere
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus-FS
3.385 kr.
Læs mere
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 230 FS
5.115 kr.
Læs mere
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus
2.910 kr.
Læs mere
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 230
4.690 kr.
Læs mere
Festool Akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li 5,2 EBI-Plus
5.995 kr.
Læs mere
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 230 FS
5.110 kr.
Læs mere
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus
2.910 kr.
Læs mere
Festool Akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li EB-Basic
3.749 kr.
Læs mere
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 230
4.685 kr.
Læs mere
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus-FS
3.373 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de gængse byggekæder.
For mange er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra en webshop, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af diamantskærer.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du lede andre steder.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Derfor skal man kende butikkens regler.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt sortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot diamantskærer.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige diamantskærer hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på gode priser, og nogle satser på faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler produkter fra adskillige leverandører, så du kan vælge fra et stort sortiment af diamantskærer online.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og herigennem har du valget om at købe online og transportere materialerne personligt. Derigennem kan du undvære leveringsomkostningen, og endda få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online vil du få en bedre pris.
En masse specialiserede netbutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du køber diamantskærer online fra deres webshop.
En masse webshops som sælger få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de ikke sælger andet. Således kan du opleve en høj grad af kompetent sparring fra nogle der er specialister i lige præcis diamantskærer.
Danmarks største byggekæder

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

diamantskærer jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

diamantskærer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

diamantskærer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

diamantskærer silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der findes en overflod af instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med ekstremt meget konstruktiv viden, i særlig grad såfremt du leder på engelsk.
2Forud for at du går i gang med byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt værdifuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Der præsenterer sig jævnligt utidige vanskeligheder ved svære projekter, og pga. dette viser det sig væsentligt at man afsætter en del tid i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
4Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrforudsigelserne lige før byggeriets start, så det ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du netop er startet på dit vigtige projekt.
5I mange tilfælde vil det være essentielt at have en budgetoversigt for ombygningen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive en fordel at nedskrive hver enkelt udgift, og efterfølgende søge sig frem til ens omkostning ved dem alle sammen.
6Du skal nødig undvære arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig afgørende at du har grejet til rådighed akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden godt at tillægge de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
7Det kan overvejes at spørge om assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om store byggeprojekter. Omfangsrige opgaver behøver mere end en person. Endvidere må det være mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal lave en strømlinet dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du nedskriver handlingsplanen.
9Glem ikke at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald ombygningen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
10Du skal ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk beskyttelse som eksempelvis arbejdssko som beskyttelse mod eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, især ifald du ikke har professionel hjælp.
11Husk at tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal anskaffe professionel hjælp til afslutningen af det. Hvis du ønsker assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at tage imod tilbud fra flere firmaer.
12Måske kan det blive væsentligt at du har samtlige byggematerialer klar til brug i god tid før du går i gang med arbejdet. Du har fordel af at udfærdige en enkel note hvoraf der fremgår alle de ting du har brug for, og bagefter granske hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er enormt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket jo er rigtig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

En masse online webshops tildeler nu om stunder diverse billige fragtløsninger til diamantskærer. Den mest populære er nu om stunder pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når du har tid. Denne er nemlig ret praktisk, og oftest desuden den prisbilligste fragtløsning.

Du bør ydermere forsøge at få varerne sendt til dit hus eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver uheldigvis en lille smule mere omkostningsfuld, men endda ekstremt fleksibel ift. diamantskærer online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som dog afhænger af at du har bopæl tæt på online forhandlerens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på diamantskærer er naturligvis yderst central i tilfælde af at du skal bruge din ordre straks, så med det formål er det virkelig meningsfuldt at du checker leveringstidspunktet ved diamantskærer. En masse e-handler – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer online, men det er regnet ud fra at ordren indsendes forud for et besluttet tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken fikset inden personalet holder fyraften.

En række netbutikker lover levering uden gebyr på diamantskærer online, men tit kun såfremt du handler for et præcist beløb. Som alternativ bør man gribe den billigste metode til levering, hvilket ofte vil blive at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En del byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man køber billig diamantskærer online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma og Silvan. De tildeler bl.a. klik-og-hent på diamantskærer i følgende byer:

Hørsholm, Albertslund, Tårnby, Viborg, Odder, Aarhus, Roskilde, Kolding, Haderslev, Holbæk, Ølstykke, Silkeborg, Ikast, Åbyhøj, Skive, Haslev, Dragør, Taastrup, Greve, Rønne, Vallensbæk, Risskov, Ballerup, Jyllinge, Struer, Grenaa, Charlottenlund, Lystrup, Valby, Virum, Ishøj, Rødovre, Nykøbing Falster, Hillerød, Nakskov, Hvidovre, Brønshøj, Gladsaxe, Brønderslev, Fredericia, Hedehusene, Frederikshavn, Værløse, Frederiksberg, Skanderborg, Esbjerg, Odense, Brabrand, Slagelse, København, Farum, Solrød Strand, Vanløse, Helsingør, Køge, Randers, Thisted, Søborg, Stenløse, Middelfart, Svendborg, Aabenraa, Ringsted, Nørresundby, Glostrup, Korsør, Rudersdal, Sønderborg, Nærum, Aalborg, Brøndby, Vordingborg, Gentofte, Birkerød, Frederiksværk, Lyngby, Vejle, Tilst, Højbjerg, Kalundborg, Nyborg, Holstebro, Varde, Hedensted, Horsens, Kokkedal, Hjørring, Herlev, Hobro, Herning, Lillerød, Næstved, Frederikssund, og Allerød, .

Klik-og-hent ift. diamantskærer er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland).

Ved indkig i data fremstår det markant, at online shoppere tit søger efter fx køb diamantskærer og diamantskærer online. Vi ser derudover ofte internet shoppere lede efter blandt andet diamantskærer priser, diamantskærer tilbud og billig diamantskærer, plus de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Gode priser på diamantskærer

Det er virkelig smart for folk at finde tilbud på billige diamantskærer online i blandt diverse e-butikker, og til tak har de fleste firmaer på nettet ikke kunne slippe for at sænke udsalgspriserne på diamantskærer kolossalt, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid blive gavnligt at kontrollere en række internet firmaer efter billige priser på diamantskærer online inden du køber, så du er skråsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Du skal alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet shop afsætter billige diamantskærer online for en tilbudspris som anses for ekstraordinært billig, kan det tit være et signal om en snydagtig shop. Kortkøb er i hvert fald inkluderet i en bestemmelse, som sikrer os overfor uægte internet shops.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte en løsning som fx ViaBill, såfremt du agter at afbetale pengene til diamantskærer over tid. Det foreslåes typisk ved nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som fx Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger bl.a. diamantskærer tilbud og diamantskærer priser. Vi ser derudover ofte online shoppere kigge efter bl.a. billig diamantskærer, køb diamantskærer samt diamantskærer online.

Undersøg folks evalueringer

Trustpilot fremskaffer ganske troværdige chancer for at fortolke mange aktuelle konsumenters tanker og herved anbefaler vi, at du studerer netshoppens kritik forinden du placerer din ordre på billige diamantskærer online.

Facebook yder ligeledes fuldstændig sikre metoder til at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Desuden ser vi mange forretninger på nettet som tilbyder kunderne at forfatte en omtale af deres køb, som desuden må drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige diamantskærer online hos en e-forhandler bør man til hver en tid studere netbutikkens handelsaftale, dog er det undertiden ikke særlig sjovt, særligt på de gængse byggecentre som Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden mulighed er at undersøge om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, grundet at det bør være et bevis på at e-shoppen forsvarer de officielle danske regler, tillige med at online webshoppen jævnligt revideres af jurister som er meget bekendte med lovgivningen.

Dette er desuden din mulighed for at få assistance, når du udsættes for problemer i processen med din shopping med diamantskærer. Herudover er det klogt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende bestemmelser der har indflydelse på købet af diamantskærer online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-handlen anvender.

I den relation er det desuden afgørende, at man stadig bevarer sin ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af diamantskærer, ligegyldig om man har handlet hos Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix eller XL-Byg.

Hanne gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Inger A gav 4 stjerner

Udmærket

Mette D gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Niels Andersen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til online indkøb
1Det har vist sig at være særdeles let gængeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige diamantskærer fra forskellige online shops, og følgelig lover en hel del online selskaber levering uden omkostninger. Trods dette kan det til hver en tid være profitabelt at eftergå visse e-forhandlere efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris.
2Trustpilot frembringer de facto ønskværdige chancer for at vurdere ret mange forhenværende konsumenters synspunkter og på grund af dette foreslåes det, at du undersøger online firmaets vurderinger inden du handler billige diamantskærer online. Facebook tilbyder på samme måde regulære solide muligheder for at få indtryk af e-forhandlerens kundetilfredshed.
3Forinden folk shopper billige diamantskærer i en forretning på nettet kan de i virkeligheden få overblik over butikkens handelsvilkår, det er dog normalt ikke super spændende. Endvidere slår vi et slag for at du er obs på de mest vitale betingelser der indvirker på handlen med billige diamantskærer online, som eksempelvis den returret hjemmesiden garanterer.
4Masser af shops på nettet udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringstyper til diamantskærer. Den mest populære er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo meget fleksibel, og i mange tilfælde ydermere den billigste mulighed for fragt.
5Den prisbilligste fragtmetode er dog selv at hente pakken, men dette står og falder med at du har bopæl med kort afstand til internet firmaets bopæl. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant om man står og skal bruge diamantskærer straks. Alternativt så frembyder enkelte internet handler fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der aftages for et fastslået beløb.
6Generelt går vi ind for at undersøge om e-shoppen er e-mærket medlem, da det ofte er en sikkerhed for at e-forretningen efterlever de danske retningslinjer, foruden at webbutikken en gang i mellem efterses af fagfolk som har meget erfaring med de gældende love. Forud for at nogen handler billige diamantskærer i en webbutik kan de i reglen studere webbutikkens forretningsaftale.
7Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særdeles central såfremt vi behøver produktet med det samme, og herved er det tydeligvis centralt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt for diamantskærer. En hel del online forretninger garanterer billig levering på næste hverdag på masser af varer, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at ordren lægges forud for et givent klokkeslæt.
8Flere netbutikker lover billig levering på diamantskærer, men typisk er det forudsat at der erhverves for et fastsat beløb. Ellers bør du beslutte sig for den mest betalelige leveringsversion, som oftest vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop. Den viser sig desværre samtidig ret smart. Den mest billige mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
9Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en anordning, hvilket værner folk overfor svindlende e-butikker. Alternativt kunne du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at honorere pengene af flere omgange.