Bygpris.dk

Diamantskive

Festool Diamantskive DIA THERMO-D150
4.220 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA STONE-D130 PREMIUM
1.755 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D80
1.480 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D150
3.165 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA PAINT-D130 PREMIUM
2.335 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA HARD-D150
3.165 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D130-ST
880 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA HARD-D130-ST
880 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D130 PREMIUM
1.755 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA HARD-D130 PREMIUM
1.755 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA THERMO-D130 PREMIUM
2.335 kr.
Læs mere
Festool Diamantskive DIA HARD-D80
1.480 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare diamantskive.
Der vil være forskel på priserne på billige diamantskive alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på gode priser, hvorimod andre tilbyder service. Du må vide hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du vil have varerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne personligt. Dette er især muligt i de kendte byggecentre.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du købe fra et online byggemarked, hvor du får sparring omkring diamantskive.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor undersøge byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har mange valget om at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Derved har man valget om at spare fragtgebyret, samt sågar hente produkterne straks.
De velkendte byggekæder samler produkter fra alle mulige leverandører, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af diamantskive online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops producerer selv de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online får du skarpere priser.
Flertallet af nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at købe diamantskive online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund vil du modtage super erfaren service fra medarbejdere som er specialister i netop diamantskive.
Danmarks største byggemarkeder
diamantskive jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag flere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

diamantskive bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag omkring 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

diamantskive harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

diamantskive silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det anbefales at få assistance til arbejdet, især såfremt det er krævende ombygninger. Omfattende byggerier kræver mere end en person. Derudover vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
2Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så husk beklædning såsom hjelm og sko som beskytter dig overfor hændelige skader. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
3Husk at gennemtænke om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at købe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du får hjælp fra en professionel er det normalt at tage imod tilbud fra diverse firmaer.
4Du skal ikke mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at have udstyret tilgængeligt akkurat som du går løs med arbejdet. Det er derudover en fordel at påregne disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
5Forinden du starter dit byggeprojekt kan det blive ganske essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
6Du kan finde mange forskellige artikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med vældig meget almennyttig viden, særligt forudsat at du søger på engelsk.
7Ved projekter udendørs har vejret stor betydning. På grund af dette bør du løbende undersøge vejrvarslen i forbindelse med byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned netop som du vil påbegynde dit store projekt.
8I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være fordelagtigt at gennemgå samtlige udgifter, og bagefter gennemgå ens købspris for hver enkelt.
9Forberedelse viser sig som metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du er nødt til at liste en klar køreplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være skarp når du udarbejder din plan.
10Nogle gange kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når byggeriet er klimavenligt. Støtten kræver dermed at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
11Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have samtlige bygningsmaterialer disponible forud for at du kaster dig over projektet. Du får god gavn af at forfatte en enkel indkøbsseddel som indeholder de materialer der bliver brug for, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
12Der præsenterer sig altid uventede problemer i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og derfor vurderes det væsentligt at man har afsat god plads i handlingsplanen, så man føler sig sikker på at nå i mål.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

De fleste online selskaber yder efterhånden alverdens billige leveringsmetoder til diamantskive. En der er meget anvendt er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig ret så hensigtsmæssig, og ofte ydermere den mest letkøbte fragttype.

Du bør tillige foretrække at få leveret til din bolig eller til når du er på job. Leveringsformen er typisk en smule mere bekostelig, men også meget smart for diamantskive online. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter pakken, som jo forudsætter at du opholder dig i nærheden af webshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på diamantskive kan vise sig at være ret relevant hvis man mangler ordren lige om lidt, og herved er det nemlig aktuelt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for diamantskive. En hel del internet forhandlere – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering på næstkommende hverdag på flere produkter online, men vær vagtsom da det stiller krav om at du bestiller inden et angivent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få varen ordnet forinden logistikpersonalet har fri.

Visse e-handler i Danmark frembyder levering uden omkostninger på diamantskive online, men oftest påkræves det at du køber for et fastslået beløb. Alternativt burde du overveje den mest betalelige fragtmulighed, som oftest vil være at få bragt dine varer til et udleveringssted.

Flere kæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig diamantskive online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og 10-4. De udlover eksempelvis klik-og-hent på diamantskive i disse byer:

Vordingborg, Hjørring, Svendborg, Kolding, Vanløse, Aalborg, Nørresundby, Lyngby, Brønshøj, Esbjerg, Vejle, Albertslund, Holbæk, Hobro, Risskov, Ikast, Holstebro, Rønne, Sønderborg, Slagelse, Nakskov, Kalundborg, Frederikshavn, Jyllinge, Skanderborg, Nykøbing Falster, Lillerød, Næstved, Roskilde, Køge, Frederiksberg, Vallensbæk, Allerød, Ishøj, Hillerød, Aabenraa, Glostrup, Kokkedal, Hedehusene, Lystrup, Fredericia, Odder, Søborg, Skive, København, Hedensted, Frederiksværk, Odense, Ringsted, Nyborg, Tilst, Varde, Herning, Haderslev, Middelfart, Viborg, Korsør, Gladsaxe, Grenaa, Brønderslev, Stenløse, Frederikssund, Birkerød, Herlev, Nærum, Aarhus, Ølstykke, Struer, Rødovre, Randers, Virum, Horsens, Greve, Tårnby, Ballerup, Thisted, Haslev, Taastrup, Helsingør, Rudersdal, Solrød Strand, Værløse, Silkeborg, Valby, Åbyhøj, Farum, Højbjerg, Hvidovre, Dragør, Charlottenlund, Gentofte, Brøndby, Hørsholm, og Brabrand, .

Click-and-collect ift. diamantskive er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i data er det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter for eksempel diamantskive tilbud og billig diamantskive. Derudover oplever vi typisk netshoppere efterspørge fx diamantskive priser, diamantskive online samt køb diamantskive, plus de kendte byggekæder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Få rabat på diamantskive

Det er ret så enkelt for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige diamantskive online i blandt flere e-butikker, og altså har masser af outlets på nettet været nødt til at mindske priserne på diamantskive eftertrykkeligt, og endda garantere gratis levering.

Derfor kan det immervæk vise sig nyttigt at checke nogle forskellige forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på diamantskive online inden du placerer ordren, således at du er skudsikker på at antage den laveste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal alligevel være så påpasselig, at hvis en internet webshop udlover billige diamantskive online til salg for en tilbudspris der virker usædvanlig billig, så er det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk netbutik. Shopping med kort er dog omsluttet af en regel, der begunstiger køber overfor fup internet selskaber.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du overveje en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage prisen på diamantskive over flere uger. Dette fås ofte ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Ses der på tallene står det klart, at folk som regel efterspørger bl.a. køb diamantskive og billig diamantskive. Derudover oplever vi ofte internet shoppere søge efter fx diamantskive tilbud, diamantskive priser og diamantskive online.

Udforsk eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot giver dig fuldkommen nyttige løsninger til at kigge nærmere på ganske mange andre køberes opfattelser og derfor kan det anbefales, at du gennemgår online forhandlerens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige diamantskive online.

Facebook frembringer lignende sådan set fortræffelige løsninger til at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. I øvrigt ses en del online firmaer hvor folk kan publicere en bedømmelse af deres køb, hvilket på samme måde kan bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige diamantskive online i en netbutik kan man utvivlsomt overveje e-butikkens forretningsaftale, dog er det for det meste ikke særlig interessant, særligt ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma og 10-4.

En anden mulighed kunne måske være at finde ud af om internet shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en angivelse af at internet firmaet retter sig efter de danske love, samt at online forretningen løbende gennemses af specialister som kender til reglerne.

Desuden får du chance for at blive assisteret, hvis du møder besvær ved din shopping med diamantskive. Endvidere slår vi et slag for at du er vaks omkring de mest betydningsfulde betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af diamantskive online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik virksomheden tilsikrer.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man når som helst sikrer sin faktura, således man når som helst kan vidne om sit køb af diamantskive, hvad end man har købt ved Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Else gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Michael Christensen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Anna L gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Lone Madsen gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til køb på nettet
1Antal dages levering er vældig aktuel i tilfælde af at vi mangler pakken inden for kort tid, og i det øjemed er det relativt centralt at du gransker den estimerede leveringstid for diamantskive. Mange internet butikker yder billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer, men vær opmærksom på at det er forudsat at transaktionen gennemføres forinden et aftalt tidspunkt.
2En lang række e-forretninger tildeler på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige løsninger til levering til diamantskive. En yndling er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig usædvanlig fleksibel, samt endda også den mest letkøbte type af levering.
3En hel del butikker på nettet yder portofri levering på diamantskive, men i reglen gælder det kun hvis der indkøbes for en bestemt pris. Alternativt bør du snuppe den mindst kostelige leveringsversion, hvilket ofte er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Den er uheldigvis derudover temmelig smertefri. Den mest billige form for levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
4Før nogen handler billige diamantskive på en internet forhandler kunne man utvivlsomt se på e-butikkens regler, men det er i reglen ikke særlig sjovt. I øvrigt foreslåes det at kunden er på vagt for de elementære forhold der spiller ind i forbindelse med shopping af billige diamantskive online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden benytter.
5Trustpilot frembringer faktisk gunstige chancer for at efterse adskillige eksisterende forbrugeres synspunkter og på grund af dette anbefales det, at du tjekker online forhandlerens ratings forud for at du shopper billige diamantskive online. Facebook frembyder lige så vel rigtig tiltalende chancer for at få indtryk af internet forretningens popularitet.
6Det har vist sig at være ualmindeligt nemt for alle at finde de bedste tilbud online på billige diamantskive i blandt diverse internet foretagender, og for det præsterer utallige online outlets fragt uden omkostninger. Dog kan det imidlertid blive udbytterigt at se nærmere på enkelte internet virksomheder i Danmark efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at opnå den bedste pris.
7Den mest letkøbte leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du bor i nærheden af e-shoppens tilholdssted. Den leveringsmanér er selvfølgelig ultra aktuel om vi mangler diamantskive inden for få dage. Alternativt så sikrer visse e-butikker levering uden beregning, men tit er det under betingelse af at du shopper for et bestemt beløb.
8Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, som skulle være en erklæring om at netbutikken overholder den officielle danske lovgivning, foruden at online webshoppen ofte kigges til af jurister som er meget bekendte med vilkårene. Forud for at nogen shopper billige diamantskive på en forretning på nettet behøver de uden tvivl sætte sig ind i webbutikkens handelsbetingelser.
9Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en vedtægt, som beskytter os overfor snydagtige internet foretagender. Som alternativ bør du bruge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage prisen over flere uger.