Bygpris.dk

Diamantslibekop

Diatech Diamantslibekop spiral 125mm HÅRD
619 kr.
Læs mere
VD diamantslibekop 180mm SPIRAL
699 kr.
Læs mere
VD diamantslibekop 115mm DOBBELT 15mm hul
299 kr.
Læs mere
Husqvarna diamantslibekop Vari-Grind 125mm
519 kr.
Læs mere
Diatech Diamantslibekop 150mm HÅRD "HILTI"
899 kr.
Læs mere
VD diamantslibekop 125mm DOBBELT
359 kr.
Læs mere
VD diamantslibekop 125mm SPIRAL
299 kr.
Læs mere
Husqvarna diamantslibekop Tacti-Grind 125mm
348 kr.
Læs mere
Diatech Diamantslibekop 150mm "HILTI DG150"
1.098 kr.
Læs mere
Diatech Diamantslibekop 130mm HÅRD "FESTOOL"
899 kr.
Læs mere
VD diamantslibekop 110mm 15mm hul
299 kr.
Læs mere
VD diamantslibekop 150mm SPIRAL
499 kr.
Læs mere
Diatech Diamantslibekop PCD 125mm m/12 stk segment
1.195 kr.
Læs mere
VD diamantslibekop 180mm DOBBELT
599 kr.
Læs mere
Diatech Diamantslibekop PCD 125mm m/6 stk segment
1.325 kr.
Læs mere
Diatech Diamantslibekop 150mm HÅRD rød
899 kr.
Læs mere
Diatech Diamantslibekop PCD 130mm "FESTOOL"
1.125 kr.
Læs mere
Diatech Diamantslibekop 125mm SKORPION
780 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Man bør derfor læse netbutikkens regler.
Flere byggekæder udbyder et stort varesortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare diamantslibekop.
For nogle er byggeri lig med diverse spørgsmål. Hermed bør du shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få information omkring diamantslibekop.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige diamantslibekop hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have billige priser, imens nogle satser på service. Du må tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er især et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og af den grund har de fleste mulighed for at handle online og hente varerne på eget initiativ. Dermed er det muligt at undvære leveringsgebyret, og tilmed få varerne nu og her.
De velkendte byggekæder samler produkter fra diverse leverandører, og derigennem kan du købe fra et bredt sortiment af diamantslibekop online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få gode tilbud.
De fleste nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Ergo bør du få super nyttig hjælp fra mennesker som er eksperter i netop diamantslibekop.
Alverdens nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe diamantslibekop online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

diamantslibekop harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

diamantslibekop silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

diamantslibekop bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

diamantslibekop jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have et budget for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive økonomisk at kortlægge alle udgifter, hvorefter man kan nedfælde ens udgift ved hver enkelt.
2Ved udendørs projekter har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum tage notits af vejrforudsigelserne i den tid der er op til projektets start, så du undgår at det mod forventning går i gang med at piske ned absolut lige når du er midt i det komplekse byggeprojekt.
3Forberedelse vil altid være kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder din agenda.
4Inden du går i gang med arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
5Der kommer utvivlsomt uforudsete problematikker når det kommer til svære projekter, og derfor vurderes det af stor betydning at man har afsat passende tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
6Det er en god idé at indhente hjælp til ens byggeprojekt, især når det er væsentlige ombygninger. Store byggeprojekter stiller krav om flere folk. I øvrigt er det hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
7Det kan give mening at tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en fagmand til dele af det. Såfremt du anskaffer assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge en pris fra en håndfuld håndværkere.
8Du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet er altså betinget af at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
9Du skal for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig smart at have det tilgængeligt forinden du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at inkludere de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
10Du skal aldrig glemme sikkerheden, så glem ej beskyttelse såsom hjelm og sko som hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
11Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de presserende materialer disponible inden du indleder arbejdet. Du har fordel af at udarbejde en enkel liste hvoraf der fremgår de materialer du skal bruge, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
12Der er mange guides og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube giver en masse anvendelig information, navnligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
De højest bedømte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er hamrende imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er meget beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

En masse e-forhandlere tilbyder til alt held diverse billige leveringsmåder til diamantslibekop. En af de mest benyttede er lige nu levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter produkterne når der er tid til det. Fragtmetoden er nemlig temmelig overkommelig, og mange gange tillige den billigste mulighed for levering.

Du bør alternativt planlægge at få varerne leveret til din adresse eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er sædvanligvis lidt dyrere, men endvidere rigtig bekvem ift. diamantslibekop online. Den mest billige leveringsform er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den løsning beroer på at du lever tæt på e-forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på diamantslibekop er jo ekstremt væsentlig ifald du står og skal bruge produkterne straks, og i det øjemed er det fuldkommen fornuftigt at man efterser den estimerede leveringsdato for diamantslibekop. En række e-forretninger – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre online, der dog er forudsat at ordren placeres før et konkret klokkeslæt, så de kan nå at få varen afsendt forud for at medarbejderne holder fyraften.

En hel del online selskaber præsterer fragt uden betaling på diamantslibekop online, men i mange tilfælde stiller det krav om at der aftages for en bestemt sum. Derudover skulle man gribe den mest billige leveringsmetode, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder yder afhentning hvor man bestiller billig diamantslibekop online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan og Bygma. De frembyder eksempelvis afhentning af diamantslibekop i disse byer:

Frederiksværk, Skanderborg, Risskov, Struer, Charlottenlund, Brabrand, Solrød Strand, Rudersdal, Korsør, Skive, Farum, Esbjerg, Randers, Sønderborg, Greve, Vordingborg, Højbjerg, Taastrup, Fredericia, Nyborg, Holstebro, Dragør, Aarhus, Jyllinge, Tårnby, Værløse, Slagelse, Silkeborg, Nærum, Gladsaxe, Thisted, Odder, Hvidovre, Brønderslev, Ishøj, Tilst, Allerød, Hedensted, Hjørring, Middelfart, Herning, Nørresundby, Kolding, Lillerød, Odense, Varde, Frederiksberg, Albertslund, Åbyhøj, Horsens, Brønshøj, Køge, Hobro, Vallensbæk, Kalundborg, Helsingør, Viborg, Ringsted, Svendborg, Søborg, Brøndby, Vejle, Vanløse, Lystrup, København, Haslev, Glostrup, Virum, Aabenraa, Herlev, Hedehusene, Valby, Ølstykke, Rønne, Hørsholm, Kokkedal, Nakskov, Ikast, Grenaa, Holbæk, Rødovre, Næstved, Lyngby, Gentofte, Nykøbing Falster, Roskilde, Birkerød, Hillerød, Ballerup, Aalborg, Stenløse, Frederikshavn, Haderslev, og Frederikssund, .

Klik-og-hent for diamantslibekop er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland).

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere tit søger bl.a. køb diamantslibekop og diamantslibekop online. Vi ser desuden tit netshoppere efterspørge bl.a. billig diamantslibekop, diamantslibekop tilbud og diamantslibekop priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Tilbud på diamantslibekop

Det er jo yderst simpelt for internetbrugere at finde tilbud på billige diamantslibekop online hos diverse forhandlere på nettet, og for det har mange online outlets fundet det nødvendigt at sænke prisen på diamantslibekop eftertrykkeligt, og derudover tilbyde billig levering.

Dog kan det stadigvæk blive gavnligt at kigge forbi nogle få internet firmaer efter tilbud og udsalg på diamantslibekop online forud for at du shopper, så du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark.

Man må alligevel være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet butik udlover billige diamantslibekop online for en pris som kan virke mystisk beskeden, er det undertiden være et symbol på en svindel online shop. Køb med betalingskort er dog omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket støtter køberen imod svindlende internet selskaber.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at klare regningen på diamantslibekop over flere uger. Det foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og 10-4.

Når man ser på data er det tydeligt, at folk tit efterspørger fx køb diamantslibekop og diamantslibekop tilbud. Foruden dette oplever man tit netshoppere søge blandt andet billig diamantslibekop, diamantslibekop priser samt diamantslibekop online.

Udforsk tidligere brugeres meninger

Trustpilot genererer stort set gunstige genveje til at finde ud af ret mange nuværende køberes vurderinger og derved rekommanderer vi, at du kigger nærmere på online forretningens omtaler inden du lægger din bestilling på billige diamantslibekop online.

Facebook giver dig derudover ret så gavnlige løsninger til at få en idé om online butikkens troværdighed. Desuden ser vi nogle internet forretninger hvor folk kan frembringe en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige diamantslibekop online på en netshop kunne de helt sikkert gennemse webbutikkens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant, særligt med de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kan være at efterse om online virksomheden er verificeret af e-mærket, eftersom det bør være en sikkerhed for at online butikken opretholder de officielle regler, udover at netbutikken lejlighedsvis undersøges af specialister som behersker vilkårene.

Desuden tilbydes du anledning til assistance, når du bliver udsat for problemer ved din bestilling af diamantslibekop. Ydermere er det fornuftigt at køber er omhyggelig omkring de væsentligste bestemmelser der er gældende for bestillingen af diamantslibekop online, som fx den ombytningsrettighed shoppen anvender.

I relation til det er det ydermere relevant, at man når som helst gemmer sin ordrekvittering, således man altid kan vidne om sin bestilling af diamantslibekop, uafhængig af om man har handlet fra Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix eller Silvan.

Bente gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Mette Hansen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Camilla Olsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Poul gav 4 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til online shopping
1Det er jo rigtig simpelt for alle at lave prissammenligning online på billige diamantslibekop hos diverse internet shops, og altså yder flertallet af internet foretagender billig fragt. Dog kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at se nærmere på enkelte outlets på nettet efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
2Trustpilot leverer visse fantastiske chancer for at kigge på en lang række aktuelle kunders tanker og af den grund foreslåes det, at du gennemsøger online butikkens ratings forinden du shopper billige diamantslibekop online. Facebook bringer dig for øvrigt faktisk gode genveje til at få indsigt i e-forretningens kundefokus.
3Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en regel, hvilket hjælper køber overfor uærlige internet varehuse. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil klare betalingen over en periode.
4Leveringstidspunktet er jo ultra essentiel når vi mangler din ordre inden for kort tid, og derfor er det fuldt ud på sin plads at du besigtiger den forventede leveringsdato på diamantslibekop. En række internet foretagender garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, men husk at det er betinget af at handlen laves tidligere end et fastslået tidspunkt.
5Den mest letkøbte mulighed for levering vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket dog kræver at du bor lige ved internet selskabets arbejdslager. Den leveringsmanér er naturligvis ekstremt central når vi mangler diamantslibekop inden for få dage. Alternativt så yder enkelte webbutikker fragt uden beregning, men oftest påkræves det at du bestiller for et konkret beløb.
6Generelt tilråder vi at granske om online forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det skulle være en sikkerhed for at online firmaet anerkender de danske regler, tillige med at internet forretningen undertiden revurderes af sagkyndige der har meget erfaring med bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige diamantslibekop hos en online butik burde man sådan set gennemse virksomhedens vilkår.
7En række online firmaer tilbyder nu om stunder flere billige leveringsmetoder til diamantslibekop. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor du selv henter dine varer lige når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ultra fremkommelig, og ofte tilmed den billigste leveringsløsning.
8Visse internet shops byder på gratis fragt på diamantslibekop, men typisk kun når der indkøbes for en bestemt pris. Derudover kunne man foretrække den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket typisk er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen er oftest omvendt yderst praktisk. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog altid være at hente ordren selv.
9Inden nogen bestiller billige diamantslibekop hos en forhandler på nettet bør de helt sikkert læse webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis en omfattende opgave. Desuden foreslår vi at køber er klar over de fundamentale vedtægter gældende for bestillingen af billige diamantslibekop online, for eksempel hvilken returret webshoppen kører med.