Bygpris.dk

Dørgreb

Home-it Dørgreb 19 mm. L-rustfri
60 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 16 mm. L-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 16 mm. U-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Coupe 19mm NOIR - 10058
129 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 19mm Sirius NOIR - 10059
219 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. U-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb U-form 16mm - 10002
95 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Saturn rustfri - 10024
350 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. L-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Mars rustfri - 10025
350 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 19mm - 10017
100 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Saturn NOIR - 10056
339 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 19mm m. skarp hjørne - 10068
100 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Coupe 19mm - 10062
100 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Coupe 16mm - 10061
95 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 16 mm. B-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. V-rustfri
60 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. B-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 16mm - 10004
95 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 19mm med bue - 10040
100 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 16mm med bue - 10060
95 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 16mm - skarp hj. bue op - 10005
95 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb U-form 19mm - 10003
100 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. B-rustfri
60 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. U-rustfri
60 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 16mm m. skarp hjørne - 10067
95 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 19mm - skarp hj. bue op - 10018
100 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et stort sortiment, imens nogle har fokus på en bestemt varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot dørgreb.
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos en webshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring dørgreb.
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man undersøge webshoppens regler.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der er forskel på priserne på billige dørgreb hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder de bedste priser, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af dørgreb online.
De store byggecentre er populære og kendte butikker, som kan medvirke til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og hermed har man valget om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Derigennem har man chancen for at spare leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere er eksperter i deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du få mere kompetent hjælp fra personale som er eksperter i lige præcis dørgreb.
Forskellige webshops i små nicher er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler dørgreb online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online får du en skarpere pris.
Danmarks største byggekæder
dørgreb harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

dørgreb jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

dørgreb silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

dørgreb bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør vurdere om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal investere i hjælp fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du henter hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at notere tilbud fra forskellige entreprenører.
2Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således må du tit lægge mærke til vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger bedst som du er startet på dit store projekt.
3Du skal ikke glemme dit velbefindende, så glem ej påklædning som sko og hjelm som hjælper dig overfor mulige uheld. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke køber professionel assistance.
4Måske det viser sig væsentligt at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed inden du igangsætter dit arbejde. Du får god gavn af at notere en simpel note hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, så du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
5Man kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. Støtten kræver dermed at projektet influerer positivt på miljøet.
6Du har adgang til rigelige mængder af artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube supporterer dig med meget konstruktiv information, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
7Man må ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være strategisk at have værktøjet til rådighed når du går løs med arbejdet. Det er desuden afgørende at tage højde for de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
8Der præsenterer sig uden tvivl utidige problematikker i tilfælde med svære byggeprojekter, og ergo er det meningsfuldt at man har afsat en god portion tid i handlingsplanen, således at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
9Ofte vil det vise sig afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive en fordel at dokumentere samtlige poster, hvorefter man bør nedskrive den billigste pris på dem alle sammen.
10Før du optager arbejdet kan det være ultra fornuftigt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
11Det er en god idé at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. større byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter kræver flere mennesker. Endvidere bør det være mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
12Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør overveje at liste en struktureret tidsplan, som viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du laver din arbejdsplan.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ret så imponerende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er bedst?

En hel del e-firmaer foreslår i øjeblikket et hav af forskellige billige metoder til levering til dørgreb. En favorit er nu om stunder afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo meget let gængelig, og mange gange tillige den prisbilligste løsning til levering.

Du kan tillige foretrække at få ordren sendt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Den er tit en tand dyrere, men omvendt yderst praktisk med dørgreb online. Den billigste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som jo betinges af at du opholder dig nærved webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på dørgreb er vældig vital hvis man mangler pakken nu og her, og herved er det øjensynligt relevant at du ser den forventede leveringsdato for dørgreb. Masser af internet butikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver billig dag-til-dag levering på en masse produkter online, men det står og falder med at ordren placeres tidligere end et konkret tidspunkt, så at de kan nå at få pakken pakket inden de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte byggeforretninger lover portofri levering på dørgreb online, men i mange tilfælde kun såfremt der bestilles for en fastsat sum. Alternativt bør du tage den billigste form for levering, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted.

En masse webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig dørgreb online men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene tilbyder eksempelvis klik-og-hent på dørgreb i følgende byer:

Struer, Odder, Glostrup, Albertslund, Virum, Charlottenlund, Hillerød, Fredericia, Åbyhøj, Hjørring, Ringsted, Søborg, Thisted, Nærum, Lillerød, Skanderborg, Haderslev, København, Kokkedal, Middelfart, Nakskov, Lyngby, Holbæk, Frederiksværk, Slagelse, Kalundborg, Haslev, Hedensted, Gladsaxe, Køge, Vanløse, Ikast, Værløse, Ølstykke, Brabrand, Stenløse, Randers, Dragør, Lystrup, Skive, Ishøj, Odense, Grenaa, Kolding, Vordingborg, Roskilde, Svendborg, Højbjerg, Brønshøj, Tilst, Nykøbing Falster, Korsør, Rødovre, Allerød, Silkeborg, Solrød Strand, Hørsholm, Nyborg, Frederikshavn, Rudersdal, Valby, Sønderborg, Frederiksberg, Hobro, Nørresundby, Brøndby, Hvidovre, Næstved, Horsens, Taastrup, Birkerød, Helsingør, Risskov, Aalborg, Holstebro, Aarhus, Vallensbæk, Herlev, Herning, Tårnby, Vejle, Viborg, Brønderslev, Hedehusene, Greve, Jyllinge, Esbjerg, Frederikssund, Gentofte, Rønne, Ballerup, Aabenraa, Varde, og Farum, .

Klik-og-hent ift. dørgreb er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland).

Når man kigger i tallene er det markant, at internetbrugere jævnligt søger bl.a. køb dørgreb og dørgreb tilbud. Man ser derudover tit internet shoppere søge fx billig dørgreb, dørgreb online samt dørgreb priser, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Spar penge på dørgreb

Det er efterhånden ret så fleksibelt for købere at finde de laveste priser på billige dørgreb online fra diverse internet foretagender, og ergo har flertallet af online forhandlere ikke kunne slippe for at trykke udsalgspriserne på dørgreb betragteligt, og ydermere sikre fri fragt.

Det kan dog alligevel blive lønsomt at udforske en række e-forretninger efter tilbud på dørgreb online forinden du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Du bør imidlertid være klar over, at såfremt en online webshop markedsfører billige dørgreb online på tilbud til en udsalgspris der kan virke uforståeligt lav, så kan det tit være en varsel om en uoprigtig internet webshop. Kortbestillinger er dog indbefattet af en bestemmelse, der dækker dig som køber imod falske forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere prisen på dørgreb senere. Det foreslåes ofte hos niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Ved kig i data bliver det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter blandt andet køb dørgreb og dørgreb priser. Man ser derudover typisk online shoppere kigge efter fx billig dørgreb, dørgreb online samt dørgreb tilbud.

Kig på nuværende kunders oplevelser

Trustpilot frembyder sådan set fortræffelige genveje til at bese en hel del forhenværende forbrugeres oplevelser og derved er det godt, at du eftergår online shoppens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige dørgreb online.

Facebook frembyder ligeledes de facto passelige genveje til at få kendskab til online firmaets popularitet. I øvrigt ses mange internet outlets hvor det er muligt at sammensætte en omtale af ordreforløbet, hvilket lige så vel må benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige dørgreb online på en shop kan de i og for sig granske e-shoppens forretningsaftale, men det er tit en omfattende opgave, især med de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan og 10-4.

Et andet alternativ kunne være at tjekke om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en tryghed om at e-handlen efterkommer de officielle regler, og at internet forretningen jævnligt gennemses af specialister der har ekspertise inden for de gældende regler.

Det giver dig lejlighed til bistand, hvis du forvoldes besvær som følge af dit indkøb af dørgreb. Tilsvarende er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de primære vedtægter der kan have indflydelse på købet af dørgreb online, som fx hvilken returneringsret internet virksomheden tilbyder.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man permanent beholder sin ordremail, således man altid kan bevise købet af dørgreb, uagtet om man køber fra Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

Tina E gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Hans gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Tina gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jesper S gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 gode råd til når du køber online
1Forinden nogen handler billige dørgreb på en internet butik burde de for at være på den sikre side skimme dens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke videre interessant. Tilsvarende kan det være til hjælp at man er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der gælder for shopping af billige dørgreb online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet forhandleren benytter.
2Trustpilot resulterer i altid gode genveje til at kigge på en stor gruppe eksisterende køberes synspunkter og af den grund er det en hjælp, at du analyserer e-forretningens ratings forinden du handler billige dørgreb online. Facebook byder på tilsvarende tilpas gode metoder til at få indsigt i netbutikkens troværdighed.
3Generelt går vi ind for at se hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, grundet at det burde være en forsikring om at webshoppen overholder den officielle danske lovgivning, samt at e-shoppen ofte kigges til af specialister som har indsigt i de gældende bestemmelser. Forinden folk køber billige dørgreb på en forhandler på nettet bør de på en vis måde bese netshoppens handelsvilkår.
4Det er i dag usædvanlig smertefrit for folk at lave prissammenligning online på billige dørgreb fra forskellige online webshops, og af den grund lover utallige butikker på nettet levering uden betaling. Trods dette kan det trods alt vise sig lønnende at inspicere nogle internet selskaber efter tilbud forud for at du bestiller, så du er sikker på at indhente den mest betalelige pris.
5Flere netshops yder på nuværende tidspunkt diverse billige fragtformer til dørgreb. Et hit er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne præcis når det passer dig. Muligheden er nemlig særdeles fleksibel, og typisk ligeledes den billigste metode til levering.
6Den mest letkøbte fragtmetode vil til enhver tid være selv at hente varerne, som jo er betinget af at du har bopæl nærved e-handlens adresse. Den mulighed for levering er ret betydningsfuld om vi har behov for dørgreb omgående. Alternativt så garanterer enkelte internet firmaer fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde kun ifald man shopper for en konkret sum.
7En række internet forhandlere frembyder levering uden betaling på dørgreb, men undertiden afkræver det at der handles for en fastsat pris. Ellers kan man foretrække den mest betalelige løsning til levering, som mange gange er at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver til tider tillige yderst enkel. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
8Leveringshastigheden er naturligvis meget vigtig såfremt du behøver pakken med det samme, så herved er det bestemt centralt at vi studerer den anslåede leveringsdato ved dørgreb. De fleste e-shops udlover billig 1 hverdags levering på en lang række produkter, men som trods alt står og falder med at ordren køres igennem forud for et angivent klokkeslæt.
9Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, der bistår kunden imod uærlige internet varehuse. Alternativt kan du vælge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere omkostningerne i flere bidder.