Bygpris.dk

Dørklokke

Ring Doorbell Pro Dørklokke
1.973 kr.
Læs mere
RESPONSE Midi trådløs dørklokke.
129 kr.
Læs mere
TREND PIR sensor for BLUU1 dørklokke
109 kr.
Læs mere
RESPONSE trådløs dørklokke, Brite white.
179 kr.
Læs mere
TREND - Dørtryk DESIGN - Sort
84 kr.
Læs mere
TREND Dørklokker PREMIUM BLUU1 - Koksgrå - batt
254 kr.
Læs mere
Ensonordic Dørklokke Trådløs - Sort/hvid/sølv
200 kr.
Læs mere
RESPONSE Flash trådløs dørklokke.
249 kr.
Læs mere
TREND - Dørklokke DESIGN - Sort - Batt.
186 kr.
Læs mere
TREND - Dørklokke DESIGN - Hvid - Batt
186 kr.
Læs mere
TREND Dørklokke Value - batteri
101 kr.
Læs mere
TREND MAGNET sensor for BLUU1 dørklokke
109 kr.
Læs mere
TREND - Dørklokke DESIGN - Sort - Plug in
175 kr.
Læs mere
TREND - Trådløs dørklokke BLUU1 - batt.
169 kr.
Læs mere
TREND Dørtryk BLUU1 - Koksgrå
109 kr.
Læs mere
Ring Doorbell 2 Dørklokke
1.409 kr.
Læs mere
RESPONSE Bell trådført dørklokke
100 kr.
Læs mere
RESPONSE Micro trådløs dørklokke.
80 kr.
Læs mere
TREND - Trådløs dørklokke BLUU1 - plug in
169 kr.
Læs mere
TREND - Dørklokke DESIGN - Hvid - Plug in
165 kr.
Læs mere
RESPONSE ringetransformer (til varenr. 822094 og 822095).
229 kr.
Læs mere
TREND - Dørtryk BLUU1 - Hvid
109 kr.
Læs mere
TREND - Dørtryk DESIGN - Hvid
84 kr.
Læs mere
TREND Dørklokke PREMIUM BLUU1 - hvid - batt.
254 kr.
Læs mere
RESPONSE Ambience trådløs dørklokke.
199 kr.
Læs mere
TREND Dørklokke - Value - plug in
101 kr.
Læs mere
RESPONSE trådløst ringetryk Bright White.
90 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage gode råd til valg af dørklokke.
Nogle byggekæder præsterer et enormt sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare dørklokke.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige dørklokke fra netbutik til netbutik. En del vil have billige priser, og andre giver faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du finde et andet.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt ved de kendte byggecentre.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige producenter, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af dørklokke online.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og takket være dette har man valget om at handle online og køre varerne selv. Som følge af det har du chancen for at undgå fragten, samt sågar have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de kun sælger disse varer. Herved kan du modtage mere brugbar assistance fra personale som er specialister i netop dørklokke.
Diverse specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle dørklokke online på deres webshop.
Flertallet af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

dørklokke bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

dørklokke jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

dørklokke silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

dørklokke harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske du burde tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en fagperson til afslutningen af det. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at få tilbud fra forskellige firmaer.
2Du finder en overflod af guides og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar info, specielt såfremt du leder på engelsk.
3Det er muligt at indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald projektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at renoveringen influerer positivt på klimaet.
4Man skal for alt i verden ikke undvære udstyr. Jævnligt kan det være smart at du har udstyret parat idet du tager fat på byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at indregne de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
5Måske det viser sig betydningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du går i krig med håndværket. Du bør forfatte en punktforms oversigt hvorpå der noteres alle de ting som er nødvendige, og så eftergå hver enkelt ting, så du er overbevist om at du har det hele.
6Forinden du optager byggeprojektet er det ret essentielt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Der viser sig stort set altid uforudsigelige problemstillinger når det kommer til omfattende opgaver, og derfor er det af stor betydning at man afsætter rigeligt med plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
8Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp når du sammensætter din agenda.
9Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt i tilfælde af vigtige byggeprocesser. Store ombygninger kræver mere end en person. Endvidere vil det være bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du løbende tjekke vejrmeldingerne i perioden for dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at vælte ned i samme sekund som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
11Det kan vise sig at være af stor betydning at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at nedfærdige alle omkostninger, og dernæst gennemgå udgiften ved dem en ad gangen.
12Du bør nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ej påklædning herunder arbejdshjelm som sikring med henblik på eventuelle uheld. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er enormt flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En masse internet webshops tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringstyper til dørklokke. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente din ordre når du har lyst. Muligheden er jo ekstremt fleksibel, samt i mange tilfælde endvidere den mest billige leveringsversion.

Du kan også beslutte dig for at få det leveret hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Metoden er oftest et hak mindre billig, men ligeledes særligt ukompliceret ved køb af dørklokke online. Den billigste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den mulighed forudsætter at du lever nær e-forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på dørklokke kan vise sig at være rigtig væsentlig såfremt du behøver din pakke straks, så derfor er det naturligvis meningsfuldt at man studerer den estimerede leveringsdato ved dørklokke. Størstedelen af e-firmaer i Danmark – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, men det påkræver at bestillingen realiseres tidligere end et fastslået tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klargjort forinden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte internet varehuse præsterer levering uden betaling på dørklokke online, men tit afkræver det at man køber for et fastsat beløb. Alternativt skal man beslutte sig for den prisbilligste fragtløsning, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

En hel del webshops yder click-and-collect hvor man køber billig dørklokke online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af dørklokke i disse områder:

Herlev, Jyllinge, Frederiksberg, Skive, Vanløse, Ballerup, Ølstykke, Skanderborg, Rønne, Hørsholm, Esbjerg, Farum, Holbæk, Nyborg, Varde, Åbyhøj, Virum, Næstved, Silkeborg, Søborg, Hedehusene, Grenaa, Frederikssund, Slagelse, Stenløse, Viborg, Kalundborg, Svendborg, Albertslund, Køge, Charlottenlund, Nærum, Tårnby, Tilst, Hvidovre, Hillerød, Risskov, Gladsaxe, Randers, Højbjerg, Dragør, København, Nykøbing Falster, Brønderslev, Lillerød, Horsens, Ikast, Sønderborg, Middelfart, Fredericia, Værløse, Brabrand, Hjørring, Gentofte, Taastrup, Brøndby, Rudersdal, Struer, Ringsted, Solrød Strand, Aabenraa, Frederikshavn, Valby, Odense, Holstebro, Ishøj, Hobro, Nakskov, Brønshøj, Birkerød, Odder, Thisted, Vejle, Kolding, Hedensted, Allerød, Nørresundby, Rødovre, Frederiksværk, Vallensbæk, Aarhus, Roskilde, Kokkedal, Haderslev, Korsør, Glostrup, Vordingborg, Greve, Haslev, Lystrup, Helsingør, Herning, Aalborg, og Lyngby, .

Click-and-collect af dørklokke er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere typisk søger bl.a. dørklokke online og køb dørklokke. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere kigge efter fx dørklokke tilbud, billig dørklokke og dørklokke priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Den bedste pris på dørklokke

Det er jo efterhånden særdeles bekvemt for almindelige dødelige at søge information om priser på billige dørklokke online fra forskellige e-forretninger, og så har flertallet af internet varehuse ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på dørklokke en hel del, og derudover tilbyde gratis fragt.

Dog kan det stadigvæk vise sig smart at kontrollere visse internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på dørklokke online forud for at du handler, således at du er velinformeret til at modtage den laveste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Man skal lige meget hvad være årvågen med, at ifald en online virksomhed udbyder billige dørklokke online til salg for en udsalgspris der kan virke utopisk lav, kan det undertiden være et symbol på en fup internet forhandler. Handler med kort er i hvert fald omsluttet af Indsigelsesordningen, som beskytter køber imod bedrageriske e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at betale omkostningerne til dørklokke over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel ved nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Ved indkig i tendenserne står det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel dørklokke tilbud og billig dørklokke. Derudover ser vi mange gange mennesker søge bl.a. dørklokke online, dørklokke priser og køb dørklokke.

Læs eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot byder på en del fornemme genveje til at studere forskellige nuværende kunders evalueringer og af den grund tilrådes det, at du analyserer online forhandlerens vurderinger før du bestiller billige dørklokke online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende en lang række fine genveje til at få indtryk af e-firmaets popularitet. Tilmed ser vi en række forhandlere på nettet hvor folk kan nedfælde en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige dørklokke online hos en internet handler burde de uden tvivl tage stilling til forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke særlig spændende, specielt med de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Et nemt alternativ er at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være en påvisning af at internet shoppen respekterer de opstillede regler, samt at internet butikken rutinemæssigt kigges til af jurister som mestrer de gældende regulativer.

Dette er en god mulighed for at blive hjulpet, når du oplever problemstillinger i processen med din shopping med dørklokke. Foruden dette foreslår vi at kunden er klar over de mest aktuelle retningslinjer i forbindelse med købet af dørklokke online, f.eks. hvilken returneringsret shoppen tilsikrer.

Derfor er det ydermere relevant, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af dørklokke, ligegyldig om man har købt ved Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg eller Stark.

Karen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Charlotte gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Birthe R gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Christian Rasmussen gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er et bevis på at netbutikken forsvarer de gældende danske regler, udover at shoppen lejlighedsvis evalueres af specialister som kender til vilkårene på området. Før folk handler billige dørklokke på en internet webshop kunne man i og for sig gennemse dens handelsaftale.
2En lang række online butikker tildeler i dag alverdens billige leveringsmuligheder til dørklokke. Det mest almindelige er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter de købte produkter når du har tid. Den er jo ret så smertefri, samt endda også den mindst kostelige leveringsmetode.
3Det har vist sig at være vældig praktisk for købere at finde de laveste priser online på billige dørklokke fra diverse e-forhandlere, og til tak garanterer langt de fleste internet selskaber i Danmark gratis fragt. Det kan dog alligevel være rentabelt at studere diverse internet virksomheder i Danmark efter tilbud inden du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at få den billigste pris.
4Trustpilot tilbyder dig nogenlunde solide genveje til at verificere ret mange øvrige forbrugeres oplevelser og på grund af dette foreslår vi, at du evaluerer internet webshoppens anmeldelser før du shopper billige dørklokke online. Facebook frembyder endvidere fuldt ud passelige metoder til at få en idé om online shoppens pålidelighed.
5Fragtperioden er naturligvis særdeles essentiel såfremt man har behov for din pakke om et øjeblik, så herved er det nemlig passende at man ser nærmere på den forventede leveringstid ved dørklokke. En hel del internet forretninger lover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer, der dog betinges af at handlen gemmenføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
6Forud for at nogen shopper billige dørklokke på en internet shop burde de i princippet gennemgå virksomhedens handelsvilkår, men det er undertiden et tidskrævende projekt. I øvrigt rekommanderer vi at kunden er på vagt for de mest vitale vilkår der har betydning for shopping af billige dørklokke online, som for eksempel den ombytningspolitik webbutikken bruger.
7Den mindst kostelige mulighed for fragt vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette betinges af at du er nærved online webshoppens adresse. Den fragtmetode er naturligvis virkelig udslagsgivende forudsat du står og skal bruge dørklokke øjeblikkeligt. Alternativt så lover visse internet forretninger gratis fragt, men tit kun såfremt du handler for en konkret pris.
8Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regelsæt, som sikrer køberen overfor svindlende webshops. Som alternativ burde du bruge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre betalingen over flere uger.
9Nogle internet varehuse tilbyder fragt uden omkostninger på dørklokke, men for det meste er det så nødvendigt at man handler for en fastsat sum. I øvrigt burde man udse dig den mest prisbevidste slags levering, som typisk vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted. Løsningen viser sig jævnligt til gengæld ekstremt smart. Den mindst kostelige leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter ordren.