Bygpris.dk

Dørtvinge

Dørtvinge med I-profil BS-TAN120
1.770 kr.
Læs mere
BESSEY Dørtvinge, let 120 cm
695 kr.
Læs mere
BESSEY Dørtvinge, let 180 cm
930 kr.
Læs mere
BESSEY Dørtvinge, let 90 cm
580 kr.
Læs mere
BESSEY Dørtvinge 80 cm
1.675 kr.
Læs mere
Dørtvinge med I-profil BS-TAN210
2.180 kr.
Læs mere
BESSEY Dørtvinge TU
790 kr.
Læs mere
Dørtvinge med I-profil BS-TAN150
1.880 kr.
Læs mere
Dørtvinge med I-profil BS-TAN250
2.465 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, som giver sparring og vejledning omkring dørtvinge.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt vareudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot dørtvinge.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man kende netbutikkens regningslinjer.
Der vil være forskel på prisen på billige dørtvinge hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på billige priser, imens nogle har fokus på faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragten, så kunne du med fordel transportere varerne selv. Det er især muligt i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og pga. det har folk adgang til at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. På grund af det kan du blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet hente varerne hurtigere.
De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggekæder forhandler varer fra forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af dørtvinge online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online vil du få skarpere priser.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er specialister i deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Således kan du forvente endnu mere informativ vejledning fra ansatte med specialistviden i lige præcis dørtvinge.
De fleste online nichebutikker er opstartsfirmaer, der tit er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle dørtvinge online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

dørtvinge harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

dørtvinge bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

dørtvinge silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

dørtvinge jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på udgifterne. Det kan blive behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgift, og efterfølgende nedskrive omkostningen ved dem én og én.
2Du bør nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som hjælper dig overfor eventuelle skader. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i arbejdet, navnlig hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
3Godt forarbejde vil være kilden til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at nedskrive en klar handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver køreplanen.
4Måske kan det blive af stor betydning at have de relevante bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du starter dit arbejde. Du kan med fordel lave en overskuelig oversigt indeholdende alt det der skal bruges, og så gennemgå oversigten, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
5I god tid inden at du optager arbejdet kan det vise sig yderst betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
6Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er vigtige byggeprocesser. Flere byggerier gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
7Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig klogt at du har grejet til disposition idet du begynder på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
8Du har adgang til stribevis af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med betydelige mængder almennyttig information, navnligt hvis du kigger på engelsk.
9For opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Således bør du løbende tage et kig på vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne nøjagtig som du vil i gang med det komplekse byggeprojekt.
10Husk at du kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at projektet har betydning for miljøet.
11Der kommer jævnligt utidige problematikker når det kommer til svære byggeprojekter, og herved kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat god nok plads i agendaen, som gør at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
12Du kunne overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt burde fremskaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en fagperson er det normalt at tage imod prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er meget imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt flot. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En lang række online webshops udlover heldigvis alverdens billige former for fragt til dørtvinge. Den mest moderne er i dag at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter når du har tid. Muligheden er altså virkelig problemfri, samt oftest ydermere den mindst kostelige fragtmetode.

Du kan også vælge at vælge udbringning til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men på den anden side ret så ukompliceret med dørtvinge online. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt at hente produkterne selv, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på dørtvinge er naturligvis ekstremt aktuel om man har brug for din ordre lige om lidt, og med det formål er det selvfølgelig fornuftigt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på dørtvinge. Mange e-shops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer online, som trods alt betinges af at bestillingen gennemføres forud for et angivent klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet skippet afsted forinden personalet har fyraften.

Flere e-firmaer lover fragt uden omkostninger på dørtvinge online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man handler for en bestemt sum. Desuden kan man beslutte sig for den mest betalelige slags levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

En stor portion webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig dørtvinge hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Stark. Byggecentrene foreslår for eksempel klik-og-hent på dørtvinge i disse områder:

Odense, Køge, Hedensted, Valby, Greve, Hvidovre, Gladsaxe, Svendborg, Middelfart, Ikast, Nakskov, Ringsted, Silkeborg, Ølstykke, Lystrup, Aarhus, Kalundborg, Virum, Haderslev, Solrød Strand, Odder, Brabrand, Stenløse, Helsingør, Farum, Frederikssund, Kolding, Hørsholm, Hobro, Herning, Ballerup, Holstebro, Haslev, Skive, Ishøj, Viborg, Struer, Rønne, Lillerød, Fredericia, Dragør, Jyllinge, Randers, Frederikshavn, Åbyhøj, København, Rødovre, Vejle, Sønderborg, Horsens, Tilst, Aalborg, Kokkedal, Rudersdal, Brønderslev, Roskilde, Søborg, Allerød, Nyborg, Nærum, Nørresundby, Gentofte, Skanderborg, Frederiksberg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Risskov, Taastrup, Holbæk, Brønshøj, Hjørring, Varde, Grenaa, Lyngby, Herlev, Hedehusene, Esbjerg, Birkerød, Aabenraa, Højbjerg, Thisted, Glostrup, Vallensbæk, Vordingborg, Brøndby, Hillerød, Tårnby, Frederiksværk, Næstved, Slagelse, Korsør, Vanløse, Værløse, og Albertslund, .

Klik-og-hent af dørtvinge er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter fx billig dørtvinge og dørtvinge online. Man ser desuden som regel mennesker søge efter blandt andet køb dørtvinge, dørtvinge tilbud samt dørtvinge priser, plus de store byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark og 10-4.

Tilbud på dørtvinge

Det er efterhånden særligt problemfrit for forbrugerne at finde de laveste priser på billige dørtvinge online fra diverse internet shops, og derfor har utallige online selskaber ikke kunne slippe for at reducere salgspriserne på dørtvinge enormt, og i øvrigt præstere billig fragt.

Men det kan trods alt vise sig gunstigt at tjekke visse e-firmaer efter tilbud og udsalg på dørtvinge online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at få den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må bare være obs på, at såfremt en online shop frembyder billige dørtvinge online til salg for en pris der anses for uhørt billig, burde det i nogle tilfælde være et symbol på en fup e-butik. Shopping med kort er på den anden side dækket ind under et regelsæt, som garanterer køberen overfor uægte e-shops.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at betale regningen på dørtvinge over en længere periode. Dette fås ofte ved nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma.

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at netshoppere ofte kigger efter fx køb dørtvinge og billig dørtvinge. Man ser desuden jævnligt online shoppere lede efter eksempelvis dørtvinge priser, dørtvinge tilbud og dørtvinge online.

Analyser tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot giver dig nogle gavnlige løsninger til at evaluere en række andre forbrugeres kritik og på grund af dette går vi ind for, at du vurderer webbutikkens anmeldelser før du køber billige dørtvinge online.

Facebook bringer dig på samme måde ret så passelige løsninger til at få indtryk af e-firmaets kundetilfredshed. Desuden er der nogle shops på nettet som tilbyder folk at udfærdige en vurdering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige dørtvinge online på en e-shop kan man altid gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsvilkår, dog er det bare ikke videre interessant, specielt ved de velkendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan derfor være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, siden det længe har været et sympol på at e-firmaet anerkender de officielle regler, samt at shoppen løbende overværes af specialister der er inde i reglerne på området.

Dette er desuden en god chance for en håndsrækning, ifald du oplever dilemmaer med din bestilling af dørtvinge. Tilmed tilrådes det at du er omhyggelig omkring de mest relevante forhold der kan influere på bestillingen af dørtvinge online, fx hvilken ombytningsret e-firmaet garanterer.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man altid gemmer ens købsbekræftelse, således man en anden gang kan bevise sin bestilling af dørtvinge, uafhængig af om man handler ved Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Peter gav 5 stjerner

Fremragende service

Christian J gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Peter Christensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jens L gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til din online shopping
1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig usædvanlig essentiel hvis vi har brug for din ordre om et øjeblik, og med det formål er det temmelig afgørende at man studerer den estimerede leveringsdato på dørtvinge. En lang række online virksomheder garanterer billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre, men glem ikke at det er forudsat at bestillingen køres igennem før et bestemt tidspunkt.
2Nogle enkelte internet forretninger tilbyder fri fragt på dørtvinge, men undertiden kun når man aftager for en konkret pris. Derudover må du vælge den mest letkøbte leveringsmåde, som i mange tilfælde vil være at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Leveringstypen bliver oftest ydermere vældig enkel. Den mest billige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
3Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i et reglement, som bistår en imod fup internet shops. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, når du gerne vil finansiere beløbet over flere uger.
4Før folk bestiller billige dørtvinge hos en e-butik behøver man sådan set studere deres forretningsbetingelser, det er dog bare ikke særlig sjovt. Tilmed støtter vi at køberen er på vagt for de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på købet af billige dørtvinge online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik netbutikken lover.
5Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, fordi det længe har været et sympol på at internet firmaet retter sig efter de danske love, og at e-forretningen nu og da besøges af specialister som har indsigt i de gældende bestemmelser. Forinden nogen bestiller billige dørtvinge hos en internet handler bør de faktisk gennemse dens forretningsvilkår.
6Den billigste fragtmetode er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket kræver at du har bopæl tæt på e-firmaets tilholdssted. Den leveringsmodel er selvfølgelig yderst essentiel om vi har brug for dørtvinge fluks. Alternativt så garanterer en hel del internet shops fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man shopper for en konkret sum.
7Mange internet varehuse frembyder efterhånden diverse billige leveringsmåder til dørtvinge. Det mest populære er i øjeblikket levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente varerne når du har lyst. Fragtløsningen er altså yderst uproblematisk, samt ofte også den billigste leveringsmåde.
8Trustpilot resulterer i fuldkommen fine genveje til at bese en række aktuelle køberes betragtninger og af den grund er det godt, at du gennemgår internet webshoppens vurderinger forinden du handler billige dørtvinge online. Facebook genererer lignende ret belejlige metoder til at få en idé om online forretningens popularitet.
9Det er jo efterhånden ultra bekvemt for os alle at finde tilbud online på billige dørtvinge på flere internet forhandlere i Danmark, og ergo yder en lang række internet varehuse fragt uden gebyr. Trods dette kan det alligevel blive profitabelt at kigge forbi nogle forskellige internet webshops efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris.