Bygpris.dk

Drængrus pristjek

I tabellen herunder har vi listet 30 webshops der sælger drængrus, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 885 kr., som er hele 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Ofte stillede spørgsmål

❓ Hvad er drængrus?

Drængrus er et pakningsmateriale, som anvendes i jord der er svært at dræne. Drængrus kaldes også for filtergrus.

Hvad koster drængrus?

Drængrus koster ca. 1.000 kr. pr. ton, alt efter hvor du køber det henne. Jo mere du køber, jo billigere vil det også være.

Hvor meget drængrus skal jeg bruge?

Drængrus sælger typisk i sække med 1.000 kg, hvilket svarer til ca. 0,63 m3. Det betyder, at 1.000 kg drængrus i et lag på 10 cm vil dække 6,3 m2.

Hvor købes drængrus billigst?

Drængrus er billigst hos de nichefokuserede webshops, som kun sælger produkter til haven. Øverst på siden kan du se hvilken webshop der er billigst lige nu.

Mængder: 1 ton 500 kg 1000 kg 1 m3 800 kg 20 kg 15 kg 25 kg 25 kg

Levering: i poser i sække trailer i løs vægt i bigbag vognlæs hent selv afhentning løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse netbutikkens regler.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige drængrus fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på de bedste tilbud, imens øvrige har faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad du helst vil have.
Flere byggekæder sælger et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du skal overveje om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot drængrus.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du kan få sparring omkring drængrus.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne selv. Det er særligt en mulighed ved de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes nær dig, og af den grund har du tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. På grund af det er der mulighed for at undgå fragten, samt sågar hente varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og kendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggecentre sælger produkter fra forskellige nichebutikker, og derigennem kan du handle fra et stort udvalg af drængrus online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få en bedre pris.
Størstedelen af nichebutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du køber drængrus online på deres hjemmeside.
Hovedparten af små butikker er specialister i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem vil du opleve ekstra begavet sparring fra folk med specialistviden i lige præcis drængrus.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
drængrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

drængrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

drængrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især hvis det er større byggerier. Store ombygninger behøver flere mennesker. Dertil vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
2Det er fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det bør være forstandigt at beskrive hver enkelt udgift, og herefter søge sig frem til billige priser på hver eneste af dem.
3Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor må du med jævne mellemrum holde øje med vejrprognosen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte projekt.
4Du må nødig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikring mod eventuelle ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
5Man må nødig mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være fornuftigt at have det klar før du iværksætter byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge disse udgifter i byggeriets budget.
6Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de presserende byggematerialer parat inden du tager fat på din byggeproces. Du kan med fordel notere en overskuelig liste hvorpå der noteres alt som er nødvendige, og bagefter eftergå materialerne, hvormed du sikrer dig at du har husket det hele.
7Der præsenterer sig næsten altid utidige problematikker når det kommer til omfattende byggeprojekter, og af den grund vil det være af stor betydning at der er afsat en god portion plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
8Godt forarbejde vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at lave en klar arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din køreplan.
9Måske du burde regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til områder af det. Ifald du anskaffer eksperthjælp kan det være fordelagtigt at hente forslag fra en håndfuld firmaer.
10Der ligger en hel række instruktioner og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube bringer dig store mængder brugbar info, specielt hvis du benytter den engelske version.
11Inden du indleder byggeriet kan det være ganske centralt med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der gælde mange love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Husk at du kan indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at ombygningen influerer positivt på miljøet.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt flot. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om drængrus

 • Hvad er drængrus?
 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvilken slags levering skal jeg vælge?

  En lang række forretninger på nettet yder nu til dags et hav af forskellige billige fragtmetoder til drængrus. En favorit er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt fleksibel, samt oftest ydermere den billigste fragttype.

  Du bør ydermere overveje at vælge udbringning til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig gennemsnitligt en tand mere omkostningsfuld, men omvendt super let gængelig for drængrus online. Den mindst kostelige type af levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men dette forudsætter at du lever med kort afstand til internet shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Fragtperioden på drængrus er selvfølgelig meget central i tilfælde af at man skal bruge dine nye produkter fluks, så af den grund er det virkelig centralt at du tjekker leveringstiden for drængrus. Temmelig mange e-forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer online, hvilket dog står og falder med at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen afsted inden logistikpersonalet holder fyraften.

  Nogle få online varehuse sikrer fragtfri levering på drængrus online, men for det meste påkræves det at man indkøber for et bestemt beløb. Derudover kan man overveje den mest betalelige type af levering, der gerne er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

  En masse byggemarkeder foreslår afhentning hvor man køber billig drængrus online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder eksempelvis click-and-collect på drængrus i disse byer:

  Frederikssund, Skive, Haderslev, Frederikshavn, Herning, Herlev, Allerød, Vejle, Struer, Hørsholm, Haslev, Hedehusene, Kolding, Kokkedal, Næstved, Holstebro, Brøndby, Horsens, Åbyhøj, Virum, Charlottenlund, Skanderborg, Brabrand, Hjørring, Ølstykke, Rødovre, Rudersdal, Silkeborg, Fredericia, Vallensbæk, Rønne, Farum, Valby, Hedensted, Gladsaxe, Tilst, Roskilde, Svendborg, Hillerød, Gentofte, Birkerød, Glostrup, Nykøbing Falster, Greve, Odder, Grenaa, Køge, Tårnby, Esbjerg, Lystrup, Vanløse, Brønderslev, Risskov, Aarhus, Højbjerg, Ringsted, Nørresundby, Lyngby, Værløse, Ikast, Odense, København, Dragør, Stenløse, Brønshøj, Frederiksberg, Hvidovre, Albertslund, Aabenraa, Hobro, Varde, Thisted, Jyllinge, Solrød Strand, Ballerup, Nyborg, Kalundborg, Ishøj, Viborg, Randers, Korsør, Søborg, Slagelse, Lillerød, Sønderborg, Frederiksværk, Nærum, Taastrup, Vordingborg, Nakskov, Middelfart, Aalborg, Holbæk, og Helsingør, .

  Klik-og-hent for drængrus er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland).

  Ses der på tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere som regel søger fx billig drængrus og drængrus online. Foruden dette ser man tit folk kigge efter bl.a. drængrus priser, køb drængrus samt drængrus tilbud, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

  Rabat på drængrus

  Det er efterhånden temmelig smart for købere at tjekke tilbud på billige drængrus online på flere internet selskaber, og følgelig har utallige webshops fundet det uundgåeligt at tvinge prisniveauet på drængrus drastisk, og endda garantere fragt uden gebyr.

  Derfor kan det stadigvæk blive lønsomt at granske forskellige butikker på nettet efter rabatter og tilbud på drængrus online forud for at du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

  Du må alligevel ikke glemme, at såfremt en forretning på nettet markedsfører billige drængrus online på tilbud til en pris som kan ses som himmelråbende beskeden, kunne det mange gange være et symbol på en uægte e-handler. Kortbetalinger er dog omfattet af en forordning, som passer på dig som køber overfor svindlende webshops.

  Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil honorere beløbet til drængrus senere. Det foreslåes som regel hos specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Davidsen.

  Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere tit kigger efter bl.a. drængrus online og drængrus tilbud. Man ser desuden tit internet shoppere kigge efter for eksempel billig drængrus, drængrus priser samt køb drængrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 1000 kg 15 kg 25 kg 1 m3 25 kg 20 kg 800 kg 500 kg

  Levering: i løs vægt løst leveret afhentning hent selv i poser trailer i sække vognlæs i bigbag

  Udforsk tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot resulterer i egentlig belejlige genveje til at betragte en længere række aktuelle konsumenters omtaler og derved foreslår vi, at du udforsker online butikkens kritik forud for at du placerer din ordre på billige drængrus online.

  Facebook leverer også forholdsvis passende genveje til at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi en del e-forhandlere som giver folk mulighed for at offentliggøre en vurdering af deres køb, som ydermere bør anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Før folk handler billige drængrus online på en e-forhandler kan de helt sikkert have øje for virksomhedens betingelser, dog er det ofte ikke super interessant, særligt ved de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

  Et andet alternativ er at undersøge hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, hvilket længe har været en angivelse af at online forhandleren følger de opstillede regler, samt at hjemmesiden nu og da ses til af jurister der er meget fortrolige lovene på området.

  Det giver dig anledning til støtte, når du skulle få problemer med din bestilling af drængrus. Udover dette rekommanderer vi at køber er hensynstagende til de vigtigste regler der kan have betydning for købet af drængrus online, fx den ombytningspolitik online firmaet tilsikrer.

  Her er det ydermere relevant, at man stadigvæk beholder sin faktura e-mail, så man senere kan dokumentere sin bestilling af drængrus, hvad end man handler fra XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Niels Jørgensen gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Anne gav 4 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Lene G gav 5 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Per gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Drængrus på online forretninger

  Trustpilot genererer uden sammenligning ønskværdige chancer for at kontrollere ret mange tidligere brugeres oplevelser med bestilling af drængrus og herved kan det være til hjælp, at du tolker e-shoppens vurderinger forud for at du køber drængrus på nettet.

  Facebook forærer dig desuden egentlig ønskværdige chancer for at få indsigt i internet virksomhedens popularitet. Herinde møder vi endda e-forretninger som giver folk mulighed for at levere en evaluering af købsoplevelsen, som tilmed burde udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser for køb af drængrus.

  Før man shopper drængrus på nettet

  Inden nogen køber drængrus på en shop på nettet burde man utvivlsomt gennemløbe shoppens regler, det er dog uden tvivl ikke super interessant.

  Et andet alternativ kan være at efterse hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være en indikator for at online forretningen overholder den officielle danske lovgivning, og at e-forhandleren jævnligt besøges af sagkyndige der forstår reglerne på området for salg af drængrus på internettet.

  Desuden giver det dig anledning til at få bistand, for så vidt du skulle få problemer med dit køb. Udover dette tilrådes det at kunden er på vagt for de mest essentielle reglementer der har indflydelse på handlen.

  Forsendelse af drængrus

  En stor portion online forhandlere tilbyder nu til dags flere fragtløsninger. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid være selv at hente drængruset, som desværre nødvendiggør at du har bopæl nærved webshoppens bopæl.

  Leveringstidspunktet er selvfølgelig meget relevant om vi mangler drængruset inden for få dage, så herved er det øjensynligt passende at vi checker den forventede leveringsdato på drængrus – som er påkrævet at bestillingen placeres forinden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varen distribueret før de logistikansatte har fyraften.

  Indtil flere e-shops i Danmark garanterer fri fragt af drængrus, men oftest afkræver det at man indkøber for et fastslået beløb.

  Tilbudene der vises i den her oversigt er nøje udvalgt af vores søgemekaniske. Algoritmen har effektivt scannet massevis af varer med det formål at kunne præsentere de varer der relaterer sig bedst til drængrus, og som algoritmen derfor regner sig frem til vil falde i din smag.

  Udover de søgeord du har indtastet på Google har algoritmen ligeledes medregnet formuleringer, som den kan se at andre med stor sandsynlighed skriver i den forbindelse, eksempelvis drængrus leveret og bedste drængrus foruden søgeord som drængrus leveret og bedste drængrus.

  Den viden kan algoritmen bruge som ekstra inspiration til at liste de tættest beslægtede varer. Det ses også at folk søger efter eksempelvis drængrus hent selv, drængrus leveret eller drængrus hent selv. Den information har robotten også benyttet for, at navigere igennem en stor mængde produkter.

  Desuden viser vores data, at søgeudtrykkene køb drængrus, bedste drængrus og drængrus hent selv er utrolig populære, og af den grund er disse ligeledes medregnet af robot-søgeren på samme måde som søgningerne drængrus online, drængrus hent selv og drængrus afhentning. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de viste varer, idet at nogle af dem faldt i din smag.

  Drængrus fås hos gængse netshops, eksempelvis Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles drængrus til…

  Sjælland: Maribo, Nykøbing Falster, Nakskov, Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Haslev, Fensmark, Holbæk, Ringsted, Næstved, Sorø, Slagelse, Greve, Korsør, Tune, Vordingborg, Jyllinge, Skælskør, Køge, Herfølge, Kalundborg

  Nordjylland: Brønderslev, Frederikshavn, Nibe, Nykøbing Mors, Aabybro, Hadsund, Støvring, Svenstrup, Hobro, Skagen, Thisted, Nørresundby, Aars, Hirtshals, Aalborg, Sæby, Hjørring

  Hovedstaden: Værløse, Vallensbæk, Lyngby, Farum, Hellebæk, Birkerød, Frederikssund, Nærum, Måløv, Ølstykke, Gladsaxe, Brønshøj, Herlev, Taastrup, Helsingør, Hørsholm, Valby, Glostrup, Gilleleje, Holte, Espergærde, Kokkedal, Albertslund, København, Hedehusene, Virum, Gentofte, Smørumnedre, Ballerup, Roskilde, Søborg, Rødovre, Nivå, Hundested, Hillerød, Lillerød, Ishøj, Snekkersten, Helsinge, Frederiksværk, Rønne, Dragør, Fredensborg, Høje Taastrup, Hellerup, Frederiksberg, Hvidovre, Allerød, Vanløse, Slangerup, Dyssegård, Charlottenlund, Stenløse, Brøndby, Tårnby, Rudersdal, Humlebæk

  Midtjylland: Lemvig, Skødstrup, Lystrup, Tilst, Hornslet, Brande, Ikast, Risskov, Løsning, Viborg, Mårslet, Kjellerup, Struer, Hadsten, Horsens, Åbyhøj, Hammel, Ebeltoft, Grenaa, Højbjerg, Skive, Silkeborg, Holstebro, Randers, Aarhus, Malling, Hinnerup, Vejle, Hørning, Ry, Skanderborg, Hedensted, Egå, Skjern, Brabrand, Herning, Ringkøbing, Beder, Løgten, Galten, Hasselager, Bjerringbro, Odder

  Syddanmark: Ribe, Sønderborg, Middelfart, Svendborg, Bramming, Nyborg, Børkop, Fredericia, Vojens, Billund, Tønder, Kerteminde, Varde, Assens, Kolding, Odense, Haderslev, Rødekro, Nordborg, Ringe, Grindsted, Esbjerg, Otterup, Munkebo, Faaborg, Vejen, Aabenraa

  9 gode råd til køb på nettet
  1En hel del internet varehuse yder heldigvis flere billige leveringsmuligheder til drængrus. En af de mest moderne er p.t. udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer dig bedst. Denne er altså vældig problemfri, samt i mange tilfælde derudover den billigste leveringsløsning.
  2Trustpilot præsterer tilpas pålidelige genveje til at læse flere aktuelle forbrugeres opfattelser og på grund af dette anbefaler vi, at du gransker internet virksomhedens bedømmelser inden du handler billige drængrus online. Facebook resulterer i også fuldkommen hensigtsmæssige muligheder for at få et kig ind i online firmaets kundefokus.
  3Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af et lovbud, hvilket passer på køberen imod fup outlets på nettet. Som et alternativ kunne du overveje en løsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil afbetale betalingen over en periode.
  4En række e-firmaer byder på gratis fragt på drængrus, men undertiden under forudsætning af at der shoppes for en bestemt sum. Derudover bør man tage den mindst kostelige mulighed for fragt, som ofte er at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig ofte til gengæld meget hensigtsmæssig. Den billigste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
  5Forud for at nogen bestiller billige drængrus hos en internet forhandler burde man i virkeligheden tyde e-shoppens vilkår, dog er det ofte ikke videre spændende. I øvrigt er det en hjælp at kunden er påpasselig med de mest relevante vedtægter der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige drængrus online, for eksempel den returneringsret e-firmaet bruger.
  6Den billigste leveringsmanér er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket dog beroer på at du befinder dig nær e-handlens hjemsted. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld ifald man absolut skal bruge drængrus inden for få dage. Alternativt så garanterer en hel del netbutikker fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du køber for en præcis sum.
  7Vi går generelt ind for at kontrollere om internet firmaet er e-mærket medlem, da det generelt er en forsikring om at webshoppen forstår de gældende danske regler, tillige med at online firmaet jævnligt ses til af jurister der har megen viden om reglerne. Forud for at nogen handler billige drængrus på en internet forhandler kan man på en vis måde se på shoppens handelsvilkår.
  8Det er jo efterhånden temmelig simpelt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige drængrus på flere forhandlere på nettet, og til tak præsterer masser af online butikker billig fragt. Men det kan ikke desto mindre blive smart at analysere nogle få shops på nettet efter udsalg og tilbud før du handler, så man er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris.
  9Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel hvis du har behov for dine nye varer inden for få dage, og derfor er det særdeles meningsfuldt at vi tjekker den estimerede leveringstid på drængrus. De fleste e-forhandlere giver løfte om billig 1 hverdags levering på masser af produkter, som dog er afhængig af at du bestiller tidligere end et givent tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk