Bygpris.dk

Dybdemåler

0-200 mm x 0,05 Dybdemåler med dobbelt hage
685 kr.
Læs mere
Dybdemål 0- 80 mm x 0,05 m. målestift, bro lgd. 50 mm
221 kr.
Læs mere
Dybdemålsfod for måleur sæt med 9 stk. forlængere
729 kr.
Læs mere
Dybdemål 2643-150
408 kr.
Læs mere
Digital dybdemål 0-150X0,01 MM IP54 DIN862 Mini-USB
656 kr.
Læs mere
Dybdemålsfod for dybdemålere
786 kr.
Læs mere
Digital dybdemål 0-150x0,01 mm IP67 DIN862 m/bluetooth
1.119 kr.
Læs mere
0-200 mm x 0,05 Dybdemåler
523 kr.
Læs mere
Mikrometerdybdemål 0-100mm
1.389 kr.
Læs mere
Dybdemål 2645-200
462 kr.
Læs mere
Dybdemålingsmikrometer 0-150 mm
1.109 kr.
Læs mere
DIGITAL DYBDEMÅL 0-200X0,01 MM IP67 DIN862 m/bluetooth
1.406 kr.
Læs mere
0-200 mm x 0,02 Dybdemåler med aftagelig hage
486 kr.
Læs mere
Dybdemålsanslag 7312
274 kr.
Læs mere
Dybdemål m.dubbla hakar 200mm
773 kr.
Læs mere
Digital Dybdemål 0-500 mm x 0,01 mm, bro lgd. 120 mm
1.438 kr.
Læs mere
Dybdemålsfod for skydelærer L=75 mm, B=6 mm
208 kr.
Læs mere
Dybdemål 300mm hake
753 kr.
Læs mere
Dybdemål Käfer
2.094 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
For nogle er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af dybdemåler.
Der er variationer i prisen på billige dybdemåler fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på billige priser, hvorimod andre giver service. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder sælger et stort produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare dybdemåler.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Det er især muligt i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og af den grund har kunderne valget om at købe online og køre varerne på egen hånd. Som følge af det kan du undgå fragten, samt sågar have produkterne straks.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra talrige specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af dybdemåler online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig bør du forvente en høj grad af begavet sparring fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis dybdemåler.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, som tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du handler dybdemåler online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Danmarks største byggekæder

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

dybdemåler harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

dybdemåler silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

dybdemåler jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

dybdemåler bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør aldrig nogensinde fattes udstyr. Det kan vise sig at være uundværligt at du har værktøjet disponibelt idet du påbegynder byggeriet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
2Forud for at du iværksætter byggeprocessen kan det blive ret afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
3Godt forarbejde vil altid være vejen til succes med projektet. Du anbefales at lave en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og derudover en numerisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver tidsplanen.
4Måske burde du overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en fagperson til afslutningen af projektet. Når du tager imod hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at få tilbud fra en håndfuld håndværkere.
5Du bør for alt i verden ikke negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod mulige uheld. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, navnlig hvis du ikke får eksperthjælp.
6Du finder en hel række instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube er anvendeligt med meget konstruktiv oplysning, specielt hvis man søger på engelsk.
7Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt når det kommer til større byggeprocesser. Omfattende projekter bør udføres af flere personer. Ydermere bør det være hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
8I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have et regnskab for dit byggeri, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at notere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende kortlægge den billigste pris på dem hver især.
9Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de presserende byggematerialer til disposition forud for at du igangsætter byggeprocessen. Du kan udarbejde en hurtig indkøbsliste som samler alt hvad du får brug for, og bagefter granske oversigten, med det formål at du bliver sikker på at du har husket alt.
10Der præsenterer sig jævnligt utidige problematikker i forbindelse med svære projekter, og pga. dette vil det være værdifuldt at der er afsat en del plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at man når det til siden.
11Ved udendørs projekter kan vejret få en stor rolle. På grund af dette skal du ofte lægge mærke til vejrvarslen når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
12I nogle tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes forudsat at byggeriet er godt for miljøet. Bidraget er altså betinget af at projektet har betydning for klimaet.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt betryggende. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som klart er ret så beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig flot. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En lang række online varehuse frembyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmetoder til dybdemåler. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo virkelig smertefri, og tit endvidere den billigste metode til levering.

Du kunne ligeledes beslutte dig for at få varerne bragt hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Denne er godt nok en anelse dyrere, men samtidig særdeles uproblematisk ved køb af dybdemåler online. Den prisbilligste fragtform vil dog altid være at hente varerne selv, hvilket kræver at du befinder dig nær online forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på dybdemåler er jo temmelig afgørende i tilfælde af at man absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så herved er det ganske centralt at vi tjekker leveringstiden på dybdemåler. De fleste internet forretninger – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer online, men husk at det står og falder med at du når at bestille tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få produktet distribueret inden de logistikansatte har fyraften.

Nogle få butikker på nettet yder fragt uden omkostninger på dybdemåler online, men undertiden er det påkrævet at du shopper for en bestemt sum. Alternativt burde man foretrække den billigste form for fragt, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder giver afhentning hvor man bestiller billig dybdemåler online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder blandt andet klik-og-hent på dybdemåler i følgende byer:

Hjørring, Højbjerg, Frederikssund, Greve, Haderslev, Ikast, Silkeborg, Ølstykke, Herning, Hobro, Ishøj, Kokkedal, Middelfart, København, Åbyhøj, Sønderborg, Lillerød, Thisted, Albertslund, Frederiksberg, Glostrup, Tilst, Brøndby, Kalundborg, Svendborg, Gladsaxe, Aalborg, Vallensbæk, Ballerup, Lyngby, Tårnby, Kolding, Jyllinge, Søborg, Holbæk, Rødovre, Nærum, Holstebro, Dragør, Grenaa, Nykøbing Falster, Esbjerg, Brønshøj, Solrød Strand, Værløse, Korsør, Struer, Vejle, Stenløse, Allerød, Horsens, Herlev, Gentofte, Rønne, Brønderslev, Nørresundby, Skanderborg, Nakskov, Randers, Odense, Hillerød, Hedensted, Charlottenlund, Nyborg, Hvidovre, Vanløse, Næstved, Farum, Frederikshavn, Rudersdal, Virum, Viborg, Helsingør, Valby, Hørsholm, Aarhus, Skive, Lystrup, Ringsted, Fredericia, Odder, Birkerød, Køge, Roskilde, Vordingborg, Haslev, Aabenraa, Frederiksværk, Taastrup, Slagelse, Hedehusene, Risskov, Brabrand, og Varde, .

Afhentning for dybdemåler er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland).

Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger fx dybdemåler tilbud og billig dybdemåler. Foruden dette ser man tit folk lede efter eksempelvis dybdemåler online, køb dybdemåler og dybdemåler priser, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Spar penge på dybdemåler

Det har vist sig at være meget uproblematisk for os alle at sammenholde priser på billige dybdemåler online hos flere internet forhandlere i Danmark, og ergo har de fleste internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at sænke priserne på dybdemåler kolossalt, og derudover garantere gebyrfri levering.

Men det kan alligevel være udbytterigt at prøve nogle enkelte shops på nettet efter tilbud på dybdemåler online inden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Man må alligevel ikke overse, at hvis en e-forretning afhænder billige dybdemåler online på tilbud til en tilbudspris som er uendeligt tiltalende, kunne det tit være et kendetegn på en snydagtig e-handler. Bestillinger med kort er trods alt dækket ind under en ordning, der værner køber overfor svindlende online virksomheder.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du hellere vil klare pengene til dybdemåler over flere uger. Det fås ofte ved online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som fx Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis dybdemåler tilbud og dybdemåler priser. Derudover oplever vi tit netshoppere søge efter blandt andet køb dybdemåler, dybdemåler online og billig dybdemåler.

Udforsk andre menneskers erfaringer

Trustpilot bringer dig tilpas solide chancer for at besigtige flere andre konsumenters kritik og derfor anbefales det, at du efterforsker online shoppens kritik forud for at du bestiller billige dybdemåler online.

Facebook indebærer ligeledes faktisk stabile metoder til at få indblik i netbutikkens troværdighed. Herinde er der en række online shops i Danmark som tilbyder folk at nedfælde en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tillige burde udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige dybdemåler online hos en butik kunne de til hver en tid skimme butikkens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke videre interessant, i særdeleshed med de gængse byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Et andet forslag er at undersøge hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, hvilket almindeligvis er et fingerpeg om at online webshoppen imødekommer de opstillede regler, samt at butikken en gang i mellem føres tilsyn med af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Det giver dig chance for en hjælpende hånd, ifald du forvoldes vanskeligheder med din shopping med dybdemåler. Tilsvarende går vi ind for at køberen er sat ind i de væsentligste bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af dybdemåler online, som eksempelvis hvilken ombytningsret shoppen lover.

I den relation er det samtidig relevant, at man altid bevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bevise sit køb af dybdemåler, uanset om man har bestilt fra Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark eller Harald Nyborg.

Birthe Olsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Rasmus Knudsen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Kim P gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Lene Jørgensen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 gode råd til køb på nettet
1Det er efterhånden virkelig gnidningsløst for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige dybdemåler hos forskellige forretninger på nettet, og ergo tilbyder utallige e-handler levering uden omkostninger. Det kan til hver en tid vise sig fordelagtigt at tjekke nogle enkelte internet handler efter tilbud og rabat forud for at du handler, sådan at du er sikret at få den skarpeste pris.
2En hel del outlets på nettet garanterer gratis levering på dybdemåler, men oftest er det så nødvendigt at du aftager for en konkret pris. Alternativt skulle man udse dig den mest betalelige leveringsversion, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen er jævnligt endvidere særligt uproblematisk. Den mest letkøbte leveringsversion er dog at du selv henter varerne.
3Den mest betalelige fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som desværre kræver at du er lige ved internet virksomhedens arbejdslager. Den løsning til levering er naturligvis yderst bestemmende om man skal bruge dybdemåler inden for kort tid. Alternativt så sikrer flere firmaer på nettet levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du aftager for et fastslået beløb.
4Leveringstiden kan være ekstremt vital ifald vi behøver din ordre straks, så af den grund er det nemlig væsentligt at man checker den estimerede leveringsdato på dybdemåler. De fleste forhandlere på nettet annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens produkter, men glem ikke at det forudsætter at bestillingen indsendes forud for et givent klokkeslæt.
5Vi foreslår generelt at tjekke om e-forhandleren er støttet af e-mærket, siden det almindeligvis er en tryghed om at webbutikken opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, udover at netshoppen lejlighedsvis evalueres af fagfolk som kender til vilkårene. Forinden folk shopper billige dybdemåler på en e-forhandler burde man når alt kommer til alt studere e-shoppens forretningsaftale.
6Forinden folk handler billige dybdemåler i en netbutik burde man helt sikkert gennemlæse dens betingelser, det er dog mange gange et omfattende projekt. Ligeledes er det smart at man er klar over de fundamentale forhold der kan have indvirkning på shopping af billige dybdemåler online, til eksempel hvilken byttepolitik internet firmaet tilsikrer.
7Trustpilot præsterer fuldkommen fornemme muligheder for at kortlægge forskellige aktuelle brugeres evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du eftergår e-handlens omtaler forinden du handler billige dybdemåler online. Facebook bringer dig på samme måde adskillige relevante muligheder for at få indblik i internet butikkens kundetilfredshed.
8Temmelig mange e-handler tildeler heldigvis alverdens billige leveringsmidler til dybdemåler. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot ordren på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså ultra overkommelig, samt endda tillige den prisbilligste mulighed for levering.
9Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en lov, der passer på køberen imod uægte online webshops. Som et alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere betalingen over flere uger.