Bygpris.dk

Dyknagle

Dyknaglesæt 3 dele - 0,8-1,6-2,4 mm
79 kr.
Læs mere
Dyknagle Stanley
71 kr.
Læs mere
Dyknagler i sæt Rennsteig R424
125 kr.
Læs mere
Dyknagle sats 1,5/2,5/3,0
91 kr.
Læs mere
Dyknagle 0,8 x 125 mm
29 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Det er særligt muligt i de kendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder har et bredt udvalg af varer, og øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden bare dyknagle.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man kende butikkens betingelser.
Det er absolut meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
For en del er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Derved kan du handle hos et online byggecenter, hvor du kan få tips og tricks til valg af dyknagle.
Du vil finde ulighed i priserne på billige dyknagle fra byggekæde til byggekæde. En del vil have billige priser, hvorimod øvrige satser på service. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder produkter fra flere producenter, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af dyknagle online.
De gængse byggecentre finder du i det meste af landet, og derved har flertallet valget om at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derfor kan man undvære leveringsgebyret, og tilmed have varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og landskendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed når man skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Forskellige nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, der oftest er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du handler dyknagle online hos dem.
Majoriteten af online nichebutikker har en stor passion for deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du opleve ekstra konstruktiv hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop dyknagle.
Danmarks største byggecentre
dyknagle jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

dyknagle bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

dyknagle silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

dyknagle harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes hvis byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter dermed at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
2Man skal ikke på noget tidspunkt mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at have værktøjet til rådighed idet du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det godt at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
3Du skal for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ikke beklædning herunder sko og hjelm der hjælper dig imod mulige risici. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke får eksperthjælp.
4Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal have en gennemarbejdet handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din arbejdsplan.
5Før du indleder byggeriet kan det vise sig ret fundamentalt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Der kommer altid ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat nok tid i planen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
7Muligvis kan det blive af stor betydning at du har de påkrævede byggematerialer til disposition på forhånd inden du går i gang med arbejdet. Du kan sammensætte en simpel note som samler alt det der skal bruges, og derefter eftergå oversigten, således at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
8Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. Derfor skal du regelmæssigt undersøge udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i dit svære byggeprojekt.
9Der findes alverdens guides og videoer online som kan vejlede dig. Specielt YouTube bringer dig betydelige mængder konstruktiv viden, især ifald man benytter den engelske version.
10I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for renoveringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive forstandigt at tage noter til hver eneste udgift, og herefter søge sig frem til ens udgift ved hver eneste af dem.
11Du kan overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at have professionel hjælp til opstarten af det. Forudsat at du ønsker eksperthjælp vil det ofte være en god idé at indhente en pris fra en håndfuld håndværkere.
12Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til væsentlige byggerier. Omfangsrige opgaver gør krav på flere personer. I øvrigt bør det blive mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt imponerende. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er rigtig imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Masser af internet firmaer tilbyder nu alverdens billige leveringsformer til dyknagle. En der er meget anvendt er nu om dage udleveringssteder, og så henter du bare de bestilte varer når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo særdeles ligetil, og endda desuden den mest billige fragtmulighed.

Du burde alternativt tænke over at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig af og til en sjat mere pebret, men endvidere super uproblematisk for dyknagle online. Den mest prisbevidste løsning til levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på dyknagle er jo særdeles væsentlig når vi har brug for produktet med det samme, så derfor er det forholdsvis meningsfuldt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt ved dyknagle. Mange byggeforretninger – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 dags levering på de fleste af deres varer online, som er underforstået at bestillingen placeres forinden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt skippet afsted forinden personalet har fyraften.

Nogle enkelte online forhandlere yder fragt uden gebyr på dyknagle online, men undertiden er det under betingelse af at du køber for et konkret beløb. Som alternativ skulle man udse dig den billigste type af levering, der gerne vil blive at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

Mange byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig dyknagle online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på dyknagle i disse områder:

Aabenraa, Værløse, Hvidovre, Horsens, Tilst, Risskov, Brabrand, Rønne, Middelfart, Silkeborg, Nakskov, Birkerød, Svendborg, Korsør, Haderslev, Rødovre, Rudersdal, Herlev, Helsingør, Greve, Glostrup, Frederiksberg, Kolding, Ølstykke, Nærum, Højbjerg, Aalborg, Brønshøj, Nyborg, Grenaa, København, Frederikssund, Frederiksværk, Kalundborg, Odder, Dragør, Lillerød, Aarhus, Tårnby, Vanløse, Vallensbæk, Fredericia, Brønderslev, Hjørring, Nykøbing Falster, Slagelse, Søborg, Solrød Strand, Ballerup, Frederikshavn, Valby, Virum, Haslev, Hørsholm, Odense, Nørresundby, Thisted, Stenløse, Køge, Skanderborg, Ikast, Varde, Åbyhøj, Jyllinge, Albertslund, Lyngby, Hedehusene, Charlottenlund, Hobro, Næstved, Roskilde, Ishøj, Holbæk, Randers, Herning, Esbjerg, Skive, Vordingborg, Farum, Allerød, Viborg, Kokkedal, Struer, Gladsaxe, Holstebro, Hillerød, Hedensted, Taastrup, Lystrup, Ringsted, Gentofte, Vejle, Brøndby, og Sønderborg, .

Klik-og-hent ift. dyknagle er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at netshoppere typisk kigger efter bl.a. dyknagle online og køb dyknagle. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge fx dyknagle priser, dyknagle tilbud og billig dyknagle, plus de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark og Bauhaus.

Gode tilbud på dyknagle

Det er i høj grad ukompliceret for alle at analysere tilbud på billige dyknagle online i blandt flere internet forretninger, og af den grund har adskillige firmaer på nettet ikke kunne lade være med at formindske salgspriserne på dyknagle markant, og ovenikøbet sikre levering uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre vise sig smart at sammenligne et par forskellige e-forretninger efter udsalg og tilbud på dyknagle online før du placerer ordren, så du er skråsikker på at få den mest billige pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-shop udbyder billige dyknagle online for en pris der er utopisk god, så er det ofte være et bevis på en uærlig online forretning. Kortbetalinger er trods alt omsluttet af et regelsæt, som bistår dig overfor uægte e-shops.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage regningen på dyknagle senere. Det fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Ved kig i tallene fremstår det markant, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis dyknagle tilbud og dyknagle online. Foruden dette ser man typisk folk kigge efter bl.a. køb dyknagle, dyknagle priser samt billig dyknagle.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot fremskaffer visse fremragende løsninger til at analysere diverse nuværende konsumenters domme og derfor er det klogt, at du tjekker webbutikkens vurderinger før du bestiller billige dyknagle online.

Facebook bringer dig ligeledes fuldt ud fantastiske løsninger til at få en idé om e-butikkens troværdighed. Foruden det er der mange internet handler som giver folk mulighed for at afgive en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere bør udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige dyknagle online hos en internet handler kan de principielt granske shoppens forretningsvilkår, dog er det gerne et omfattende arbejde, særligt på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4.

Alternativet kan derfor være at efterse om internet butikken er verificeret af e-mærket, siden det kan være en tilkendegivelse af at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at forretningen regelmæssigt monitoreres af fagmænd som forstår de gældende love.

Desuden får du chance for en hjælpende hånd, for så vidt du møder besvær i forbindelse med din ordre på dyknagle. Herudover er det fornuftigt at man er på vagt for de vigtigste regler der indvirker på købet af dyknagle online, til eksempel hvilken returrettighed shoppen benytter.

Derfor er det desuden vigtigt, at man permanent sikrer ens faktura, således man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen af dyknagle, uafhængig af om man bestiller fra Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Stark.

Lene Christiansen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Kim Larsen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Kirsten Jørgensen gav 5 stjerner

Som altid

Jørgen I gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en ordning, hvilket skærmer dig som kunde overfor uærlige firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at afdrage pengene over flere uger.
2Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret udslagsgivende når du mangler dine nye produkter inden for få dage, så af den grund er det særdeles aktuelt at vi gransker den forventede leveringsdato på dyknagle. En lang række e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig dag-til-dag levering på masser af produkter, hvilket dog forudsætter at ordren laves tidligere end et aftalt klokkeslæt.
3Før nogen køber billige dyknagle hos en e-forhandler kan de ideelt set have øje for butikkens vilkår, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køberen er sat ind i de vigtigste retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige dyknagle online, eksempelvis den ombytningspolitik online butikken anvender.
4Den billigste form for levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du opholder dig i nærheden af netshoppens tilholdssted. Den leveringsform kan være særdeles essentiel i tilfælde af at du absolut skal bruge dyknagle fluks. Alternativt så tilbyder enkelte e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men oftest er det kun gældende hvis man indkøber for et konkret beløb.
5En stor portion e-shops frembyder nu om stunder et stort udvalg af billige fragtmetoder til dyknagle. Det mest almindelige er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte produkter lige når det passer dig. Leveringsmetoden er altså ret så ligetil, og ofte derudover den mest letkøbte fragttype.
6Trustpilot resulterer i absolut pæne muligheder for at se nøjere på en længere række andre konsumenters erfaringer og af den grund er det at foretrække, at du vurderer webbutikkens ratings forinden du bestiller billige dyknagle online. Facebook frembyder tilsvarende fuldt ud nyttige chancer for at få en idé om internet forretningens pålidelighed.
7Det er ekstremt bekvemt for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige dyknagle på diverse e-firmaer, og af den grund præsterer mange forhandlere på nettet levering uden betaling. Dog kan det imidlertid blive lønsomt at sammenholde flere online virksomheder efter billige priser forud for at du køber, så du er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
8Enkelte netshops frembyder fragt uden betaling på dyknagle, men oftest er det under betingelse af at der erhverves for en konkret pris. I øvrigt burde man udvælge den mindst kostelige form for fragt, som ofte er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig som oftest til gengæld virkelig problemfri. Den mest letkøbte løsning vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
9Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, som ofte er et signal om at e-forhandleren imødekommer dansk lovgivning, udover at netbutikken lejlighedsvis evalueres af jurister som forstår reglerne. Forud for at nogen handler billige dyknagle på en shop på nettet kan man for at være på den sikre side løbe igennem webshoppens vilkår.