Bygpris.dk

Einhell Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens regler.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt sortiment af varer, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot Einhell elhøvl.
Du vil finde forskelle i prisen på billige Einhell elhøvl hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ hos de gængse byggekæder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, som tilbyder gode råd til valg af Einhell elhøvl.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og dermed har man tilbuddet om at handle online og transportere varerne selv. Som følge af det har du valget om at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne nu og her.
De udbredte byggemarkeder køber varer fra flere nicheshops, og så kan du bestille fra et stort sortiment af Einhell elhøvl online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

De fleste små butikker er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt nær dig. Disse støtter du idet du bestiller Einhell elhøvl online på deres hjemmeside.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo vil du få mere erfaren rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis Einhell elhøvl.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder
Einhell elhøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Einhell elhøvl bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Einhell elhøvl silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Einhell elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være fordelagtigt at du har grejet ved hånden når du påbegynder byggeprocessen. Derudover er det godt at indkalkulere disse udgifter i det økonomiske overblik.
2Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag kan du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at regne absolut lige når du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
3Du bør regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Når du får professionel hjælp vil det normalt være en god idé at modtage tilbud fra diverse virksomheder.
4Der præsenterer sig ofte ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med omfattende opgaver, og ergo vurderes det værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i handlingsplanen, med det formål at man er selvsikker på at komme i mål.
5Muligvis vil det vise sig meningsgivende at du har alle bygningsmaterialer indkøbt forud for at du tager fat på dit arbejde. Du kan med fordel lave en simpel liste hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og som det næste granske hver enkelt ting, således at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
6Forud for at du starter byggeprojektet kan det blive rimeligt essentielt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
7Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt ift. omfangsrige byggeprocesser. Nogle projekter kræver flere mennesker. Endvidere vil det blive bedre og mere socialt når man er flere om det.
8Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås hvis projektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
9Der findes mange forskellige guides og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube yder assistance med temmelig meget almennyttig oplysning, især forudsat at du benytter engelske søgeord.
10Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør overveje at lave en klar arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter din strategi.
11Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive fordelagtigt at kortlægge alle udgifter, hvorefter man bør kortlægge eventuelle tilbud på dem slavisk.
12Du må nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så husk påklædning som hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod potentielle risici. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig når du ikke får assistance fra en fagmand.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er yderst imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Temmelig mange butikker på nettet frembyder heldigvis diverse forskellige billige leveringsmåder til Einhell elhøvl. Det mest populære er i dag udleveringssteder, hvor du så nemt kan hente ordren præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo super simpel, og ofte ydermere den billigste leveringsmodel.

Du kan derudover forsøge at få pakken leveret til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er af og til en tand mindre billig, men tillige ekstremt let gængelig for Einhell elhøvl online. Den mest betalelige slags levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men dette kræver at du har bopæl i nærheden af internet forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på Einhell elhøvl er naturligvis usædvanlig relevant når vi behøver dine nye produkter om et øjeblik, så i det øjemed er det forholdsvis aktuelt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato på Einhell elhøvl. Mange internet shops – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter online, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varen ordnet før lagerpersonalet har fri.

Indtil flere internet varehuse tilbyder gratis levering på Einhell elhøvl online, men undertiden kun hvis du aftager for en præcis sum. Derudover kan man snuppe den mest letkøbte type af levering, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

De fleste webshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig Einhell elhøvl online og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen. De tilbyder blandt andet click-and-collect på Einhell elhøvl i følgende byer:

Vordingborg, Greve, Dragør, Hvidovre, Holbæk, Aabenraa, Kokkedal, Ølstykke, Kolding, Nørresundby, Nærum, Lyngby, Brønshøj, Kalundborg, Hørsholm, Middelfart, Glostrup, Holstebro, Charlottenlund, Brønderslev, Valby, Aarhus, Solrød Strand, Viborg, Køge, Tårnby, Næstved, Skanderborg, Ishøj, Lystrup, Sønderborg, Ikast, Frederiksberg, Struer, Nakskov, Ringsted, København, Esbjerg, Fredericia, Vallensbæk, Grenaa, Slagelse, Højbjerg, Haslev, Hobro, Randers, Åbyhøj, Haderslev, Rudersdal, Jyllinge, Rønne, Birkerød, Frederiksværk, Nyborg, Værløse, Thisted, Roskilde, Stenløse, Aalborg, Nykøbing Falster, Tilst, Virum, Gladsaxe, Hillerød, Taastrup, Brabrand, Allerød, Risskov, Gentofte, Helsingør, Hedehusene, Herning, Brøndby, Odder, Hedensted, Varde, Herlev, Svendborg, Søborg, Vejle, Korsør, Ballerup, Skive, Farum, Lillerød, Rødovre, Frederikssund, Odense, Horsens, Hjørring, Frederikshavn, Silkeborg, Albertslund, og Vanløse, .

Klik-og-hent ift. Einhell elhøvl er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i data bliver det klart, at online shoppere ofte efterspørger eksempelvis Einhell elhøvl priser og køb Einhell elhøvl. Man ser desuden mange gange mennesker kigge efter blandt andet Einhell elhøvl tilbud, Einhell elhøvl online og billig Einhell elhøvl, plus de store byggekæder som 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på Einhell elhøvl

Det er ekstremt simpelt for købere at finde de bedste priser på billige Einhell elhøvl online på flere forhandlere på nettet, og på grund af dette har adskillige webshops været tvunget til at nedsætte prisniveauet på Einhell elhøvl kolossalt, og endda byde på levering uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønnende at sammenholde et par butikker på nettet efter tilbud og udsalg på Einhell elhøvl online før du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at antage den bedste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Du skal bare være omhyggelig med, at når en internet handler afhænder billige Einhell elhøvl online på tilbud til en tilbudspris som kan virke utopisk favorabel, bør det i nogle tilfælde være en indikator for en svindel e-forhandler. Betalinger med kort er på den anden side indbefattet af et regulativ, som støtter folk imod snydagtige netbutikker.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du vælge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre pengene til Einhell elhøvl over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel Einhell elhøvl tilbud og Einhell elhøvl online. Vi ser derudover som regel folk søge bl.a. køb Einhell elhøvl, Einhell elhøvl priser samt billig Einhell elhøvl.

Gennemsøg tidligere køberes synspunkter

Trustpilot yder ganske fantastiske chancer for at inspicere forskellige andre kunders kritik og derved er det at foretrække, at du gennemgår internet virksomhedens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige Einhell elhøvl online.

Facebook byder på også adskillige fornemme metoder til at få indsigt i internet forretningens kundefokus. Desuden ser vi nogle forretninger på nettet som tilbyder folk at skrive en kritik af virksomhedens service, hvilket tilmed bør benyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige Einhell elhøvl online hos en internet forhandler burde de faktisk få overblik over netbutikkens forretningsaftale, men det er normalt et tidskrævende arbejde, især hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Stark.

En nemmere løsning kunne måske være at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, som burde være et kendetegn for at e-forretningen lever op til den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forretningen undertiden monitoreres af fagmænd der kender til reglerne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, når du møder vanskeligheder ved din ordre på Einhell elhøvl. Foruden dette tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale reglementer der kan have betydning for bestillingen af Einhell elhøvl online, eksempelvis den returrettighed e-shoppen garanterer.

I relation til det er det desuden vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne bevidne sin bestilling af Einhell elhøvl, hvad end man har købt ved Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg eller Davidsen.

Tina C gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Anders Mortensen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Anne Christiansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Erik Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Masser af internet forretninger udlover i dag en hel del forskellige billige leveringsudgaver til Einhell elhøvl. En af favoritterne er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså ret simpel, samt oftest endvidere den mest prisbevidste leveringsmetode.
2Trustpilot yder en del hæderlige genveje til at efterforske flere nuværende konsumenters anmeldelser og herved er det fornuftigt, at du eftersøger online forretningens vurderinger inden du køber billige Einhell elhøvl online. Facebook forærer dig ligeledes adskillige ærlige chancer for at få kendskab til e-shoppens kundefokus.
3Inden folk bestiller billige Einhell elhøvl i en internet shop burde man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens regler, det er dog mange gange en omfattende opgave. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køberen er sat ind i de mest vitale bestemmelser der har indflydelse på shopping af billige Einhell elhøvl online, eksempelvis den returrettighed online forretningen garanterer.
4Den mindst kostelige fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette betinges af at du befinder dig tæt på online shoppens arbejdslager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være rigtig betydningsfuld forudsat vi behøver Einhell elhøvl øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle få shops på nettet levering uden omkostninger, men undertiden kun ifald man køber for et præcist beløb.
5Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af et reglement, der værner folk overfor fup firmaer på nettet. Som en anden løsning kunne du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil finansiere betalingen senere.
6Generelt slår vi et slag for at se om internet forretningen er godkendt af e-mærket, da det kan være en indikator for at online forretningen efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at webbutikken rutinemæssigt besigtiges af specialister der har megen viden om de gældende regulativer. Forud for at nogen køber billige Einhell elhøvl på en internet webshop kan de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsvilkår.
7Leveringshastigheden er særdeles betydningsfuld i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye varer fluks, og med det formål er det bestemt vigtigt at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering ved Einhell elhøvl. En række e-shops giver løfte om billig 1 dags fragt på masser af varer, men glem ikke at det kræver at ordren placeres før et givent tidspunkt.
8Det er efterhånden rigtig praktisk for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige Einhell elhøvl hos forskellige e-firmaer, og til tak yder en hel del butikker på nettet fragtfri levering. Trods dette kan det stadigvæk blive profitabelt at se nærmere på nogle få butikker på nettet efter rabat og tilbud inden du shopper, således at du er sikret at få den bedste pris.
9Enkelte internet selskaber lover gratis fragt på Einhell elhøvl, men tit er det under forudsætning af at der bestilles for en fastsat pris. Som alternativ skulle man overveje den mest letkøbte leveringsversion, som gerne vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted. Denne viser sig desværre lige så vel meget problemfri. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.