Bygpris.dk

Einhell Høvl

AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Læs mere
AEG akku Høvl BHO18BL-0 18V
1.875 kr.
Læs mere
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Læs mere
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Læs mere
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Læs mere
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at vælge en netbutik, som kan tilbyde tips og tricks til valg af Einhell høvl.
Der er forskel på prisniveauet på billige Einhell høvl fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod andre giver service. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Man bør derfor undersøge netbutikkens betingelser.
Når du skal bruge varerne nu og her eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne selv. Det er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Flere byggecentre tilbyder et bredt vareudvalg, imens andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare Einhell høvl.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og derfor har man mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne selv. I kraft af det har man valget om at slippe for fragten, samt ovenikøbet få varerne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af Einhell høvl online.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
Alverdens nicheforretninger på nettet har en stor passion for de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Således får du formentlig endnu mere nyttig sparring fra mennesker med ekspertviden i lige præcis Einhell høvl.
De fleste online nichebutikker er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at bestille Einhell høvl online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Einhell høvl jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Einhell høvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Einhell høvl bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Einhell høvl silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer ofte overraskende udfordringer ved krævende projekter, og derfor er det afgørende at man afsætter en del tid i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
2Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til arbejdet, i særdeleshed når det er krævende projekter. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Derudover bliver det bedre og sjovere at være flere om det.
3I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes såfremt ombygningen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
4Du finder et stort udvalg af instruktioner og videoer via internettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube faciliterer en masse nyttig oplysning, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
5Du vil under ingen omstændigheder fattes grej. Ofte vil det vise sig klogt at du har grejet disponibelt forinden du går løs med byggeriet. Glem ikke at inkludere de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
6Forberedelse vil være vejen til at lykkes med projektet. Du må lave en effektiv køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du udarbejder din tidsplan.
7Potentielt kan det vise sig væsentligt at du har de fornødne materialer parat i god tid før du igangsætter arbejdet. Du kunne forfatte en hurtig oversigt som indeholder alt du har brug for, og bagefter efterse punkterne, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
8Du skal aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så glem ej påklædning herunder sko og hjelm der hjælper dig overfor eventuelle risici. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
9Forud for at du går i gang med dit byggeprojekt er det vanvittigt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der gælde forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Husk at regne på hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør sikre dig professionel hjælp til noget af det. Forudsat at du søger hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra flere entreprenører.
11Det er fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for dit projekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan blive økonomisk at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man bør nedskrive eventuelle tilbud på dem én efter én.
12For udendørs projekter har vejret en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i den tid der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med dit omfattende projekt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt flot. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ret så overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering er bedst?

Størstedelen af netbutikker i Danmark udlover nu et hav af forskellige billige metoder til levering til Einhell høvl. En af dem der er mest populær er efterhånden at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig super fremkommelig, samt mange gange endda den mest betalelige mulighed for levering.

Du kan lige så vel beslutte dig for at få pakken bragt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden er af og til lidt mere bekostelig, men desuden meget gnidningsløs ved køb af Einhell høvl online. Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket beroer på at du har bopæl lige ved e-handlens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på Einhell høvl kan vise sig at være vældig betydningsfuld om man absolut skal bruge produktet lige om lidt, så i det øjemed er det jo på sin plads at man undersøger det forventede leveringstidspunkt for Einhell høvl. Adskillige butikker på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen indsendes forud for et angivent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få varen pakket forinden personalet tager hjem.

Nogle få internet foretagender sikrer gebyrfri levering på Einhell høvl online, men i reglen kun når man køber for et præcist beløb. I øvrigt kunne du overveje den mest billige type af levering, som oftest vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

De fleste byggemarkeder yder click-and-collect hvor man handler billig Einhell høvl online og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene udlover fx afhentning af Einhell høvl i disse byer:

Gladsaxe, Rudersdal, Skive, Værløse, Skanderborg, Vejle, Slagelse, Hørsholm, Ishøj, Charlottenlund, Dragør, Taastrup, Hvidovre, Sønderborg, Ikast, Herlev, Frederiksværk, Jyllinge, Thisted, Nærum, Odder, Struer, Kokkedal, Lillerød, Vallensbæk, Virum, Frederikshavn, Åbyhøj, Tilst, Aarhus, Svendborg, Frederikssund, Fredericia, Køge, Hjørring, Viborg, Kalundborg, Rønne, Brøndby, Nykøbing Falster, Glostrup, Albertslund, Højbjerg, Ringsted, Varde, Aabenraa, Lyngby, Hobro, Rødovre, Hillerød, Korsør, Hedehusene, København, Nyborg, Grenaa, Gentofte, Helsingør, Nakskov, Valby, Birkerød, Roskilde, Holbæk, Ølstykke, Solrød Strand, Herning, Ballerup, Holstebro, Søborg, Aalborg, Nørresundby, Brabrand, Risskov, Vanløse, Horsens, Frederiksberg, Randers, Brønderslev, Odense, Kolding, Tårnby, Næstved, Hedensted, Lystrup, Silkeborg, Allerød, Haderslev, Greve, Farum, Middelfart, Haslev, Stenløse, Brønshøj, Esbjerg, og Vordingborg, .

Klik-og-hent for Einhell høvl er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger for eksempel Einhell høvl tilbud og Einhell høvl online. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere efterspørge eksempelvis billig Einhell høvl, køb Einhell høvl samt Einhell høvl priser, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Rabat på Einhell høvl

Det er jo efterhånden virkelig let gængeligt for købere at finde de bedste priser på billige Einhell høvl online på flere forhandlere på nettet, og følgelig har flere internet firmaer været nødt til at mindske prisniveauet på Einhell høvl betydeligt, og i øvrigt tilbyde fri fragt.

Det kan dog alligevel blive fordelagtigt at studere et par forskellige e-shops efter tilbud og rabatter på Einhell høvl online forud for at du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Man må imidlertid huske på, at i tilfælde af at en netbutik afhænder billige Einhell høvl online for en pris der virker utopisk billig, så kan det undertiden være et karakteristika der viser en bedragerisk internet shop. Betalinger med kort er på den anden side omfattet af en regel, der hjælper køber overfor uægte e-handler.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at klare pengene til Einhell høvl over flere uger. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at netshoppere jævnligt kigger efter blandt andet køb Einhell høvl og Einhell høvl tilbud. Foruden dette ser vi som regel mennesker kigge efter eksempelvis billig Einhell høvl, Einhell høvl online og Einhell høvl priser.

Tjek nuværende kunders oplevelser

Trustpilot giver dig forholdsvis pålidelige genveje til at se nøjere på mange eksisterende køberes opfattelser og af den grund går vi ind for, at du eksaminerer internet forhandlerens kritik forud for at du placerer din ordre på billige Einhell høvl online.

Facebook byder på ydermere sådan set fortræffelige muligheder for at få et kig ind i netshoppens kundetilfredshed. I øvrigt ses en række forhandlere på nettet som tilbyder folk at notere en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere må drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk handler billige Einhell høvl online hos en e-handler bør man til hver en tid løbe igennem virksomhedens handelsvilkår, det er dog tit ikke videre interessant, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

En nem løsning kan være at se nærmere på om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, som skulle være en påvisning af at online forretningen accepterer de officielle regler, samt at online butikken af og til kontrolleres af specialister som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, såfremt du bliver udsat for dilemmaer med din ordre på Einhell høvl. Endvidere er det smart at kunden er klar over de grundlæggende betingelser der har betydning for købet af Einhell høvl online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-firmaet garanterer.

I relation til det er det virkelig essesentielt, at man permanent gemmer ens købsbekræftelse, så man når som helst kan bekræfte købet af Einhell høvl, uagtet om man har bestilt hos Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg eller Jem og Fix.

Jørgen Hansen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Lars Poulsen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Erik Rasmussen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Kim gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot bringer dig altid værdifulde løsninger til at gennemsøge ret mange aktuelle brugeres ratings og på grund af dette er det prisværdigt, at du tager et kig på internet firmaets ratings forud for at du handler billige Einhell høvl online. Facebook genererer ligeledes adskillige solide genveje til at få indtryk af internet shoppens popularitet.
2Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du bor i nærheden af online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsform er jo særdeles essentiel i tilfælde af at du skal bruge Einhell høvl lige om lidt. Alternativt så lover enkelte e-forretninger i Danmark gratis levering, men typisk er det under betingelse af at man aftager for et præcist beløb.
3Før folk handler billige Einhell høvl på en netshop bør man altid betragte webshoppens regler, det er dog for det meste ikke super spændende. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køber er hensynstagende til de mest vitale betingelser der kan have indvirkning på handlen med billige Einhell høvl online, som eksempelvis hvilken returpolitik e-shoppen anvender.
4Fragttiden er selvfølgelig ret vigtig i tilfælde af at vi mangler produkterne øjeblikkeligt, og med det formål er det aldeles passende at du kontrollerer den forventede leveringsdato ved Einhell høvl. De fleste forretninger på nettet giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer, men vær på vagt da det er påkrævet at bestillingen indsendes før et bestemt tidspunkt.
5Vi tilråder generelt at efterse om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en indikation om at webbutikken overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forretningen hyppigt revurderes af sagkyndige som forstår vilkårene. Forinden nogen shopper billige Einhell høvl hos en shop kunne man helt sikkert granske webbutikkens handelsvilkår.
6En del internet virksomheder udlover nu til dags mange forskellige billige leveringsmetoder til Einhell høvl. Den mest anvendte er i vore dage levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså særligt uproblematisk, og i mange tilfælde endda den prisbilligste mulighed for fragt.
7Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en bestemmelse, som sikrer køberen overfor bedrageriske butikker på nettet. Alternativt burde du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere regningen senere.
8Nogle få webshops yder gratis levering på Einhell høvl, men i reglen kræves det at man shopper for et fastslået beløb. I øvrigt kunne du udvælge den billigste leveringsmodel, som mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Leveringstypen bliver oftest på den anden side særligt fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsversion er utvivlsomt selv at hente ordren.
9Det er i dag ultra fleksibelt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige Einhell høvl i blandt forskellige online varehuse, og så lover flertallet af e-forretninger fri fragt. Det kan immervæk blive nyttigt at tjekke nogle få internet forhandlere efter tilbud og rabat forinden du køber, så du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.