Bygpris.dk

Einhell Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Flere byggecentre har et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot Einhell plænelufter.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil undvære fragten, så kan du med fordel fragte varerne selv. Dette er især et alternativ ved de udbredte byggecentre.
For mange er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring omkring Einhell plænelufter.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige Einhell plænelufter fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker overalt i landet, og hermed har du adgang til at handle online og køre materialerne personligt. Derfor har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og samtidig få varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af Einhell plænelufter online.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, der typisk drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler Einhell plænelufter online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig får du formentlig en høj grad af begavet vejledning fra ansatte der er specialister i netop Einhell plænelufter.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag omtrent 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Einhell plænelufter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Einhell plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Einhell plænelufter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Einhell plænelufter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Tit vil det være essentielt at have grejet disponibelt idet du starter arbejdet. Husk også at tage højde for de her omkostninger i det økonomiske overblik.
2Det viser sig meningsfuldt at have de presserende byggematerialer klar forud for at du går til værks med projektet. Du kunne nedskrive en enkel liste som samler hver eneste ting der skal bruges, og så efterse materialerne, således at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
3Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et budget for projektet, så man har styr på økonomien. Det vil blive rationelt at kortlægge alle omkostninger, og efterfølgende nedskrive ens omkostning ved dem slavisk.
4For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den grund må du tit se vejrudsigten i tiden op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil i gang med dit omfattende byggeprojekt.
5Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når renoveringen er klimavenligt. Den økonomiske støtte beroer altså på at ombygningen influerer positivt på miljøet.
6Der viser sig utvivlsomt utidige bump på vejen ved omfattende byggeprojekter, og herved er det af stor betydning at man afsætter en del plads i planen, så man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
7Måske du burde tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du burde investere i professionel hjælp til afslutningen af det. Ifald du indhenter eksperthjælp kunne det være en god idé at notere tilbud fra forskellige virksomheder.
8Du bør for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så husk beklædning såsom fod- og hovedbeklædning som beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke får eksperthjælp.
9Der kan findes ekstremt mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver dig adgang til en masse nyttig viden, navnligt hvis man kigger på engelsk.
10Forberedelse viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af strategien.
11Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når der er tale om omfattende byggeopgaver. Nogle byggeprojekter kræver flere personer. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere socialt at være flere om det.
12Længe før du optager byggeprocessen er det meget vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være gældende regler for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En hel del internet shops tildeler i dag en række forskellige billige former for levering til Einhell plænelufter. En af de populære er for nærværende pakkeshoppen, hvor du så selv henter de bestilte varer når det passer dig. Metoden er jo ualmindeligt hensigtsmæssig, samt desuden endda den mest prisbevidste form for fragt.

Du burde endvidere planlægge at få pakken sendt til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver mange gange lidt dyrere, men tillige ualmindeligt gnidningsløs med Einhell plænelufter online. Den mest billige løsning til levering vil dog altid være at hente ordren selv, men dette stiller krav om at du er tæt på e-firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på Einhell plænelufter er vældig central ifald du absolut skal bruge pakken om kort tid, og derfor er det selvfølgelig fornuftigt at man besigtiger den estimerede leveringstid ved Einhell plænelufter. En hel del butikker på nettet – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre online, som trods alt er underforstået at ordren køres igennem forinden et givent tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet skippet afsted forinden lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle få online forhandlere frembyder gratis levering på Einhell plænelufter online, men for det meste er det kun gældende hvis der aftages for et bestemt beløb. Ellers kan du foretrække den mest betalelige løsning til levering, hvilket oftest er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

En stor portion webshops foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig Einhell plænelufter online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på Einhell plænelufter i disse områder:

Holbæk, Hvidovre, Odense, Charlottenlund, Ikast, Glostrup, Albertslund, Lillerød, Brønshøj, Esbjerg, Middelfart, Slagelse, Nykøbing Falster, Vanløse, Hobro, Brøndby, Åbyhøj, Vordingborg, Skanderborg, Højbjerg, Sønderborg, Frederiksværk, Horsens, Helsingør, Haslev, Ringsted, Jyllinge, Hjørring, Fredericia, Nakskov, Aabenraa, Ølstykke, Aalborg, Korsør, Risskov, Grenaa, Skive, Søborg, Roskilde, Ishøj, Rønne, Frederikssund, Gentofte, Solrød Strand, Stenløse, Virum, Hedehusene, Køge, Kolding, Brabrand, Randers, Gladsaxe, Hillerød, Aarhus, Varde, Ballerup, Allerød, Kokkedal, Thisted, Næstved, Dragør, Hedensted, Struer, Frederikshavn, Haderslev, Nærum, Nyborg, Vejle, København, Odder, Kalundborg, Hørsholm, Taastrup, Tårnby, Viborg, Herning, Tilst, Værløse, Birkerød, Silkeborg, Rødovre, Frederiksberg, Lyngby, Svendborg, Brønderslev, Rudersdal, Holstebro, Greve, Herlev, Lystrup, Farum, Valby, Nørresundby, og Vallensbæk, .

Afhentning for Einhell plænelufter er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland).

Når man kigger i tendenserne står det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger bl.a. billig Einhell plænelufter og Einhell plænelufter priser. Derudover oplever man typisk netshoppere efterspørge fx Einhell plænelufter online, Einhell plænelufter tilbud og køb Einhell plænelufter, foruden de udbredte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Den bedste pris på Einhell plænelufter

Det har vist sig at være yderst uproblematisk for alle at finde frem til tilbud på billige Einhell plænelufter online hos flere e-firmaer, og herved har masser af online firmaer været nødt til at reducere prisen på Einhell plænelufter kolossalt, og ydermere love billig fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig lukrativt at eftergå nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud på Einhell plænelufter online forinden du bestiller, så man er velinformeret til at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man skal alligevel være klar over, at i tilfælde af at en butik afsætter billige Einhell plænelufter online for en pris som anses for uforståeligt billig, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en falsk netbutik. Bestillinger med kort er på den anden side omsluttet af en retningslinje, hvilket hjælper dig som kunde imod fup netshops.

Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du vælge en løsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere regningen på Einhell plænelufter over et længere tidsrum. Dette fås typisk i online nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter for eksempel Einhell plænelufter priser og Einhell plænelufter online. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis Einhell plænelufter tilbud, køb Einhell plænelufter og billig Einhell plænelufter.

Læs tidligere køberes erfaringer

Trustpilot yder aldeles passelige muligheder for at udforske ganske mange aktuelle konsumenters kritik og herved går vi ind for, at du udforsker internet virksomhedens omtaler forud for at du bestiller billige Einhell plænelufter online.

Facebook præsterer desuden altid fantastiske løsninger til at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt ses nogle e-firmaer hvor du kan aflevere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan bruges til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige Einhell plænelufter online hos en netshop kan de egentlig tage stilling til e-shoppens forretningsvilkår, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt, især hos de velkendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

En anden løsning er at granske om webbutikken er støttet af e-mærket, siden det er en tilkendegivelse af at internet selskabet opfylder de opstillede regler, og at shoppen jævnligt kontrolleres af jurister som kender retningslinjerne.

Det er en rigtig god mulighed for en håndsrækning, såfremt du møder problemer i forbindelse med dit indkøb af Einhell plænelufter. Tillige er det anbefalelsesværdigt at kunden er vidende om de mest essentielle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af Einhell plænelufter online, som for eksempel den returret internet webshoppen tilbyder.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man når som helst gemmer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne bekræfte bestillingen af Einhell plænelufter, uanset om man bestiller hos Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma eller Bauhaus.

Charlotte Knudsen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anna gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Susanne G gav 5 stjerner

God til prisen

Bente H gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til internetshopping
1Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du opholder dig i nærheden af e-firmaets bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis ret relevant såfremt man behøver Einhell plænelufter om et øjeblik. Alternativt så frembyder visse online virksomheder portofri fragt, men ofte under forudsætning af at der bestilles for en fastsat pris.
2Før nogen shopper billige Einhell plænelufter hos en internet shop bør man uden tvivl løbe igennem e-butikkens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant. Herudover stiller vi forslag om at kunden er klar over de mest vedkommende vilkår der kan have betydning for handlen med billige Einhell plænelufter online, som fx hvilken ombytningspolitik internet butikken tilbyder.
3Generelt tilråder vi at bemærke om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en antydning af at internet shoppen adlyder de danske retningslinjer, og at internet forretningen regelmæssigt efterses af specialister som mestrer reglerne. Inden nogen køber billige Einhell plænelufter hos en forhandler på nettet behøver de i reglen betragte netbutikkens handelsvilkår.
4Det er i dag usædvanlig gnidningsløst for forbrugerne at prissammenligne online på billige Einhell plænelufter hos flere internet shops, og til tak yder flertallet af online webshops billig fragt. Dog kan det alligevel vise sig smart at checke et par e-shops efter tilbud og rabat forinden du køber, således at du er velinformeret til at opnå den bedste pris.
5Nogle få online selskaber tilbyder fri fragt på Einhell plænelufter, men tit er det så præmissen at der aftages for en bestemt pris. Som alternativ kunne du snuppe den mest betalelige leveringsmulighed, som gerne vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted. Fragttypen viser sig beklageligvis desuden ekstremt uproblematisk. Den mest betalelige leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter ordren.
6Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ualmindeligt essentiel i tilfælde af at man har behov for produktet om få sekunder, så af den grund er det i sandhed klogt at man efterser den estimerede leveringstid for Einhell plænelufter. Mange internet webshops lover billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter, men som ikke desto mindre kræver at der bestilles inden et besluttet klokkeslæt.
7Trustpilot genererer fuldstændig fine chancer for at betragte forskellige forhenværende konsumenters bedømmelser og på grund af dette er det at foretrække, at du vurderer e-forhandlerens ratings før du handler billige Einhell plænelufter online. Facebook leverer for øvrigt temmelig udmærkede metoder til at få et kig ind i e-shoppens troværdighed.
8Størstedelen af shops på nettet foreslår i øjeblikket mange forskellige billige fragtmetoder til Einhell plænelufter. En favorit iblandt mange er i vore dage afhentningssteder, hvor du selv afhenter ordren når du har mulighed for det. Metoden er altså ultra let, og tit endvidere den prisbilligste leveringsmulighed.
9Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en bestemmelse, der dækker kunden overfor falske e-forhandlere. Som en anden løsning bør du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale omkostningerne over en periode.