Bygpris.dk

Elektra Beckum Høvl

AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Læs mere
AEG akku Høvl BHO18BL-0 18V
1.875 kr.
Læs mere
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Læs mere
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Læs mere
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Læs mere
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du tjekke de andre.
Der kan være forskel på prisen på billige Elektra Beckum høvl fra webshop til webshop. Nogle har fokus på billige priser, og nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Dermed kan du handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring Elektra Beckum høvl.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets betingelser.
Nogle byggekæder sælger et enormt varesortiment, og øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot Elektra Beckum høvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af Elektra Beckum høvl online.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og på grund af det har mange adgang til at købe online og fragte varerne selv. Derigennem har man valget om at undgå leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

En masse nichebutikker står selv for produktion af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få en skarpere pris.
Forskellige niche netbutikker er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, måske endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du handler Elektra Beckum høvl online på deres hjemmeside.
De fleste specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig bør du modtage mere anvendelig vejledning fra mennesker som er eksperter i lige præcis Elektra Beckum høvl.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Elektra Beckum høvl harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Elektra Beckum høvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Elektra Beckum høvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Elektra Beckum høvl bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er omfattende byggerier. Flere projekter stiller krav om flere mennesker. Endvidere vil det være hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
2Der findes en hel del guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med ret så meget gavnlig info, i særlig grad når man søger på engelsk.
3Det er af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være en god idé at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
4Du bør tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal fremskaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du indhenter hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at modtage tilbud fra diverse virksomheder.
5Du må ikke negligere sikkerheden, så husk beklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
6Forud for at du opstarter byggeprocessen må det være meget centralt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der gælde en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
7Du bør aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være klogt at have værktøjet klar idet du indleder byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
8Det kan blive meningsgivende at du har de fornødne byggematerialer parat i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammensætte en simpel note hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og som det næste tjekke listen, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
9Godt forarbejde er nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du skal lave en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, og derudover en rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver oversigten.
10Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte kræver altså at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
11Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Således bør du hyppigt undersøge vejrvarslen i den tid der er op til starten på projektet, så det ikke mod forventning går i gang med at piske ned når du netop er startet på dit svære byggeprojekt.
12Der kommer altid uventede vanskeligheder ved svære byggeprojekter, og pga. dette kan det være essentielt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er hamrende imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er bedst?

De fleste netshops tilbyder til alt held mange forskellige billige leveringsmetoder til Elektra Beckum høvl. Den mest populære er nu om dage udleveringssteder, og så henter du bare de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt uproblematisk, samt tit endda den billigste leveringsmulighed.

Du burde også overveje at få leveret til din bopæl eller til din arbejdsplads. Den bliver gerne et hak mere pebret, men desuden rigtig fremkommelig med Elektra Beckum høvl online. Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du er lige ved e-shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på Elektra Beckum høvl kan være ret så væsentlig når man har brug for varen inden for kort tid, så i det øjemed er det rigtig klogt at man finder den anslåede leveringstid på Elektra Beckum høvl. Temmelig mange forhandlere på nettet – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre online, men som trods alt påkræver at du når at bestille forud for et givent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen ekspederet før de pakkeansatte tager hjem.

Visse byggeforretninger sikrer fragt uden beregning på Elektra Beckum høvl online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du handler for et fastsat beløb. Som alternativ bør man beslutte sig for den billigste fragtmetode, der tit vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Størstedelen af webbutikker yder klik-og-hent hvor du bestiller billig Elektra Beckum høvl online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene foreslår eksempelvis click-and-collect på Elektra Beckum høvl i følgende byer:

Odense, Frederiksværk, Tilst, Haslev, Nørresundby, Glostrup, Nakskov, Skanderborg, Holbæk, Søborg, Vallensbæk, Esbjerg, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Albertslund, Slagelse, Herlev, Solrød Strand, Dragør, Grenaa, Køge, Brønshøj, Kolding, Varde, Haderslev, Ikast, Lillerød, Valby, Silkeborg, Kalundborg, Lyngby, Brønderslev, Vejle, Greve, Frederiksberg, Skive, Vordingborg, Rønne, Taastrup, Brabrand, Risskov, Højbjerg, Nærum, Sønderborg, Ishøj, Hvidovre, Åbyhøj, Værløse, Lystrup, Gentofte, Hillerød, Stenløse, Rødovre, Hobro, Rudersdal, Svendborg, Birkerød, Farum, Korsør, Herning, Nyborg, Kokkedal, Ringsted, Brøndby, Jyllinge, Holstebro, Vanløse, Frederikshavn, Allerød, Aalborg, Middelfart, Charlottenlund, Frederikssund, Tårnby, Næstved, Virum, Fredericia, Hedensted, Ølstykke, Hjørring, Aarhus, Randers, Viborg, Struer, Hedehusene, København, Hørsholm, Helsingør, Roskilde, Thisted, Odder, Ballerup, Aabenraa, og Horsens, .

Afhentning af Elektra Beckum høvl er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter eksempelvis køb Elektra Beckum høvl og billig Elektra Beckum høvl. Derudover ser vi tit online shoppere lede efter eksempelvis Elektra Beckum høvl tilbud, Elektra Beckum høvl online og Elektra Beckum høvl priser, foruden de store byggecentre som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Find den bedste pris på Elektra Beckum høvl

Det er i dag super simpelt for forbrugerne at finde information om priser på billige Elektra Beckum høvl online hos forskellige forretninger på nettet, og for det har mange internet firmaer ikke kunne slippe for at reducere prisen på Elektra Beckum høvl betydeligt, og ydermere præstere gratis levering.

Men det kan alligevel vise sig lukrativt at besigtige forskellige internet forhandlere efter billige priser på Elektra Beckum høvl online forud for at du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en e-butik tilbyder billige Elektra Beckum høvl online på tilbud til en pris som kan virke overordentlig letkøbt, burde det mange gange være en varsel om en uægte e-shop. Kortkøb er ikke desto mindre omfavnet af en vedtægt, der hjælper dig overfor svindlende netshops.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, for så vidt du vil godtgøre omkostningerne til Elektra Beckum høvl i flere bidder. Det foreslåes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Ved indkig i data bliver det markant, at mennesker typisk søger bl.a. Elektra Beckum høvl tilbud og billig Elektra Beckum høvl. Vi ser derudover ofte netshoppere lede efter bl.a. køb Elektra Beckum høvl, Elektra Beckum høvl online og Elektra Beckum høvl priser.

Gennemsøg folks ratings

Trustpilot frembyder visse stabile chancer for at gennemsøge flere tidligere konsumenters opfattelser og herved kan det anbefales, at du bliver klogere på webbutikkens vurderinger forinden du bestiller billige Elektra Beckum høvl online.

Facebook tilbyder på samme måde nogenlunde stabile metoder til at få en idé om e-butikkens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en del shops på nettet som tilbyder folk at skrive en kritik af virksomhedens service, som også kan udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige Elektra Beckum høvl online i en webbutik behøver man i princippet overveje dens regler, dog er det i mange tilfælde en omfattende opgave, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne være at kontrollere hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, da det ofte er en påvisning af at internet shoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at butikken rutinemæssigt overvåges af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Desuden tilbydes du genvej til bistand, hvis du udsættes for besvær med dit indkøb af Elektra Beckum høvl. Endvidere slår vi et slag for at køber er vidende om de mest aktuelle retningslinjer der influerer på bestillingen af Elektra Beckum høvl online, som fx hvilken returneringsret internet virksomheden garanterer.

I relation til det er det virkelig vigtigt, at man permanent bibeholder ens kvittering på e-mail, således man senere vil kunne vidne om sit køb af Elektra Beckum høvl, uanset om man handler ved Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Davidsen.

Christian gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Mads Johansen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Anders B gav 5 stjerner

Rigtig god service

Hanne gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til online indkøb
1Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en foranstaltning, som dækker køber imod uærlige online varehuse. Som alternativ burde du drage nytte af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at klare prisen af flere omgange.
2Den mest betalelige leveringsmanér vil altid vise sig at være at hente ordren selv, som dog står og falder med at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens bopæl. Den leveringsmulighed kan vise sig at være særdeles betydningsfuld om vi behøver Elektra Beckum høvl om få sekunder. Alternativt så frembyder enkelte online shops billig fragt, men i de fleste tilfælde kun hvis man indkøber for en bestemt pris.
3Antal dages levering er rigtig aktuel når man behøver dine nye varer inden for kort tid, og herved er det naturligvis aktuelt at vi studerer den forventede leveringstid for Elektra Beckum høvl. En lang række e-forhandlere frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at transaktionen realiseres inden et angivent tidspunkt.
4Vi anbefaler at se nærmere på om e-shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det kan være et tegn på at webbutikken overholder de opstillede regler, og at e-firmaet regelmæssigt kontrolleres af sagkyndige som er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Før folk handler billige Elektra Beckum høvl i en online shop kunne man i virkeligheden kigge på netbutikkens handelsvilkår.
5En stor portion netbutikker i Danmark yder i dag et hav af forskellige billige fragttyper til Elektra Beckum høvl. Den mest benyttede er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig temmelig smertefri, samt typisk også den billigste leveringsmanér.
6Før nogen handler billige Elektra Beckum høvl på en e-forretning kan de i reglen gennemse butikkens handelsaftale, det er dog naturligvis en omfattende opgave. Foruden dette støtter vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vedtægter der har indvirkning på handlen med billige Elektra Beckum høvl online, fx den returret webbutikken tilsikrer.
7Visse internet virksomheder sikrer gratis levering på Elektra Beckum høvl, men undertiden påkræves det at du aftager for en bestemt pris. Alternativt bør man vælge den mest billige mulighed for fragt, som typisk er at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen viser sig af og til lige så vel ultra enkel. Den mest prisbevidste leveringsversion er unægtelig at hente ordren selv.
8Trustpilot indebærer en lang række fortræffelige muligheder for at inspicere ret mange eksisterende kunders synspunkter og derfor er det smart, at du læser webbutikkens ratings forinden du bestiller billige Elektra Beckum høvl online. Facebook genererer lige så vel ultra uafhængige genveje til at få indsigt i internet butikkens kundetilfredshed.
9Det er i høj grad ukompliceret for købere at tjekke tilbud online på billige Elektra Beckum høvl fra forskellige e-forhandlere, og så præsterer flere internet webshops fragt uden betaling. Derfor kan det imidlertid blive rentabelt at efterse forskellige netshops efter udsalg og tilbud inden du bestiller, så man er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.