Bygpris.dk

Elektrisk Brændekløver

ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Læs mere
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Læs mere
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Læs mere
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Læs mere
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Læs mere
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Læs mere
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige elektrisk brændekløver hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, imens andre vil have faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er især muligt hos de gængse byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af elektrisk brændekløver.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse byggeshoppens betingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan bestemme om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare elektrisk brændekløver.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se positivt på.
De gængse byggecentre sælger varer fra diverse leverandører, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af elektrisk brændekløver online.
De store byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og som følge af det har flertallet mulighed for at bestille online og fragte produkterne personligt. Derigennem har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops er specialister i deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor kan du opleve ekstremt erfaren service fra medarbejdere der er specialister i netop elektrisk brændekløver.
Forskellige nicheforretninger på nettet er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe elektrisk brændekløver online fra deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en lavere pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

elektrisk brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

elektrisk brændekløver jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

elektrisk brændekløver bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

elektrisk brændekløver silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Forberedelse viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at udarbejde en struktureret handlingsplan, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, inklusiv en numerisk orden. Husk at være konkret når du laver planen.
2Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den grund bør du ofte tage et kig på vejrudsigten i perioden for byggeprocessen, så du slipper for at det ud af det blå starter med at vælte ned når du lige er i fuld gang med dit vigtige projekt.
3Der findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube supporterer dig med enorme mængder konstruktiv info, navnligt hvis man kigger på engelsk.
4Glem ikke at du kan indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. Bidraget forudsætter dermed at byggeriet influerer positivt på naturen.
5Der viser sig som regel uforudsete problemer når det gælder krævende opgaver, og derfor er det vigtigt at der afsættes rigeligt med tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
6Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit velbefindende, så husk beskyttelse såsom fod- og hovedbeklædning som hjælp med henblik på potentielle skader. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
7I god tid inden at du indleder arbejdet kan det vise sig yderst centralt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
8Måske du burde regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde fremskaffe assistance fra en fagperson til noget af arbejdet. Når du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente tilbud fra diverse foretagender.
9Det er betydningsfuldt at have et budget for ombygningen, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at nedskrive alle udgifter, hvorefter man kan notere ens omkostning ved dem én og én.
10Du må ikke fattes udstyr. Typisk kan det være smart at have det til disposition før du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at inkludere disse omkostninger i dit budget.
11Det kan vise sig meningsfuldt at have alle byggematerialer klar i god tid før du iværksætter dit byggeprojekt. Du har fordel af at notere en enkel note med det som er nødvendige, og så granske hver enkelt ting, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
12Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Store byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere må det være hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som klart er enormt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

En række netbutikker i Danmark foreslår efterhånden et bredt udvalg af billige leveringstyper til elektrisk brændekløver. En af de mest populære er efterhånden levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo yderst smertefri, og desuden endvidere den mest billige leveringsmanér.

Du kan ydermere afveje for og imod at bestille levering til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Metoden er for det meste lidt dyrere, men også meget praktisk for elektrisk brændekløver online. Den billigste løsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på elektrisk brændekløver kan i nogle tilfælde være ultra central ifald du har behov for ordren inden for få dage, så herved er det aldeles fornuftigt at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved elektrisk brændekløver. Temmelig mange byggeforretninger – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer online, som imidlertid er forudsat at du bestiller inden et bestemt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken klar forud for at personalet tager hjem.

Flere online selskaber frembyder levering uden betaling på elektrisk brændekløver online, men oftest er det under forudsætning af at du køber for en bestemt sum. Alternativt kunne man beslutte sig for den billigste form for levering, som mange gange er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Store byggecentre tildeler afhentning hvor man handler billig elektrisk brændekløver online og selv henter i butikken. Fx Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. De frembyder eksempelvis click-and-collect på elektrisk brændekløver i disse områder:

Nyborg, Herlev, Hjørring, Allerød, Taastrup, Brønshøj, Esbjerg, Skanderborg, Randers, Holstebro, Odder, Greve, Brabrand, Ishøj, Slagelse, Herning, Lystrup, Valby, Aarhus, Hedensted, Ølstykke, Frederiksværk, Kokkedal, Middelfart, Silkeborg, Vallensbæk, Birkerød, Søborg, Virum, Hørsholm, Ballerup, København, Åbyhøj, Rønne, Frederikshavn, Højbjerg, Vanløse, Aabenraa, Gentofte, Solrød Strand, Grenaa, Sønderborg, Haderslev, Gladsaxe, Odense, Ringsted, Horsens, Ikast, Køge, Værløse, Rudersdal, Korsør, Nakskov, Aalborg, Nørresundby, Kolding, Dragør, Jyllinge, Lillerød, Stenløse, Thisted, Charlottenlund, Tårnby, Haslev, Albertslund, Kalundborg, Risskov, Svendborg, Varde, Hobro, Næstved, Hedehusene, Frederiksberg, Tilst, Vordingborg, Farum, Holbæk, Hvidovre, Roskilde, Viborg, Frederikssund, Brønderslev, Hillerød, Skive, Helsingør, Nykøbing Falster, Brøndby, Rødovre, Lyngby, Fredericia, Glostrup, Nærum, Vejle, og Struer, .

Click-and-collect ift. elektrisk brændekløver er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager).

Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at mennesker mange gange søger bl.a. elektrisk brændekløver online og elektrisk brændekløver tilbud. Man ser derudover jævnligt folk lede efter for eksempel elektrisk brændekløver priser, billig elektrisk brændekløver samt køb elektrisk brændekløver, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Gode tilbud på elektrisk brændekløver

Det er jo ret så smertefrit for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige elektrisk brændekløver online hos forskellige internet handler, og på grund af dette har langt de fleste online firmaer set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på elektrisk brændekløver helt i bund, og endda frembyde portofri levering.

Men det kan alligevel vise sig gunstigt at udforske et par forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg på elektrisk brændekløver online før du handler, sådan at du er skråsikker på at opnå den billigste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark og 10-4.

Man bør trods alt være obs på, at ifald en forretning på nettet forhandler billige elektrisk brændekløver online til salg for en salgspris som anses for urealistisk billig, så er det undertiden være et kendetegn på en bedragerisk internet handler. Bestillinger med kort er trods alt omfattet af et regulativ, som sikrer os imod uoprigtige internet forretninger.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at dække omkostningerne til elektrisk brændekløver over tid. Dette tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggekæder som fx Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at folk mange gange søger for eksempel elektrisk brændekløver priser og køb elektrisk brændekløver. Man ser derudover typisk mennesker kigge efter eksempelvis billig elektrisk brændekløver, elektrisk brændekløver online samt elektrisk brændekløver tilbud.

Tjek tidligere køberes synspunkter

Trustpilot bringer dig fuldt ud gode genveje til at kigge på mange tidligere brugeres ratings og herved er det prisværdigt, at du tager et kig på e-firmaets anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige elektrisk brændekløver online.

Facebook fører til på samme måde fuldt ud hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til webshoppens kundefokus. Foruden det er der en række online firmaer som tilbyder kunderne at frembringe en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige kan drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige elektrisk brændekløver online hos en internet forhandler bør man i og for sig gennemlæse webbutikkens handelsvilkår, men det er almindeligvis en omfattende opgave, især ved de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne derfor være at bemærke om online shoppen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er et fingerpeg om at internet selskabet adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at e-butikken fra tid til anden gennemses af specialister som er meget fortrolige de gældende love.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, ifald du møder problemer ved din ordre på elektrisk brændekløver. Derudover er det fornuftigt at du er omhyggelig omkring de fundamentale betingelser der kan influere på bestillingen af elektrisk brændekløver online, til eksempel hvilken returpolitik e-forretningen tilbyder.

Derfor er det samtidig essesentielt, at man når som helst sikrer ens e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne påvise sin bestilling af elektrisk brændekløver, uafhængig af om man shopper fra Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix eller XL-Byg.

Hans A gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Mette gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Tina N gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Søren gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til når du køber online
1Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af en retningslinje, hvilket værner dig som kunde overfor snydagtige online forhandlere. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere pengene over tid.
2Visse online butikker byder på levering uden omkostninger på elektrisk brændekløver, men typisk er det forbeholdt når du shopper for et konkret beløb. Som alternativ kan man foretrække den prisbilligste slags levering, som oftest er at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig almindeligvis derudover ualmindeligt gnidningsløs. Den mest prisbevidste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
3Trustpilot tilbyder dig altid habile chancer for at granske forskellige andre brugeres ratings og af den grund er det fornuftigt, at du eftersøger internet forretningens vurderinger forud for at du køber billige elektrisk brændekløver online. Facebook leverer derudover en række ønskværdige løsninger til at få indsigt i e-handlens pålidelighed.
4Før nogen handler billige elektrisk brændekløver i en online webshop kan de utvivlsomt gennemløbe forhandlerens betingelser, det er dog gerne et tidskrævende arbejde. Herudover kan det anbefales at køberen er på vagt for de mest centrale vilkår der har indflydelse på købet af billige elektrisk brændekløver online, som fx hvilken returrettighed online virksomheden tilbyder.
5Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret essentiel i tilfælde af at man står og skal bruge din pakke inden for få dage, og i det øjemed er det i sandhed fornuftigt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato på elektrisk brændekløver. Adskillige internet webshops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, hvilket beroer på at bestillingen anbringes tidligere end et fastsat klokkeslæt.
6Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være et tegn på at e-shoppen forstår de opstillede regler, udover at internet webshoppen nu og da tilses af eksperter som mestrer de gældende bestemmelser. Forinden nogen handler billige elektrisk brændekløver på en e-shop kan man principielt tyde e-butikkens betingelser.
7Det er jo ultra uproblematisk for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige elektrisk brændekløver hos forskellige online selskaber, og altså tilbyder flere online forhandlere levering uden gebyr. Derfor kan det imidlertid blive profitabelt at kontrollere diverse e-butikker efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at få den mest attraktive pris.
8Den billigste fragtløsning vil til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket stiller krav om at du bor tæt på e-handlens lager. Den leveringsform kan være særdeles væsentlig i tilfælde af at man står og skal bruge elektrisk brændekløver omgående. Alternativt så frembyder nogle få internet webshops billig levering, men typisk er det kun gældende hvis du bestiller for en fastsat sum.
9Mange online virksomheder foreslår i dag en række forskellige billige leveringsmidler til elektrisk brændekløver. En af de populære er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringsmetoden er jo vældig fleksibel, samt tit ligeledes den mest prisbevidste leveringsløsning.