Bygpris.dk

Elektrisk Donkraft

Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Læs mere
Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Læs mere
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Læs mere
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Læs mere
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Læs mere
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Læs mere
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Læs mere
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Læs mere
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Læs mere
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Læs mere
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Læs mere
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Læs mere
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Læs mere
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Læs mere
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Læs mere
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Læs mere
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Læs mere
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp til valg af elektrisk donkraft.
Der findes forskelle i prisen på billige elektrisk donkraft fra netbutik til netbutik. En del har fokus på gode tilbud, imens øvrige har en høj grad af service. Du skal beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt super afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du lede andre steder.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare elektrisk donkraft.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens regler.
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.
De store byggecentre har butikker nær dig, og i kraft af det har man chancen for at handle online og fragte byggematerialerne selv. Herigennem er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have varerne straks.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra diverse nicheshops, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort sortiment af elektrisk donkraft online.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo får du formentlig endnu mere indsigtsfuld assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis elektrisk donkraft.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, der typisk er danske, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller elektrisk donkraft online hos dem.
En masse online nichebutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få en billigere pris.
De største byggecentre i Danmark
elektrisk donkraft jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

elektrisk donkraft bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

elektrisk donkraft harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

elektrisk donkraft silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du ofte tage et kig på vejrberetningerne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
2Der kommer ofte utidige bump på vejen i forbindelse med omfattende projekter, og herved kan det vise sig værdifuldt at man har afsat passende tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
3Muligvis vil det vise sig meningsgivende at du har de relevante materialer til rådighed før du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel notere en punktforms liste hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og så gennemløbe hvert eneste punkt, så du kan føle dig sikker på at du har det hele.
4Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til projektet, specielt ved større byggeopgaver. Enkelte ting skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere bliver det bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
5Det kan vise sig at være essentielt at have et budget for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det må være sundt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan kortlægge den billigste pris på hver eneste af dem.
6Du må aldrig glemme din sikkerhed, så glem ikke påklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeriet, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
7Planlægning vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal udarbejde en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, samt en dertilhørende rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af agendaen.
8Du bør for alt i verden ikke undvære værktøj. Typisk kan det være smart at have grejet til disposition forinden du igangsætter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
9Du kan finde stribevis af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube tilbyder dig ekstremt meget konstruktiv info, især såfremt du leder på engelsk.
10Forinden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig vildt meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Du bør tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du bør anskaffe professionel assistance til noget af byggeriet. Hvis du indhenter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge en pris fra flere selskaber.
12I visse tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald byggeriet er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for planeten.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Temmelig mange online firmaer frembyder efterhånden mange forskellige billige fragtformer til elektrisk donkraft. Den mest almindelige er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine nye produkter præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er altså særligt hensigtsmæssig, og endda tillige den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kan også planlægge at få ordren leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragttypen er typisk en tak mere pebret, men omvendt særdeles overkommelig ift. elektrisk donkraft online. Den mindst kostelige type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette afhænger af at du befinder dig med kort afstand til e-shoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på elektrisk donkraft kan være særdeles central om man mangler din ordre om et øjeblik, så herved er det tydeligvis på sin plads at vi tjekker den anslåede leveringsdato på elektrisk donkraft. En masse outlets på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på mange af deres varer online, hvilket er forudsat at ordren køres igennem før et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet fikset forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

En hel del internet forhandlere frembyder fragt uden gebyr på elektrisk donkraft online, men undertiden afkræver det at der indkøbes for en fastsat sum. Som alternativ bør du udvælge den prisbilligste leveringsmulighed, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En del netbutikker yder click-and-collect hvor du køber billig elektrisk donkraft online men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på elektrisk donkraft i disse byer:

Frederiksværk, Tilst, København, Silkeborg, Ballerup, Fredericia, Hjørring, Vanløse, Viborg, Brabrand, Birkerød, Odder, Lystrup, Skanderborg, Varde, Rudersdal, Skive, Frederiksberg, Højbjerg, Rødovre, Hillerød, Odense, Gladsaxe, Køge, Hobro, Ikast, Aalborg, Kolding, Lillerød, Stenløse, Holstebro, Allerød, Taastrup, Helsingør, Herlev, Roskilde, Brønshøj, Hvidovre, Aabenraa, Dragør, Hørsholm, Søborg, Nærum, Brønderslev, Lyngby, Brøndby, Greve, Næstved, Albertslund, Korsør, Risskov, Værløse, Valby, Slagelse, Frederikshavn, Horsens, Ishøj, Nørresundby, Gentofte, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Farum, Randers, Hedensted, Ølstykke, Svendborg, Thisted, Nakskov, Virum, Aarhus, Hedehusene, Kalundborg, Vejle, Grenaa, Solrød Strand, Haderslev, Sønderborg, Frederikssund, Vordingborg, Åbyhøj, Jyllinge, Haslev, Kokkedal, Tårnby, Middelfart, Herning, Ringsted, Struer, Holbæk, Charlottenlund, Nyborg, Esbjerg, Rønne, og Glostrup, .

Klik-og-hent ift. elektrisk donkraft er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i data er det tydeligt, at folk jævnligt leder efter bl.a. køb elektrisk donkraft og elektrisk donkraft priser. Vi ser derudover tit folk lede efter fx billig elektrisk donkraft, elektrisk donkraft online og elektrisk donkraft tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen og Silvan.

Få den bedste pris på elektrisk donkraft

Det er ualmindeligt smart for alle at vurdere prisniveauet på billige elektrisk donkraft online fra diverse forhandlere på nettet, og på grund af dette har mange netshops været nødt til at stampe prisen på elektrisk donkraft eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere portofri levering.

Men det kan trods alt være lønsomt at besigtige nogle få e-firmaer efter udsalg og tilbud på elektrisk donkraft online inden du bestiller, således at man er på den sikre side med at få fat i den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Du bør imidlertid være årvågen med, at ifald en shop på nettet markedsfører billige elektrisk donkraft online til salg for en pris der kan ses som urealistisk lav, så kan det tit være en indikator for en falsk internet webshop. Kortbestillinger er dog indbefattet af en lovbestemmelse, der støtter kunden overfor uærlige online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale betalingen af elektrisk donkraft over en periode. Dette foreslåes normalt i specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man kigger i søgedata står det tydeligt, at folk mange gange søger efter bl.a. køb elektrisk donkraft og elektrisk donkraft online. Foruden dette ser vi mange gange mennesker efterspørge blandt andet elektrisk donkraft priser, elektrisk donkraft tilbud og billig elektrisk donkraft.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot tilbyder dig flere sikre løsninger til at se nøjere på mange andre kunders erfaringer og derved foreslår vi, at du iagttager e-forretningens ratings inden du shopper billige elektrisk donkraft online.

Facebook byder på på samme måde altid nyttige chancer for at få en idé om internet butikkens pålidelighed. Tilmed ses endda netshops hvor folk kan tilkendegive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige elektrisk donkraft online i en netshop kunne man i virkeligheden bese netbutikkens betingelser, dog er det tit ikke super spændende, især på de gængse byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark og Jem og Fix.

En anden løsning kan være at bemærke hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er en tryghed om at online butikken overholder gældende dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden jævnligt revurderes af fagmænd der har indsigt i bestemmelserne på området.

Det giver dig lejlighed til opbakning, hvis du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med dit køb af elektrisk donkraft. Udover dette slår vi et slag for at kunden er obs på de primære bestemmelser der har indvirkning på købet af elektrisk donkraft online, som eksempelvis hvilken returneringsret online forretningen lover.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man når som helst bevarer ens ordrekvittering, så man når som helst vil kunne bevidne købet af elektrisk donkraft, hvad end man handler ved Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus eller XL-Byg.

Morten H gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Lene L gav 4 stjerner

Bestilte online

Lars Pedersen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Thomas Jørgensen gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 tips til din online shopping
1Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en bestemmelse, som garanterer en overfor svindlende forhandlere på nettet. Som en anden løsning burde du overveje en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale prisen i flere bidder.
2Det er virkelig problemfrit for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige elektrisk donkraft på diverse e-forretninger, og ergo yder en hel del e-shops fri fragt. Men det kan alligevel være smart at prøve nogle få netbutikker efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at modtage den bedste pris.
3Leveringstiden er selvfølgelig virkelig vital når man mangler produkterne omgående, så i det øjemed er det forholdsvis på sin plads at du tjekker den estimerede leveringstid på elektrisk donkraft. Masser af online virksomheder giver løfte om billig 1 hverdags levering på masser af produkter, men vær opmærksom på at det antager at transaktionen realiseres forinden et fastslået klokkeslæt.
4Trustpilot resulterer i i højeste grad strålende løsninger til at evaluere diverse forhenværende brugeres tanker og derved kan det anbefales, at du tolker e-forretningens kritik inden du bestiller billige elektrisk donkraft online. Facebook tilbyder dig ligeledes en række solide muligheder for at få indblik i internet shoppens troværdighed.
5Den billigste leveringsmetode er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den løsning er betinget af at du bor i nærheden af e-butikkens hjemsted. Den form for levering er meget vital hvis du står og skal bruge elektrisk donkraft inden for få dage. Alternativt så lover flere e-shops i Danmark fri fragt, men typisk under forudsætning af at du køber for en konkret pris.
6Før nogen shopper billige elektrisk donkraft hos en online shop bør man i og for sig tage stilling til netbutikkens vilkår, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende. For øvrigt tilrådes det at kunden er hensynstagende til de mest vitale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige elektrisk donkraft online, som for eksempel hvilken returpolitik e-shoppen bruger.
7En del e-firmaer yder i øjeblikket flere billige løsninger til levering til elektrisk donkraft. Den mest almindelige er lige nu udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte varer når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig særligt smertefri, og endda ligeledes den billigste leveringsmodel.
8Enkelte online virksomheder lover gebyrfri levering på elektrisk donkraft, men ofte er det så præmissen at der aftages for et konkret beløb. Ellers må man snuppe den billigste leveringsversion, der gerne vil være at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted. Fragtmetoden er tit til gengæld ualmindeligt gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsform vil dog altid være selv at hente varerne.
9Generelt anbefaler vi at finde ud af hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, som generelt er en antydning af at e-firmaet følger de officielle regler, udover at e-forretningen en gang i mellem tilses af fagfolk der har nøje kendskab til retningslinjerne. Inden folk shopper billige elektrisk donkraft hos en e-shop kunne de til hver en tid kigge på webbutikkens handelsaftale.