Bygpris.dk

Elektrisk Fliserenser

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Læs mere
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Læs mere
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Læs mere
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Læs mere
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt hos de gængse byggemarkeder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige elektrisk fliserenser fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på gode priser, og nogle har et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder sælger et bredt sortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden blot elektrisk fliserenser.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du tjekke de andre.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du med fordel handle hos en online byggeshop, som giver råd og vejledning til valg af elektrisk fliserenser.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af elektrisk fliserenser online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder findes mange steder i landet, og takket være dette har mange valget om at købe online og fragte varerne selv. Derigennem kan man blive fri for fragten, samt tilmed hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du når du køber elektrisk fliserenser online på deres side.
Alverdens webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en bedre pris.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du få endnu mere begavet hjælp fra nogle med specialistviden i netop elektrisk fliserenser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

elektrisk fliserenser silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

elektrisk fliserenser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

elektrisk fliserenser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

elektrisk fliserenser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således må du regelmæssigt kigge på prognosen for vejret i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at regne når du lige er midt i dit komplekse byggeprojekt.
2Du må ikke mangle grej. Ofte kan det være yderst relevant at du har udstyret ved hånden når du igangsætter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at indregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
3Man kan spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at projektet forbedrer planeten.
4Der viser sig ofte ubelejlige udfordringer i tilfælde med store byggeprojekter, og af den grund kan det være værdifuldt at man afsætter en del plads i planen, som gør at man kan være ubekymret om at nå i mål.
5Planlægning er kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en velovervejet plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din arbejdsplan.
6Inden du starter dit byggeprojekt kan det være aldeles vigtigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
7Det kan være en god idé at søge hjælp til byggeprojektet, specielt i tilfælde af omfangsrige byggerier. Enkelte byggerier gør krav på flere folk. Derudover bør det blive hurtigere og mere interessant at være flere om det.
8Ofte vil det være af stor betydning at have en budgetoversigt for arbejdet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive forstandigt at notere hver eneste udgift, og efterfølgende undersøge udgiften ved hver enkelt.
9Det kan vise sig fundamentalt at have alle bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du tager fat på arbejdet. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig oversigt indeholdende de materialer som er nødvendige, og så tjekke hvert eneste punkt, så du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
10Du skal aldrig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko der beskytter dig overfor mulige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især når du ikke har hjælp fra en fagperson.
11Der ligger en verden af artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver enormt meget nyttig information, navnligt ifald man benytter den engelske version.
12Det kan give mening at overveje om byggeriet kan klares alene, eller du burde sikre dig hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer assistance fra en professionel vil det typisk være en god idé at søge en pris fra en håndfuld leverandører.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er meget imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvsagt er fantastisk overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En masse online webshops foreslår i dag en række forskellige billige leveringsmetoder til elektrisk fliserenser. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo ret overkommelig, og oftest også den billigste leveringsmanér.

Du burde ligeledes forsøge at bestille levering hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er beklageligvis en smule dyrere, men til gengæld ret simpel ift. elektrisk fliserenser online. Den billigste fragtmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som jo stiller krav om at du befinder dig nær online forretningens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på elektrisk fliserenser er jo meget central hvis man mangler ordren med det samme, så af den grund er det temmelig fornuftigt at du kontrollerer den forventede leveringsdato for elektrisk fliserenser. Temmelig mange internet virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, hvilket dog afhænger af at ordren indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få ordren betjent før de pakkeansatte får fri.

En række e-butikker garanterer levering uden omkostninger på elektrisk fliserenser online, men typisk gælder det kun hvis du bestiller for en konkret sum. Ellers kan du gribe den mest letkøbte leveringsløsning, som typisk vil være at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

De fleste webbutikker tilbyder afhentning hvor du handler billig elektrisk fliserenser hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne giver bl.a. klik-og-hent på elektrisk fliserenser i følgende områder:

Dragør, Solrød Strand, Hedensted, Hjørring, Risskov, Gentofte, Aarhus, Birkerød, Allerød, Værløse, Odder, Tårnby, Hørsholm, Nørresundby, Glostrup, Rødovre, Helsingør, Gladsaxe, Charlottenlund, Vanløse, Søborg, Kalundborg, Taastrup, Brønderslev, Greve, Ringsted, Ikast, Albertslund, Aalborg, Holstebro, Åbyhøj, København, Herlev, Viborg, Kokkedal, Nakskov, Virum, Jyllinge, Haslev, Stenløse, Svendborg, Vejle, Brabrand, Struer, Frederikssund, Vallensbæk, Kolding, Hobro, Esbjerg, Sønderborg, Randers, Varde, Lillerød, Ballerup, Hillerød, Lyngby, Valby, Nyborg, Silkeborg, Grenaa, Køge, Brønshøj, Brøndby, Ishøj, Rudersdal, Nykøbing Falster, Aabenraa, Roskilde, Farum, Næstved, Frederiksværk, Thisted, Frederiksberg, Frederikshavn, Rønne, Herning, Fredericia, Hedehusene, Holbæk, Odense, Ølstykke, Højbjerg, Horsens, Lystrup, Hvidovre, Vordingborg, Tilst, Skanderborg, Korsør, Skive, Nærum, Haderslev, Middelfart, og Slagelse, .

Afhentning ift. elektrisk fliserenser er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved kig i søgedata er det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter fx elektrisk fliserenser priser og køb elektrisk fliserenser. Foruden dette oplever vi tit netshoppere søge for eksempel billig elektrisk fliserenser, elektrisk fliserenser online samt elektrisk fliserenser tilbud, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Rabat på elektrisk fliserenser

Det er ekstremt bekvemt for internetbrugere at prissammenligne på billige elektrisk fliserenser online fra diverse internet selskaber, og med det motiv har utallige online forhandlere været nødt til at stampe prisniveauet på elektrisk fliserenser markant, og ydermere tilbyde fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig indbringende at prøve nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på elektrisk fliserenser online inden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at få fat i den skarpeste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at hvis en netbutik frembyder billige elektrisk fliserenser online for en pris som er hamrende beskeden, så burde det ofte være et karakteristika der viser en uægte online shop. Bestillinger med kort er heldigvis indbefattet af et regulativ, hvilket assisterer kunden imod falske outlets på nettet.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale omkostningerne til elektrisk fliserenser af flere omgange. Dette tilbydes ofte hos nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi ser på data står det markant, at online shoppere typisk efterspørger eksempelvis elektrisk fliserenser priser og køb elektrisk fliserenser. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis elektrisk fliserenser tilbud, billig elektrisk fliserenser samt elektrisk fliserenser online.

Udforsk folks anmeldelser

Trustpilot yder nogle relevante løsninger til at gøre dig bekendt med en hel del eksisterende konsumenters oplevelser og herved er det smart, at du studerer online butikkens bedømmelser forinden du shopper billige elektrisk fliserenser online.

Facebook frembyder tilsvarende stort set fine genveje til at få kendskab til online webshoppens troværdighed. Foruden det ses en række forretninger på nettet som tilbyder folk at afgive en evaluering af deres køb, som tillige må udnyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige elektrisk fliserenser online i en internet handler kunne de når alt kommer til alt have øje for dens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde en omfattende opgave, specielt med de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, da det burde være en sikkerhed for at e-handlen respekterer de danske love, foruden at webshoppen hyppigt ses til af specialister der har nøje kendskab til de gældende regler.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, såfremt du forvoldes besvær med dit indkøb af elektrisk fliserenser. Endvidere er det godt at kunden er på vagt for de mest vedkommende vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af elektrisk fliserenser online, som fx den returrettighed online butikken bruger.

Derfor er det ydermere vigtigt, at man når som helst gemmer ens faktura, så man en anden gang kan vidne om sin bestilling af elektrisk fliserenser, uagtet om man har købt hos Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg eller Silvan.

Pia gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Niels gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Henrik gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Inge gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til internetshopping
1Forinden folk køber billige elektrisk fliserenser i en e-handler burde man uden tvivl læse shoppens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke super spændende. Yderligere tilråder vi at du er hensynstagende til de primære bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige elektrisk fliserenser online, eksempelvis hvilken returret butikken benytter.
2Indtil flere online selskaber yder gebyrfri levering på elektrisk fliserenser, men typisk er det forudsat at man køber for et bestemt beløb. Desuden kunne man vælge den billigste metode til levering, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted. Muligheden bliver ofte endvidere rigtig smertefri. Den mest letkøbte fragttype er utvivlsomt selv at hente pakken.
3Fragttiden er jo super relevant såfremt vi har behov for produkterne omgående, og herved er det utvivlsomt passende at du efterser den anslåede leveringsdato for elektrisk fliserenser. En hel del online outlets giver billig levering på næste hverdag på mange varer, men som ikke desto mindre nødvendiggør at transaktionen gennemføres forud for et fastslået klokkeslæt.
4Det er særdeles overkommeligt for folk at tjekke tilbud online på billige elektrisk fliserenser i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og derved frembyder en lang række netbutikker levering uden betaling. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at eftergå flere online shops efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.
5En stor portion forhandlere på nettet foreslår i dag diverse forskellige billige fragttyper til elektrisk fliserenser. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente din pakke præcis når det passer dig. Denne er nemlig ultra overkommelig, samt desuden ydermere den mest betalelige fragtmetode.
6Trustpilot genererer adskillige gunstige løsninger til at eksaminere forskellige øvrige kunders opfattelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du gransker internet forretningens anmeldelser før du bestiller billige elektrisk fliserenser online. Facebook frembringer også absolut ærlige genveje til at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
7Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det kan være et sympol på at webshoppen overholder de danske retningslinjer, samt at webshoppen ofte gennemses af eksperter som har nøje kendskab til vilkårene på området. Før nogen bestiller billige elektrisk fliserenser på en webshop kan man de facto gennemgå webshoppens forretningsbetingelser.
8Den billigste fragttype vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du er nærved e-shoppens bopæl. Den mulighed for fragt er selvfølgelig ret central ifald man står og skal bruge elektrisk fliserenser straks. Alternativt så garanterer enkelte internet webshops gratis fragt, men oftest kræves det at man aftager for et præcist beløb.
9Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en vedtægt, der sikrer dig overfor uærlige e-forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at dække betalingen over tid.