Bygpris.dk

Elektrisk Girafsliber

Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af elektrisk girafsliber.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragten, så kan du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed hos de kendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse webshoppens regler.
Flere byggecentre fremviser et stort varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør overveje om det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden blot elektrisk girafsliber.
Der er variationer i priserne på billige elektrisk girafsliber hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have billige priser, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggecentre udbyder varer fra talrige leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af elektrisk girafsliber online.
De gængse byggemarkeder finder du i store dele af landet, og herigennem har du adgang til at købe online og fragte materialerne selv. På grund af det har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er små firmaer, som tit har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du bestiller elektrisk girafsliber online hos dem.
Forskellige nicheforhandlere har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor vil du opleve endnu mere konstruktiv assistance fra folk der er eksperter i lige præcis elektrisk girafsliber.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
elektrisk girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

elektrisk girafsliber jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

elektrisk girafsliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

elektrisk girafsliber bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til byggeprocessen, især ved krævende byggerier. Nogle ombygninger stiller krav om flere personer. Samtidig må det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
2Længe før du igangsætter byggeriet kan det blive ubeskriveligt fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Du kan finde ekstremt mange guides og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder dig store mængder nyttig viden, navnligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
4For projekter udenfor kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt tage et kig på meldingerne om vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned absolut lige når du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
5Du kunne tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Hvis du søger hjælp fra en professionel er det fornuftigt at notere forslag fra forskellige firmaer.
6Forberedelse er nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, med en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret idet du laver din handlingsplan.
7Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj herunder hjelm og sko der sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
8Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det være fornuftigt at du har grejet klar idet du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover godt at tillægge disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
9I visse tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det får man ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
10Potentielt kan det blive vigtigt at du har de relevante materialer tilgængelige på forhånd inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en punktforms note med hver eneste ting der skal bruges, og derefter tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
11Der viser sig ofte uforudsigelige udfordringer ved omfattende opgaver, og altså er det meningsfuldt at man afsætter nok plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
12Ofte vil det vise sig af stor betydning at have et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være økonomisk at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kan finde frem til mulige tilbud på hver enkelt.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

De fleste e-handler udlover i dag et stort udvalg af billige leveringsmetoder til elektrisk girafsliber. En af dem der er mest anvendt er i dag pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså meget hensigtsmæssig, og mange gange ydermere den mest letkøbte leveringsversion.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Den viser sig gerne lidt dyrere, men desuden i høj grad let med elektrisk girafsliber online. Den billigste løsning til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som dog kræver at du har bopæl nærved online forhandlerens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på elektrisk girafsliber er selvfølgelig super essentiel såfremt vi behøver din pakke omgående, så i det øjemed er det fuldkommen relevant at du ser nærmere på leveringstiden ved elektrisk girafsliber. Flere byggemarkeder – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en masse produkter online, men vær påpasselig da det betinges af at ordren laves forud for et fast klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne klargjort forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Visse e-firmaer lover portofri levering på elektrisk girafsliber online, men ofte er det betinget af at man handler for en bestemt sum. Desuden kunne du overveje den billigste løsning til levering, som gerne er at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Flere byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du køber billig elektrisk girafsliber hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder bl.a. click-and-collect på elektrisk girafsliber i disse områder:

Lyngby, Holstebro, Virum, Hvidovre, Hørsholm, Rødovre, Brøndby, Stenløse, Fredericia, Holbæk, Birkerød, Brønshøj, Solrød Strand, Aarhus, Haderslev, Herning, Struer, Helsingør, Ringsted, Roskilde, Varde, Vallensbæk, København, Vejle, Brabrand, Gentofte, Gladsaxe, Kalundborg, Lillerød, Nyborg, Charlottenlund, Nørresundby, Svendborg, Ikast, Nærum, Odder, Hobro, Brønderslev, Næstved, Herlev, Højbjerg, Silkeborg, Hedehusene, Nykøbing Falster, Slagelse, Skanderborg, Odense, Værløse, Haslev, Middelfart, Risskov, Farum, Thisted, Lystrup, Hedensted, Rudersdal, Glostrup, Randers, Frederiksværk, Horsens, Ishøj, Skive, Viborg, Frederikshavn, Dragør, Tilst, Korsør, Søborg, Rønne, Hillerød, Greve, Valby, Allerød, Grenaa, Vanløse, Køge, Aalborg, Sønderborg, Jyllinge, Albertslund, Kokkedal, Tårnby, Åbyhøj, Nakskov, Ølstykke, Frederiksberg, Taastrup, Hjørring, Esbjerg, Ballerup, Frederikssund, Vordingborg, Aabenraa, og Kolding, .

Klik-og-hent af elektrisk girafsliber er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger eksempelvis elektrisk girafsliber tilbud og billig elektrisk girafsliber. Vi ser derudover jævnligt folk søge bl.a. elektrisk girafsliber online, elektrisk girafsliber priser og køb elektrisk girafsliber, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen.

Den bedste pris på elektrisk girafsliber

Det er jo efterhånden rigtig fremkommeligt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige elektrisk girafsliber online fra forskellige e-butikker, og for det har flere webbutikker ikke kunne slippe for at nedbringe udsalgspriserne på elektrisk girafsliber betragteligt, og ydermere garantere levering uden beregning.

Trods dette kan det trods alt vise sig rentabelt at se nærmere på et par internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på elektrisk girafsliber online forinden du shopper, således at man er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Du bør trods alt ikke undervurdere, at hvis en internet webshop udbyder billige elektrisk girafsliber online for en udsalgspris som virker helt ekstremt billig, bør det for det meste være et faresignal om en snydagtig internet shop. Kortbetalinger er trods alt omfavnet af en lov, hvilket dækker kunden imod uægte internet outlets.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere pengene til elektrisk girafsliber over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Ses der på data fremstår det klart, at internet shoppere ofte efterspørger for eksempel billig elektrisk girafsliber og køb elektrisk girafsliber. Vi ser derudover ofte online shoppere søge efter fx elektrisk girafsliber priser, elektrisk girafsliber online samt elektrisk girafsliber tilbud.

Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot medfører egentlig fremragende muligheder for at kigge på diverse aktuelle forbrugeres tanker og af den grund tilråder vi, at du analyserer online forretningens bedømmelser forud for at du handler billige elektrisk girafsliber online.

Facebook præsterer desuden rigtig pålidelige metoder til at få en idé om online virksomhedens troværdighed. Tilmed er der nogle internet forhandlere hvor det er muligt at notere en vurdering af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden folk bestiller billige elektrisk girafsliber online på en shop bør de altid gennemlæse forhandlerens forretningsaftale, det er dog mange gange et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Et andet alternativ kan derfor være at kigge om e-shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det ofte er et billede på at e-handlen følger de gældende danske regler, og at netshoppen løbende gennemses af eksperter som er meget fortrolige de gældende regler.

Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du får problemstillinger i processen med din shopping med elektrisk girafsliber. Derudover er det fornuftigt at køberen er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer i forbindelse med bestillingen af elektrisk girafsliber online, som fx hvilken returrettighed online firmaet bruger.

Her er det på samme måde relevant, at man til enhver tid bevarer sin kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne bevise sit køb af elektrisk girafsliber, uafhængig af om man har købt hos Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Bente F gav 5 stjerner

Alt ok

Camilla gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Kirsten P gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Helle gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til køb på nettet
1Nogle enkelte internet butikker lover fri fragt på elektrisk girafsliber, men ofte afkræver det at der indkøbes for en konkret sum. Som alternativ kunne man beslutte sig for den billigste metode til levering, der typisk vil være at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Den er godt nok desuden særdeles smart. Den mest billige fragtløsning er utvivlsomt at hente pakken selv.
2Vi går generelt ind for at se om webbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det skulle være en angivelse af at internet butikken adlyder de danske retningslinjer, foruden at forretningen af og til revideres af specialister der er inde i bestemmelserne på området. Forinden nogen bestiller billige elektrisk girafsliber i en online forretning bør man sådan set se på dens handelsvilkår.
3Det har vist sig at være i høj grad let gængeligt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige elektrisk girafsliber på forskellige butikker på nettet, og derfor yder flertallet af e-shops levering uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk vise sig lukrativt at kigge forbi nogle e-forhandlere efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at antage den billigste pris.
4Antal dages levering er selvfølgelig meget vigtig i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, og i det øjemed er det selvsagt relevant at man checker tidshorisonten for levering på elektrisk girafsliber. Flere internet forretninger stiller garanti om billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre, men som ikke desto mindre er forudsat at du når at bestille forinden et fastslået klokkeslæt.
5Inden folk køber billige elektrisk girafsliber på en e-shop kan de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsaftale, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Tilsvarende er det at foretrække at du er obs på de mest essentielle reglementer der er gældende for shopping af billige elektrisk girafsliber online, som eksempelvis den returpolitik e-forretningen har.
6Trustpilot præsterer fuldt ud tiltalende muligheder for at undersøge adskillige øvrige konsumenters anmeldelser og derfor er det prisværdigt, at du sonderer netbutikkens vurderinger før du bestiller billige elektrisk girafsliber online. Facebook frembyder på samme måde flere gode chancer for at få indsigt i online firmaets troværdighed.
7Den billigste fragtform kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den løsning stiller krav om at du har bopæl i nærheden af internet selskabets tilholdssted. Den type af levering kan i nogle tilfælde være ret vital ifald man står og skal bruge elektrisk girafsliber omgående. Alternativt så tilbyder nogle enkelte forretninger på nettet gebyrfri levering, men typisk er det påkrævet at du indkøber for et præcist beløb.
8Temmelig mange online webshops tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige fragtmuligheder til elektrisk girafsliber. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente dine nye varer lige når det passer dig. Fragtformen er nemlig i høj grad let gængelig, og desuden tilmed den prisbilligste fragttype.
9Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en regel, der hjælper dig som kunde imod uærlige internet foretagender. Som et alternativ bør du vælge et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du vil afdrage pengene over tid.