Bygpris.dk

Elektrisk Glasskærer

Glasskærer 130 mm
23 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer m.hårdmetalhjul
224 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer,træskaft m.hårdmetalhjul
209 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere produkterne selv. Dette er navnligt muligt hos de velkendte byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning til valg af elektrisk glasskærer.
Der vil være forskel på prisen på billige elektrisk glasskærer alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på gode priser, og andre vil have en høj grad af service. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt produktudvalg, og øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du kan vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare elektrisk glasskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler produkter fra mange specialbutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af elektrisk glasskærer online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og dermed har kunderne valget om at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Hermed kan man blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber elektrisk glasskærer online fra deres webshop.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få bedre priser.
Mange små butikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. Således kan du forvente ekstremt konstruktiv assistance fra personale der er specialister i netop elektrisk glasskærer.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag over 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

elektrisk glasskærer bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

elektrisk glasskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

elektrisk glasskærer silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

elektrisk glasskærer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man kan indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det kan man få forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at projektet forbedrer naturen.
2Ved udendørs projekter har vind og vejr en væsentlig rolle. Derfor skal du regelmæssigt se vejrmeldingerne i tiden op til arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned når du netop er godt i gang med dit avancerede byggeprojekt.
3Der viser sig altid ubelejlige problemer i tilfælde med krævende byggeprojekter, og derfor vil det være af stor betydning at man afsætter god nok plads i agendaen, så man kan føle sig sikker på at man når det til siden.
4Ofte vil det vise sig af stor betydning at have et udgiftsbudget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive en god idé at tage noter til hver enkelt omkostning, og herefter notere online tilbud på hver eneste af dem.
5Forud for at du iværksætter byggeprocessen må det være yderst betydningsfuldt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med dit arbejde. Du skal sammensætte en effektiv arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af agendaen.
7Det kan overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør få hjælp fra en professionel til dele af byggeriet. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagmand er det normalt at hente tilbud fra en håndfuld firmaer.
8Måske kan det blive fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til disposition før du starter håndværket. Du har fordel af at lave en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt det der bliver brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, med det formål at du er sikker på at du har det hele.
9Du kan finde en hel række artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube er formidler af ekstremt meget anvendelig oplysning, ikke mindst ifald man benytter engelske ord i din søgning.
10Du må aldrig nogensinde mangle værktøj. Typisk kan det være af stor betydning at have det klar når du indleder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at indregne de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
11Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af omfattende byggeopgaver. Større ombygninger bør udføres af flere mennesker. Dertil må det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
12Du bør nødig se bort fra din sikkerhed, så husk beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod potentielle uheld. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er temmelig flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Flere e-forretninger udlover nu til dags diverse forskellige billige løsninger til levering til elektrisk glasskærer. En der er meget populær er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter de købte produkter når der er tid til det. Muligheden er altså vældig overkommelig, og oftest endvidere den billigste mulighed for fragt.

Du kunne ydermere foretrække at bestille levering til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Den viser sig tit et hak mere omkostningsfuld, men endvidere særdeles praktisk med elektrisk glasskærer online. Den prisbilligste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som jo stiller krav om at du lever lige ved online webshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på elektrisk glasskærer kan i nogle tilfælde være virkelig aktuel hvis vi behøver varen om få sekunder, så i det øjemed er det sandelig relevant at man tjekker den anslåede leveringstid på elektrisk glasskærer. Flere online varehuse – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer online, som dog regnes ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få produkterne betjent inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte online selskaber frembyder levering uden betaling på elektrisk glasskærer online, men i mange tilfælde stiller det krav om at man handler for et konkret beløb. Desuden skal man gribe den billigste fragtform, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig elektrisk glasskærer online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Silvan. Byggemarkederne foreslår blandt andet afhentning af elektrisk glasskærer i disse områder:

Vallensbæk, Odense, Charlottenlund, Albertslund, Fredericia, Ishøj, København, Korsør, Ringsted, Jyllinge, Skanderborg, Dragør, Nakskov, Holbæk, Hjørring, Holstebro, Viborg, Brøndby, Rønne, Esbjerg, Frederikshavn, Hobro, Aarhus, Skive, Frederiksberg, Middelfart, Brabrand, Varde, Slagelse, Næstved, Nyborg, Nørresundby, Stenløse, Brønshøj, Kokkedal, Birkerød, Tårnby, Gentofte, Lystrup, Ølstykke, Brønderslev, Aabenraa, Vanløse, Aalborg, Solrød Strand, Kalundborg, Horsens, Haderslev, Søborg, Nykøbing Falster, Silkeborg, Virum, Taastrup, Haslev, Rødovre, Værløse, Frederiksværk, Kolding, Rudersdal, Herning, Greve, Åbyhøj, Lillerød, Ballerup, Glostrup, Risskov, Herlev, Vejle, Svendborg, Gladsaxe, Thisted, Valby, Frederikssund, Randers, Hillerød, Grenaa, Ikast, Struer, Vordingborg, Hvidovre, Tilst, Hørsholm, Sønderborg, Lyngby, Nærum, Hedehusene, Hedensted, Helsingør, Højbjerg, Roskilde, Allerød, Køge, Farum, og Odder, .

Afhentning af elektrisk glasskærer er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. billig elektrisk glasskærer og køb elektrisk glasskærer. Foruden dette ser man typisk folk kigge efter eksempelvis elektrisk glasskærer priser, elektrisk glasskærer tilbud og elektrisk glasskærer online, plus de store byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på elektrisk glasskærer

Det er jo efterhånden ret så enkelt for købere at analysere tilbud på billige elektrisk glasskærer online fra flere forretninger på nettet, og ergo har massevis af butikker på nettet set sig nødsaget til at trykke priserne på elektrisk glasskærer voldsomt, og derudover byde på gratis levering.

Derfor kan det immervæk være lukrativt at efterprøve et par webbutikker efter tilbud og rabatter på elektrisk glasskærer online forinden du køber, således at man er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Du skal alligevel ikke glemme, at ifald en shop forhandler billige elektrisk glasskærer online til salg for en pris der kan ses som helt fantastisk fremragende, kunne det mange gange være et signal om en fup online butik. Kortbetalinger er på den anden side inkluderet i en bestemmelse, som bistår en imod uærlige netshops.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ bør du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at finansiere regningen på elektrisk glasskærer over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt ved niche netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at folk mange gange søger bl.a. elektrisk glasskærer priser og køb elektrisk glasskærer. Foruden dette ser man typisk mennesker søge blandt andet elektrisk glasskærer tilbud, billig elektrisk glasskærer samt elektrisk glasskærer online.

Gennemsøg tidligere kunders oplevelser

Trustpilot forærer dig en lang række passende genveje til at finde ud af en længere række aktuelle køberes omtaler og derved anbefaler vi, at du studerer e-handlens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige elektrisk glasskærer online.

Facebook leverer også sådan set fortræffelige chancer for at få indsigt i netshoppens kundefokus. I øvrigt ser vi mange netbutikker som giver folk mulighed for at offentliggøre en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes må udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige elektrisk glasskærer online på en e-forretning bør de uden tvivl have øje for forhandlerens vilkår, men det er naturligvis et tidskrævende projekt, specielt hos de udbredte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen og 10-4.

En anden mulighed kan derfor være at undersøge hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er et bevis på at internet forhandleren lever op til de danske regler, udover at webshoppen af og til monitoreres af eksperter der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Dette er en god chance for en håndsrækning, for så vidt du forvoldes problemstillinger ved din ordre på elektrisk glasskærer. Endvidere tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle reglementer der gælder for købet af elektrisk glasskærer online, fx den byttepolitik e-forhandleren lover.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin ordremail, således man en anden gang vil kunne påvise sit køb af elektrisk glasskærer, uagtet om man har bestilt hos Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

Jens N gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Thomas gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Birthe B gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Anne Mortensen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du har bopæl nær internet selskabets lager. Den metode til levering kan være super udslagsgivende når du står og skal bruge elektrisk glasskærer fluks. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet selskaber gratis levering, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der aftages for et præcist beløb.
2Trustpilot frembringer en række uafhængige genveje til at besigtige mange tidligere forbrugeres opfattelser og herved tilrådes det, at du undersøger internet forhandlerens omtaler forud for at du handler billige elektrisk glasskærer online. Facebook frembringer lige så vel nogle gavnlige løsninger til at få en idé om e-firmaets kundetilfredshed.
3Nogle webbutikker byder på portofri levering på elektrisk glasskærer, men undertiden påkræves det at man indkøber for en fastsat sum. Alternativt skulle du overveje den mest letkøbte fragtform, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen er en gang i mellem samtidig ekstremt overkommelig. Den mest prisbevidste type af levering er unægtelig at du selv henter ordren.
4Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt netshoppen er e-mærket, hvilket skulle være en sikring om at internet firmaet følger gældende dansk lovgivning, tillige med at netshoppen en gang i mellem efterses af eksperter der er indført i reglerne. Forinden folk bestiller billige elektrisk glasskærer hos en e-handler behøver de principielt tage stilling til forhandlerens handelsbetingelser.
5En hel del webbutikker i Danmark udlover i dag en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til elektrisk glasskærer. En favorit er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de købte produkter når det passer dig. Fragtløsningen er altså ekstremt uproblematisk, samt oftest tillige den mest letkøbte leveringsversion.
6Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, som assisterer kunden imod fup internet selskaber. Som et alternativ burde du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afbetale omkostningerne over flere uger.
7Fragtperioden er naturligvis vældig essentiel forudsat man behøver ordren om et øjeblik, så med det formål er det relativt afgørende at man kontrollerer leveringstiden på elektrisk glasskærer. En masse online webshops giver billig 1 dags levering på en række varenumre, men som imidlertid beroer på at bestillingen realiseres før et fast klokkeslæt.
8Forinden folk køber billige elektrisk glasskærer i en internet handler burde de egentlig gennemse dens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde. Dertil foreslår vi at man er obs på de mest vedkommende vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige elektrisk glasskærer online, f.eks. den ombytningsret e-shoppen tilbyder.
9Det er i dag i høj grad ukompliceret for købere at finde de bedste tilbud online på billige elektrisk glasskærer på forskellige online butikker, og ergo lover de fleste internet virksomheder levering uden betaling. Derfor kan det alligevel vise sig nyttigt at granske et par forskellige internet handler efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at få fat i den billigste pris.