Bygpris.dk

Elektrisk Høvl

AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Læs mere
AEG akku Høvl BHO18BL-0 18V
1.875 kr.
Læs mere
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Læs mere
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Læs mere
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Læs mere
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et enormt produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot elektrisk høvl.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Der kan være forskel på prisen på billige elektrisk høvl fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste priser, hvorimod øvrige giver et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring elektrisk høvl.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra talrige producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af elektrisk høvl online.
De gængse byggekæder har butikker nær dig, og pga. det har flertallet chancen for at købe online og fragte byggematerialerne personligt. Derigennem har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig have varerne lige nu.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billigere pris.
Størstedelen af webshops i små nicher er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe elektrisk høvl online på deres side.
Mange nichebutikker er specialister i det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Pga. dette kan du forvente mere erfaren rådgivning fra personale med ekspertviden i netop elektrisk høvl.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

elektrisk høvl silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

elektrisk høvl bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

elektrisk høvl harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

elektrisk høvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag cirka 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag over 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af over 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er store byggeprocesser. Krævende projekter behøver flere folk. Derudover vil det vise sig bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
2Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat forud for at du tager fat på arbejdet. Du kunne sammensætte en punktforms huskeliste hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og bagefter efterse hver enkelt ting, så du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
3Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig professionel hjælp til dele af det. Hvis du fremskaffer professionel assistance kan du spare penge ved at at få prisoverslag fra flere selskaber.
4Planlægning vedbliver at være kilden til at lykkes med arbejdet. Du skal sammensætte en struktureret handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af handlingsplanen.
5I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Af få støtte betinges altså af at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
6Der kommer som regel uforudsete bump på vejen ved svære projekter, og pga. dette vil det være af stor betydning at der afsættes betragtelig tid i planen, så man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
7Ofte vil det vise sig af stor betydning at have et budget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være fornuftigt at nedfærdige hver eneste udgift, og herefter notere billige priser på hver eneste af dem.
8Forud for at du optager byggeprocessen kan det vise sig temmelig essentielt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
9Du bør aldrig undvære værktøj. Ofte kan det være en fordel at have det ved hånden idet du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at indregne omkostningerne hertil i økonomien.
10For udendørs opgaver har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du tit undersøge meldingerne om vejret lige før arbejdets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er godt i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Der findes mange guides og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube faciliterer temmelig meget udbytterig oplysning, ikke mindst når man bruger den engelske version.
12Du bør ikke glemme dit velbefindende, så husk arbejdstøj bl.a. hjelm og sko som sikring imod eventuelle skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke har hjælp fra en ekspert.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er enormt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Flere internet selskaber giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsformer til elektrisk høvl. Den mest benyttede er nu om dage udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter når der er mulighed for det. Denne er altså ret enkel, og tit ydermere den mest letkøbte leveringsmåde.

Du bør endvidere afveje for og imod at få ordren sendt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Leveringsformen viser sig som regel et hak mindre billig, men endvidere meget overkommelig med elektrisk høvl online. Den billigste leveringsversion er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket dog beroer på at du befinder dig nærved online virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på elektrisk høvl er jo temmelig vital når man absolut skal bruge produkterne med det samme, så med det formål er det helt klogt at man efterser den forventede leveringstid på elektrisk høvl. Masser af webbutikker – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære produkter online, som imidlertid er forudsat at bestillingen køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne fikset før pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få online outlets præsterer levering uden gebyr på elektrisk høvl online, men for det meste er det så nødvendigt at du indkøber for et præcist beløb. Alternativt skulle man tage den billigste leveringsmulighed, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop.

En lang række byggecentre yder afhentning hvor man handler billig elektrisk høvl online og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Stark. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på elektrisk høvl i følgende byer:

Hedensted, Middelfart, Greve, Værløse, Esbjerg, Sønderborg, Randers, Stenløse, Dragør, Aarhus, København, Struer, Skive, Skanderborg, Thisted, Haderslev, Rønne, Aabenraa, Virum, Roskilde, Fredericia, Allerød, Lystrup, Aalborg, Hedehusene, Frederiksværk, Grenaa, Nakskov, Birkerød, Ikast, Frederikssund, Tårnby, Hobro, Silkeborg, Hillerød, Holbæk, Rødovre, Hvidovre, Horsens, Ringsted, Kolding, Nærum, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Frederikshavn, Gladsaxe, Ølstykke, Vordingborg, Albertslund, Køge, Lyngby, Viborg, Herlev, Søborg, Kalundborg, Vejle, Varde, Haslev, Helsingør, Odder, Næstved, Kokkedal, Vanløse, Ballerup, Brabrand, Lillerød, Hørsholm, Højbjerg, Valby, Slagelse, Nørresundby, Åbyhøj, Svendborg, Brønderslev, Solrød Strand, Odense, Taastrup, Tilst, Hjørring, Nyborg, Risskov, Herning, Korsør, Vallensbæk, Ishøj, Brøndby, Jyllinge, Farum, Brønshøj, Rudersdal, Frederiksberg, Gentofte, Holstebro, og Glostrup, .

Click-and-collect af elektrisk høvl er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at netshoppere typisk søger efter bl.a. elektrisk høvl tilbud og elektrisk høvl priser. Man ser desuden ofte mennesker kigge efter for eksempel elektrisk høvl online, billig elektrisk høvl samt køb elektrisk høvl, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Rabat på elektrisk høvl

Det er jo efterhånden virkelig fleksibelt for enhver at vurdere tilbud på billige elektrisk høvl online hos diverse e-forhandlere, og derfor har flertallet af internet webshops fundet det nødvendigt at formindske prisniveauet på elektrisk høvl enormt, og i øvrigt byde på levering uden omkostninger.

Dog kan det imidlertid vise sig profitabelt at granske diverse internet forretninger efter tilbud og rabatter på elektrisk høvl online inden du gennemfører din handel, således at du er sikker på at modtage den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Du må imidlertid ikke undervurdere, at såfremt en internet forhandler markedsfører billige elektrisk høvl online på tilbud til en udsalgspris der kan virke mystisk gunstig, bør det tit være et tegn på en svindel online virksomhed. Kortbetalinger er dog inkluderet i en bestemmelse, som assisterer os overfor uoprigtige internet forretninger.

Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at klare beløbet til elektrisk høvl senere. Det tilbydes typisk i nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere som regel leder efter fx elektrisk høvl online og billig elektrisk høvl. Foruden dette ser man ofte online shoppere søge fx elektrisk høvl tilbud, køb elektrisk høvl og elektrisk høvl priser.

Undersøg eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot giver dig en del habile chancer for at se nøjere på forskellige aktuelle konsumenters oplevelser og derved tilråder vi, at du sonderer internet webshoppens omtaler forinden du køber billige elektrisk høvl online.

Facebook fører til desuden adskillige passelige løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. I øvrigt ser vi en række internet forhandlere som tilbyder folk at offentliggøre en kritik af købsoplevelsen, som ydermere må bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige elektrisk høvl online hos en internet forhandler bør man i virkeligheden sætte sig ind i webshoppens handelsaftale, det er dog ofte ikke særlig morsomt, særligt på de store byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne måske være at se nærmere på hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, som bør være et fingerpeg om at internet forhandleren respekterer de officielle regler, og at hjemmesiden nu og da revideres af jurister der kender reglerne på området.

Dette er en god chance for bistand, ifald du får problemer som følge af din shopping med elektrisk høvl. Ligeledes er det at foretrække at køber er vidende om de mest relevante retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af elektrisk høvl online, som eksempelvis den byttepolitik virksomheden har.

I den relation er det tillige vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin købsbekræftelse, så man en anden gang kan bekræfte bestillingen af elektrisk høvl, uafhængig af om man handler ved Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Birthe D gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Jan Larsen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Jens gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Kirsten S gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til internetshopping
1Vi anbefaler generelt at se hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det skulle være et bevis på at webbutikken opretholder den officielle danske lovgivning, udover at butikken lejlighedsvis kigges til af sagkyndige der kender til vilkårene på området. Forud for at folk bestiller billige elektrisk høvl på en internet handler kunne man på en vis måde gennemgå shoppens forretningsbetingelser.
2Flere online selskaber yder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsformer til elektrisk høvl. Et hit er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente varerne når det passer ind i din hverdag. Den er altså ultra uproblematisk, samt i mange tilfælde tilmed den billigste løsning til levering.
3Enkelte online forhandlere tilbyder gratis fragt på elektrisk høvl, men i mange tilfælde kun hvis man køber for en konkret pris. I øvrigt skulle du udse dig den mindst kostelige leveringsmulighed, som typisk er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Metoden bliver gennemsnitligt lige så vel virkelig smertefri. Den mindst kostelige metode til levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.
4Trustpilot fører til ganske ærlige muligheder for at gøre dig bekendt med flere eksisterende kunders anmeldelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du efterforsker online shoppens kritik før du bestiller billige elektrisk høvl online. Facebook bringer dig derudover fuldkommen fine genveje til at få indsigt i online forretningens kundefokus.
5Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under en lov, som hjælper køber imod uægte outlets på nettet. Som en anden løsning kan du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at honorere omkostningerne over flere uger.
6Fragtperioden kan vise sig at være ret så afgørende når vi mangler din pakke øjeblikkeligt, og i det øjemed er det bestemt relevant at du besigtiger tidshorisonten for levering på elektrisk høvl. De fleste online outlets giver billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer, men vær obs på at det nødvendiggør at ordren laves før et fastsat klokkeslæt.
7Inden folk handler billige elektrisk høvl i en online webshop kan de ideelt set sætte sig ind i butikkens vilkår, men det er bare ikke videre spændende. Dertil er det at foretrække at kunden er vaks omkring de mest basale vedtægter der har indflydelse på handlen med billige elektrisk høvl online, til eksempel hvilken ombytningspolitik webshoppen bruger.
8Det er jo særdeles smart for folk at prissammenligne online på billige elektrisk høvl hos diverse online shops, og på grund af dette garanterer en hel del online forhandlere portofri fragt. Dog kan det stadigvæk blive gavnligt at studere nogle få e-butikker efter tilbud inden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.
9Den prisbilligste type af levering vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig lige ved webshoppens adresse. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være ret betydningsfuld når du har behov for elektrisk høvl nu og her. Alternativt så tilbyder nogle få internet foretagender portofri levering, men typisk forudsætter det at man bestiller for en bestemt pris.