Bygpris.dk

Elektrisk Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde tips og tricks til valg af elektrisk jordbor.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige elektrisk jordbor alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod øvrige giver faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de velkendte byggecentre.
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du finde et andet.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt sortiment, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare elektrisk jordbor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har flertallet valget om at købe online og transportere byggematerialerne selv. I kraft af det har du valget om at slippe for fragtomkostningen, samt sågar have varerne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se som positivt.
De kendte byggecentre køber produkter fra adskillige leverandører, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af elektrisk jordbor online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops har en stor passion for de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig kan du opleve en høj grad af kompetent rådgivning fra personale der er eksperter i netop elektrisk jordbor.
Flertallet af webshops i små nicher er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Størstedelen af niche webshops er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller elektrisk jordbor online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag mere end 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

elektrisk jordbor harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

elektrisk jordbor silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

elektrisk jordbor jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

elektrisk jordbor bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
2Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en klar plan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du nedskriver strategien.
3Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i assistance fra en professionel til noget af projektet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at notere en pris fra forskellige håndværkere.
4Længe før du indleder arbejdet må det være rimeligt essentielt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være diverse regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de nødvendige byggematerialer klar inden du går til værks med håndværket. Du har fordel af at notere en overskuelig oversigt som indeholder alt der skal bruges, og dernæst efterse materialerne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
6Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige udfordringer når det handler om krævende projekter, og altså kan det være essentielt at man afsætter betragtelig plads i køreplanen, med formålet om at man er selvsikker på at nå i mål til tiden.
7Du vil aldrig nogensinde gå ned på grej. Tit vil det være af stor betydning at have grejet klar inden du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
8Det er en god idé at sikre sig assistance til byggeprocessen, ikke mindst ved vigtige arbejdsopgaver. Krævende opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover viser det sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
9Du bør for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så husk påklædning såsom arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
10Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet et budget for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive fornuftigt at notere samtlige udgifter, og dernæst nedskrive ens købspris for dem en ad gangen.
11For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Således skal du løbende tjekke vejrmeldingerne i perioden for starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at regne i samme sekund som du er midt i det avancerede projekt.
12Der findes en hel række instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube giver dig adgang til enormt meget udbytterig viden, ikke mindst når man skriver søgeordene på engelsk.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig flot. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En lang række e-forretninger udlover nu om stunder diverse forskellige billige leveringsudgaver til elektrisk jordbor. Den mest almindelige er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtformen er nemlig ualmindeligt gnidningsløs, samt tit ligeledes den billigste fragtløsning.

Du kunne også overveje at få ordren leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden er ofte en tand mere bekostelig, men tillige rigtig let gængelig ved køb af elektrisk jordbor online. Den billigste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som dog beroer på at du fysisk befinder dig tæt på online virksomhedens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på elektrisk jordbor er naturligvis ret aktuel hvis man skal bruge varen fluks, så herved er det aldeles vigtigt at du efterser tidshorisonten for levering ved elektrisk jordbor. Flere online shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter online, som er regnet ud fra at handlen laves forinden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet før personalet har fyraften.

Nogle få byggemarkeder sikrer levering uden beregning på elektrisk jordbor online, men undertiden er det betinget af at der indkøbes for en fastsat pris. I øvrigt bør du vælge den mest betalelige fragtmulighed, der ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted.

Temmelig mange netbutikker yder click-and-collect hvor man bestiller billig elektrisk jordbor online og afhenter i butikken. Fx 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af elektrisk jordbor i følgende byer:

Odense, Albertslund, Hillerød, Charlottenlund, Kalundborg, Ringsted, Jyllinge, Aalborg, Ishøj, Værløse, Vanløse, Holbæk, Skanderborg, Esbjerg, Glostrup, Tårnby, Herlev, Brøndby, Frederiksberg, Thisted, Aarhus, Silkeborg, Taastrup, Lystrup, Ølstykke, Svendborg, Gentofte, Fredericia, Farum, Roskilde, Hørsholm, Ikast, Horsens, Dragør, Åbyhøj, Odder, Køge, Frederikshavn, Slagelse, Hobro, Helsingør, Solrød Strand, Valby, Skive, Herning, Rønne, Birkerød, Allerød, Lyngby, Nykøbing Falster, Struer, Hjørring, Vejle, Ballerup, Rødovre, Rudersdal, Korsør, Kokkedal, Brønderslev, Grenaa, Lillerød, Middelfart, Nyborg, Kolding, Virum, Frederiksværk, Greve, Nærum, Aabenraa, Næstved, København, Tilst, Hedensted, Brønshøj, Vallensbæk, Vordingborg, Risskov, Frederikssund, Nakskov, Haderslev, Holstebro, Sønderborg, Randers, Haslev, Varde, Brabrand, Nørresundby, Hvidovre, Højbjerg, Søborg, Stenløse, Viborg, Gladsaxe, og Hedehusene, .

Click-and-collect af elektrisk jordbor er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man kigger i statistikkerne er det markant, at internet shoppere ofte efterspørger eksempelvis køb elektrisk jordbor og elektrisk jordbor tilbud. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere efterspørge for eksempel billig elektrisk jordbor, elektrisk jordbor priser samt elektrisk jordbor online, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Gode priser på elektrisk jordbor

Det er i dag særdeles uproblematisk for alle at finde frem til tilbud på billige elektrisk jordbor online fra forskellige e-firmaer, og til gengæld har mange internet handler i Danmark fundet det nødvendigt at mindske salgspriserne på elektrisk jordbor markant, og i øvrigt præstere gratis levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive lukrativt at efterse nogle internet handler efter tilbud og rabatter på elektrisk jordbor online før du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Man må trods alt ikke overse, at ifald en online shop sælger billige elektrisk jordbor online til salg for en pris som kan virke hamrende attraktiv, er det tit være et faresignal om en falsk online butik. Handler med kort er dog dækket ind under en regel, der passer på folk imod snydagtige internet forhandlere.

Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du bruge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække beløbet til elektrisk jordbor over en periode. Dette tilbydes normalt i niche webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Når man ser på tallene er det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter eksempelvis billig elektrisk jordbor og køb elektrisk jordbor. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere kigge efter blandt andet elektrisk jordbor priser, elektrisk jordbor online samt elektrisk jordbor tilbud.

Tjek nuværende kunders ratings

Trustpilot leverer en lang række fremragende muligheder for at læse en lang række øvrige brugeres tanker og herved anbefales det, at du undersøger e-firmaets omtaler før du placerer din ordre på billige elektrisk jordbor online.

Facebook præsterer på samme måde i højeste grad solide løsninger til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed. I øvrigt er der en række internet varehuse hvor kunder kan ytre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige elektrisk jordbor online hos en e-handler kunne de uden tvivl få overblik over dens forretningsvilkår, det er dog i reglen en omfattende opgave, specielt med de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Et nemmere alternativ kan derfor være at efterse om internet butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være en sikring om at online virksomheden opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden nu og da besøges af sagkyndige der har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, såfremt du oplever besvær ved din ordre på elektrisk jordbor. Tilmed stiller vi forslag om at du er påpasselig med de primære bestemmelser der indvirker på købet af elektrisk jordbor online, som for eksempel den returrettighed e-forhandleren kører med.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man stadig gemmer ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan påvise sit køb af elektrisk jordbor, uanset om man shopper ved Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller Stark.

Rasmus Christensen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Anders F gav 4 stjerner

Hurtig

Marianne Pedersen gav 5 stjerner

Fremragende service

Jørgen gav 5 stjerner

Som altid

9 gode råd til køb på nettet
1Antal dages levering er super essentiel når man absolut skal bruge dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det i sandhed vigtigt at vi tjekker leveringstiden ved elektrisk jordbor. Flere e-butikker i Danmark tilsiger billig 1 dags levering på deres primære produkter, men glem ikke at det kræver at bestillingen anbringes før et fast klokkeslæt.
2Størstedelen af firmaer på nettet giver nu til dags et hav af forskellige billige leveringsløsninger til elektrisk jordbor. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når du har tid. Fragtløsningen er nemlig særligt enkel, samt desuden derudover den billigste fragtform.
3Før nogen shopper billige elektrisk jordbor hos en online webshop behøver de for at være på den sikre side bese dens handelsbetingelser, det er dog normalt en omfattende opgave. Ydermere er det prisværdigt at køber er sat ind i de primære vilkår der kan influere på handlen med billige elektrisk jordbor online, f.eks. hvilken returpolitik webbutikken kører med.
4Vi tilråder generelt at granske hvorvidt internet firmaet er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er en tilkendegivelse af at e-firmaet efterlever de danske retningslinjer, samt at virksomheden af og til revideres af fagmænd der har meget erfaring med de gældende regler. Før folk bestiller billige elektrisk jordbor på en internet handler kan de på en vis måde have øje for e-shoppens forretningsaftale.
5Den mest betalelige leveringsudgave vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, som desværre kræver at du opholder dig i kort afstand af online forretningens arbejdslager. Den leveringsudgave er vældig essentiel såfremt vi har brug for elektrisk jordbor inden for få dage. Alternativt så lover visse online forhandlere portofri levering, men for det meste er det under forudsætning af at der shoppes for en fastsat sum.
6Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en retningslinje, der værner køberen imod falske online butikker. Som et alternativ burde du anvende et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage omkostningerne senere.
7Indtil flere online shops tilbyder portofri levering på elektrisk jordbor, men ofte er det påkrævet at man bestiller for en fastsat sum. Derudover burde du foretrække den mest betalelige fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig oftest endvidere ualmindeligt gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsmanér er dog at hente pakken selv.
8Det er jo efterhånden ultra let gængeligt for forbrugerne at finde information om priser online på billige elektrisk jordbor i blandt diverse online virksomheder, og følgelig tilbyder flere shops på nettet portofri levering. Dog kan det trods alt blive lønsomt at checke forskellige outlets på nettet efter tilbud og rabat inden du shopper, således at man er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
9Trustpilot giver dig forholdsvis fine chancer for at iagttage en længere række forhenværende brugeres iagttagelser og derfor foreslår vi, at du beser online butikkens ratings før du bestiller billige elektrisk jordbor online. Facebook frembyder også forholdsvis hæderlige muligheder for at få indtryk af internet forretningens pålidelighed.