Bygpris.dk

Elektrisk Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring elektrisk palleløfter.
Flere byggecentre tilbyder et enormt varesortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot elektrisk palleløfter.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige elektrisk palleløfter hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på de bedste priser, og andre har fokus på kompetent sparring. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor skal man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som bidrager til øget tryghed til dig der shopper online. Det kan du se som positivt.
De store byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige leverandører, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af elektrisk palleløfter online.
De kendte byggecentre finder du i hele landet, og hermed har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Takket være dette har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og tilmed have produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at handle elektrisk palleløfter online fra deres webshop.
De fleste nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af varerne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte på nicheforretningerne online vil du få en billig pris.
Størsteparten af niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså bør du forvente en høj grad af brugbar service fra folk som er specialister i lige præcis elektrisk palleløfter.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

elektrisk palleløfter jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

elektrisk palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

elektrisk palleløfter silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

elektrisk palleløfter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det tilbydes hvis renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at projektet forbedrer klimaet.
2Der er en hel række instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube supporterer dig med en masse anvendelig oplysning, især såfremt du kigger i hele verden.
3Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige udfordringer i forbindelse med omfattende projekter, og pga. dette vurderes det af stor betydning at der er afsat passende tid i planen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at komme i mål.
4I god tid inden at du optager byggeprojektet må det være usandsynligt afgørende at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du laver din plan.
6For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum kigge på meldingerne om vejret i dagene før arbejdets start, så du undgår at det uventet begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
7Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har de relevante byggematerialer disponible inden du går i krig med arbejdet. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms huskeliste som indeholder alt hvad du får brug for, og bagefter granske hvert enkelt punkt, således at du er overbevist om at alt er som det skal være.
8Typisk vil det være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det vil blive en fordel at kortlægge alle poster, hvorefter man kan tjekke online tilbud på dem slavisk.
9Man skal for alt i verden ikke undvære grej. Tit vil det være afgørende at du har grejet til disposition når du går løs med arbejdet. Det er derudover vigtigt at indregne de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
10Det kan være nyttigt at søge hjælp til projektet, specielt ved større projekter. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil bliver det hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
11Husk at vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør skaffe assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Når du får professionel hjælp anbefales det at søge prisoverslag fra flere håndværkere.
12Du må ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på potentielle skader. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er rigtig flot. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform er smartest?

Mange online outlets yder i øjeblikket flere billige fragtmetoder til elektrisk palleløfter. Den mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragtformen er jo meget nem, og desuden derudover den prisbilligste leveringsløsning.

Du bør lige så vel påtænke at få pakken leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig jævnligt lidt mere pebret, men tillige vældig let gængelig for elektrisk palleløfter online. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som dog er betinget af at du opholder dig lige ved netshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på elektrisk palleløfter kan være vældig aktuel forudsat man har behov for ordren om kort tid, så derfor er det ret så passende at man undersøger den anslåede leveringstid ved elektrisk palleløfter. En stor portion online forretninger – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varer online, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at transaktionen realiseres inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varen ekspederet forinden personalet holder fyraften.

Nogle e-butikker præsterer levering uden omkostninger på elektrisk palleløfter online, men i mange tilfælde forudsætter det at du shopper for et konkret beløb. Derudover må man udvælge den billigste leveringsversion, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

Store kæder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig elektrisk palleløfter online og afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på elektrisk palleløfter i følgende områder:

Nykøbing Falster, Hvidovre, Frederikshavn, Aalborg, Varde, Rønne, Nærum, Brabrand, Haslev, Svendborg, Virum, Odense, Middelfart, Herlev, Sønderborg, Ikast, Risskov, Randers, Lystrup, Brønshøj, Frederikssund, Odder, Brøndby, Glostrup, Tilst, Ringsted, Lillerød, Thisted, Birkerød, Haderslev, Hjørring, Kokkedal, Solrød Strand, Holstebro, Værløse, Højbjerg, Brønderslev, Vejle, Nørresundby, Frederiksberg, Greve, Ballerup, Ishøj, Valby, Kalundborg, Nyborg, Hobro, Slagelse, Aarhus, Lyngby, Dragør, Skive, Esbjerg, Rødovre, Skanderborg, Hedensted, Jyllinge, Aabenraa, Herning, Gladsaxe, Silkeborg, Vallensbæk, Helsingør, Grenaa, Struer, Allerød, Fredericia, Albertslund, Rudersdal, Tårnby, Gentofte, Taastrup, Viborg, Næstved, Kolding, Vordingborg, Vanløse, Hørsholm, København, Hillerød, Ølstykke, Holbæk, Stenløse, Søborg, Åbyhøj, Frederiksværk, Charlottenlund, Farum, Nakskov, Køge, Hedehusene, Korsør, Roskilde, og Horsens, .

Klik-og-hent for elektrisk palleløfter er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Lolland).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at folk mange gange søger for eksempel billig elektrisk palleløfter og elektrisk palleløfter priser. Man ser desuden mange gange folk kigge efter blandt andet elektrisk palleløfter tilbud, elektrisk palleløfter online og køb elektrisk palleløfter, plus de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Spar penge på elektrisk palleløfter

Det er rigtig ligetil for alle at finde de laveste priser på billige elektrisk palleløfter online fra flere e-forhandlere, og så har flertallet af online firmaer fundet det uundgåeligt at mindske prisen på elektrisk palleløfter betydeligt, og i øvrigt tilbyde fragtfri levering.

Derfor kan det til hver en tid blive lukrativt at prøve nogle enkelte internet forhandlere efter tilbud og udsalg på elektrisk palleløfter online forinden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Du skal alligevel ikke glemme, at hvis en online forretning frembyder billige elektrisk palleløfter online for en pris der er enormt fremragende, burde det for det meste være et karakteristika der viser en falsk internet butik. Betalinger med kort er dog omfattet af en anordning, som assisterer kunden imod uoprigtige internet handler.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje et tilbud som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at finansiere beløbet til elektrisk palleløfter i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Silvan.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker tit efterspørger fx elektrisk palleløfter tilbud og elektrisk palleløfter priser. Foruden dette ser vi mange gange folk lede efter fx billig elektrisk palleløfter, elektrisk palleløfter online og køb elektrisk palleløfter.

Se nærmere på folks erfaringer

Trustpilot yder rigtig fantastiske genveje til at evaluere en række andre brugeres ratings og derfor er det klogt, at du kigger nærmere på online virksomhedens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige elektrisk palleløfter online.

Facebook medfører lignende temmelig pæne metoder til at få indsigt i internet webshoppens popularitet. Tilmed ser vi endda e-forretninger som gør det muligt at udfærdige en bedømmelse af købsoplevelsen, som ligeledes bør tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige elektrisk palleløfter online hos en webbutik burde man sådan set overveje webshoppens regler, men det er bare et omfattende projekt, især på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark og Davidsen.

En anden valgmulighed kan derfor være at se hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det skulle være en tryghed om at online virksomheden lever op til gældende dansk lovgivning, og at e-butikken tit overvåges af fagfolk der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, såfremt du udsættes for vanskeligheder ved din handel med elektrisk palleløfter. Ydermere er det klogt at køberen er påpasselig med de mest centrale vedtægter i forbindelse med købet af elektrisk palleløfter online, som fx hvilken returrettighed webshoppen tilbyder.

Her er det samtidig vigtigt, at man stadig beholder sin ordrekvittering, så man senere vil kunne eftervise bestillingen af elektrisk palleløfter, uafhængig af om man har handlet hos Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller Davidsen.

Helle O gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Thomas A gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Michael F gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Thomas Jørgensen gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 tips til online indkøb
1Inden folk shopper billige elektrisk palleløfter i en netbutik behøver man helt sikkert studere butikkens handelsvilkår, dog er det ofte ikke videre spændende. Tillige stiller vi forslag om at køberen er obs på de elementære reglementer der kan have betydning for shopping af billige elektrisk palleløfter online, eksempelvis den byttepolitik internet forretningen tilsikrer.
2Trustpilot giver dig rigtig pålidelige muligheder for at blive klogere på ret mange tidligere køberes iagttagelser og derved er det prisværdigt, at du vurderer online firmaets ratings forud for at du køber billige elektrisk palleløfter online. Facebook genererer derudover en lang række habile chancer for at få et kig ind i online firmaets kundefokus.
3Den mest letkøbte leveringsmulighed er dog at du selv henter produkterne, som desværre stiller krav om at du er i nærheden af internet firmaets bopæl. Den løsning til levering kan være temmelig relevant såfremt du skal bruge elektrisk palleløfter om få sekunder. Alternativt så sikrer indtil flere e-handler i Danmark levering uden beregning, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man shopper for en konkret sum.
4Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket generelt er en indikation om at e-forretningen retter sig efter dansk lovgivning, udover at den jævnligt revurderes af sagkyndige som har indsigt i de gældende love. Forud for at folk shopper billige elektrisk palleløfter hos en e-forretning bør de for at være på den sikre side se på webbutikkens vilkår.
5De fleste internet varehuse tilbyder i dag mange forskellige billige former for levering til elektrisk palleløfter. En af de populære er for øjeblikket pakkeshoppen, og så henter du bare de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo ret hensigtsmæssig, samt endda ydermere den mindst kostelige leveringsudgave.
6Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af en bestemmelse, der forsvarer folk overfor svindlende internet forhandlere. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale regningen over en periode.
7Leveringshastigheden er selvfølgelig rigtig væsentlig om man behøver varerne nu og her, så herved er det jo meningsfuldt at man studerer leveringstidspunktet ved elektrisk palleløfter. En række e-handler garanterer billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter, men vær obs på at det påkræver at handlen gemmenføres forud for et fastsat klokkeslæt.
8Det er jo efterhånden rigtig fleksibelt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige elektrisk palleløfter hos forskellige internet outlets, og til gengæld yder mange netbutikker portofri levering. Men det kan alligevel blive rentabelt at se nærmere på visse e-shops efter billige priser før du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
9En række forhandlere på nettet yder fragtfri levering på elektrisk palleløfter, men i de fleste tilfælde afkræver det at der shoppes for en bestemt pris. Derudover skal man tage den mest letkøbte type af levering, hvilket gerne vil være at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Den er som oftest endda meget fleksibel. Den mest billige leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.