Bygpris.dk

Elektrisk Plænelufter

Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke firmaets handelsbetingelser.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes information omkring elektrisk plænelufter.
Du vil finde variationer i priserne på billige elektrisk plænelufter fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder billige priser, og andre vil have kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre udbyder et enormt varesortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare elektrisk plænelufter.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du lede andre steder.
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du overveje at fragte varerne personligt. Det er specielt muligt hos de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes overalt i landet, og takket være dette har de fleste chancen for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Dermed kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De store byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige leverandører, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af elektrisk plænelufter online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Herved kan du få en høj grad af erfaren assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis elektrisk plænelufter.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at købe elektrisk plænelufter online hos dem.
De fleste specialiserede netshops står selv for produktion af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag flere end 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

elektrisk plænelufter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

elektrisk plænelufter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

elektrisk plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

elektrisk plænelufter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der er en verden af instruktioner og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Især YouTube er anvendeligt med utrolig meget anvendelig viden, især når du søger på engelsk.
2Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt undersøge prognosen for vejret i tiden op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at piske ned når du lige vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
3Der kommer uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det handler om krævende opgaver, og følgelig viser det sig vigtigt at man har afsat rigeligt med tid i agendaen, med formålet om at man er ubekymret om at have tid nok til det.
4Det kan give mening at overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i eksperthjælp til områder af arbejdet. Når du skal have professionel hjælp kunne det være en god idé at notere priser fra diverse selskaber.
5Det viser sig essentielt at have alle materialer handlet ind før du igangsætter byggeriet. Du har god gavn af at sammensætte en simpel liste som indeholder alt det du har brug for, og derefter eftergå hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
6Du skal ikke fattes værktøj. Tit kan det være fornuftigt at have udstyret klar idet du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
7Ofte vil det være meningsfuldt at lave et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det bør blive fordelagtigt at kortlægge hver eneste udgift, og så dokumentere online tilbud på dem enkeltvis.
8Du skal aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
9Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det være temmelig meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det gives hvis byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at ombygningen påvirker planeten.
11Forberedelse vil være vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at sammensætte en velovervejet plan, der dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilken dag, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du nedskriver handlingsplanen.
12Det er oplagt at spørge om assistance til projektet, især i tilfælde af væsentlige ombygninger. Større opgaver kræver flere folk. Dertil bliver det hurtigere og sjovere når man er flere om det.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Masser af online firmaer yder nu en lang række forskellige billige fragtformer til elektrisk plænelufter. Det mest populære er efterhånden pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter din bestilling lige når det passer dig. Leveringstypen er jo usædvanlig ligetil, samt endda endvidere den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du kan alternativt tænke over at bestille ordren til levering til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Metoden er til tider en lille smule mindre billig, men lige så vel vældig let gængelig med elektrisk plænelufter online. Den mest billige form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den mulighed står og falder med at du fysisk befinder dig nærved online webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på elektrisk plænelufter kan i nogle tilfælde være ultra udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge produkterne om et øjeblik, og med det formål er det relativt vigtigt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt på elektrisk plænelufter. En del e-forretninger – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig 1 dags fragt på en række varer online, hvilket afhænger af at du bestiller inden et fast tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne ordnet før de lageransatte har fri.

Visse internet foretagender yder fri fragt på elektrisk plænelufter online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du køber for en bestemt sum. Ellers må du snuppe den mest letkøbte løsning til levering, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

En lang række webshops tilbyder click-and-collect hvor du handler billig elektrisk plænelufter online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark og XL-Byg. De giver blandt andet afhentning af elektrisk plænelufter i følgende områder:

Kokkedal, Hvidovre, Køge, Lystrup, Kalundborg, Slagelse, Hedensted, Brønderslev, Aalborg, Skive, Thisted, Roskilde, Varde, Haslev, Valby, Virum, Frederiksberg, Birkerød, Horsens, Ølstykke, Rødovre, Nakskov, Vallensbæk, Stenløse, Greve, Randers, Nyborg, Helsingør, Tilst, Frederikshavn, Odder, Næstved, Taastrup, Ballerup, Viborg, Brøndby, Haderslev, Jyllinge, Hørsholm, Grenaa, Farum, Frederikssund, Søborg, Korsør, Hedehusene, Gentofte, Sønderborg, Allerød, Charlottenlund, Silkeborg, Højbjerg, Hjørring, Tårnby, Holstebro, Albertslund, Brønshøj, Skanderborg, Fredericia, Herning, Odense, Middelfart, Frederiksværk, Vordingborg, Nærum, København, Dragør, Hobro, Lillerød, Svendborg, Herlev, Ishøj, Aarhus, Rudersdal, Ikast, Gladsaxe, Nørresundby, Glostrup, Åbyhøj, Holbæk, Rønne, Vanløse, Hillerød, Ringsted, Brabrand, Aabenraa, Struer, Risskov, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Kolding, Lyngby, Esbjerg, Værløse, og Vejle, .

Click-and-collect ift. elektrisk plænelufter er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland).

Når der ses på statistikkerne er det klart, at folk mange gange leder efter blandt andet elektrisk plænelufter online og elektrisk plænelufter priser. Vi ser desuden typisk internet shoppere søge for eksempel køb elektrisk plænelufter, elektrisk plænelufter tilbud samt billig elektrisk plænelufter, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Spar penge på elektrisk plænelufter

Det har vist sig at være særligt nemt for os alle at vurdere tilbud på billige elektrisk plænelufter online fra diverse netbutikker, og på grund af dette har langt de fleste online webshops ikke kunne lade være med at presse prisen på elektrisk plænelufter markant, og derudover præstere fragtfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at kontrollere et par forskellige forhandlere på nettet efter billige priser på elektrisk plænelufter online før du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man skal dog huske på, at i tilfælde af at en internet webshop tilbyder billige elektrisk plænelufter online til en udsalgspris som er usædvanlig lav, er det undertiden være et bevis på en svindel online virksomhed. Køb med betalingskort er i hvert fald omfattet af en foranstaltning, som redder kunden imod fup internet forhandlere.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afbetale prisen på elektrisk plænelufter over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at mennesker som regel efterspørger blandt andet billig elektrisk plænelufter og elektrisk plænelufter online. Derudover oplever man jævnligt mennesker lede efter for eksempel køb elektrisk plænelufter, elektrisk plænelufter priser og elektrisk plænelufter tilbud.

Undersøg andre menneskers synspunkter

Trustpilot fremskaffer nogenlunde værdifulde løsninger til at udforske adskillige aktuelle forbrugeres meninger og derved er det anbefalelsesværdigt, at du læser e-butikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige elektrisk plænelufter online.

Facebook giver dig lignende regulære solide løsninger til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed. Tilmed er der nogle netshops som giver folk mulighed for at notere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også bør benyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk køber billige elektrisk plænelufter online på en webbutik kunne de altid granske e-butikkens forretningsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig interessant, især på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

En anden løsning kunne derfor være at undersøge hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det kan være et billede på at webshoppen forsvarer de opstillede regler, foruden at online forhandleren regelmæssigt føres tilsyn med af fagmænd der kender til de gældende love.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, såfremt du skulle få vanskeligheder i forbindelse med dit køb af elektrisk plænelufter. Derudover rekommanderer vi at du er vaks omkring de mest basale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af elektrisk plænelufter online, som fx hvilken byttepolitik e-forretningen lover.

I den relation er det desuden vigtigt, at man altid beholder ens ordremail, således man altid kan vidne om sit køb af elektrisk plænelufter, uafhængig af om man bestiller hos Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg eller Bygma.

Susanne gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Kirsten gav 4 stjerner

Helt i orden.

Mette K gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Charlotte Møller gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i et lovbud, hvilket værner dig som køber imod fup online outlets. Som et alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at dække beløbet over en længere periode.
2Flere internet firmaer sikrer fragt uden omkostninger på elektrisk plænelufter, men ofte afkræver det at der aftages for en konkret sum. Som alternativ kunne du gribe den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop. Fragtmuligheden er i mange tilfælde til gengæld meget overkommelig. Den mest betalelige løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
3Fragtperioden kan være ekstremt vigtig ifald vi har brug for ordren inden for kort tid, så derfor er det bestemt vigtigt at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på elektrisk plænelufter. En del online webshops byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, men som ikke desto mindre beroer på at bestillingen placeres forud for et fastslået tidspunkt.
4Vi går generelt ind for at undersøge om online forretningen er e-mærket, da det almindeligvis er en erklæring om at internet webshoppen anerkender de officielle regler, tillige med at internet webshoppen løbende besøges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Før folk shopper billige elektrisk plænelufter i en webshop bør man faktisk studere forhandlerens handelsbetingelser.
5Trustpilot præsterer visse stabile genveje til at gennemgå forskellige aktuelle køberes erfaringer og derfor går vi ind for, at du efterforsker e-shoppens kritik inden du handler billige elektrisk plænelufter online. Facebook fremskaffer desuden aldeles gunstige muligheder for at få indsigt i online virksomhedens troværdighed.
6Den mindst kostelige form for levering er unægtelig selv at hente ordren, men den løsning forudsætter at du bor med kort afstand til internet forhandlerens adresse. Den form for fragt er selvfølgelig ekstremt vigtig ifald man skal bruge elektrisk plænelufter omgående. Alternativt så tilbyder visse e-firmaer fri fragt, men tit forudsætter det at man køber for et præcist beløb.
7Forinden nogen køber billige elektrisk plænelufter på en webshop kan de i virkeligheden se på butikkens vilkår, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Udover dette rekommanderer vi at køberen er vidende om de primære betingelser gældende for bestillingen af billige elektrisk plænelufter online, til eksempel hvilken byttepolitik e-butikken kører med.
8En række shops på nettet foreslår nu diverse billige leveringsmåder til elektrisk plænelufter. En der er meget anvendt er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din bestilling den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo ret ligetil, samt tit endvidere den billigste løsning til levering.
9Det er jo ekstremt praktisk for alle at prissammenligne online på billige elektrisk plænelufter i blandt diverse e-handler, og af den grund præsterer adskillige netshops fragt uden beregning. Det kan til hver en tid blive indbringende at checke forskellige netshops efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at få fat i den laveste pris.