Bygpris.dk

Elektrisk Stemmejern

Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Læs mere
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Læs mere
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Læs mere
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Læs mere
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Læs mere
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Læs mere
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge webshoppens betingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved en netbutik, som kan give hjælp til valg af elektrisk stemmejern.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt hos de gængse byggecentre.
Nogle byggemarkeder har et bredt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden blot elektrisk stemmejern.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige elektrisk stemmejern fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste tilbud, og nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis meget relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du i store dele af landet, og derved har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere materialerne personligt. Af den grund kan du undgå fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne lige nu.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige leverandører, og derigennem kan du købe fra et bredt sortiment af elektrisk stemmejern online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller elektrisk stemmejern online på deres side.
De fleste nichebutikker på internettet er eksperter i deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Herved vil du opleve ekstremt nyttig service fra medarbejdere som er specialister i netop elektrisk stemmejern.
Majoriteten af niche webshops er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du få en bedre pris.
De 10 største byggemarkeder
elektrisk stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

elektrisk stemmejern jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

elektrisk stemmejern bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

elektrisk stemmejern silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at du har udstyret klar til brug når du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
2For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Af den årsag kan du løbende se vejrvarslen i dagene op til byggeprojektet, så du undgår at det pludselig går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i det omfattende byggeprojekt.
3Muligvis kan det blive vigtigt at du har alle bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du begynder arbejdet. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig huskeliste med alt hvad som er nødvendige, og efterfølgende tjekke hver enkelt ting, så du er overbevist om at der ikke mangler noget.
4I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at gennemgå samtlige omkostninger, og efterfølgende nedskrive online tilbud på dem alle sammen.
5Forinden du opstarter byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt fornuftigt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er væsentlige ombygninger. Store byggeprojekter gør krav på flere folk. Desuden er det hurtigere og mere interessant at være flere om det.
7Du bør aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så glem ikke påklædning bl.a. arbejdssko som sikrer dig imod hændelige risici. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i arbejdet, navnlig såfremt du ikke skaffer professionel hjælp.
8Glem ikke at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet hjælper miljøet. Støtten er altså afhængig af at projektet influerer positivt på klimaet.
9Der viser sig næsten altid ubelejlige hovedpiner ved svære projekter, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at man har afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
10Planlægning vil altid være metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må nedskrive en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver din arbejdsplan.
11Der er endeløse instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er kilde til rigelig nyttig oplysning, særligt ifald man kigger i hele verden.
12Du bør regne på om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en ekspert til dele af byggeriet. Såfremt du køber assistance fra en fagperson er det normalt at tage imod tilbud fra diverse leverandører.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er meget overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

En lang række internet shops yder efterhånden et stort udvalg af billige fragtløsninger til elektrisk stemmejern. Den mest anvendte er nu om stunder afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling når der er tid til det. Den er nemlig temmelig nem, samt i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kan tillige prøve at få produkterne sendt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Den bliver oftest en lille smule dyrere, men på den anden side ekstremt overkommelig med elektrisk stemmejern online. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed stiller krav om at du lever i kort afstand af internet virksomhedens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på elektrisk stemmejern kan vise sig at være virkelig aktuel forudsat du behøver din pakke fluks, så i det øjemed er det skam essentielt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på elektrisk stemmejern. Temmelig mange netshops i Danmark – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig levering på næste hverdag på en række af deres varer online, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres inden et konkret tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen fikset før lagerpersonalet tager hjem.

Nogle internet outlets tilbyder gebyrfri levering på elektrisk stemmejern online, men for det meste forudsætter det at man handler for en bestemt pris. Desuden kunne man udvælge den mest prisbevidste fragtform, som oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En lang række byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor man handler billig elektrisk stemmejern på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Stark. De giver bl.a. klik-og-hent på elektrisk stemmejern i følgende byer:

Nyborg, Grenaa, Holstebro, Silkeborg, Holbæk, Rødovre, Hillerød, Lillerød, Tårnby, Ballerup, Næstved, Gentofte, Åbyhøj, Vanløse, Jyllinge, Søborg, Haslev, Valby, Fredericia, Rudersdal, Brønshøj, Odense, Greve, Stenløse, Rønne, Solrød Strand, Middelfart, Glostrup, Viborg, Ringsted, Vordingborg, Ikast, Aalborg, Kalundborg, Ølstykke, Thisted, Svendborg, Randers, Hobro, Herlev, Højbjerg, Kolding, Dragør, Frederikssund, Odder, Lystrup, Virum, Helsingør, Albertslund, Nærum, Vejle, Herning, Ishøj, Frederikshavn, Sønderborg, Brøndby, Struer, Aarhus, Haderslev, Hjørring, Charlottenlund, Gladsaxe, Køge, Hvidovre, Hedensted, Brønderslev, Brabrand, Lyngby, Aabenraa, Taastrup, Frederiksberg, Nakskov, Frederiksværk, Skanderborg, Kokkedal, Nykøbing Falster, Risskov, Varde, Esbjerg, Allerød, Hørsholm, Farum, Hedehusene, Birkerød, Roskilde, Korsør, Slagelse, Skive, Tilst, København, Horsens, Værløse, Vallensbæk, og Nørresundby, .

Click-and-collect af elektrisk stemmejern er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Østsjælland, Amager), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man ser på tendenserne er det klart, at mennesker ofte søger efter bl.a. elektrisk stemmejern online og elektrisk stemmejern priser. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge efter eksempelvis køb elektrisk stemmejern, billig elektrisk stemmejern samt elektrisk stemmejern tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Den bedste pris på elektrisk stemmejern

Det er jo efterhånden yderst smertefrit for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige elektrisk stemmejern online på diverse internet forhandlere i Danmark, og for det har flertallet af e-forhandlere ikke kunne slippe for at sænke udsalgspriserne på elektrisk stemmejern markant, og i øvrigt love gratis fragt.

Det kan dog til hver en tid vise sig fordelagtigt at granske indtil flere internet foretagender efter tilbud og rabatter på elektrisk stemmejern online før du placerer ordren, således at du er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Man må trods alt være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online butik tilbyder billige elektrisk stemmejern online til salg for en pris der anses for uhørt billig, kunne det for det meste være et tegn på en uægte online forretning. Handler med kort er heldigvis omfattet af en lovbestemmelse, der redder en overfor uoprigtige internet selskaber.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du vil honorere beløbet til elektrisk stemmejern over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at folk mange gange søger efter for eksempel køb elektrisk stemmejern og elektrisk stemmejern online. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel elektrisk stemmejern tilbud, billig elektrisk stemmejern og elektrisk stemmejern priser.

Læs folks evalueringer

Trustpilot præsterer ultra fordelagtige genveje til at udforske en længere række forhenværende konsumenters reflektioner og derfor er det prisværdigt, at du iagttager internet butikkens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige elektrisk stemmejern online.

Facebook yder derudover fuldstændig gunstige løsninger til at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed. Derudover er der faktisk internet handler hvor kunder kan tilkendegive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må tages i brug til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige elektrisk stemmejern online på en internet forhandler burde de ideelt set granske netbutikkens regler, dog er det for det meste ikke særlig morsomt, særligt med de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne måske være at bemærke hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en tryghed om at online butikken efterlever de officielle danske regler, og at online shoppen jævnligt besigtiges af fagfolk som kender til reglementet på området.

Dette er desuden din lejlighed til at få bistand, for så vidt du forvoldes problemstillinger i processen med din ordre på elektrisk stemmejern. Tilsvarende foreslåes det at du er klar over de mest basale vilkår der indvirker på bestillingen af elektrisk stemmejern online, til eksempel den returpolitik online shoppen kører med.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man når som helst bibeholder sin kvittering, således man senere kan påvise købet af elektrisk stemmejern, uanset om man shopper fra 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan eller XL-Byg.

Ole Møller gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Charlotte E gav 4 stjerner

God til prisen

Helle Jørgensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Thomas Jensen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til køb på nettet
1Den prisbilligste leveringsmåde vil til enhver tid være selv at hente ordren, som desværre kræver at du bor tæt på internet butikkens lager. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være temmelig afgørende hvis du skal bruge elektrisk stemmejern øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle enkelte online varehuse levering uden gebyr, men typisk er det forudsat at man køber for et fastsat beløb.
2Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være en angivelse af at webbutikken overholder gældende dansk lovgivning, samt at den tit revurderes af fagmænd som har ekspertise inden for reglerne. Før nogen bestiller billige elektrisk stemmejern i en e-shop behøver man i virkeligheden gennemse virksomhedens handelsaftale.
3Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret så relevant såfremt du har behov for produktet inden for kort tid, så i det øjemed er det fuldt ud essentielt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid for elektrisk stemmejern. En hel del e-shops tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, som dog kræver at ordren laves før et angivent klokkeslæt.
4En masse outlets på nettet udlover nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til elektrisk stemmejern. En af favoritterne er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig virkelig problemfri, og ofte endvidere den mest betalelige leveringsmetode.
5Trustpilot bringer dig altid fantastiske muligheder for at se nøjere på forskellige nuværende køberes observationer og på grund af dette er det at foretrække, at du besigtiger online butikkens bedømmelser inden du handler billige elektrisk stemmejern online. Facebook præsterer ligeledes en lang række solide chancer for at få indtryk af internet webshoppens kundefokus.
6Det har vist sig at være i høj grad simpelt for os alle at finde tilbud online på billige elektrisk stemmejern på forskellige outlets på nettet, og følgelig tilbyder mange internet webshops gratis fragt. Det kan alligevel vise sig fordelagtigt at efterse et par forskellige netbutikker efter tilbud og rabat inden du bestiller, så du er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
7Flere internet virksomheder lover levering uden betaling på elektrisk stemmejern, men i de fleste tilfælde kun hvis du bestiller for et fastsat beløb. Som alternativ kan man beslutte sig for den mindst kostelige løsning til levering, der typisk vil være at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Løsningen er i mange tilfælde ydermere ualmindeligt simpel. Den mindst kostelige fragtform er unægtelig selv at hente produkterne.
8Inden nogen køber billige elektrisk stemmejern hos en webbutik behøver man principielt tyde e-butikkens vilkår, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Endvidere kan det være til hjælp at køberen er vaks omkring de mest basale forhold der gælder for handlen med billige elektrisk stemmejern online, for eksempel hvilken bytteret virksomheden tilsikrer.
9Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en lovbestemmelse, som beskytter dig overfor uærlige firmaer på nettet. Som en anden løsning kunne du benytte et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at dække omkostningerne over en periode.