Bygpris.dk

Elektrisk Svejsehjelm

Svejsehjelm Jackson 10
627 kr.
Læs mere
Svejsehjelm m/justerbar dæmpning
585 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabelDIN 5-9/9-13 (Blue)
949 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Sort/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Blå/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm Zekler fusion 1000
3.178 kr.
Læs mere
Svejsehjelm 10 til peltor sikkerhedshjelm
808 kr.
Læs mere
Svejsehjelm zekler 4060
1.499 kr.
Læs mere
Svejsehjelm Euromaske
858 kr.
Læs mere
Svejsehjelm sr 584/ sr 580 komplet
4.999 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Rød/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm zekler 4050
1.307 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggemarkeder.
Der vil være forskel på priserne på billige elektrisk svejsehjelm fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have billige priser, og øvrige giver et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder fremviser et enormt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare elektrisk svejsehjelm.
Det er selvfølgelig super afgørende at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
For nogle er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, hvor du kan få sparring omkring elektrisk svejsehjelm.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du i store dele af landet, og dermed har flertallet adgang til at handle online og køre byggematerialerne selv. Af den grund har man mulighed for at undvære fragtgebyret, og ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra talrige producenter, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af elektrisk svejsehjelm online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Mange nicheforretninger på nettet er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du køber elektrisk svejsehjelm online fra deres webshop.
Forskellige niche webshops har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig kan du opleve ekstremt brugbar rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i netop elektrisk svejsehjelm.
Danmarks største byggekæder

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

elektrisk svejsehjelm jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

elektrisk svejsehjelm bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

elektrisk svejsehjelm harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

elektrisk svejsehjelm silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at nedskrive samtlige omkostninger, og efterfølgende dokumentere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
2Der kommer som regel uforudsigelige problemstillinger ved større opgaver, og derfor vil det vise sig afgørende at man afsætter en god portion plads i planen, således at man er afslappet omkring at nå i mål.
3Du bør aldrig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej påklædning bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig med henblik på potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
4Du bør vurdere om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Hvis du får professionel hjælp er der penge at spare ved at lede efter tilbud fra flere entreprenører.
5I god tid inden at du indleder byggeprojektet kan det være ufatteligt fornuftigt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
6I nogle tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at byggeprojektet er CO2-besparende. Det forudsætter med andre ord at projektet forbedrer planeten.
7Måske det viser sig vigtigt at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du kaster dig over din byggeproces. Du vil med fordel kunne udarbejde en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og efterfølgende tjekke punkterne, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
8Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om store byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Endvidere må det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. På grund af dette skal du tit lægge mærke til femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det pludselig starter med at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit svære projekt.
10Du kan finde en verden af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver temmelig meget almennyttig information, især hvis man bruger engelske søgeord.
11Forberedelse viser sig som kilden til at komme i mål med byggeriet. Du må udarbejde en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din køreplan.
12Man må aldrig nogensinde undvære grej. Ofte kan det være essentielt at have grejet tilgængeligt når du igangsætter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at medregne de her udgifter i din økonomiske plan.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er temmelig imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Flere online virksomheder frembyder efterhånden mange forskellige billige fragttyper til elektrisk svejsehjelm. Den mest populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når der er tid til det. Metoden er nemlig vældig simpel, og typisk ligeledes den billigste løsning til levering.

Du burde tillige foretrække at få det leveret til din privatbolig eller til dit arbejde. Denne er gerne en tand mere omkostningsfuld, men lige så vel usædvanlig simpel med elektrisk svejsehjelm online. Den mindst kostelige løsning vil dog altid være at du selv henter ordren, som desværre kræver at du opholder dig med kort afstand til online webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på elektrisk svejsehjelm er særligt udslagsgivende forudsat du skal bruge produktet fluks, og med det formål er det faktisk essentielt at du finder den forventede leveringstid for elektrisk svejsehjelm. En del internet butikker – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men som imidlertid regnes ud fra at du når at bestille inden et fastsat klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få produkterne distribueret forinden de logistikansatte får fri.

Indtil flere webshops sikrer gebyrfri levering på elektrisk svejsehjelm online, men i mange tilfælde kun ifald der aftages for en bestemt pris. Alternativt kan du udse dig den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

Mange netshops udlover click-and-collect hvor du køber billig elektrisk svejsehjelm hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan og 10-4. Byggemarkederne udlover eksempelvis klik-og-hent på elektrisk svejsehjelm i disse byer:

Åbyhøj, Aarhus, Lillerød, Herning, Rønne, Horsens, Lyngby, Virum, Gentofte, Aalborg, Nyborg, Nørresundby, Tilst, Vordingborg, Sønderborg, Silkeborg, København, Skanderborg, Ringsted, Hjørring, Slagelse, Brønderslev, Fredericia, Kalundborg, Struer, Gladsaxe, Glostrup, Risskov, Stenløse, Allerød, Taastrup, Lystrup, Holbæk, Hedensted, Næstved, Randers, Vejle, Nykøbing Falster, Nakskov, Frederikshavn, Viborg, Køge, Varde, Hobro, Ølstykke, Frederikssund, Højbjerg, Grenaa, Værløse, Charlottenlund, Jyllinge, Brabrand, Helsingør, Nærum, Frederiksberg, Kolding, Rudersdal, Skive, Odder, Søborg, Odense, Ballerup, Hvidovre, Hillerød, Hedehusene, Vanløse, Greve, Ishøj, Holstebro, Esbjerg, Haslev, Solrød Strand, Middelfart, Hørsholm, Vallensbæk, Korsør, Roskilde, Aabenraa, Thisted, Rødovre, Frederiksværk, Tårnby, Ikast, Farum, Brøndby, Svendborg, Brønshøj, Haderslev, Birkerød, Herlev, Valby, Kokkedal, Albertslund, og Dragør, .

Klik-og-hent ift. elektrisk svejsehjelm er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Falster, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland).

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter eksempelvis elektrisk svejsehjelm tilbud og billig elektrisk svejsehjelm. Foruden dette oplever vi som regel mennesker lede efter bl.a. elektrisk svejsehjelm online, køb elektrisk svejsehjelm samt elektrisk svejsehjelm priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på elektrisk svejsehjelm

Det er jo ultra fleksibelt for folk at søge information om priser på billige elektrisk svejsehjelm online hos flere webshops, og følgelig har utallige internet outlets set sig tvunget til at nedsætte priserne på elektrisk svejsehjelm kolossalt, og i øvrigt præstere levering uden beregning.

Det kan dog stadigvæk vise sig nyttigt at checke forskellige internet varehuse i Danmark efter billige priser på elektrisk svejsehjelm online før du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Du må bare huske på, at såfremt en e-forhandler forhandler billige elektrisk svejsehjelm online for en pris der anses for hamrende letkøbt, så kunne det ofte være et faresignal om en uægte shop. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfattet af en lov, hvilket redder dig overfor falske online selskaber.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du hellere vil finansiere beløbet til elektrisk svejsehjelm af flere omgange. Det foreslåes som regel hos nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger fx billig elektrisk svejsehjelm og elektrisk svejsehjelm priser. Foruden dette ser man mange gange netshoppere kigge efter blandt andet elektrisk svejsehjelm online, køb elektrisk svejsehjelm samt elektrisk svejsehjelm tilbud.

Læs folks vurderinger

Trustpilot indebærer fuldt ud værdifulde chancer for at analysere en stor portion forhenværende kunders opfattelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du studerer internet selskabets ratings forinden du handler billige elektrisk svejsehjelm online.

Facebook præsterer derudover temmelig udmærkede chancer for at få en idé om online virksomhedens kundefokus. Herinde er der en del shops på nettet som giver folk mulighed for at frembringe en vurdering af ordreforløbet, som tillige burde benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige elektrisk svejsehjelm online hos en internet butik burde de i reglen kigge på deres handelsaftale, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde, særligt ved de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne være at se nærmere på om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er en indikator for at internet shoppen retter sig efter de officielle regler, foruden at netshoppen jævnligt kigges til af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig mulighed for support, når du møder dilemmaer i forbindelse med din shopping med elektrisk svejsehjelm. Dertil slår vi et slag for at køber er påpasselig med de mest basale vilkår der kan have indflydelse på købet af elektrisk svejsehjelm online, som eksempelvis den returneringsret internet virksomheden lover.

I den relation er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang kan bevidne bestillingen af elektrisk svejsehjelm, uafhængig af om man shopper fra Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Susanne Thomsen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Anna gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Maria Mortensen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Martin Olsen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af et regelsæt, der værner os imod fup internet shops. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du vil dække prisen senere.
2Det er jo efterhånden temmelig ligetil for enhver at sammenligne priser online på billige elektrisk svejsehjelm hos diverse netbutikker, og altså lover en hel del webshops levering uden beregning. Det kan stadigvæk være udbytterigt at efterprøve enkelte netbutikker efter tilbud og rabat før du placerer ordren, således at man er garanteret at indhente den laveste pris.
3Vi anbefaler at bemærke hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, fordi det skulle være et tegn på at e-forhandleren overholder de opstillede regler, tillige med at webbutikken en gang i mellem undersøges af eksperter som behersker reglementet på området. Forud for at nogen shopper billige elektrisk svejsehjelm hos en webbutik burde de egentlig skimme shoppens regler.
4Forinden nogen køber billige elektrisk svejsehjelm hos en forretning på nettet kunne man de facto se på netshoppens vilkår, dog er det for det meste et omfattende projekt. Ligeledes støtter vi at køberen er påpasselig med de grundlæggende bestemmelser der har betydning for handlen med billige elektrisk svejsehjelm online, fx den returrettighed webbutikken tilsikrer.
5Leveringsdygtigheden kan være særdeles aktuel om du står og skal bruge din pakke nu og her, og herved er det faktisk relevant at du finder det anslåede leveringstidspunkt på elektrisk svejsehjelm. En del online forretninger stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, hvilket dog stiller krav om at transaktionen realiseres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
6Den billigste form for levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du opholder dig tæt på internet butikkens arbejdslager. Den leveringsversion er naturligvis ret vital forudsat man skal bruge elektrisk svejsehjelm inden for få dage. Alternativt så tilbyder indtil flere forhandlere på nettet fragt uden beregning, men tit er det forudsat at man bestiller for en fastsat sum.
7Flere online virksomheder sikrer gebyrfri levering på elektrisk svejsehjelm, men undertiden påkræves det at man shopper for et bestemt beløb. Som alternativ kunne man beslutte sig for den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop. Muligheden er desværre ligeledes usædvanlig let. Den mest prisbevidste leveringsmodel er unægtelig at du selv henter produkterne.
8Trustpilot frembringer tilpas ønskværdige løsninger til at tyde forskellige nuværende køberes anmeldelser og derfor kan det anbefales, at du besigtiger internet webshoppens anmeldelser inden du bestiller billige elektrisk svejsehjelm online. Facebook tilbyder endvidere uden sammenligning værdifulde chancer for at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed.
9Adskillige e-forhandlere yder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsudgaver til elektrisk svejsehjelm. En af dem der er mest populær er nu om dage levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo ultra enkel, og mange gange ligeledes den billigste fragtmetode.