Bygpris.dk

Elhøvl 12v

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Ifald du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt i de gængse byggekæder.
Nogle byggekæder fremviser et bredt udvalg af produkter, imens andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare elhøvl 12v.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund bør man tjekke virksomhedens regningslinjer.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund kan du shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af elhøvl 12v.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige elhøvl 12v fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder gode priser, og nogle har faglig sparring. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og derigennem har kunderne mulighed for at bestille online og fragte produkterne selv. Hermed har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, og endda hente produkterne straks.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra alverdens leverandører, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af elhøvl 12v online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket kan give øget tryghed til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en billigere pris.
Flertallet af små butikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe elhøvl 12v online på deres webshop.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig formår de at yde en høj grad af konstruktiv assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis elhøvl 12v.
Danmarks største byggemarkeder
elhøvl 12v jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

elhøvl 12v harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

elhøvl 12v bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

elhøvl 12v silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som hjælp imod mulige ulykker. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
2Forinden du indleder dit byggeprojekt kan det være vanvittigt centralt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Forberedelse bliver kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør overveje at lave en velovervejet agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
4Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er væsentlige ombygninger. Store byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
5Glem ikke at du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeprojektet er godt for miljøet. Støtten kræver altså at renoveringen forbedrer naturen.
6Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige hovedpiner når det kommer til omfattende opgaver, og ergo vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
7Det bliver væsentligt at have alle materialer disponible inden du igangsætter byggeriet. Du kan nedskrive en punktforms liste hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og så gennemgå listen, hvormed du sikrer dig at der ikke mangler noget.
8Det kan give mening at overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du må anskaffe eksperthjælp til noget af projektet. Ifald du ønsker hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at lede efter en pris fra flere firmaer.
9For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund må du jævnligt holde øje med vejrprognosen lige før byggeprocessen, så du undgår at det med et brag starter med at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit vigtige projekt.
10Man vil aldrig nogensinde mangle grej. Tit vil det vise sig af stor betydning at du har grejet tilgængeligt når du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i din økonomi.
11Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet et regnskab for byggeprojektet, så du har styr på økonomien. Det vil være en god idé at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kan søge sig frem til udgiften ved dem en ad gangen.
12Du kan finde et bredt udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube tilbyder ekstremt meget udbytterig oplysning, særligt forudsat at du kigger på engelsk.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Mange internet forhandlere yder til alt held flere billige muligheder for levering til elhøvl 12v. En af de mest anvendte er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre lige når det passer dig. Fragttypen er altså særligt let, og desuden endvidere den mest betalelige fragttype.

Du kan ligeledes planlægge at vælge at få sendt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er uheldigvis en kende mere pebret, men desuden særdeles let gængelig med elhøvl 12v online. Den mest billige leveringsudgave er dog at du selv henter produkterne, men den mulighed afhænger af at du bor i kort afstand af internet firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på elhøvl 12v kan i nogle tilfælde være ret så relevant forudsat man mangler dine nye produkter om kort tid, så derfor er det ret passende at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved elhøvl 12v. En masse byggemarkeder – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter online, der dog er forudsat at du bestiller forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt afsendt inden lagermedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere webshops byder på gratis fragt på elhøvl 12v online, men typisk forudsætter det at man handler for en fastsat pris. Alternativt skal man beslutte sig for den billigste fragtløsning, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

En hel del kæder giver click-and-collect hvor du bestiller billig elhøvl 12v derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene giver for eksempel klik-og-hent på elhøvl 12v i disse områder:

Vallensbæk, Skanderborg, Hillerød, Virum, Dragør, Aalborg, Hedehusene, Værløse, Solrød Strand, Odder, Grenaa, Stenløse, Taastrup, Nakskov, Hjørring, Skive, Viborg, Nærum, Ballerup, Ikast, Tilst, Risskov, Kolding, Farum, Holstebro, Middelfart, Glostrup, Herlev, Helsingør, Frederiksværk, Ishøj, Slagelse, Haslev, Hvidovre, Svendborg, Hedensted, Brøndby, Vanløse, Lystrup, Åbyhøj, Herning, Odense, Korsør, Ølstykke, Albertslund, Kokkedal, Nykøbing Falster, Hørsholm, Birkerød, Esbjerg, Fredericia, Brønderslev, Brabrand, Højbjerg, Haderslev, Rudersdal, Køge, Sønderborg, Vejle, Ringsted, København, Tårnby, Roskilde, Holbæk, Allerød, Lyngby, Gentofte, Kalundborg, Hobro, Rødovre, Frederikshavn, Vordingborg, Jyllinge, Frederikssund, Nyborg, Aabenraa, Aarhus, Silkeborg, Søborg, Valby, Frederiksberg, Gladsaxe, Struer, Nørresundby, Brønshøj, Lillerød, Charlottenlund, Rønne, Varde, Næstved, Horsens, Greve, Randers, og Thisted, .

Klik-og-hent af elhøvl 12v er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter blandt andet elhøvl 12v priser og billig elhøvl 12v. Derudover ser vi tit internet shoppere lede efter blandt andet elhøvl 12v online, elhøvl 12v tilbud samt køb elhøvl 12v, plus de gængse byggekæder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Stark.

Rabat på elhøvl 12v

Det er efterhånden yderst smertefrit for købere at søge information om priser på billige elhøvl 12v online på diverse e-firmaer, og altså har adskillige internet forhandlere været nødt til at presse udsalgspriserne på elhøvl 12v betragteligt, og ydermere sikre fragtfri levering.

Dog kan det alligevel være profitabelt at granske en række forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på elhøvl 12v online inden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og Silvan.

Man bør imidlertid ikke undervurdere, at når en webbutik afhænder billige elhøvl 12v online på tilbud til en pris som kan ses som helt fantastisk beskeden, kunne det mange gange være et kendetegn på en uægte e-shop. Kortkøb er heldigvis omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket værner dig som køber imod snydagtige firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil honorere prisen på elhøvl 12v af flere omgange. Det foreslåes normalt hos specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at folk typisk søger efter blandt andet elhøvl 12v online og elhøvl 12v priser. Man ser derudover typisk folk lede efter eksempelvis elhøvl 12v tilbud, køb elhøvl 12v samt billig elhøvl 12v.

Udforsk tidligere køberes ratings

Trustpilot fører til visse pæne løsninger til at undersøge forskellige eksisterende forbrugeres oplevelser og herved tilråder vi, at du analyserer online forretningens vurderinger før du handler billige elhøvl 12v online.

Facebook tilbyder på samme måde temmelig hæderlige metoder til at få en idé om netshoppens popularitet. Herinde er der en del butikker på nettet som tilbyder folk at afgive en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed må anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige elhøvl 12v online i en internet shop behøver man principielt have øje for forhandlerens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant, særligt hos de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

En anden valgmulighed er at efterse om netshoppen er medlem af e-mærket, som kan være en tilkendegivelse af at internet virksomheden tilslutter sig de officielle danske regler, og at online forretningen regelmæssigt kontrolleres af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, hvis du oplever vanskeligheder i processen med dit indkøb af elhøvl 12v. Dertil anbefaler vi at køberen er obs på de mest centrale regler der kan have indvirkning på bestillingen af elhøvl 12v online, fx den byttepolitik virksomheden benytter.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens kvittering, så man fremadrettet kan bevise købet af elhøvl 12v, ligegyldig om man køber fra Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller Silvan.

Tina Hansen gav 5 stjerner

Udmærket

Maria Mortensen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Martin P gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Anna C gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til din online shopping
1Forud for at folk bestiller billige elhøvl 12v på en forhandler på nettet kan man utvivlsomt sætte sig ind i forhandlerens handelsvilkår, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Herudover kan det anbefales at du er påpasselig med de grundlæggende betingelser der har betydning for købet af billige elhøvl 12v online, som fx den byttepolitik online butikken lover.
2Den mindst kostelige leveringsløsning vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men den løsning står og falder med at du lever i nærheden af online virksomhedens arbejdslager. Den leveringsmåde er virkelig bestemmende om du behøver elhøvl 12v om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle internet shops levering uden beregning, men typisk er det under betingelse af at du indkøber for et præcist beløb.
3Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, som skulle være et kendetegn for at e-butikken opretholder de danske retningslinjer, udover at webshoppen en gang i mellem kontrolleres af fagmænd som behersker reglerne. Inden nogen shopper billige elhøvl 12v i en internet forhandler behøver de i og for sig gennemgå shoppens forretningsaftale.
4Det er ultra ukompliceret for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige elhøvl 12v på flere online outlets, og ergo præsterer masser af e-forretninger fragt uden beregning. Til gengæld kan det immervæk være fordelagtigt at udforske nogle internet foretagender efter rabat og tilbud forinden du shopper, sådan at man er skråsikker på at indhente den bedste pris.
5En hel del netbutikker byder på billig fragt på elhøvl 12v, men for det meste forudsætter det at du bestiller for en præcis sum. Ellers kan man snuppe den prisbilligste fragtløsning, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen er typisk endda særligt smart. Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
6Trustpilot yder ultra nyttige muligheder for at fortolke en stor gruppe aktuelle konsumenters domme og herved kan det anbefales, at du betragter online butikkens vurderinger forinden du køber billige elhøvl 12v online. Facebook genererer endvidere ret så hæderlige genveje til at få indtryk af online forhandlerens pålidelighed.
7Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en foranstaltning, hvilket beskytter køberen imod fup e-forhandlere. Som et alternativ kan du vælge en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil godtgøre beløbet af flere omgange.
8Fragttiden er naturligvis særligt udslagsgivende om man behøver din ordre lige om lidt, så i det øjemed er det komplet essentielt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid på elhøvl 12v. En stor portion online varehuse frembyder billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter, men glem ikke at det er underforstået at orden realiseres inden et angivent tidspunkt.
9En stor portion online firmaer yder i øjeblikket diverse billige leveringsmetoder til elhøvl 12v. Den mest moderne er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte varer når du har mulighed for det. Fragtformen er altså ret praktisk, og oftest ydermere den billigste form for fragt.