Bygpris.dk

Elhøvl til gulv

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
For en del er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du købe fra et online byggecenter, som giver sparring og vejledning omkring elhøvl til gulv.
Der kan være forskel på prisen på billige elhøvl til gulv fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på gode priser, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor skal man kende forretningens regler.
Flere byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du skal beslutte om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare elhøvl til gulv.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Det er især muligt hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggecentre køber produkter fra forskellige leverandører, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af elhøvl til gulv online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og derigennem har kunderne adgang til at bestille online og fragte produkterne selv. I kraft af det har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt tilmed have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du få bedre priser.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er små virksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber elhøvl til gulv online fra deres webshop.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Herved bør du få ekstremt begavet service fra folk der er specialister i lige præcis elhøvl til gulv.
De største byggekæder i Danmark
elhøvl til gulv silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

elhøvl til gulv harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

elhøvl til gulv bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

elhøvl til gulv jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer jævnligt uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til store byggeprojekter, og ergo viser det sig betydningsfuldt at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
2Man skal aldrig gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have udstyret klar til brug forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medregne de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
3Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at forfatte en klar agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder arbejdsplanen.
4Ofte vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være økonomisk at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan kortlægge ens udgift ved dem en ad gangen.
5Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, specielt ved væsentlige byggeopgaver. Omfangsrige ting behøver mere end en person. Endvidere bør det blive bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
6Du kunne tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du skal tilkøbe hjælp fra en fagmand til noget af det. Når du køber eksperthjælp vil det oftest være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld virksomheder.
7Forinden du iværksætter byggeriet kan det være usandsynligt vigtigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Glem ikke at du kan søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes når projektet er miljøvenligt. Af få støtte er altså betinget af at projektet gør en positiv forskel for naturen.
9Du må ikke forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko som beskytter dig mod mulige uheld. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
10Det kan vise sig at have noget at sige at du har de relevante materialer til disposition forud for at du iværksætter håndværket. Du kunne nedskrive en punktforms liste indeholdende alt hvad du skal bruge, og efterfølgende granske hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
11Der ligger mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube giver store mængder almennyttig oplysning, i særlig grad såfremt du benytter engelske søgeord.
12For udendørs projekter kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag bør du jævnligt kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er enormt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En stor portion byggeforretninger giver nu om stunder diverse billige leveringsmuligheder til elhøvl til gulv. En af de mest anvendte er i dag levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Løsningen er nemlig temmelig smertefri, samt desuden endda den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kunne derudover prøve at få pakken sendt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen bliver jævnligt en tak mere pebret, men lige så vel ret så smart ved køb af elhøvl til gulv online. Den billigste fragttype vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket forudsætter at du befinder dig nærved e-forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på elhøvl til gulv er rigtig væsentlig forudsat du har behov for pakken inden for få dage, og herved er det utvivlsomt relevant at man checker leveringstidspunktet ved elhøvl til gulv. En række e-butikker i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags fragt på deres primære varer online, som dog er påkrævet at orden realiseres forud for et konkret klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få de nye varer på posthuset inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

En række internet butikker garanterer gratis fragt på elhøvl til gulv online, men ofte er det forbeholdt når der købes for en fastsat sum. Som alternativ kan man vælge den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket mange gange vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted.

Store kæder yder klik-og-hent hvor du handler billig elhøvl til gulv online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene tilbyder bl.a. afhentning af elhøvl til gulv i disse områder:

Haderslev, Værløse, København, Struer, Esbjerg, Dragør, Valby, Skive, Birkerød, Ringsted, Aarhus, Albertslund, Rudersdal, Gladsaxe, Køge, Roskilde, Rødovre, Greve, Sønderborg, Hørsholm, Kalundborg, Nykøbing Falster, Risskov, Hedensted, Taastrup, Frederiksberg, Vanløse, Middelfart, Svendborg, Skanderborg, Brønshøj, Herning, Vejle, Hjørring, Horsens, Frederikssund, Virum, Allerød, Jyllinge, Højbjerg, Odder, Slagelse, Aalborg, Ølstykke, Rønne, Fredericia, Vallensbæk, Brønderslev, Nørresundby, Hillerød, Korsør, Glostrup, Holstebro, Farum, Brøndby, Aabenraa, Ikast, Grenaa, Lyngby, Stenløse, Frederikshavn, Søborg, Holbæk, Tilst, Haslev, Randers, Helsingør, Kokkedal, Hobro, Hedehusene, Silkeborg, Gentofte, Vordingborg, Odense, Solrød Strand, Næstved, Kolding, Nærum, Varde, Charlottenlund, Tårnby, Lillerød, Herlev, Frederiksværk, Åbyhøj, Thisted, Lystrup, Ishøj, Viborg, Nakskov, Hvidovre, Nyborg, Brabrand, og Ballerup, .

Klik-og-hent for elhøvl til gulv er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere ofte søger efter for eksempel elhøvl til gulv priser og elhøvl til gulv tilbud. Vi ser desuden som regel folk efterspørge fx billig elhøvl til gulv, køb elhøvl til gulv samt elhøvl til gulv online, foruden de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Rabat på elhøvl til gulv

Det er i dag vældig smertefrit for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige elhøvl til gulv online i blandt diverse shops på nettet, og derfor har adskillige internet firmaer set sig nødsaget til at reducere prisniveauet på elhøvl til gulv kolossalt, og derudover love portofri levering.

Dog kan det alligevel være lønsomt at inspicere nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg på elhøvl til gulv online forud for at du køber, således at man er tryg ved at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Du skal alligevel være obs på, at ifald en internet forhandler udbyder billige elhøvl til gulv online til salg for en pris der virker enormt gunstig, er det tit være et faresignal om en uoprigtig online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket assisterer dig som køber imod uoprigtige internet butikker.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil klare pengene til elhøvl til gulv i flere bidder. Det tilbydes som regel i specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne er det klart, at folk som regel søger efter eksempelvis køb elhøvl til gulv og billig elhøvl til gulv. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere efterspørge blandt andet elhøvl til gulv online, elhøvl til gulv priser samt elhøvl til gulv tilbud.

Kig på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot frembyder ultra passelige muligheder for at gennemrode ganske mange tidligere kunders erfaringer og herved kan det være til hjælp, at du læser online webshoppens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige elhøvl til gulv online.

Facebook frembyder tillige fuldstændig fine metoder til at få en idé om e-forretningens kundefokus. Foruden det ses nogle internet foretagender hvor det er muligt at udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere kan udnyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige elhøvl til gulv online på en shop burde de de facto kigge på webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke super interessant, især hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

En anden mulighed kan være at tjekke om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er et fingerpeg om at online forretningen anerkender de gældende danske regler, og at e-forhandleren en gang i mellem besigtiges af sagkyndige der har ekspertise inden for lovene på området.

Det giver dig mulighed for støtte, hvis du møder problemstillinger som følge af din ordre på elhøvl til gulv. Tilmed går vi ind for at kunden er hensynstagende til de grundlæggende forhold der kan have indvirkning på bestillingen af elhøvl til gulv online, fx den byttepolitik online forhandleren bruger.

Her er det ligeledes relevant, at man når som helst sikrer sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sit køb af elhøvl til gulv, hvad end man har handlet ved Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma eller Davidsen.

Mads O gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Charlotte Nielsen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Tina gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Poul T gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til din online shopping
1Nogle få online outlets tilbyder fragt uden omkostninger på elhøvl til gulv, men i mange tilfælde kræver det at du bestiller for et fastsat beløb. Desuden bør man overveje den mest billige fragtform, der typisk er at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted. Fragttypen viser sig typisk lige så vel særligt hensigtsmæssig. Den mest billige leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente varerne.
2Trustpilot præsterer fuldkommen værdifulde chancer for at undersøge en lang række eksisterende kunders synspunkter og på grund af dette anbefales det, at du vurderer netbutikkens kritik inden du handler billige elhøvl til gulv online. Facebook medfører ydermere ret så troværdige muligheder for at få indsigt i internet butikkens troværdighed.
3Forinden folk bestiller billige elhøvl til gulv hos en webbutik kan man reelt gennemløbe forhandlerens vilkår, det er dog oftest ikke super spændende. Ligeledes rekommanderer vi at kunden er omhyggelig omkring de væsentligste reglementer der gælder for handlen med billige elhøvl til gulv online, som eksempelvis hvilken returpolitik online firmaet benytter.
4Det er jo efterhånden særligt ligetil for enhver at sammenholde priser online på billige elhøvl til gulv på diverse outlets på nettet, og med det motiv præsterer mange internet outlets fragt uden omkostninger. Trods dette kan det trods alt vise sig lønnende at udforske nogle internet firmaer efter billige priser før du gennemfører dit køb, således at du er sikret at antage den mest attraktive pris.
5Generelt anbefaler vi at granske om online virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det generelt er et bevis på at webshoppen overholder de officielle regler, samt at online forretningen regelmæssigt tilses af eksperter som har ekspertise inden for reglementet på området. Forud for at folk shopper billige elhøvl til gulv på en e-butik kan man de facto bese forhandlerens handelsbetingelser.
6Temmelig mange online forhandlere frembyder nu diverse billige leveringsløsninger til elhøvl til gulv. En favorit er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragtmuligheden er altså meget let, samt endda ydermere den mindst kostelige form for levering.
7Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en vedtægt, hvilket støtter kunden imod falske internet shops. Som alternativ bør du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare prisen over tid.
8Leveringshastigheden kan være rigtig aktuel forudsat du behøver din ordre fluks, så derfor er det ret så passende at vi kontrollerer tidshorisonten for levering ved elhøvl til gulv. En lang række netshops i Danmark giver løfte om billig 1 dags fragt på masser af varer, men som imidlertid regnes ud fra at bestillingen anbringes forinden et givent klokkeslæt.
9Den prisbilligste leveringsform vil altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket dog står og falder med at du bor i nærheden af internet selskabets arbejdslager. Den fragtløsning er særdeles vigtig i tilfælde af at vi har brug for elhøvl til gulv om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle få shops på nettet gebyrfri levering, men oftest er det påkrævet at der bestilles for en fastsat pris.