Bygpris.dk

Elu Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisen på billige Elu elhøvl alt efter hvor du handler online. En del har gode tilbud, imens øvrige satser på faglig sparring. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt udvalg, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot Elu elhøvl.
Når du har brug for varerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt i de kendte byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du bør kende de betingelser der gælder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse byggemarkedets regningslinjer.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved en webshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af Elu elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Det kan du se positivt på.
De store byggecentre finder du i hele landet, og derfor har man valget om at handle online og køre varerne selv. Derigennem kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet have varerne på kortere tid.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af Elu elhøvl online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Herved kan du opleve ekstra brugbar vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis Elu elhøvl.
Diverse nichebutikker er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du handler Elu elhøvl online på deres webshop.
Mange specialiserede webshops producerer selv de produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
De største byggemarkeder i Danmark
Elu elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Elu elhøvl jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Elu elhøvl bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Elu elhøvl silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved projekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum tage et kig på vejrvarslen i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i dit komplekse projekt.
2Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på udgifterne. Det må være fornuftigt at dokumentere hver enkelt udgift, og bagefter nedfælde ens udgift ved hver enkelt.
3Du kan finde vældig mange hjælpeartikler og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube yder assistance med temmelig meget nyttig oplysning, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
4Du kan tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af projektet. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det ofte være en god idé at tage imod prisoverslag fra diverse selskaber.
5Man vil aldrig nogensinde mangle grej. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har det klar når du indleder byggeriet. Det er desuden en fordel at indregne udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at renoveringen er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at projektet påvirker planeten.
7Det kan overvejes at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Krævende byggerier gør krav på flere mennesker. Ydermere vil det blive mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Før du starter arbejdet må det være meget vigtigt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
9Det bliver afgørende at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du igangsætter byggeriet. Du kunne med fordel forfatte en enkel note som samler alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du er tryg ved at du har styr på det.
10Der viser sig jævnligt uventede vanskeligheder når det handler om omfangsrige opgaver, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at man har afsat nok tid i planen, således at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
11Du skal på ingen måde glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko som skåner dig med henblik på hændelige ulykker. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
12Godt forarbejde vil være metoden til et godt forløb med projektet. Du må lave en struktureret arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, inklusiv en rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver oversigten.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ultra beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Temmelig mange internet selskaber udlover på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmodeller til Elu elhøvl. Førstevalget hos mange er nu om dage pakkeshoppen, som gør at du kan hente de købte varer når der er mulighed for det. Denne er nemlig ekstremt smart, samt ofte endvidere den mest betalelige leveringsversion.

Du kunne endvidere overveje at få ordren sendt hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen er gennemsnitligt en lille smule mere pebret, men derudover meget ukompliceret for Elu elhøvl online. Den mest billige leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, men dette forudsætter at du er i nærheden af online webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på Elu elhøvl er jo ultra essentiel hvis vi har brug for pakken nu og her, så derfor er det særdeles vigtigt at du besigtiger den forventede leveringstid for Elu elhøvl. En stor portion byggecentre – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre online, men vær vagtsom da det påkræver at bestillingen fuldbyrdes forud for et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Nogle internet forhandlere lover fragt uden omkostninger på Elu elhøvl online, men tit er det kun gældende hvis du bestiller for et konkret beløb. Alternativt skal du udse dig den mest prisbevidste form for fragt, hvilket gerne vil blive at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Mange byggecentre giver afhentning hvor du køber billig Elu elhøvl online men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af Elu elhøvl i disse områder:

Risskov, Tilst, Skive, Ishøj, Svendborg, Ølstykke, Frederiksværk, Hillerød, Brøndby, Silkeborg, Vanløse, Roskilde, Nakskov, Stenløse, Brønderslev, Odense, Hedehusene, Næstved, Albertslund, Hobro, Slagelse, Tårnby, Fredericia, Taastrup, Struer, Hørsholm, Vejle, Horsens, Lyngby, Højbjerg, Haslev, Ringsted, Hedensted, Hvidovre, Nørresundby, Esbjerg, Lystrup, Middelfart, Glostrup, Dragør, Haderslev, Valby, Grenaa, Lillerød, Farum, København, Odder, Gentofte, Viborg, Værløse, Sønderborg, Aabenraa, Jyllinge, Åbyhøj, Gladsaxe, Frederikshavn, Skanderborg, Nykøbing Falster, Holstebro, Kolding, Ballerup, Charlottenlund, Herlev, Solrød Strand, Kalundborg, Randers, Køge, Rønne, Hjørring, Greve, Helsingør, Vallensbæk, Birkerød, Allerød, Nyborg, Søborg, Kokkedal, Varde, Virum, Holbæk, Frederikssund, Aarhus, Aalborg, Rødovre, Nærum, Brønshøj, Korsør, Frederiksberg, Herning, Vordingborg, Thisted, Ikast, Brabrand, og Rudersdal, .

Klik-og-hent for Elu elhøvl er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når vi kigger i tallene står det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger fx Elu elhøvl priser og køb Elu elhøvl. Derudover oplever man jævnligt folk efterspørge fx Elu elhøvl online, Elu elhøvl tilbud og billig Elu elhøvl, plus de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Gode priser på Elu elhøvl

Det er efterhånden i høj grad fleksibelt for almindelige dødelige at prissammenligne på billige Elu elhøvl online fra diverse internet foretagender, og med det motiv har langt de fleste internet virksomheder været presset til at at stampe udsalgspriserne på Elu elhøvl eftertrykkeligt, og ovenikøbet love billig fragt.

Derfor kan det alligevel være rentabelt at efterprøve nogle enkelte e-butikker efter tilbud og udsalg på Elu elhøvl online forinden du køber, så man er skudsikker på at få den mest billige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Du må alligevel være opmærksom på, at såfremt en e-shop sælger billige Elu elhøvl online til en pris der er ufattelig favorabel, kunne det mange gange være et tegn på en uægte e-forhandler. Handler med kort er i hvert fald en del af en lovbestemmelse, som støtter dig som køber overfor falske internet forretninger.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare regningen på Elu elhøvl over en periode. Det tilbydes normalt i specialiserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som fx Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Når man ser på data bliver det klart, at internet shoppere som regel efterspørger blandt andet billig Elu elhøvl og Elu elhøvl online. Vi ser derudover tit folk søge eksempelvis køb Elu elhøvl, Elu elhøvl tilbud og Elu elhøvl priser.

Udforsk andre menneskers evalueringer

Trustpilot byder på ret anstændige genveje til at betragte en lang række nuværende konsumenters opfattelser og af den grund er det at foretrække, at du verificerer internet shoppens kritik før du færdiggør din shopping med billige Elu elhøvl online.

Facebook genererer lignende super relevante genveje til at få indblik i e-shoppens popularitet. Herinde er der endda online shops i Danmark hvor folk kan sammensætte en omtale af ordreforløbet, som tilmed kan drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige Elu elhøvl online hos en internet forhandler kan man reelt se på netbutikkens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark og XL-Byg.

En anden mulighed kunne måske være at tjekke om online butikken er tilsluttet e-mærket, da det generelt er en sikring om at internet shoppen forstår de officielle regler, tillige med at virksomheden fra tid til anden tilses af jurister som mestrer reglerne.

Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, når du bliver udsat for dilemmaer i processen med din handel med Elu elhøvl. Yderligere er det smart at du er sat ind i de mest betydningsfulde betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af Elu elhøvl online, som fx hvilken returneringsret butikken tilbyder.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man når som helst bevarer ens kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne dokumentere købet af Elu elhøvl, uanset om man har handlet ved Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg eller Silvan.

Inger T gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Maria Madsen gav 4 stjerner

SUPER

Michael gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Hans G gav 4 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til køb på nettet
1Fragttiden er ultra vital forudsat du står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så derfor er det ret så essentielt at vi studerer leveringstidspunktet ved Elu elhøvl. En hel del internet butikker garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer, men som imidlertid stiller krav om at handlen gemmenføres forinden et angivent tidspunkt.
2Det er jo efterhånden særdeles simpelt for alle og enhver at søge information om priser online på billige Elu elhøvl på forskellige internet outlets, og derved yder en hel del internet forretninger i Danmark fragt uden omkostninger. Det kan dog imidlertid vise sig lukrativt at tjekke nogle internet forhandlere efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at indhente den bedste pris.
3Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket kan være et signal om at internet shoppen forstår de officielle regler, tillige med at internet forhandleren fra tid til anden undersøges af fagfolk som er inde i reglementet på området. Før folk bestiller billige Elu elhøvl på en e-handler kan de principielt overveje virksomhedens forretningsaftale.
4Visse internet outlets lover fri fragt på Elu elhøvl, men ofte kræves det at der købes for et konkret beløb. I øvrigt burde du beslutte sig for den mest billige metode til levering, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Den viser sig almindeligvis derudover usædvanlig ligetil. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog altid være selv at hente ordren.
5En masse internet selskaber foreslår i vore dage et bredt udvalg af billige løsninger til levering til Elu elhøvl. En af dem der er mest populær er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte varer lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig særdeles enkel, og i mange tilfælde ydermere den prisbilligste leveringsmetode.
6Før nogen shopper billige Elu elhøvl på en webshop bør man helt sikkert læse dens vilkår, men det er gerne ikke særlig interessant. Ydermere anbefales det at du er sat ind i de primære betingelser der har betydning for købet af billige Elu elhøvl online, for eksempel hvilken byttepolitik online firmaet tilsikrer.
7Den mest prisbevidste løsning vil til enhver tid være at hente varerne selv, som dog forudsætter at du lever tæt på e-forretningens tilholdssted. Den løsning til levering kan vise sig at være særdeles vital i tilfælde af at man mangler Elu elhøvl om kort tid. Alternativt så garanterer nogle internet handler billig levering, men typisk stiller det krav om at der aftages for en bestemt sum.
8Trustpilot frembringer egentlig solide muligheder for at eftersøge en stor gruppe tidligere forbrugeres iagttagelser og af den grund anbefales det, at du tager et kig på e-handlens vurderinger før du handler billige Elu elhøvl online. Facebook frembyder ydermere sådan set fordelagtige løsninger til at få en idé om netshoppens popularitet.
9Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af et regulativ, som bistår dig imod snydagtige e-shops. Som et alternativ bør du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere pengene af flere omgange.