Bygpris.dk

Endefræser

Bernardo Endefræser EMG 30 Pro
25.247 kr.
Læs mere
Bernardo Endefræser EMG 14
8.513 kr.
Læs mere
Bernardo Endefræser EMG 14 Pro
18.647 kr.
Læs mere
Bernardo Endefræser EMG 30
15.685 kr.
Læs mere
Endefræsere tin belagt 6-20 mm sæt á 12 stk & PVC-holder
1.331 kr.
Læs mere
Endefræser med platter 16 mm, MK2
709 kr.
Læs mere
Endefræser med vendeplatter 30 mm, MK 3
844 kr.
Læs mere
Endefræser Sieg Hårdmetalsplatter ø50mm
724 kr.
Læs mere
Endefræser Sieg Hårdmetalsplatter ø30mm
799 kr.
Læs mere
Endefræser Gühring 2-skær 1,5mm
171 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er især muligt i de store byggekæder.
Nogle byggemarkeder har et enormt sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot endefræser.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du kende netbutikkens regningslinjer.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af endefræser.
Der er forskel på prisen på billige endefræser hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste tilbud, og nogle giver en høj grad af service. Du må vide hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggecentre findes nær dig, og dermed har de fleste mulighed for at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har du valget om at undgå fragten, og samtidig få fat i produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra diverse nicheshops, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort sortiment af endefræser online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler endefræser online på deres side.
Alverdens nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Mange nichefokuserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette får du formentlig mere kyndig assistance fra mennesker med specialistviden i netop endefræser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af cirka 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

endefræser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

endefræser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

endefræser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

endefræser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag over 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af over 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det gives såfremt renoveringen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at projektet har betydning for naturen.
2Det er oplagt at sikre sig hjælp til projektet, specielt når det er større arbejdsopgaver. Store opgaver gør krav på mere end en person. Desuden vil det blive bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde tilkøbe hjælp fra en ekspert til opstarten af det. Hvis du anskaffer hjælp fra en fagmand anbefales det at hente priser fra forskellige firmaer.
4Du skal ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke beklædning inklusiv sko og hjelm som sikring med henblik på hændelige risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke køber professionel hjælp.
5Der viser sig ofte uforudsigelige problemstillinger når det kommer til omfattende opgaver, og følgelig vil det være meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i planen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
6For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette skal du med jævne mellemrum lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at vælte ned når du lige er gået i gang med det store byggeprojekt.
7Forinden du iværksætter byggeprocessen må det være vildt fundamentalt med en forsikring om, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
8Man må ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det være smart at du har værktøjet til rådighed forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover godt at påregne de medfølgende omkostninger i økonomien.
9Planlægning er nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en velovervejet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din køreplan.
10Ofte vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på økonomien. Det må være rationelt at beskrive alle udgifter, hvorefter man kan gennemgå beløbet for hver eneste af dem.
11Der ligger ekstremt mange artikler og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube er kilde til en masse anvendelig viden, især hvis du benytter den engelske version.
12Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de påkrævede byggematerialer parat i god tid før du påbegynder byggeriet. Du bør notere en hurtig indkøbsseddel som indeholder alt der bliver brug for, og derefter eftergå hvert eneste punkt, således at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
De højest ratede byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

En del online virksomheder yder i vore dage et stort udvalg af billige fragtformer til endefræser. En af de mest moderne er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de bestilte produkter når du har lyst. Fragtløsningen er jo vældig let gængelig, og mange gange endda den mindst kostelige form for levering.

Du kunne lige så vel udse dig at få det leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig godt nok en tak mere pebret, men tillige særligt overkommelig ift. endefræser online. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men det afhænger af at du har bopæl nærved netshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på endefræser er selvfølgelig ret betydningsfuld såfremt du har behov for din ordre straks, og i det øjemed er det aldeles aktuelt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt på endefræser. Størstedelen af internet selskaber – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags fragt på masser af varenumre online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at ordren indsendes inden et givent klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen skippet afsted forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få forhandlere på nettet sikrer portofri fragt på endefræser online, men i reglen er det så præmissen at man handler for en fastsat pris. Som alternativ må du foretrække den mest betalelige fragtmulighed, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

Temmelig mange webshops giver click-and-collect hvor du bestiller billig endefræser online og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og XL-Byg. De yder eksempelvis klik-og-hent på endefræser i følgende områder:

Nakskov, København, Stenløse, Birkerød, Hjørring, Albertslund, Risskov, Helsingør, Holbæk, Tilst, Brabrand, Lyngby, Ringsted, Vordingborg, Kalundborg, Kolding, Tårnby, Dragør, Hedehusene, Søborg, Hedensted, Hørsholm, Skanderborg, Aarhus, Frederiksberg, Silkeborg, Frederikssund, Brønshøj, Allerød, Glostrup, Køge, Lystrup, Brønderslev, Nærum, Skive, Horsens, Middelfart, Hillerød, Struer, Korsør, Frederikshavn, Haderslev, Brøndby, Rønne, Taastrup, Herning, Esbjerg, Lillerød, Hvidovre, Vanløse, Svendborg, Aalborg, Virum, Farum, Ballerup, Charlottenlund, Næstved, Rudersdal, Aabenraa, Gentofte, Jyllinge, Kokkedal, Vejle, Valby, Greve, Ølstykke, Højbjerg, Gladsaxe, Odder, Vallensbæk, Ikast, Sønderborg, Odense, Varde, Ishøj, Thisted, Grenaa, Rødovre, Roskilde, Slagelse, Randers, Haslev, Solrød Strand, Fredericia, Frederiksværk, Nyborg, Åbyhøj, Herlev, Holstebro, Nørresundby, Hobro, Viborg, Nykøbing Falster, og Værløse, .

Klik-og-hent for endefræser er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Amager, Østsjælland, Midtsjælland).

Ses der på tallene fremstår det klart, at internetbrugere tit leder efter blandt andet endefræser priser og endefræser tilbud. Foruden dette oplever vi tit netshoppere søge fx endefræser online, billig endefræser samt køb endefræser, foruden de store byggekæder som Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Bedste tilbud på endefræser

Det er i dag rigtig smertefrit for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige endefræser online i blandt forskellige shops på nettet, og for det har en hel del internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på endefræser betragteligt, og i øvrigt præstere levering uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid være gunstigt at kontrollere nogle enkelte internet forretninger efter tilbud på endefræser online inden du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Man må bare være så påpasselig, at ifald en netshop tilbyder billige endefræser online til salg for en pris som kan virke helt ekstremt billig, bør det for det meste være et karakteristika der viser en uoprigtig e-forhandler. Betalinger med kort er i hvert fald omfavnet af et regulativ, der begunstiger dig overfor fup online outlets.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale pengene til endefræser over en længere periode. Det foreslåes som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Når man ser på tallene er det tydeligt, at folk tit søger eksempelvis billig endefræser og køb endefræser. Man ser desuden som regel mennesker kigge efter eksempelvis endefræser priser, endefræser tilbud og endefræser online.

Kig på tidligere kunders evalueringer

Trustpilot resulterer i en lang række fordelagtige løsninger til at undersøge en stor gruppe eksisterende brugeres opfattelser og derved foreslåes det, at du evaluerer internet butikkens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige endefræser online.

Facebook resulterer i derudover nogle relevante chancer for at få indblik i internet selskabets troværdighed. Foruden det møder vi en del firmaer på nettet som tilbyder kunderne at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige endefræser online i en internet butik bør man principielt kigge på netbutikkens forretningsvilkår, men det er uden tvivl ikke videre spændende, i særdeleshed med de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og 10-4.

Alternativet kan være at granske hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, siden det burde være en antydning af at internet shoppen retter sig efter de danske retningslinjer, foruden at e-firmaet tit føres tilsyn med af eksperter som er meget bekendte med vilkårene.

Derudover tilbydes du anledning til support, ifald du oplever vanskeligheder ved din shopping med endefræser. Tilsvarende stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de mest basale retningslinjer der kan have betydning for købet af endefræser online, for eksempel den ombytningspolitik e-handlen anvender.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man permanent beholder ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne eftervise sit køb af endefræser, uagtet om man bestiller fra Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix eller 10-4.

Hanne gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Louise Mortensen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Helle gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Martin gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være yderst overkommeligt for folk at kigge efter tilbud online på billige endefræser fra diverse internet varehuse, og derved garanterer utallige e-butikker portofri fragt. Men det kan til hver en tid blive indbringende at inspicere visse online butikker efter billige priser inden du gennemfører dit køb, så du er garanteret at få den bedste pris.
2Trustpilot leverer en række habile løsninger til at granske en række øvrige konsumenters kritik og af den grund kan det anbefales, at du tager et kig på netshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige endefræser online. Facebook præsterer ydermere ganske belejlige løsninger til at få en idé om online shoppens kundetilfredshed.
3Inden folk handler billige endefræser hos en e-forretning behøver man når alt kommer til alt betragte butikkens handelsbetingelser, dog er det mange gange ikke særlig spændende. Herudover er det anbefalelsesværdigt at man er hensynstagende til de mest vitale reglementer der kan have betydning for købet af billige endefræser online, som fx den ombytningsrettighed virksomheden lover.
4Antal dages levering er naturligvis ekstremt aktuel når man har brug for varerne inden for få dage, og i det øjemed er det skam relevant at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for endefræser. En hel del online forretninger stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre, men det er regnet ud fra at ordren lægges før et fastslået tidspunkt.
5Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af en orden, hvilket bistår dig som kunde overfor bedrageriske e-handler. Som et alternativ kunne du benytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at klare regningen over et længere tidsrum.
6Nogle outlets på nettet yder fragt uden gebyr på endefræser, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der handles for en bestemt pris. I øvrigt kan du beslutte sig for den mest betalelige fragtløsning, der i mange tilfælde vil være at få bragt ordren til en pakkeshop. Fragttypen bliver typisk desuden usædvanlig enkel. Den billigste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
7Den mest prisbevidste leveringsmodel vil altid være selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du har bopæl nær online butikkens arbejdslager. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være virkelig relevant forudsat vi har brug for endefræser nu og her. Alternativt så præsterer nogle butikker på nettet fragt uden beregning, men tit under forudsætning af at man handler for en fastsat sum.
8Vi tilråder at kontrollere om online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det ofte er en påvisning af at e-shoppen opfylder de danske love, samt at hjemmesiden hyppigt evalueres af specialister som forstår reglerne. Inden nogen bestiller billige endefræser i en internet forhandler behøver man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsbetingelser.
9En del online forretninger tilbyder nu til dags mange forskellige billige former for levering til endefræser. En favorit iblandt mange er efterhånden udleveringssteder, og så henter du bare din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig vældig problemfri, og mange gange desuden den billigste leveringsudgave.