Bygpris.dk

Enhånds Økse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Du vil finde variationer i priserne på billige enhånds økse fra webshop til webshop. Enkelte vil have gode tilbud, imens øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du tjekke de andre.
Nogle byggecentre fremviser et bredt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare enhånds økse.
For en del er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring enhånds økse.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du læse forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger varer fra alverdens nicheshops, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af enhånds økse online.
De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og derved har mange tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Af den grund er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar have varerne straks.
De store byggekæder er populære og almenkendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at købe enhånds økse online på deres side.
Mange små butikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en bedre pris.
Diverse nichebutikker er eksperter i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Af den grund bør du forvente ekstra erfaren hjælp fra personale der er eksperter i lige præcis enhånds økse.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

enhånds økse silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

enhånds økse bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

enhånds økse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

enhånds økse jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kan findes en overflod af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube bringer dig meget konstruktiv info, navnligt forudsat at man kigger på engelsk.
2Det er oplagt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed i tilfælde af væsentlige byggerier. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Ydermere bliver det mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
3Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det er fordelagtigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne søge sig frem til eventuelle tilbud på dem alle sammen.
4Inden du opstarter dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles essentielt at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige problemstillinger i tilfælde med omfattende opgaver, og på grund af det kan det vise sig essentielt at der er afsat en god portion tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
6Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag skal du hyppigt tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene før byggeriets begyndelse, så du undgår at det pludselig begynder at vælte ned absolut lige når du står midt i dit omfattende projekt.
7Du må nødig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej påklædning inklusiv hjelm og sko der hjælper dig imod eventuelle skader. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
8Måske burde du overveje om du selv vil klare det hele, eller du hellere burde skaffe assistance fra en fagperson til noget af det. Hvis du tager imod professionel hjælp kunne det være en god idé at notere prisoverslag fra forskellige foretagender.
9Det viser sig betydningsfuldt at du har de fornødne materialer handlet ind før du går i gang med byggeriet. Du vil med fordel kunne sammensætte en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt du har brug for, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, således at du bliver sikker på at alt er klar.
10Man vil aldrig nogensinde undvære grej. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet til rådighed akkurat som du påbegynder byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at inkludere omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11Forberedelse vil være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du skal sammensætte en klar plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver din arbejdsplan.
12Det er muligt at forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet når byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
De højest ratede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som naturligvis er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

En række webshops i Danmark tildeler nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmodeller til enhånds økse. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså ualmindeligt bekvem, samt desuden ydermere den prisbilligste fragtform.

Du kunne endvidere udse dig at bestille levering til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver gennemsnitligt en lille smule mere bekostelig, men også rigtig let ved køb af enhånds økse online. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, men det forudsætter at du lever i nærheden af online forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på enhånds økse er naturligvis super central forudsat vi mangler din ordre inden for få dage, så i det øjemed er det sandelig centralt at vi tjekker den anslåede leveringstid på enhånds økse. Temmelig mange e-forretninger – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, hvilket antager at bestillingen laves forinden et angivent tidspunkt, så de garanteret kan nå at få bestillingen ordnet før lagermedarbejderne har fri.

Nogle enkelte internet foretagender tilbyder fragt uden omkostninger på enhånds økse online, men typisk kræves det at man shopper for en konkret pris. Som alternativ kan du vælge den mest letkøbte mulighed for fragt, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

Flere byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du handler billig enhånds økse online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på enhånds økse i disse byer:

Nykøbing Falster, Hillerød, Birkerød, Søborg, Skive, Nørresundby, Silkeborg, Hedehusene, Frederiksværk, Nærum, Nyborg, Glostrup, Rødovre, Allerød, Vordingborg, Greve, Brøndby, Hørsholm, Thisted, Vejle, Brabrand, Svendborg, Aalborg, Værløse, Rønne, Ballerup, Roskilde, Grenaa, Vanløse, Højbjerg, Risskov, Kalundborg, Brønshøj, Aarhus, Esbjerg, Ishøj, Viborg, Ringsted, Horsens, Brønderslev, Kokkedal, Næstved, Jyllinge, Gladsaxe, Åbyhøj, Hvidovre, Odder, Lyngby, Korsør, Varde, Dragør, Fredericia, Virum, Solrød Strand, Vallensbæk, Charlottenlund, Stenløse, Herlev, Holstebro, Haderslev, Lillerød, København, Slagelse, Struer, Frederikshavn, Frederikssund, Holbæk, Tilst, Gentofte, Hedensted, Kolding, Nakskov, Valby, Tårnby, Middelfart, Hjørring, Rudersdal, Randers, Helsingør, Hobro, Haslev, Skanderborg, Herning, Køge, Frederiksberg, Sønderborg, Lystrup, Odense, Aabenraa, Ikast, Albertslund, Ølstykke, Taastrup, og Farum, .

Afhentning af enhånds økse er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Falster), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når man ser på søgedata bliver det markant, at folk jævnligt leder efter eksempelvis enhånds økse online og køb enhånds økse. Man ser derudover jævnligt mennesker søge efter fx billig enhånds økse, enhånds økse priser samt enhånds økse tilbud, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Gode priser på enhånds økse

Det har vist sig at være rigtig fleksibelt for alle at kigge efter tilbud på billige enhånds økse online hos flere internet outlets, og på grund af dette har adskillige internet outlets været presset til at at mindske prisen på enhånds økse eftertrykkeligt, og ydermere yde levering uden omkostninger.

Men det kan alligevel vise sig udbytterigt at tjekke nogle enkelte internet webshops efter tilbud og udsalg på enhånds økse online forinden du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Man må bare huske på, at såfremt en internet butik sælger billige enhånds økse online til en pris som er uhørt billig, burde det for det meste være et symbol på en uærlig internet shop. Kortkøb er trods alt omfattet af en regel, der støtter køberen imod uoprigtige outlets på nettet.

Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du vælge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale regningen på enhånds økse ude i fremtiden. Det foreslåes typisk i niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4 og Bygma.

Når man kigger i tendenserne står det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger bl.a. enhånds økse online og enhånds økse tilbud. Foruden dette oplever vi tit online shoppere lede efter for eksempel billig enhånds økse, køb enhånds økse samt enhånds økse priser.

Se nærmere på tidligere kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig relativt fantastiske løsninger til at sondere ganske mange tidligere brugeres erfaringer og derfor kan det anbefales, at du ser nærmere på online butikkens kritik før du placerer din ordre på billige enhånds økse online.

Facebook præsterer også super udmærkede muligheder for at få kendskab til e-shoppens troværdighed. I øvrigt ser vi mange e-forretninger hvor du kan forfatte en bedømmelse af deres køb, hvilket på samme måde burde anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige enhånds økse online på en internet shop kunne de altid gennemgå webbutikkens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke videre spændende, især med de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark og Davidsen.

En anden mulighed kan derfor være at granske om netshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er et bevis på at online virksomheden efterfølger de officielle regler, samt at internet selskabet lejlighedsvis undersøges af eksperter som har indsigt i de gældende regler.

Det giver dig chance for at blive assisteret, når du møder vanskeligheder i processen med din shopping med enhånds økse. Tilmed slår vi et slag for at man er klar over de mest relevante vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af enhånds økse online, til eksempel den bytteret online forretningen har.

Her er det på samme måde vigtigt, at man stadigvæk gemmer sin ordremail, således man en anden gang vil kunne bevise sit køb af enhånds økse, hvad end man har bestilt hos Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Erik gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Poul B gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Helle gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Kirsten I gav 5 stjerner

Udmærket

9 tips til køb på nettet
1Enkelte firmaer på nettet præsterer portofri levering på enhånds økse, men ofte stiller det krav om at man bestiller for en konkret sum. Desuden bør man tage den mest billige leveringsmulighed, der tit vil blive at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop. Løsningen er beklageligvis endda meget simpel. Den prisbilligste leveringsversion er utvivlsomt at hente pakken selv.
2Generelt slår vi et slag for at tjekke om online butikken er e-mærke godkendt, grundet at det typisk er en tilkendegivelse af at online virksomheden respekterer de officielle regler, udover at internet butikken tit undersøges af fagfolk som kender de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige enhånds økse hos en e-butik bør man altid se på e-shoppens forretningsaftale.
3Den mindst kostelige leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre er betinget af at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens arbejdslager. Den leveringstype kan vise sig at være ultra essentiel forudsat man skal bruge enhånds økse om få sekunder. Alternativt så lover en række e-forretninger i Danmark portofri levering, men undertiden er det forudsat at man køber for en fastsat sum.
4Masser af forretninger på nettet foreslår i dag en lang række forskellige billige metoder til levering til enhånds økse. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo yderst let, og tit desuden den mest betalelige fragtform.
5Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af et lovbud, der dækker os imod uægte online webshops. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at dække regningen af flere omgange.
6Leveringshastigheden er selvfølgelig yderst vital om man behøver produktet om et øjeblik, så herved er det uden tvivl centralt at man undersøger den anslåede leveringsdato for enhånds økse. En hel del webshops annoncerer billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, men vær vagtsom da det er påkrævet at bestillingen laves forud for et fastslået klokkeslæt.
7Trustpilot fører til en del habile chancer for at tolke diverse eksisterende forbrugeres meninger og af den grund tilråder vi, at du udforsker e-handlens ratings inden du køber billige enhånds økse online. Facebook yder ligeledes evigt gavnlige løsninger til at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
8Inden folk køber billige enhånds økse hos en shop bør de i reglen gennemgå deres handelsaftale, det er dog bare et tidskrævende arbejde. Derudover anbefales det at man er oppe på mærkerne omkring de væsentligste betingelser der kan have betydning for købet af billige enhånds økse online, eksempelvis den ombytningsret online virksomheden tilsikrer.
9Det er efterhånden virkelig fleksibelt for os alle at søge information om priser online på billige enhånds økse hos diverse internet foretagender, og af den grund lover utallige firmaer på nettet levering uden betaling. Til gengæld kan det trods alt være smart at sammenligne flere online forhandlere efter tilbud og udsalg før du køber, sådan at du er sikret at få den mest betalelige pris.