Bygpris.dk

Enkeltlåge

Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17785-15 Sort
2.299 kr.
Læs mere
Plus Ligno Enkeltlåge 100x88/85cm - Tryk Impr.
649 kr.
Læs mere
Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17784-1 Trykimp
2.699 kr.
Læs mere
Plus Vinesse Enkelt havelåge 100x98 cm grundmalet Sort 13410-15
799 kr.
Læs mere
Plus Slot Enkeltlåge 100x75 cm - Trykimprægneret
399 kr.
Læs mere
Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17784-15 Sort
2.999 kr.
Læs mere
Plus Nostalgi enkeltlåge - 17613-13 Hvid
1.299 kr.
Læs mere
Plus Country Enkeltlåge 100x98 cm HVID
899 kr.
Læs mere
Plus Decora enkeltlåge - 17633-13 Hvid
1.299 kr.
Læs mere
Plus Rom Enkeltlåge 100x75 cm
399 kr.
Læs mere
Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17785-1 Trykimp
2.099 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige enkeltlåge hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot enkeltlåge.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Det er særligt muligt ved de kendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Man bør derfor læse webshoppens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra et online byggecenter, hvor du får råd og vejledning til valg af enkeltlåge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker i hele landet, og herigennem har folk mulighed for at bestille online og fragte materialerne selv. Hermed har du mulighed for at undvære fragten, samt endda hente produkterne straks.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggecentre køber varer fra flere specialbutikker, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af enkeltlåge online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Herved forventes det at du får en høj grad af kyndig hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis enkeltlåge.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, der tit er danske, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du bestiller enkeltlåge online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

enkeltlåge harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

enkeltlåge jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

enkeltlåge silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

enkeltlåge bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter kan vejret få stor betydning. Derfor bør du hyppigt tage notits af vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at regne bedst som du er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
2Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
3Du bør aldrig gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig essentielt at du har det klar når du går løs med byggeriet. Derudover er det vigtigt at påregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
4Forinden du iværksætter arbejdet må det være ubeskriveligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du skal ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så husk påklædning som fx arbejdshjelm som hjælp med henblik på mulige ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer professionel assistance.
6Ofte vil det vise sig essentielt at have et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det vil blive en god idé at beskrive alle udgifter, og dernæst søge sig frem til omkostningen ved dem slavisk.
7Det er oplagt at få assistance til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er krævende projekter. Omfattende ombygninger bør udføres af flere mennesker. Derudover bør det blive mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
8Måske du burde regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Såfremt du skal have professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra forskellige virksomheder.
9Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forinden du kaster dig over arbejdet. Du vil med fordel kunne lave en enkel indkøbsliste som indeholder hver eneste ting du får brug for, og som det næste granske punkterne, så du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
10Der findes endeløse hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube yder assistance med meget almennyttig oplysning, især hvis du bruger den engelske version.
11Godt forarbejde vil være metoden til succes med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter køreplanen.
12Der viser sig uden tvivl utidige problematikker når det gælder store opgaver, og derfor er det af stor betydning at der afsættes nok tid i planen, med formålet om at man er tryg ved at nå i mål.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er hamrende imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er utrolig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Adskillige internet webshops tilbyder i vore dage et hav af forskellige billige fragttyper til enkeltlåge. En af de mest anvendte er for øjeblikket pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo i høj grad fleksibel, og oftest endda den billigste leveringsmanér.

Du burde alternativt vælge at få produkterne leveret til dit hus eller ud til dit arbejde. Den bliver tit en kende mere bekostelig, men endvidere rigtig problemfri for enkeltlåge online. Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som dog kræver at du er tæt på e-shoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på enkeltlåge er jo ualmindeligt vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, og af den grund er det ret på sin plads at du undersøger leveringstidspunktet ved enkeltlåge. En række e-shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig levering på næste hverdag på utallige varer online, men vær på vagt da det er forudsat at der bestilles forinden et aftalt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt afsendt forinden medarbejderne tager hjem.

En hel del internet butikker tilbyder portofri levering på enkeltlåge online, men for det meste er det så præmissen at der bestilles for et konkret beløb. Som alternativ skulle man tage den prisbilligste leveringsmetode, som mange gange vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted.

En del kæder udlover afhentning hvor du køber billig enkeltlåge derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på enkeltlåge i disse områder:

Hobro, Ishøj, Grenaa, Hvidovre, Ringsted, Frederiksværk, Albertslund, Herning, Roskilde, Haslev, Allerød, Gentofte, Frederikssund, Rødovre, Ballerup, Korsør, Brabrand, Hedehusene, Frederiksberg, Risskov, Hørsholm, Åbyhøj, Charlottenlund, Nyborg, Nykøbing Falster, Randers, Struer, Næstved, Valby, Hjørring, Farum, Helsingør, Jyllinge, Vejle, Aarhus, Lillerød, Kalundborg, Hedensted, Aalborg, Middelfart, Lyngby, Lystrup, Nærum, Højbjerg, Vanløse, Aabenraa, Varde, Greve, Brøndby, Fredericia, Thisted, Sønderborg, Svendborg, København, Søborg, Glostrup, Rudersdal, Skive, Nørresundby, Frederikshavn, Vordingborg, Ølstykke, Værløse, Skanderborg, Holbæk, Horsens, Brønshøj, Tilst, Odder, Birkerød, Kokkedal, Køge, Silkeborg, Taastrup, Brønderslev, Esbjerg, Dragør, Kolding, Haderslev, Rønne, Viborg, Holstebro, Stenløse, Hillerød, Herlev, Virum, Vallensbæk, Odense, Solrød Strand, Ikast, Tårnby, Slagelse, Gladsaxe, og Nakskov, .

Click-and-collect for enkeltlåge er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland).

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at folk typisk leder efter for eksempel enkeltlåge tilbud og enkeltlåge online. Foruden dette oplever man tit folk søge efter fx billig enkeltlåge, enkeltlåge priser og køb enkeltlåge, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Spar penge på enkeltlåge

Det er temmelig fremkommeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige enkeltlåge online hos diverse internet foretagender, og til gengæld har adskillige internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at tvinge prisen på enkeltlåge markant, og derudover yde portofri levering.

Men det kan ikke desto mindre blive indbringende at granske enkelte internet handler efter tilbud på enkeltlåge online før du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Stark.

Du må trods alt være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet forhandler forhandler billige enkeltlåge online på tilbud til en salgspris som kan virke utrolig beskeden, så er det ofte være et signal om en falsk e-forretning. Betalinger med kort er i hvert fald omfattet af en retningslinje, som dækker dig som køber imod uærlige e-forretninger.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, når du vil dække omkostningerne til enkeltlåge over flere uger. Det fås ofte ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Når vi ser på søgedata er det klart, at folk ofte kigger efter for eksempel billig enkeltlåge og køb enkeltlåge. Man ser derudover typisk online shoppere kigge efter blandt andet enkeltlåge tilbud, enkeltlåge priser og enkeltlåge online.

Analyser eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot tilbyder fuldkommen relevante chancer for at blive klogere på en lang række eksisterende brugeres omtaler og af den grund anbefales det, at du gennemsøger internet forhandlerens ratings forinden du lægger din bestilling på billige enkeltlåge online.

Facebook yder for øvrigt rigtig anstændige chancer for at få indblik i internet shoppens kundefokus. I øvrigt møder vi mange online forhandlere som giver folk mulighed for at sammensætte en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes kan tages i brug til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige enkeltlåge online hos en internet virksomhed bør de i virkeligheden løbe igennem forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog typisk ikke særlig morsomt, specielt med de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark og Silvan.

Et alternativ er at tjekke hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er en tilkendegivelse af at e-handlen opretholder de gældende danske regler, tillige med at e-forretningen regelmæssigt gennemses af jurister som har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du får problemer i processen med dit indkøb af enkeltlåge. Tilsvarende er det fornuftigt at du er vidende om de primære reglementer der influerer på bestillingen af enkeltlåge online, fx hvilken byttepolitik internet selskabet benytter.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man altid beholder sin e-mail kvittering, så man senere kan dokumentere sin bestilling af enkeltlåge, uagtet om man køber hos Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4 eller Harald Nyborg.

Lars Petersen gav 5 stjerner

God webshop

Anna gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Ole V gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Jørgen S gav 5 stjerner

God til prisen

9 tips til når du køber online
1Trustpilot indebærer ret så fine genveje til at gennemgå mange forhenværende kunders reflektioner og af den grund stiller vi forslag om, at du analyserer internet virksomhedens kritik inden du bestiller billige enkeltlåge online. Facebook byder på ydermere en del fine metoder til at få indsigt i online virksomhedens kundetilfredshed.
2Forinden nogen bestiller billige enkeltlåge i en internet handler kan man i reglen tyde netbutikkens handelsbetingelser, dog er det typisk en omfattende opgave. Herudover rekommanderer vi at køberen er klar over de mest centrale betingelser gældende for bestillingen af billige enkeltlåge online, eksempelvis den ombytningsrettighed webshoppen tilbyder.
3Det er jo efterhånden virkelig smertefrit for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige enkeltlåge på forskellige online selskaber, og følgelig garanterer de fleste netshops levering uden betaling. Derfor kan det imidlertid være gavnligt at inspicere nogle enkelte online virksomheder efter tilbud forinden du handler, så du er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris.
4Enkelte butikker på nettet præsterer levering uden omkostninger på enkeltlåge, men typisk kun når der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover skal du gribe den mest prisbevidste fragttype, hvilket ofte er at få leveret din bestilling til et udleveringssted. Fragtformen er som oftest til gengæld yderst enkel. Den mest billige leveringstype vil dog altid være at du selv henter pakken.
5Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket er en antydning af at e-forhandleren opfylder de danske retningslinjer, og at online forretningen regelmæssigt gennemses af fagfolk der har indsigt i de gældende regler. Forud for at nogen handler billige enkeltlåge hos en shop på nettet behøver de ideelt set få overblik over butikkens forretningsbetingelser.
6Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af et lovbud, der støtter os overfor falske online forretninger. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække betalingen over flere uger.
7Den mest letkøbte leveringsmetode er uden tvivl selv at hente varerne, men den mulighed kræver at du har bopæl nærved online butikkens hjemsted. Den form for fragt er usædvanlig relevant hvis man står og skal bruge enkeltlåge nu og her. Alternativt så lover nogle online butikker fri fragt, men undertiden er det kun gældende hvis du aftager for en konkret sum.
8Temmelig mange online forhandlere udlover nu en hel del forskellige billige leveringsformer til enkeltlåge. Det mest populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din pakke når det passer ind i din kalender. Denne er jo rigtig praktisk, samt typisk derudover den mest prisbevidste fragtmulighed.
9Leveringstidspunktet er selvfølgelig usædvanlig bestemmende i tilfælde af at man absolut skal bruge produkterne omgående, og derfor er det skam vigtigt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved enkeltlåge. En hel del e-forhandlere lover billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer, men som ikke desto mindre påkræver at ordren gennemføres forinden et givent tidspunkt.