Bygpris.dk

Entreprenørpumpe

Entreprenørpumpe SPX 370 W - 230 LTR/MIN
2.790 kr.
Læs mere
Entreprenørpumpe SPX750RW - 350 LTR/MIN
3.375 kr.
Læs mere
Tsurumi LB-480 entreprenørpumpe 2" inkl. slange og koblinger
4.370 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500A m/afbryder
1.906 kr.
Læs mere
STARING Entreprenørpumpe STP2-450 2" med 15 meter slange og koblinger
2.250 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500
1.560 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 3" STP3-750
2.900 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500F m/bundsug
1.906 kr.
Læs mere
STARING Entreprenørpumpe STP2-500 2" med 15 meter slange og koblinger
2.495 kr.
Læs mere
Tsurumi HS2.4S entreprenørpumpe 2"
2.675 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-450
1.398 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
For mange er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Derved kan du overveje at vælge en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring entreprenørpumpe.
Flere byggecentre præsterer et stort udvalg af varer, hvorimod andre har fokus på en specifik type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare entreprenørpumpe.
Når du har brug for varerne hurtigt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er især en mulighed ved de gængse byggecentre.
Der er ikke lighed i priserne på billige entreprenørpumpe hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have billige priser, imens andre giver service. Du bør vide hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler produkter fra mange nicheshops, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort sortiment af entreprenørpumpe online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og i kraft af det har man chancen for at handle online og hente materialerne på egen hånd. Herigennem er det muligt at blive fri for fragtgebyret, og sågar have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher producerer selv produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få en billig pris.
Majoriteten af webshops i små nicher har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem får du formentlig mere god assistance fra personale der er eksperter i netop entreprenørpumpe.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, som oftest har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at bestille entreprenørpumpe online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af over 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

entreprenørpumpe harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

entreprenørpumpe jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

entreprenørpumpe bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

entreprenørpumpe silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Nogle gange kan man indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde af at ombygningen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver altså at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
2Det kan overvejes at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til vigtige byggeprojekter. Større ting kræver flere personer. Ydermere bør det blive bedre og mere interessant når man er flere om det.
3Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være forstandigt at dokumentere alle udgifter, og herefter indsamle omkostningen ved dem enkeltvis.
4Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have alle materialer tilgængelige i god tid før du går til værks med dit byggeprojekt. Du har fordel af at lave en punktforms indkøbsseddel som samler de materialer du får brug for, og som det næste gennemgå hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
5Forinden du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt afgørende at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6For projekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Således bør du regelmæssigt undersøge vejrberetningerne i den tid der er op til projektets begyndelse, så du undgår at det med et brag går i gang med at vælte ned når du lige er startet på det krævende byggeprojekt.
7Der viser sig stort set altid overraskende problemstillinger i tilfælde med krævende projekter, og pga. dette er det væsentligt at der er afsat god tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at nå det inden ens deadline.
8Du bør regne på om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde fremskaffe professionel hjælp til opstarten af det. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at hente tilbud fra en håndfuld leverandører.
9Planlægning bliver kilden til succes med dit byggeprojekt. Du bør have en klar strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder din tidsplan.
10Du må aldrig nogensinde forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx sko og hjelm som hjælp imod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke køber assistance fra en fagmand.
11Du skal aldrig nogensinde mangle værktøj. Det er fornuftigt at have det klar til brug idet du påbegynder byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at tage højde for de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
12Du finder et bredt udvalg af artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til utrolig meget konstruktiv info, især når man kigger i hele verden.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er absolut godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er temmelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En stor portion internet shops foreslår til alt held mange forskellige billige fragtmetoder til entreprenørpumpe. En favorit er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig ekstremt simpel, samt oftest endvidere den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du bør derudover udse dig at få varerne leveret til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig i mange tilfælde en anelse mindre billig, men ydermere rigtig simpel ift. entreprenørpumpe online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men det står og falder med at du lever tæt på online forretningens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på entreprenørpumpe kan være yderst central om man mangler pakken fluks, og med det formål er det virkelig essentielt at man efterser den anslåede leveringstid for entreprenørpumpe. En hel del internet firmaer – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter online, der dog afhænger af at bestillingen laves forinden et fastslået tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få pakken sendt afsted før medarbejderne tager hjem.

Indtil flere e-forhandlere yder fragtfri levering på entreprenørpumpe online, men undertiden stiller det krav om at der indkøbes for en fastsat sum. Ellers skulle du overveje den billigste leveringsmanér, hvilket i mange tilfælde vil være at få leveret bestillingen til et afhentningssted.

Mange byggemarkeder yder click-and-collect hvor du bestiller billig entreprenørpumpe online og afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne yder eksempelvis afhentning af entreprenørpumpe i disse områder:

Rønne, Stenløse, Sønderborg, Hedehusene, Tilst, Brøndby, Glostrup, Aalborg, Helsingør, Nakskov, Nykøbing Falster, Farum, Aabenraa, Ølstykke, Brabrand, Odense, Brønshøj, Nørresundby, Lystrup, Birkerød, Lillerød, Vanløse, Nyborg, Greve, Struer, Roskilde, Frederiksværk, Højbjerg, Holbæk, Gentofte, Solrød Strand, Allerød, Holstebro, Gladsaxe, Odder, Thisted, Skanderborg, Rudersdal, Hvidovre, Jyllinge, Silkeborg, Fredericia, Kalundborg, Skive, Valby, Søborg, Korsør, Åbyhøj, Frederikssund, Næstved, Haderslev, Frederiksberg, Ikast, Værløse, Middelfart, Herlev, København, Dragør, Ringsted, Herning, Risskov, Randers, Lyngby, Køge, Albertslund, Kolding, Aarhus, Charlottenlund, Nærum, Horsens, Esbjerg, Haslev, Brønderslev, Kokkedal, Hobro, Ishøj, Rødovre, Hedensted, Taastrup, Slagelse, Hørsholm, Virum, Viborg, Hjørring, Varde, Grenaa, Vallensbæk, Vejle, Ballerup, Svendborg, Tårnby, Hillerød, Frederikshavn, og Vordingborg, .

Afhentning af entreprenørpumpe er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger eksempelvis billig entreprenørpumpe og entreprenørpumpe tilbud. Derudover ser vi tit online shoppere lede efter blandt andet entreprenørpumpe priser, køb entreprenørpumpe samt entreprenørpumpe online, foruden de gængse byggecentre som Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Få den bedste pris på entreprenørpumpe

Det er efterhånden yderst let gængeligt for alle at sammenligne priser på billige entreprenørpumpe online fra flere internet firmaer i Danmark, og af den grund har massevis af forretninger på nettet ikke kunne slippe for at reducere salgspriserne på entreprenørpumpe drastisk, og ydermere yde levering uden omkostninger.

Dog kan det alligevel være gunstigt at inspicere indtil flere internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på entreprenørpumpe online før du gennemfører din handel, således at du er sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Man bør bare være klar over, at når en e-handler udbyder billige entreprenørpumpe online for en salgspris som virker ekstraordinært lav, så kan det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk online virksomhed. Kortbestillinger er på den anden side en del af en bestemmelse, hvilket værner dig som kunde overfor fup internet virksomheder.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at honorere omkostningerne til entreprenørpumpe i flere bidder. Det foreslåes typisk hos niche webshops, men ikke de udbredte byggekæder som fx Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. køb entreprenørpumpe og entreprenørpumpe tilbud. Man ser desuden mange gange online shoppere lede efter bl.a. billig entreprenørpumpe, entreprenørpumpe priser og entreprenørpumpe online.

Se nærmere på folks evalueringer

Trustpilot yder fuldt ud værdifulde løsninger til at kontrollere adskillige øvrige konsumenters domme og på grund af dette slår vi et slag for, at du gennemgår e-firmaets kritik forud for at du lægger din bestilling på billige entreprenørpumpe online.

Facebook frembyder ydermere uden sammenligning ønskværdige chancer for at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed. Her møder vi en del online shops i Danmark som giver kunderne mulighed for at notere en evaluering af deres køb, som på samme måde må bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige entreprenørpumpe online i en shop kunne de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser, dog er det gerne et tidskrævende projekt, især på de kendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Alternativet kunne måske være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, som bør være en garanti for at internet forretningen efterlever dansk lovgivning, og at internet forretningen undertiden evalueres af eksperter der har ekspertise inden for de gældende regler.

Dette er en god lejlighed til at få bistand, såfremt du bliver udsat for besvær i processen med din ordre på entreprenørpumpe. Endvidere er det klogt at du er vaks omkring de væsentligste betingelser der gælder for bestillingen af entreprenørpumpe online, eksempelvis den byttepolitik netshoppen bruger.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst opbevarer sin købsbekræftelse, så man senere vil kunne påvise sit køb af entreprenørpumpe, uafhængig af om man har handlet ved Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller 10-4.

Lone Jørgensen gav 5 stjerner

god service

Inger Kristensen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Inger G gav 5 stjerner

God til prisen

Kirsten Christensen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot tilbyder nogle anstændige muligheder for at fortolke en stor gruppe øvrige kunders bedømmelser og derved er det fornuftigt, at du evaluerer webbutikkens kritik før du køber billige entreprenørpumpe online. Facebook fører til tilsvarende flere anstændige metoder til at få indsigt i internet webshoppens pålidelighed.
2Indtil flere online forhandlere frembyder gebyrfri levering på entreprenørpumpe, men ofte påkræves det at man bestiller for et fastslået beløb. Ellers kunne man foretrække den mest prisbevidste metode til levering, som typisk er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen er for det meste tillige ret problemfri. Den mest billige fragttype vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
3En række e-firmaer udlover nu om dage flere billige fragtformer til entreprenørpumpe. En der er meget almindelig er efterhånden pakkeshops, fordi du så nemt kan hente varerne den dag der passer dig. Muligheden er jo temmelig enkel, samt mange gange derudover den billigste leveringstype.
4Leveringsdygtigheden er naturligvis meget aktuel når du mangler pakken lige om lidt, så derfor er det altså væsentligt at vi efterser den forventede leveringsdato for entreprenørpumpe. Flere online firmaer giver billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men vær på vagt da det er betinget af at ordren aflægges forinden et konkret tidspunkt.
5Det er jo yderst enkelt for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige entreprenørpumpe på tværs af online selskaber, og ergo præsterer de fleste e-handler levering uden beregning. Til gengæld kan det trods alt blive gunstigt at inspicere en række internet butikker efter tilbud og udsalg før du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at indhente den bedste pris.
6Forinden nogen bestiller billige entreprenørpumpe i en shop behøver man sådan set løbe igennem netshoppens handelsvilkår, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde. Dertil tilråder vi at man er vidende om de mest betydningsfulde betingelser der kan have indflydelse på shopping af billige entreprenørpumpe online, for eksempel hvilken returret internet shoppen benytter.
7Den mest prisbevidste fragtmetode vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som jo er betinget af at du er nær online firmaets lager. Den fragttype kan vise sig at være meget vital såfremt du står og skal bruge entreprenørpumpe øjeblikkeligt. Alternativt så lover nogle få online forretninger gratis fragt, men i reglen kræves det at man køber for et fastslået beløb.
8Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af et lovbud, hvilket redder en overfor bedrageriske internet foretagender. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre beløbet ude i fremtiden.
9Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, hvilket bør være en forsikring om at online webshoppen følger gældende dansk lovgivning, foruden at butikken løbende tilses af sagkyndige der har ekspertise inden for de gældende regler. Inden nogen shopper billige entreprenørpumpe på en e-shop burde man til hver en tid gennemse e-butikkens regler.