Bygpris.dk

Facadefræser

Festool Facadefræser Renofix RG 150 E-Set DIA HD
10.820 kr.
Læs mere
Festool facadefræser RENOFIX RG 80 E-Plus
5.470 kr.
Læs mere
Festool facadefræser RENOFIX RG 150 E SZ Plus
10.460 kr.
Læs mere
Festool facadefræser RENOFIX RG 150 E-Set DIA ABR
10.820 kr.
Læs mere
Festool facadefræser RENOFIX RG 80 E-SET DIA HD
6.805 kr.
Læs mere
Festool facadefræser RENOFIX RG 80 E-Set DIA ABRASIV
6.805 kr.
Læs mere
Festool Facadefræser Renofix RG 150 E-Plus
7.805 kr.
Læs mere
Festool facadefræser RENOFIX RG 80 E SZ Plus
6.375 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring facadefræser.
Det er helt klart meget afgørende at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragten, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ ved de store byggemarkeder.
Nogle byggekæder præsterer et bredt varesortiment, og andre har fokus på en specifik varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot facadefræser.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige facadefræser fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Du bør derfor kende firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derigennem har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne selv. Herigennem kan du vælge at blive fri for fragten, samt ovenikøbet få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.
De gængse byggemarkeder forhandler varer fra flere leverandører, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af facadefræser online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du køber facadefræser online hos dem.
En masse specialiserede webshops har en enorm viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså vil du opleve mere brugbar rådgivning fra mennesker som er specialister i netop facadefræser.
De største byggecentre i Danmark
facadefræser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

facadefræser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

facadefræser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

facadefræser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forinden du indleder byggeprocessen kan det blive aldeles værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Husk at regne på om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få assistance fra en fagperson til områder af projektet. Når du benytter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter tilbud fra en håndfuld virksomheder.
3Ofte vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så du har et overblik over økonomien. Det vil være en fordel at gennemgå hver eneste udgift, og dernæst nedskrive omkostningen ved dem én efter én.
4Det anbefales at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er omfattende byggerier. Flere byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Desuden bliver det mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
5Der viser sig næsten altid ubelejlige bump på vejen når det handler om omfattende projekter, og af den grund vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat god nok plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
6Planlægning vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du laver din tidsplan.
7For opgaver udendørs har vejret en stor rolle. Af den grund skal du tit tjekke meldingerne om vejret i tiden op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre det komplekse projekt.
8Måske det viser sig af stor betydning at du har alle bygningsmaterialer indkøbt inden du påbegynder byggeriet. Du kunne med fordel notere en enkel indkøbsseddel med alle de ting du skal bruge, og dernæst granske oversigten, således at du bliver sikker på at du har husket det hele.
9I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald ombygningen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet påvirker naturen.
10Du bør for alt i verden ikke glemme sikkerheden, så husk påklædning som eksempelvis hjelm og sko som hjælp imod mulige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
11Du bør under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være vigtigt at have værktøjet parat når du tager fat på byggeriet. Desuden er det afgørende at medregne disse omkostninger i budgettet.
12Du har adgang til et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Især YouTube giver ekstremt meget nyttig info, særligt såfremt man benytter den engelske version.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

Temmelig mange online outlets frembyder nu til dags en hel del forskellige billige fragtformer til facadefræser. En af de mest anvendte er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig ret så let gængelig, og desuden også den billigste leveringsmåde.

Du kunne ligeledes forsøge at få produkterne leveret til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Denne er uheldigvis lidt mindre billig, men lige så vel meget ukompliceret med facadefræser online. Den mest letkøbte leveringsmetode er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket dog betinges af at du befinder dig nærved e-forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på facadefræser kan vise sig at være virkelig væsentlig hvis man absolut skal bruge din ordre om få sekunder, så med det formål er det fuldt ud væsentligt at du studerer leveringstiden på facadefræser. Adskillige webbutikker – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, som imidlertid er afhængig af at ordren laves forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ordnet inden de lageransatte tager hjem.

Nogle få netbutikker tilbyder gratis fragt på facadefræser online, men ofte er det forbeholdt når der erhverves for et konkret beløb. Alternativt må man beslutte sig for den prisbilligste fragtform, som typisk vil blive at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Temmelig mange webshops frembyder click-and-collect hvor man køber billig facadefræser online og afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne tilbyder fx klik-og-hent på facadefræser i følgende områder:

Slagelse, Åbyhøj, Rødovre, Aabenraa, Vanløse, Frederiksberg, Lyngby, Hvidovre, Ikast, Brønshøj, Middelfart, Korsør, Holstebro, Holbæk, Ølstykke, Dragør, Haslev, Lystrup, Tårnby, Rønne, Allerød, Nørresundby, Vordingborg, Lillerød, Aalborg, Herning, Gladsaxe, Thisted, Kalundborg, Rudersdal, Grenaa, Horsens, Greve, Hjørring, Nærum, Silkeborg, Valby, Fredericia, Højbjerg, Brøndby, Hedensted, Helsingør, Brabrand, Aarhus, Farum, Frederikshavn, Skanderborg, Virum, Varde, Vejle, København, Gentofte, Roskilde, Hillerød, Værløse, Skive, Vallensbæk, Frederiksværk, Frederikssund, Randers, Nykøbing Falster, Køge, Charlottenlund, Esbjerg, Kolding, Taastrup, Brønderslev, Ballerup, Glostrup, Nyborg, Tilst, Birkerød, Odense, Sønderborg, Stenløse, Hobro, Risskov, Struer, Nakskov, Svendborg, Hørsholm, Ringsted, Søborg, Kokkedal, Odder, Haderslev, Jyllinge, Ishøj, Næstved, Herlev, Viborg, Hedehusene, Albertslund, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent af facadefræser er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Falster), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man kigger i data står det markant, at mennesker tit søger for eksempel facadefræser tilbud og facadefræser priser. Foruden dette oplever man typisk mennesker lede efter bl.a. køb facadefræser, facadefræser online samt billig facadefræser, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Gode tilbud på facadefræser

Det er jo ultra ligetil for os alle at finde de bedste priser på billige facadefræser online fra forskellige internet varehuse, og så har de fleste forhandlere på nettet set sig tvunget til at presse prisen på facadefræser betydeligt, og ydermere love portofri fragt.

Trods dette kan det immervæk blive lønsomt at kigge forbi visse netshops efter tilbud og rabatter på facadefræser online før du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mest billige pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Man må bare være så påpasselig, at ifald en online forretning udlover billige facadefræser online til en pris der kan ses som helt ekstremt lav, er det mange gange være et bevis på en svindel butik. Køb med kort er trods alt omsluttet af en regel, der skærmer dig som køber overfor uærlige internet firmaer.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage prisen på facadefræser over en længere periode. Det fås som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Ved indkig i data bliver det markant, at internet shoppere jævnligt søger for eksempel køb facadefræser og facadefræser online. Derudover oplever man mange gange online shoppere efterspørge bl.a. billig facadefræser, facadefræser priser og facadefræser tilbud.

Udforsk nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot resulterer i en række hæderlige muligheder for at beskue en lang række øvrige køberes synspunkter og derved slår vi et slag for, at du bliver klogere på online firmaets vurderinger inden du lægger din bestilling på billige facadefræser online.

Facebook resulterer i derudover fuldstændig gunstige muligheder for at få indsigt i internet firmaets pålidelighed. Tilmed ses endda internet forretninger hvor folk kan afgive en vurdering af ordreforløbet, hvilket også kan drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige facadefræser online i en internet handler behøver de i princippet tage stilling til deres betingelser, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde, især ved de store byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne være at kigge hvorvidt internet selskabet er e-mærket, fordi det kan være en påvisning af at netbutikken understøtter den officielle danske lovgivning, udover at e-forretningen tit besøges af fagmænd som har megen viden om vilkårene.

Dette er en god lejlighed til opbakning, hvis du forvoldes problemstillinger ved din handel med facadefræser. For øvrigt kan det være til hjælp at kunden er vidende om de mest relevante retningslinjer der gælder for købet af facadefræser online, som for eksempel den byttepolitik internet firmaet benytter.

I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man stadig bibeholder ens faktura, så man senere kan bekræfte købet af facadefræser, uanset om man har købt fra XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Inger Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Helle A gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Helle Madsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Jan Knudsen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 gode råd til køb på nettet
1Det er i dag ekstremt uproblematisk for enhver at analysere priser online på billige facadefræser hos diverse online shops, og til tak tilbyder massevis af internet shops billig fragt. Det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at sammenholde nogle enkelte butikker på nettet efter tilbud før du handler, sådan at du er tryg ved at antage den mest betalelige pris.
2Den prisbilligste leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men dette kræver at du opholder dig tæt på online firmaets arbejdslager. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel om du har brug for facadefræser inden for få dage. Alternativt så garanterer enkelte webshops levering uden gebyr, men i reglen kun hvis der indkøbes for en konkret sum.
3Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en retningslinje, der skærmer os overfor uærlige shops på nettet. Som alternativ kunne du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at honorere betalingen over en længere periode.
4Før folk handler billige facadefræser hos en internet virksomhed bør de for at være sikker gennemløbe e-shoppens betingelser, det er dog undertiden ikke super interessant. Yderligere er det godt at køber er opmærksom på de grundlæggende bestemmelser der kan have indflydelse på handlen med billige facadefræser online, fx den byttepolitik internet selskabet kører med.
5De fleste e-shops yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmuligheder til facadefræser. Den mest benyttede er i dag at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo ultra fleksibel, og tit tillige den mest prisbevidste fragtmetode.
6Trustpilot byder på tilpas passelige løsninger til at se nærmere på ganske mange nuværende kunders oplevelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer online forhandlerens ratings før du handler billige facadefræser online. Facebook leverer endvidere altid fine løsninger til at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed.
7Vi tilråder at bemærke hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det kan være en indikation om at online forhandleren føjer gældende dansk lovgivning, udover at webshoppen af og til ses til af fagmænd der behersker vedtægterne på området. Før folk handler billige facadefræser hos en internet butik kunne de faktisk studere netbutikkens forretningsaftale.
8Enkelte internet virksomheder sikrer gratis levering på facadefræser, men tit stiller det krav om at man køber for et konkret beløb. Derudover kan man foretrække den prisbilligste leveringsmulighed, der oftest vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver undertiden på den anden side ret ligetil. Den billigste fragtmulighed er unægtelig selv at hente pakken.
9Antal dages levering er rigtig essentiel i tilfælde af at man har behov for dine nye varer om kort tid, og derfor er det sandelig meningsfuldt at man checker leveringstiden ved facadefræser. En masse online varehuse stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en hel del varer, hvilket kræver at ordren lægges forinden et bestemt klokkeslæt.