Bygpris.dk

Facadehegn

Plus Country Facadehegn 149x96 cm HVID
899 kr.
Læs mere
Plus Nostalgi facadehegn - 17605-13 Hvid
999 kr.
Læs mere
Plus Country Facadehegn 150x96 cm grundmalet sort 13425-15
799 kr.
Læs mere
Plus Vinesse Facadeelement 150x96 cm Sort
799 kr.
Læs mere
Plus Ligno Facadeelement 150x73cm - Tryk Impr.
299 kr.
Læs mere
Plus Classic facadehegn - 17645-13 Hvid
599 kr.
Læs mere
Plus Vinesse Facadeelement 150x96 cm HVID
899 kr.
Læs mere
Plus Rondo Facadehegn 180x104/112cm - Teak
1.099 kr.
Læs mere
Plus Rondo Facadehegn 180x104/112cm - Anthrazit grå
1.099 kr.
Læs mere
Plus Decora facadehegn - 17625-13 Hvid
999 kr.
Læs mere
Plus Slot Facadeelement 180x75 cm - Trykimprægneret
499 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et stort sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare facadehegn.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse netbutikkens regler.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Ifald du skal have varerne med det samme eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er i høj grad muligt i de udbredte byggekæder.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige facadehegn fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder lave priser, og andre giver faglig sparring. Du må reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af facadehegn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, som bidrager til ubekymrethed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggecentre forhandler varer fra alle mulige specialbutikker, og så kan du bestille fra et stort sortiment af facadehegn online.
De kendte byggemarkeder findes overalt i landet, og derigennem har du valget om at handle online og køre produkterne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at undvære fragtgebyret, samt sågar få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
En masse nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der tit har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du handler facadehegn online hos dem.
Alverdens nichespecifikke webshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund forventes det at du får mere brugbar vejledning fra folk med specialistviden i netop facadehegn.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
facadehegn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

facadehegn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

facadehegn jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

facadehegn silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så husk påklædning som fx hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
2Du bør vurdere om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Ifald du henter professionel hjælp vil det ofte være fornuftigt at få tilbud fra flere foretagender.
3Måske kan det blive værdifuldt at du har samtlige byggematerialer disponible forud for at du starter dit arbejde. Du vil med fordel kunne lave en hurtig liste hvoraf der fremgår de materialer du skal bruge, og efterfølgende gennemgå listen, hvormed du er tryg ved at der ikke mangler noget.
4Du kan finde en overflod af instruktioner og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube er formidler af en masse brugbar oplysning, især såfremt man kigger på engelsk.
5For opgaver udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette må du løbende se femdøgnsprognosen i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at regne nøjagtig som du vil påbegynde dit avancerede byggeprojekt.
6Ofte vil det være essentielt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på økonomien. Det kan blive behjælpeligt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og dernæst notere online tilbud på dem én efter én.
7Nogle gange kan man hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten betinger at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
8Man skal ikke undvære værktøj. Typisk kan det vise sig essentielt at du har værktøjet parat akkurat som du starter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at inkludere disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
9Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig når det er store arbejdsopgaver. Omfattende byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bliver det mere produktivt og sjovere at være flere om det.
10Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at lave en strømlinet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af handlingsplanen.
11Inden du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive yderst fundamentalt med en forsikring om, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
12Der viser sig som regel uforudsigelige udfordringer når det gælder avancerede byggeprojekter, og af den grund viser det sig vigtigt at der er afsat en del tid i tidsplanen, med formålet om at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En stor portion online virksomheder tildeler nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til facadehegn. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså i høj grad praktisk, og ofte også den mindst kostelige slags levering.

Du kan derudover påtænke at få leveret hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen er uheldigvis et hak mindre billig, men tillige yderst problemfri ift. facadehegn online. Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den løsning er betinget af at du er med kort afstand til e-forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på facadehegn er selvfølgelig super afgørende hvis vi har behov for varen om få sekunder, så af den grund er det rigtig væsentligt at man undersøger leveringstiden på facadehegn. Adskillige online butikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter online, men som ikke desto mindre beroer på at ordren laves før et fastsat klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen afsendt forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte byggecentre frembyder gratis fragt på facadehegn online, men i reglen er det forudsat at der indkøbes for en bestemt sum. I øvrigt kan du udse dig den mest prisbevidste slags levering, hvilket tit vil blive at få kørt din bestilling til en pakkeshop.

Store kæder tilbyder click-and-collect hvor man køber billig facadehegn online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. De tildeler for eksempel klik-og-hent på facadehegn i følgende byer:

Herning, Vordingborg, København, Helsingør, Brønshøj, Sønderborg, Hedensted, Valby, Rødovre, Lyngby, Køge, Birkerød, Lillerød, Jyllinge, Hedehusene, Aalborg, Rudersdal, Nørresundby, Horsens, Vejle, Ølstykke, Lystrup, Gentofte, Risskov, Kolding, Herlev, Nyborg, Aarhus, Ikast, Kalundborg, Korsør, Tårnby, Frederikssund, Kokkedal, Glostrup, Skive, Aabenraa, Vanløse, Stenløse, Hvidovre, Næstved, Dragør, Frederikshavn, Hørsholm, Randers, Roskilde, Nakskov, Solrød Strand, Værløse, Brabrand, Ballerup, Albertslund, Nærum, Højbjerg, Haderslev, Haslev, Slagelse, Holstebro, Greve, Odder, Ishøj, Struer, Fredericia, Odense, Brøndby, Tilst, Ringsted, Thisted, Svendborg, Silkeborg, Virum, Allerød, Søborg, Frederiksværk, Vallensbæk, Farum, Nykøbing Falster, Grenaa, Holbæk, Charlottenlund, Rønne, Gladsaxe, Viborg, Varde, Brønderslev, Åbyhøj, Hobro, Middelfart, Hillerød, Frederiksberg, Hjørring, Skanderborg, Taastrup, og Esbjerg, .

Click-and-collect ift. facadehegn er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når man kigger i data er det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis facadehegn online og billig facadehegn. Vi ser derudover tit netshoppere søge efter blandt andet facadehegn priser, facadehegn tilbud og køb facadehegn, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Spar penge på facadehegn

Det er meget hensigtsmæssigt for folk at søge sig frem til tilbud på billige facadehegn online fra forskellige e-forretninger, og for det har adskillige online forhandlere været tvunget til at nedsætte prisen på facadehegn kolossalt, og i øvrigt yde gratis fragt.

Dog kan det trods alt blive lønsomt at inspicere indtil flere internet webshops efter udsalg og tilbud på facadehegn online inden du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Man må dog være årvågen med, at når en online butik udlover billige facadehegn online på tilbud til en udsalgspris som kan virke ufattelig overkommelig, så kan det mange gange være en indikator for en uærlig shop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af en lovbestemmelse, hvilket værner folk imod svindlende internet forretninger.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du anvende et tilbud som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at klare omkostningerne til facadehegn over flere uger. Dette fås typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at mennesker tit søger for eksempel facadehegn priser og køb facadehegn. Vi ser desuden mange gange folk efterspørge for eksempel facadehegn tilbud, billig facadehegn og facadehegn online.

Læs tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot frembringer nogle relevante løsninger til at kortlægge en længere række tidligere forbrugeres observationer og derfor slår vi et slag for, at du evaluerer internet butikkens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige facadehegn online.

Facebook frembyder tilsvarende relativt ærlige genveje til at få indtryk af online shoppens troværdighed. Tilmed møder vi faktisk e-shops som tilbyder folk at tilkendegive en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel må udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige facadehegn online i en e-forretning kan de i virkeligheden kigge på deres handelsbetingelser, dog er det ofte et tidskrævende arbejde, specielt med de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne derfor være at se hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, siden det burde være en garanti for at online shoppen lever op til de danske retningslinjer, samt at shoppen undertiden undersøges af sagkyndige som behersker bestemmelserne på området.

Desuden får du mulighed for assistance, hvis du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med dit køb af facadehegn. Derudover er det fornuftigt at køber er obs på de grundlæggende retningslinjer der har betydning for købet af facadehegn online, eksempelvis den returret hjemmesiden garanterer.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man stadig opbevarer ens ordremail, så man en anden gang kan bekræfte sin bestilling af facadehegn, ligegyldig om man har købt hos 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark eller Silvan.

Christian T gav 5 stjerner

Virkelig god service

Jens Rasmussen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Erik gav 5 stjerner

SUPER

Jesper F gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 tips til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en lovbestemmelse, som støtter dig overfor uægte online selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil betale prisen over en periode.
2Trustpilot genererer de facto fortræffelige genveje til at finde ud af en længere række tidligere forbrugeres omtaler og derved er det godt, at du verificerer e-forhandlerens vurderinger forud for at du handler billige facadehegn online. Facebook bringer dig tillige immervæk værdifulde metoder til at få indtryk af e-handlens troværdighed.
3Vi foreslår generelt at undersøge om internet firmaet er medlem af e-mærket, siden det er en antydning af at online forhandleren anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden regelmæssigt besøges af sagkyndige som har indsigt i de gældende love. Forinden folk handler billige facadehegn på en internet forhandler bør man principielt betragte shoppens forretningsbetingelser.
4Nogle få internet forhandlere sikrer fragtfri levering på facadehegn, men ofte kræver det at der indkøbes for et præcist beløb. Ellers skulle du gribe den mest billige leveringsløsning, som i de fleste tilfælde er at få leveret pakken til en pakkeshop. Den er mange gange endvidere ekstremt enkel. Den prisbilligste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
5Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel i tilfælde af at man har behov for din pakke øjeblikkeligt, og i det øjemed er det rimelig essentielt at du gransker det forventede leveringstidspunkt ved facadehegn. En hel del forhandlere på nettet tilbyder billig 1 dags levering på utallige varenumre, som imidlertid afhænger af at ordren køres igennem tidligere end et fastslået klokkeslæt.
6Flere online butikker giver nu om dage flere billige former for levering til facadehegn. En der er meget almindelig er for nærværende afhentningssteder, hvor du selv afhenter varerne når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo rigtig gnidningsløs, samt typisk ligeledes den prisbilligste leveringsmåde.
7Forinden nogen bestiller billige facadehegn i en forhandler på nettet behøver man for at være på den sikre side få overblik over webshoppens vilkår, men det er i reglen ikke særlig morsomt. Tilmed går vi ind for at du er vidende om de væsentligste retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige facadehegn online, som fx den returrettighed netshoppen tilsikrer.
8Det er jo efterhånden særdeles smertefrit for alle at sammenligne priser online på billige facadehegn fra diverse internet webshops, og til tak frembyder langt de fleste internet forhandlere fragt uden gebyr. Det kan til hver en tid være udbytterigt at tjekke en række online butikker efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, sådan at du er garanteret at modtage den skarpeste pris.
9Den mest letkøbte leveringstype er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens lager. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel når man har behov for facadehegn inden for kort tid. Alternativt så præsterer flere online webshops portofri levering, men i reglen kun når man handler for en bestemt sum.