Bygpris.dk

Faconsaks

Faconsaks højre 491
172 kr.
Læs mere
Faconsaks højre 493
204 kr.
Læs mere
Faconsaks langt skær 495
192 kr.
Læs mere
Faconsaks Teng Tools 492W lige/venstre
149 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot faconsaks.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige faconsaks fra byggecenter til byggecenter. En del har gode priser, imens nogle har kompetent sparring. Du må tænke på hvad du helst vil have.
Ifald du har brug for varerne med det samme eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt hos de store byggecentre.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes gode råd til valg af faconsaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte butikker, som kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggecentre køber varer fra mange producenter, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af faconsaks online.
De velkendte byggemarkeder finder du overalt i landet, og som følge af det har mange valget om at handle online og køre materialerne personligt. På grund af det har man mulighed for at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette kan du forvente mere indsigtsfuld service fra mennesker der er eksperter i netop faconsaks.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, som oftest drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller faconsaks online på deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en billigere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

faconsaks bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

faconsaks jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

faconsaks harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

faconsaks silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når det kommer til større byggeopgaver. Krævende ting bør udføres af flere mennesker. Dertil bliver det bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
2Ved projekter udendørs kan vejret få meget at sige. Således må du hyppigt tjekke meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at vælte ned når du netop arbejder hårdt på det komplekse byggeprojekt.
3Det kan blive værdifuldt at have de fornødne materialer til rådighed forinden du tager fat på byggeprocessen. Du kan lave en hurtig oversigt som samler alt hvad der skal bruges, og dernæst granske materialerne, således at du er tryg ved at du har styr på det.
4I visse tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det får man såfremt renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
5Man vil aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have udstyret til rådighed idet du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at indkalkulere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
6Godt forarbejde vil altid være kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du skal lave en effektiv køreplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din plan.
7Der kommer altid uforudsete hovedpiner når det handler om avancerede opgaver, og som følge heraf er det meningsfuldt at der er afsat en del plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
8Måske det burdes overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan fremskaffe hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Såfremt du tager imod professionel hjælp vil det ofte være fornuftigt at modtage prisoverslag fra flere virksomheder.
9Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave en budgetoversigt for projektet, så man har styr på udgifterne. Det kan blive en god idé at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedskrive den billigste pris på dem én og én.
10Der kan findes stribevis af guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube faciliterer overvældende meget udbytterig info, især ifald du benytter engelske ord i din søgning.
11Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig vanvittigt essentielt at have styr på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som skåner dig overfor mulige uheld. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En lang række webbutikker i Danmark tilbyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige løsninger til levering til faconsaks. En af de mest anvendte er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne når du har lyst. Leveringsformen er jo temmelig smertefri, og desuden desuden den mest betalelige leveringsform.

Du kan endvidere udse dig at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden er til tider en lille smule mere bekostelig, men endvidere rigtig bekvem med faconsaks online. Den mest prisbevidste løsning vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed forudsætter at du lever lige ved online webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på faconsaks er naturligvis super aktuel ifald man skal bruge ordren lige om lidt, så derfor er det i sandhed fornuftigt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering for faconsaks. Størstedelen af internet forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter online, som kræver at bestillingen gennemføres før et fastslået tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen klargjort før personalet drager hjemad.

En hel del e-shops i Danmark sikrer fri fragt på faconsaks online, men i mange tilfælde er det betinget af at man aftager for en bestemt sum. Som alternativ burde man vælge den prisbilligste leveringsmanér, der i de fleste tilfælde er at få kørt varerne til en pakkeshop.

En del byggecentre yder afhentning hvor du bestiller billig faconsaks online men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen og Silvan. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på faconsaks i disse byer:

Charlottenlund, Birkerød, Albertslund, Nykøbing Falster, Struer, Skanderborg, Middelfart, Odder, Rødovre, Søborg, Varde, Svendborg, Frederiksværk, Aarhus, Helsingør, Ikast, Hedensted, Hjørring, København, Gentofte, Lillerød, Brønshøj, Holbæk, Thisted, Tilst, Hobro, Køge, Herning, Skive, Frederikssund, Lystrup, Hillerød, Tårnby, Nørresundby, Værløse, Højbjerg, Roskilde, Vordingborg, Odense, Randers, Nakskov, Holstebro, Vejle, Taastrup, Nyborg, Lyngby, Brøndby, Brønderslev, Brabrand, Rudersdal, Stenløse, Haderslev, Nærum, Hedehusene, Solrød Strand, Ishøj, Rønne, Glostrup, Kokkedal, Gladsaxe, Næstved, Grenaa, Ølstykke, Hvidovre, Vallensbæk, Horsens, Slagelse, Haslev, Jyllinge, Hørsholm, Frederiksberg, Risskov, Virum, Silkeborg, Farum, Allerød, Dragør, Åbyhøj, Ballerup, Vanløse, Viborg, Kolding, Greve, Esbjerg, Herlev, Korsør, Sønderborg, Aalborg, Valby, Aabenraa, Frederikshavn, Fredericia, Ringsted, og Kalundborg, .

Click-and-collect ift. faconsaks er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Falster) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ses der på data fremstår det tydeligt, at mennesker typisk leder efter for eksempel faconsaks tilbud og faconsaks online. Vi ser derudover typisk netshoppere lede efter bl.a. faconsaks priser, billig faconsaks og køb faconsaks, foruden de gængse byggekæder som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 og Silvan.

Gode tilbud på faconsaks

Det er jo super smart for folk at sammenholde priser på billige faconsaks online fra forskellige e-handler, og så har massevis af firmaer på nettet fundet det nødvendigt at sænke prisen på faconsaks markant, og i øvrigt garantere gratis levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig udbytterigt at undersøge nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg på faconsaks online forud for at du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Du bør bare være obs på, at hvis en online butik annoncerer billige faconsaks online til salg for en tilbudspris som kan ses som grænseløst billig, så er det mange gange være en indikation på en svindel e-forretning. Køb med kort er imidlertid inkluderet i en bestemmelse, der passer på dig som kunde overfor bedrageriske internet webshops.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at honorere omkostningerne til faconsaks i flere bidder. Dette foreslåes som regel hos nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Ved kig i søgedata står det klart, at mennesker ofte efterspørger eksempelvis faconsaks tilbud og billig faconsaks. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge fx køb faconsaks, faconsaks online samt faconsaks priser.

Tjek nuværende kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder rigtig pæne muligheder for at efterse adskillige andre forbrugeres erfaringer og derfor stiller vi forslag om, at du efterforsker webshoppens ratings før du handler billige faconsaks online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt i højeste grad pæne metoder til at få indtryk af internet forhandlerens kundefokus. Derudover møder vi nogle online shops i Danmark som tilbyder kunderne at nedfælde en omtale af deres køb, hvilket også må udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige faconsaks online hos en internet forhandler behøver man sådan set løbe igennem butikkens vilkår, men det er for det meste et omfattende projekt, særligt med de velkendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden valgmulighed er at tjekke hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, da det kan være en forsikring om at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, og at e-shoppen løbende evalueres af fagfolk der har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god genvej til at blive hjulpet, såfremt du oplever problemstillinger som følge af dit køb af faconsaks. Yderligere er det smart at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der er gældende for bestillingen af faconsaks online, som fx hvilken returret online forretningen tilbyder.

I den relation er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens kvittering, således man senere kan vidne om sit køb af faconsaks, ligegyldig om man har handlet fra Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen eller Bauhaus.

Charlotte Knudsen gav 5 stjerner

Som altid

Morten Andersen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Marianne M gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Søren Nielsen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til indkøb via nettet
1Den mest letkøbte form for levering er utvivlsomt selv at hente ordren, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af online forhandlerens lager. Den fragtløsning er ret udslagsgivende om vi behøver faconsaks inden for kort tid. Alternativt så tilbyder flere webshops gebyrfri levering, men i reglen under forudsætning af at der aftages for en fastsat pris.
2Leveringstidspunktet er yderst udslagsgivende såfremt man skal bruge varen inden for kort tid, så af den grund er det aldeles væsentligt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for faconsaks. En hel del online shops tilbyder billig levering på næste hverdag på flere varer, som imidlertid er underforstået at transaktionen gennemføres forud for et fast klokkeslæt.
3Det er jo efterhånden meget praktisk for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige faconsaks fra diverse internet handler, og følgelig lover flertallet af online firmaer fragtfri levering. Det kan immervæk være indbringende at udforske flere online forretninger efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at få fat i den skarpeste pris.
4Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er en del af en bestemmelse, som skærmer folk overfor svindlende online firmaer. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at betale pengene over en periode.
5Inden nogen køber billige faconsaks hos en netbutik burde man på en vis måde studere butikkens betingelser, dog er det oftest ikke særlig interessant. Dertil går vi ind for at du er sat ind i de mest relevante retningslinjer der har betydning for shopping af billige faconsaks online, eksempelvis hvilken byttepolitik netbutikken garanterer.
6Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, som typisk er en antydning af at online forhandleren anerkender de danske regler, samt at e-firmaet tit besøges af jurister som mestrer vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige faconsaks på en online butik kan man for at være på den sikre side betragte butikkens forretningsaftale.
7Nogle enkelte e-shops i Danmark frembyder fragt uden betaling på faconsaks, men oftest kræver det at der bestilles for et fastsat beløb. Desuden burde du snuppe den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket typisk er at få leveret varerne til et udleveringssted. Den er desværre endvidere yderst fleksibel. Den billigste form for levering er utvivlsomt selv at hente produkterne.
8En lang række internet forretninger tilbyder nu til dags flere billige muligheder for fragt til faconsaks. En af dem der er mest populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente pakken når du har tid. Fragttypen er jo ret bekvem, samt ofte endda den billigste leveringsløsning.
9Trustpilot giver dig forholdsvis sikre løsninger til at tyde en hel del øvrige køberes domme og af den grund kan det være til hjælp, at du udforsker internet shoppens ratings før du handler billige faconsaks online. Facebook forærer dig endvidere super hensigtsmæssige muligheder for at få indblik i internet forretningens popularitet.