Bygpris.dk

Falddæmper

Falddæmper FS 502KEV 2m dobbel
2.664 kr.
Læs mere
Falddæmper FS 505TB 2m dobbel
3.638 kr.
Læs mere
Falddæmper FS522R-CB dobbel
3.120 kr.
Læs mere
Falddæmper fast 2m CSG AE522/5
1.695 kr.
Læs mere
Falddæmper FS 510 1,5 m single
1.151 kr.
Læs mere
Falddæmper FS 504TB 2m single
2.305 kr.
Læs mere
Falddæmper Antec webbing 2m
1.821 kr.
Læs mere
Falddæmper 2 m CSG tie back
2.660 kr.
Læs mere
Falddæmper FS 516 1,5 m dobbel
1.243 kr.
Læs mere
Falddæmper Sala Global F2 WE
5.274 kr.
Læs mere
Falddæmper 2 m CSG
2.510 kr.
Læs mere
Falddæmper FS521R-CB single
2.733 kr.
Læs mere
Falddæmper FS 516 1,5 m dobbel
1.660 kr.
Læs mere
Falddæmper CSG Force2 Shockwav
5.120 kr.
Læs mere
Falddæmper 1,8 m CSG AE532/3
2.369 kr.
Læs mere
Falddæmper CSG AE529E/3
1.696 kr.
Læs mere
Falddæmper Skylotec til HSG
731 kr.
Læs mere
Falddæmper Skylotec Pro Flex Y
4.296 kr.
Læs mere
Falddæmper 2 m CSG
5.154 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på priserne på billige falddæmper hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på billige priser, og nogle har service. Du må tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør vide om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare falddæmper.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos en online byggeshop, som giver tips og tricks til valg af falddæmper.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra talrige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort sortiment af falddæmper online.
De kendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne valget om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Som følge af det har du chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Således bør du få ekstra konstruktiv service fra mennesker der er specialister i lige præcis falddæmper.
Alverdens webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få en skarpere pris.
En masse niche netbutikker er opstartsvirksomheder, som tit er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at handle falddæmper online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

falddæmper bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

falddæmper jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

falddæmper harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

falddæmper silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Husk at kalkulere hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan have assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Hvis du anskaffer hjælp fra en professionel vil det ofte være en god idé at indhente tilbud fra diverse virksomheder.
2Der kommer typisk ubelejlige problemstillinger når det kommer til omfangsrige projekter, og altså kan det vise sig vigtigt at der er afsat en del plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man er selvsikker på at nå i mål.
3Der er en verden af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube faciliterer enorme mængder konstruktiv information, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
4Du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. Af få støtte forudsætter altså at projektet influerer positivt på planeten.
5Typisk vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det er økonomisk at dokumentere alle poster, hvorefter man kan notere ens købspris for hver enkelt.
6Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have de nødvendige materialer disponible på forhånd inden du starter eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel huskeliste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og bagefter tjekke punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
7Du bør på ingen måde forsømme sikkerheden, så glem ej beklædning såsom hjelm og sko som hjælp med henblik på potentielle risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
8Det bør overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, specielt når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Omfattende ting gør krav på flere personer. Dertil er det mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
9Man bør aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte vil det være strategisk at du har grejet klar til brug forinden du indleder arbejdet. Det er derudover godt at indregne disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
10Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således skal du jævnligt se femdøgnsprognosen lige før byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det svære projekt.
11Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af strategien.
12I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En del online webshops frembyder nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til falddæmper. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Denne er jo ekstremt nem, og typisk ydermere den mest betalelige leveringsmanér.

Du burde ligeledes afveje for og imod at vælge at få sendt til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig oftest lidt mere bekostelig, men ligeledes ualmindeligt smertefri ift. falddæmper online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som dog beroer på at du lever tæt på e-handlens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på falddæmper er særdeles bestemmende forudsat vi behøver produkterne om kort tid, og i det øjemed er det fuldt ud essentielt at du efterser tidshorisonten for levering ved falddæmper. En stor portion online varehuse – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag levering på flere produkter online, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren aflægges inden et fastslået tidspunkt, så de kan nå at få varerne klargjort forinden lagermedarbejderne har fri.

Visse outlets på nettet sikrer levering uden omkostninger på falddæmper online, men undertiden er det under betingelse af at du handler for et præcist beløb. Desuden burde man beslutte sig for den billigste leveringsform, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre ordren til et udleveringssted.

De største netshops yder klik-og-hent hvor du handler billig falddæmper hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne giver eksempelvis klik-og-hent på falddæmper i følgende byer:

Risskov, Nærum, Odder, Greve, Skanderborg, Stenløse, Søborg, Skive, Hørsholm, Ølstykke, Frederiksværk, Hedehusene, Varde, Gentofte, Allerød, Ikast, Gladsaxe, Haslev, Aabenraa, Svendborg, Nørresundby, Herning, Korsør, Værløse, Ringsted, Horsens, Hillerød, Virum, Vejle, Charlottenlund, Tilst, Odense, Slagelse, Lyngby, Silkeborg, Kalundborg, Ishøj, Frederikshavn, Lillerød, Tårnby, Kokkedal, Thisted, Vordingborg, Hjørring, Kolding, Grenaa, Nyborg, Fredericia, Solrød Strand, Hedensted, Herlev, Nykøbing Falster, Brøndby, Hvidovre, Valby, Helsingør, Struer, Ballerup, Rudersdal, Åbyhøj, Lystrup, Aalborg, Birkerød, Albertslund, Brønshøj, Rødovre, Viborg, Vallensbæk, Aarhus, Rønne, Vanløse, Haderslev, Nakskov, Taastrup, Jyllinge, Sønderborg, København, Farum, Randers, Brabrand, Roskilde, Højbjerg, Holbæk, Middelfart, Hobro, Esbjerg, Brønderslev, Holstebro, Næstved, Frederiksberg, Glostrup, Dragør, Køge, og Frederikssund, .

Click-and-collect for falddæmper er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland).

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at netshoppere som regel leder efter for eksempel køb falddæmper og falddæmper online. Man ser derudover ofte netshoppere søge eksempelvis billig falddæmper, falddæmper tilbud og falddæmper priser, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Gode priser på falddæmper

Det er i dag særligt overkommeligt for forbrugerne at vurdere tilbud på billige falddæmper online hos flere e-shops, og af den grund har de fleste forretninger på nettet været presset til at at nedbringe prisniveauet på falddæmper enormt, og i øvrigt love portofri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre være tiden værd at studere et par e-butikker efter tilbud og udsalg på falddæmper online inden du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Man skal alligevel være årvågen med, at hvis en e-forhandler reklamerer billige falddæmper online til en pris der kan virke ekstraordinært beskeden, så burde det undertiden være et tegn på en bedragerisk online butik. Køb med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en regel, som begunstiger dig overfor bedrageriske outlets på nettet.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ bør du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere pengene til falddæmper over flere uger. Det fås typisk ved online nichebutikker, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at folk ofte leder efter blandt andet køb falddæmper og falddæmper priser. Foruden dette oplever man ofte online shoppere søge efter fx billig falddæmper, falddæmper online samt falddæmper tilbud.

Se nærmere på andre menneskers evalueringer

Trustpilot leverer stort set relevante genveje til at gennemrode forskellige aktuelle køberes opfattelser og af den grund tilråder vi, at du studerer internet forretningens ratings forud for at du placerer din ordre på billige falddæmper online.

Facebook genererer for øvrigt ret så uafhængige løsninger til at få indblik i internet forretningens pålidelighed. Foruden det ses en del internet forhandlere hvor du kan registrere en evaluering af deres køb, hvilket ydermere bør tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk køber billige falddæmper online i en netbutik bør de når alt kommer til alt tage stilling til webbutikkens handelsvilkår, dog er det oftest ikke særlig morsomt, særligt ved de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være en garanti for at online webshoppen opretholder de officielle regler, og at online butikken løbende besøges af fagfolk som forstår reglerne.

Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, for så vidt du skulle få problemer i forbindelse med dit indkøb af falddæmper. Herudover anbefales det at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af falddæmper online, til eksempel den returneringsret internet forretningen garanterer.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man til enhver tid sikrer ens faktura e-mail, så man i fremtiden kan bekræfte sit køb af falddæmper, uanset om man har købt ved Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

Søren S gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Else gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Jens L gav 5 stjerner

Intet at klage over

Peter gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til når du køber online
1Det er super uproblematisk for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige falddæmper hos flere internet webshops, og følgelig yder mange online firmaer levering uden betaling. Men det kan imidlertid blive profitabelt at se nærmere på diverse online butikker efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris.
2Trustpilot fører til ultra udmærkede muligheder for at inspicere forskellige andre forbrugeres opfattelser og derved foreslår vi, at du iagttager internet firmaets vurderinger forinden du shopper billige falddæmper online. Facebook leverer desuden fuldt ud solide løsninger til at få et kig ind i e-butikkens troværdighed.
3Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af en lov, der bistår dig som kunde overfor uægte forretninger på nettet. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil dække omkostningerne over en periode.
4Den mest betalelige form for fragt vil altid være at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af online virksomhedens arbejdslager. Den slags levering er naturligvis super essentiel i tilfælde af at man står og skal bruge falddæmper om et øjeblik. Alternativt så lover nogle internet webshops portofri levering, men ofte gælder det kun hvis man køber for en fastsat pris.
5Forinden folk shopper billige falddæmper på en internet virksomhed kunne man principielt betragte netshoppens betingelser, det er dog for det meste ikke videre spændende. Endvidere slår vi et slag for at du er oppe på mærkerne omkring de væsentligste regler der gælder for handlen med billige falddæmper online, fx den returret internet shoppen har.
6En masse e-shops udlover nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsmidler til falddæmper. En af favoritterne er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt problemfri, samt typisk endvidere den billigste fragtløsning.
7En hel del e-handler i Danmark garanterer levering uden betaling på falddæmper, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man bestiller for en konkret sum. Desuden skulle du tage den mindst kostelige leveringsmulighed, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringstypen bliver til tider til gengæld temmelig praktisk. Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
8Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig vital hvis man står og skal bruge dine nye varer med det samme, så derfor er det tydeligvis på sin plads at du efterser den anslåede leveringstid ved falddæmper. De fleste online virksomheder yder billig 1 hverdags levering på mange produkter, men husk at det tager udgangspunkt i at ordren aflægges tidligere end et fastsat klokkeslæt.
9Vi tilråder at undersøge hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, da det længe har været et signal om at webbutikken respekterer de opstillede regler, samt at webshoppen regelmæssigt undersøges af eksperter som er indført i reglerne på området. Inden nogen handler billige falddæmper hos en shop behøver de helt sikkert sætte sig ind i shoppens handelsbetingelser.