Bygpris.dk

Faldstop

Faldstoptalje Skylotec 20m
8.486 kr.
Læs mere
Faldstop CSG sealed RSQ
38.553 kr.
Læs mere
Faldstop Antec R3 Reflex 3 m
3.853 kr.
Læs mere
Faldstop m nødspil CSG Sealed
48.909 kr.
Læs mere
Faldstop CSG sealed RSQ og
82.816 kr.
Læs mere
Faldstop CSG Ultra Lok 9m
19.133 kr.
Læs mere
Faldstop CSG sealed RSQ
59.045 kr.
Læs mere
Faldstop 15 m CSG Sealed
33.459 kr.
Læs mere
Faldstop CSG Rebel 12 m
11.134 kr.
Læs mere
FS faldstop FS960 m/nødhejs
21.980 kr.
Læs mere
Faldstop m nødspil CSG Sealed
50.081 kr.
Læs mere
Faldstop 9 m CSG sealed
26.003 kr.
Læs mere
Faldstop CSG sealed RSQ og
70.684 kr.
Læs mere
Faldstop CSG Rebel 6 m
10.768 kr.
Læs mere
Faldstoptalje Skylotec 4m
4.050 kr.
Læs mere
Faldstop FS933 sharp edge
5.816 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du læse webshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derved bør du handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring faldstop.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige faldstop hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på lave priser, imens nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør vide hvad du helst vil have.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt i de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, foruden blot faldstop.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder varer fra diverse leverandører, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af faldstop online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte forretninger, som kan give ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og derfor har man adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Dermed har du chancen for at undvære fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså er det forventeligt at du får ekstra kompetent assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis faldstop.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem støtter du idet du køber faldstop online på deres webshop.
De fleste online nichebutikker producerer selv de produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en bedre pris.
De største byggecentre i Danmark
faldstop silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

faldstop harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

faldstop jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

faldstop bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du iværksætter dit byggeprojekt må det være aldeles fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2Man må nødig undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være strategisk at have det disponibelt når du starter byggeriet. Det er derudover en fordel at påregne disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
3Det vil vise sig af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug før du tager fat på dit byggeprojekt. Du får god gavn af at lave en hurtig oversigt med det der skal bruges, og som det næste granske hver enkelt ting, hvormed du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
4Det anbefales at søge assistance til byggearbejdet, specielt ved omfattende arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere folk. Endvidere er det mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
5Du kunne tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for bør have assistance fra en fagperson til områder af arbejdet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagmand anbefales det at få tilbud fra en håndfuld virksomheder.
6Der kommer jævnligt uforudsigelige problemstillinger når det gælder krævende byggeprojekter, og af den grund viser det sig essentielt at man har afsat god plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Der er alverdens vejledninger og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube faciliterer rigelig brugbar information, specielt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
8Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du bør have en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din plan.
9Du må på ingen måde forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sko og hjelm som hjælp mod eventuelle uheld. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
10For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum holde øje med femdøgnsprognosen i dagene op til projektets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at regne når du lige er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
11Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et budget for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive en god idé at tage noter til alle omkostninger, og efterfølgende indsamle billige priser på hver enkelt.
12I nogle tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt ombygningen er energi- og miljøvenligt. Bidraget er altså afhængig af at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
De mest populære byggekæder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode er bedst?

En masse netbutikker i Danmark foreslår heldigvis diverse forskellige billige leveringstyper til faldstop. En sikker vinder er nu om dage pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når du har mulighed for det. Den er nemlig i høj grad bekvem, samt mange gange også den mest letkøbte type af levering.

Du burde endvidere planlægge at få produkterne sendt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Metoden er gennemsnitligt lidt dyrere, men desuden ualmindeligt ukompliceret for faldstop online. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det står og falder med at du opholder dig med kort afstand til online webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på faldstop er selvfølgelig rigtig væsentlig i tilfælde af at man behøver produktet øjeblikkeligt, så med det formål er det ret så fornuftigt at man finder den estimerede leveringsdato ved faldstop. De fleste e-forretninger – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næste hverdag på mange produkter online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes forinden et konkret klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varerne afsted forinden personalet holder fyraften.

En række online butikker byder på gebyrfri levering på faldstop online, men oftest er det betinget af at man shopper for et fastslået beløb. Ellers kan du overveje den mindst kostelige fragtform, som gerne vil blive at få kørt produkterne til et afhentningssted.

En hel del kæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig faldstop online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af faldstop i disse områder:

København, Sønderborg, Esbjerg, Gentofte, Silkeborg, Randers, Skive, Solrød Strand, Hedensted, Gladsaxe, Tårnby, Glostrup, Aalborg, Hvidovre, Grenaa, Valby, Holstebro, Frederikshavn, Skanderborg, Taastrup, Vordingborg, Ishøj, Svendborg, Søborg, Nørresundby, Aarhus, Brønshøj, Holbæk, Viborg, Charlottenlund, Tilst, Nærum, Rønne, Ikast, Hjørring, Brabrand, Ølstykke, Højbjerg, Allerød, Næstved, Horsens, Haderslev, Værløse, Åbyhøj, Lyngby, Middelfart, Kolding, Vejle, Hobro, Nakskov, Albertslund, Lystrup, Odense, Rødovre, Slagelse, Dragør, Frederikssund, Thisted, Roskilde, Korsør, Rudersdal, Jyllinge, Helsingør, Hillerød, Køge, Varde, Herning, Risskov, Hedehusene, Vanløse, Ballerup, Virum, Fredericia, Brønderslev, Herlev, Stenløse, Hørsholm, Lillerød, Aabenraa, Greve, Kalundborg, Frederiksberg, Vallensbæk, Birkerød, Nyborg, Brøndby, Farum, Struer, Nykøbing Falster, Ringsted, Haslev, Kokkedal, Odder, og Frederiksværk, .

Afhentning af faldstop er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere tit leder efter fx faldstop priser og billig faldstop. Derudover ser vi typisk online shoppere efterspørge bl.a. faldstop online, køb faldstop samt faldstop tilbud, plus de velkendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Gode priser på faldstop

Det er efterhånden temmelig hensigtsmæssigt for enhver at søge sig frem til tilbud på billige faldstop online hos flere forhandlere på nettet, og herved har utallige online webshops ikke kunne lade være med at formindske prisniveauet på faldstop betydeligt, og endda yde fragtfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig profitabelt at inspicere en række internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på faldstop online før du placerer ordren, så man er skråsikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Du må bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet webshop markedsfører billige faldstop online til en tilbudspris der er besynderligt beskeden, er det i nogle tilfælde være en varsel om en uægte e-handler. Kortbestillinger er imidlertid omfattet af et regulativ, hvilket bistår køber imod uoprigtige e-firmaer.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere regningen på faldstop senere. Dette fås typisk ved specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Når der ses på tallene står det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger for eksempel faldstop online og faldstop tilbud. Foruden dette ser man tit mennesker lede efter eksempelvis køb faldstop, billig faldstop samt faldstop priser.

Gennemsøg tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot leverer visse fornemme genveje til at blive klogere på en række aktuelle kunders oplevelser og derfor slår vi et slag for, at du eksaminerer internet forhandlerens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige faldstop online.

Facebook medfører derudover regulære ærlige metoder til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Foruden det er der mange e-butikker hvor man kan aflevere en kritik af deres købsoplevelse, som desuden kan tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige faldstop online hos en netbutik kunne man sådan set gennemløbe e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke super interessant, især ved de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma og Stark.

Et nemt alternativ kunne være at bemærke om online firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er en sikkerhed for at webshoppen følger gældende dansk lovgivning, tillige med at e-firmaet af og til ses til af eksperter som mestrer lovene på området.

Desuden tilbydes du chance for hjælpende service, hvis du skulle få dilemmaer ved din bestilling af faldstop. Tillige er det fornuftigt at køberen er vaks omkring de elementære vilkår der kan influere på købet af faldstop online, som fx den ombytningsrettighed e-forhandleren benytter.

På grund af dette er det tillige vigtigt, at man stadig beholder sin kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne dokumentere købet af faldstop, uanset om man køber fra Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark eller Bygma.

Kirsten Kristensen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Birthe C gav 4 stjerner

Quick expedit

Karen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Susanne Kristensen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle online outlets byder på portofri levering på faldstop, men for det meste kun hvis du bestiller for en fastsat sum. Derudover kan du snuppe den mest billige leveringsmodel, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis desuden temmelig smertefri. Den mest letkøbte fragttype kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
2Før folk bestiller billige faldstop i en internet virksomhed kunne de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens betingelser, dog er det tit ikke særlig sjovt. For øvrigt er det at foretrække at køber er på vagt for de grundlæggende forhold der kan influere på bestillingen af billige faldstop online, for eksempel hvilken returneringsret online shoppen tilbyder.
3Trustpilot medfører flere fornemme genveje til at evaluere forskellige tidligere køberes anmeldelser og herved anbefales det, at du evaluerer webbutikkens anmeldelser inden du bestiller billige faldstop online. Facebook fører til tillige nogenlunde ærlige muligheder for at få kendskab til online virksomhedens popularitet.
4Leveringshastigheden kan være ret afgørende hvis vi mangler din ordre om et øjeblik, så herved er det rigtig passende at vi ser den anslåede leveringstid for faldstop. Størstedelen af online webshops yder billig 1 hverdags levering på adskillige varer, som alligevel stiller krav om at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet tidspunkt.
5Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, der støtter køberen overfor snydagtige online outlets. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afdrage betalingen over en periode.
6Det er efterhånden usædvanlig fremkommeligt for folk at sammenligne tilbud online på billige faldstop i blandt diverse netbutikker, og af den grund lover utallige online varehuse gratis levering. Det kan imidlertid være gunstigt at kontrollere indtil flere internet firmaer efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at få fat i den skarpeste pris.
7Den mest prisbevidste leveringsudgave vil utvivlsomt være selv at hente ordren, som jo betinges af at du bor i kort afstand af internet webshoppens lager. Den leveringsmodel kan være særligt vigtig i tilfælde af at du står og skal bruge faldstop øjeblikkeligt. Alternativt så lover en hel del e-forhandlere levering uden gebyr, men tit afkræver det at man aftager for en fastsat pris.
8Adskillige netbutikker i Danmark tilbyder til alt held alverdens billige leveringsløsninger til faldstop. En af favoritterne er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente bestillingen når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo virkelig uproblematisk, samt ofte desuden den billigste leveringstype.
9Generelt går vi ind for at efterse om webbutikken er medlem af e-mærket, da det generelt er en indikation om at internet forretningen lever op til de gældende danske regler, tillige med at online virksomheden tit evalueres af specialister der er meget fortrolige de gældende regulativer. Forinden folk handler billige faldstop i en forhandler på nettet kunne man uden tvivl skimme e-butikkens vilkår.