Bygpris.dk

Falke Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare vil spare fragten, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Det er navnligt en mulighed hos de store byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring Falke elhøvl.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge firmaets betingelser.
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot Falke elhøvl.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige Falke elhøvl fra netbutik til netbutik. Nogle har gode priser, og andre vil have kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og på grund af det har du valget om at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det er det muligt at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De store byggecentre sælger varer fra adskillige producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af Falke elhøvl online.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig vil du modtage endnu mere anvendelig service fra ansatte som er specialister i lige præcis Falke elhøvl.
Diverse nichebutikker står selv for produktion af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online bør du få en bedre pris.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du når du handler Falke elhøvl online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Falke elhøvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Falke elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Falke elhøvl silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Falke elhøvl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omkring 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Planlægning bliver metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en klar strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter din køreplan.
2Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når det er vigtige projekter. Omfattende byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det blive hurtigere og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
3Måske burde det overvejes hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør købe eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Når du sikrer dig assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at indhente forslag fra en håndfuld entreprenører.
4Der kommer stort set altid uventede vanskeligheder når det gælder avancerede opgaver, og følgelig vil det være væsentligt at der afsættes betragtelig plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
5Du må ikke fattes grej. Ofte vil det vise sig afgørende at have udstyret klar inden du starter byggeriet. Derudover er det godt at indkalkulere de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det vil være sundt at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne nedfælde den billigste pris på dem én efter én.
7Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så husk påklædning såsom sikkerhedssko der beskytter dig imod mulige skader. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke har hjælp fra en fagmand.
8For udendørs projekter har vejret en essentiel rolle. Derfor skal du tit tjekke prognosen for vejret i dagene før projektets begyndelse, så du slipper for at det uventet begynder at regne når du netop er midt i dit svære projekt.
9Der findes ekstremt mange vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ekstremt meget nyttig information, navnligt forudsat at du benytter den engelske version.
10Længe før du påbegynder byggeprojektet kan det blive meget essentielt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. At få tilskud betinger at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
12Det kan blive essentielt at du har de relevante materialer parat forud for at du kaster dig over din byggeproces. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig indkøbsliste indeholdende alt hvad du skal bruge, og dernæst eftergå punkterne, med øje for at du er tryg ved at alt er klar.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er usædvanligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

De fleste webbutikker i Danmark giver nu om dage et hav af forskellige billige leveringsformer til Falke elhøvl. En af de mest almindelige er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Metoden er jo ultra uproblematisk, og tit endvidere den mest letkøbte type af levering.

Du kan ydermere overveje at vælge afsending hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver en gang i mellem en anelse dyrere, men omvendt i høj grad let gængelig ift. Falke elhøvl online. Den billigste leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter ordren, som desværre forudsætter at du er tæt på online firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på Falke elhøvl er særdeles betydningsfuld hvis du har behov for din pakke øjeblikkeligt, så af den grund er det altså essentielt at du finder det estimerede leveringstidspunkt ved Falke elhøvl. En masse firmaer på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer online, men som trods alt forudsætter at bestillingen gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få ordren klargjort inden de logistikansatte drager hjemad.

Nogle internet handler lover fragt uden omkostninger på Falke elhøvl online, men undertiden kun såfremt der aftages for et konkret beløb. Derudover kan man tage den mindst kostelige fragttype, der mange gange er at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

Mange webbutikker yder click-and-collect hvor du køber billig Falke elhøvl på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene tildeler eksempelvis klik-og-hent på Falke elhøvl i disse områder:

Brønderslev, Ringsted, København, Taastrup, Aabenraa, Randers, Allerød, Hobro, Nyborg, Ølstykke, Rødovre, Vanløse, Nakskov, Hvidovre, Tårnby, Haslev, Dragør, Herning, Valby, Hedensted, Lystrup, Roskilde, Greve, Køge, Gentofte, Hedehusene, Rudersdal, Herlev, Åbyhøj, Søborg, Albertslund, Slagelse, Højbjerg, Brønshøj, Hillerød, Rønne, Kolding, Ballerup, Vallensbæk, Stenløse, Esbjerg, Aarhus, Solrød Strand, Vordingborg, Brabrand, Kokkedal, Silkeborg, Frederiksberg, Frederikshavn, Frederiksværk, Haderslev, Varde, Gladsaxe, Aalborg, Skanderborg, Fredericia, Brøndby, Horsens, Vejle, Odense, Skive, Nykøbing Falster, Middelfart, Hørsholm, Hjørring, Kalundborg, Grenaa, Odder, Lillerød, Birkerød, Tilst, Holstebro, Værløse, Ikast, Nærum, Næstved, Holbæk, Glostrup, Sønderborg, Struer, Charlottenlund, Thisted, Helsingør, Lyngby, Ishøj, Jyllinge, Viborg, Frederikssund, Risskov, Farum, Nørresundby, Korsør, Virum, og Svendborg, .

Click-and-collect for Falke elhøvl er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Lolland).

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis køb Falke elhøvl og Falke elhøvl tilbud. Vi ser derudover typisk netshoppere kigge efter blandt andet Falke elhøvl online, billig Falke elhøvl og Falke elhøvl priser, plus de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Bedste tilbud på Falke elhøvl

Det er særdeles problemfrit for alle at sammenligne priser på billige Falke elhøvl online i blandt flere internet outlets, og på grund af dette har mange shops på nettet været presset til at at mindske prisniveauet på Falke elhøvl betragteligt, og ovenikøbet frembyde fri fragt.

Det kan imidlertid vise sig profitabelt at besigtige flere internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på Falke elhøvl online inden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark og Silvan.

Du bør lige meget hvad være så påvagt, at når en forretning på nettet reklamerer billige Falke elhøvl online på tilbud til en pris som virker umådelig beskeden, så er det for det meste være et tegn på en falsk online webshop. Kortkøb er heldigvis en del af et regulativ, hvilket støtter køberen overfor bedrageriske internet webshops.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afbetale regningen på Falke elhøvl ude i fremtiden. Det fås normalt hos nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bygma.

Ved kig i tallene står det markant, at netshoppere jævnligt leder efter for eksempel Falke elhøvl priser og billig Falke elhøvl. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere lede efter bl.a. Falke elhøvl tilbud, køb Falke elhøvl og Falke elhøvl online.

Undersøg eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot medfører faktisk fordelagtige løsninger til at se nærmere på adskillige aktuelle konsumenters vurderinger og af den grund er det smart, at du verificerer e-firmaets omtaler før du shopper billige Falke elhøvl online.

Facebook tilbyder dig ligeledes temmelig gavnlige genveje til at få indsigt i online firmaets pålidelighed. Desuden er der nogle forretninger på nettet hvor folk kan offentliggøre en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tillige må udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige Falke elhøvl online hos en webbutik bør man sådan set læse webbutikkens forretningsbetingelser, men det er tit et tidskrævende projekt, i særdeleshed med de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Et alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være et fingerpeg om at e-shoppen lever op til de opstillede regler, og at online virksomheden rutinemæssigt overvåges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om reglerne.

Derudover giver det dig chance for at blive hjulpet, såfremt du møder dilemmaer i processen med dit køb af Falke elhøvl. Ligeledes slår vi et slag for at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende forhold gældende for købet af Falke elhøvl online, som eksempelvis den ombytningsret online butikken har.

Her er det tillige vigtigt, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bekræfte bestillingen af Falke elhøvl, uafhængig af om man har købt ved XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan eller Jem og Fix.

Thomas gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Birthe gav 4 stjerner

Som altid

Poul R gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Kirsten K gav 4 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til køb på nettet
1Det har vist sig at være særligt ligetil for folk at lave prissammenligning online på billige Falke elhøvl på forskellige internet foretagender, og herved præsterer en hel del forretninger på nettet levering uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig nyttigt at udforske nogle få online virksomheder efter tilbud forinden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at opnå den bedste pris.
2Før nogen handler billige Falke elhøvl på en internet virksomhed kunne de i princippet læse e-butikkens vilkår, det er dog gerne ikke super interessant. Foruden dette er det fornuftigt at man er sat ind i de mest vedkommende vedtægter i forbindelse med handlen med billige Falke elhøvl online, fx den returrettighed webshoppen bruger.
3Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en ordning, som assisterer dig som køber overfor bedrageriske internet selskaber. Som et alternativ kunne du overveje en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at afdrage beløbet af flere omgange.
4De fleste forretninger på nettet tildeler nu til dags et hav af forskellige billige leveringsudgaver til Falke elhøvl. En der er meget almindelig er nu til dags pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså temmelig let gængelig, og desuden endda den billigste slags levering.
5Trustpilot giver dig helt passende genveje til at gennemstøve en stor portion tidligere kunders observationer og derfor går vi ind for, at du udforsker online forretningens bedømmelser forud for at du handler billige Falke elhøvl online. Facebook præsterer ligeledes ret så passelige metoder til at få indtryk af online webshoppens troværdighed.
6Leveringsdygtigheden er naturligvis meget aktuel om du har brug for dine nye produkter fluks, og herved er det skam essentielt at du efterser leveringstiden for Falke elhøvl. En masse internet selskaber udlover billig 1 dags fragt på en hel del produkter, som er regnet ud fra at der bestilles tidligere end et givent klokkeslæt.
7Den billigste slags levering er unægtelig at hente varerne selv, som jo nødvendiggør at du lever nærved internet webshoppens tilholdssted. Den leveringsform er usædvanlig bestemmende hvis man har brug for Falke elhøvl med det samme. Alternativt så sikrer en række internet selskaber fragt uden omkostninger, men tit kun når der bestilles for en bestemt sum.
8En hel del e-forhandlere præsterer levering uden beregning på Falke elhøvl, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du køber for et konkret beløb. Derudover skulle man beslutte sig for den mest betalelige mulighed for levering, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig godt nok lige så vel ultra hensigtsmæssig. Den prisbilligste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
9Vi slår generelt et slag for at finde ud af om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det er en forsikring om at internet selskabet accepterer den officielle danske lovgivning, og at e-shoppen tit vurderes af sagkyndige der er meget fortrolige de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige Falke elhøvl i en shop på nettet behøver man reelt gennemse dens handelsbetingelser.