Bygpris.dk

Falsfræser

CMT Fasfræser VP 29x12 45° Z2 K8
675 kr.
Læs mere
CMT Falsfræser VP 100x50x30 Z2+V2+2
1.550 kr.
Læs mere
CMT Fasfræser HM 24x12 30° K8
250 kr.
Læs mere
CMT Fasfræser HM 31,7x11 45° K8
350 kr.
Læs mere
CMT Falsfræser HM 31,7x12,7 K8
380 kr.
Læs mere
CMT Fasfræser HM 27x9,0 45° K8
250 kr.
Læs mere
CMT fasfræser HM 31,7x11 45° K6
350 kr.
Læs mere
Falsefræser 31,7 mm KwB 7562-20
206 kr.
Læs mere
Falsefræser Kreator KRT060160
175 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil slippe for fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Det er særligt et alternativ i de kendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, og andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden blot falsfræser.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige falsfræser alt efter hvor du handler online. Enkelte har de bedste tilbud, hvorimod andre giver kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man kende firmaets regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Derved bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af falsfræser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du overalt i landet, og hermed har mange adgang til at købe online og fragte varerne selv. På grund af det er det muligt at spare fragtgebyret, og endda få fat i varerne straks.
De store byggekæder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige nicheshops, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af falsfræser online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du bestiller falsfræser online på deres hjemmeside.
Flertallet af niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig kan du modtage mere informativ hjælp fra mennesker der er specialister i netop falsfræser.
Forskellige nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du lavere priser.
Danmarks største byggecentre
falsfræser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

falsfræser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag over 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

falsfræser silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

falsfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund må du ofte holde øje med femdøgnsprognosen i dagene op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at vælte ned i samme sekund som du er midt i dit avancerede byggeprojekt.
2Det er muligt at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald byggeriet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet betinger at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
3Forberedelse bliver nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at have en effektiv plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din køreplan.
4Husk at kalkulere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør købe assistance fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Forudsat at du ønsker hjælp fra en fagmand er det fordelagtigt at tage imod en pris fra diverse firmaer.
5Der er mange forskellige guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube tilbyder overvældende meget brugbar oplysning, i særlig grad forudsat at du benytter den engelske version.
6I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have en budgetoversigt for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være rationelt at beskrive alle poster, og så notere mulige tilbud på dem slavisk.
7Det kan blive vigtigt at du har de nødvendige materialer klar til brug før du begynder dit byggeprojekt. Du kan med fordel lave en overskuelig oversigt som samler hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst gennemgå punkterne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
8Der viser sig næsten altid ubelejlige problemer når det gælder krævende opgaver, og af den grund kan det vise sig af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig tid i planen, så man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
9Man må for alt i verden ikke gå ned på grej. Tit vil det være meningsfuldt at du har værktøjet klar til brug inden du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover en fordel at tage højde for disse omkostninger i din økonomiske plan.
10Du skal nødig se bort fra sikkerheden, så glem ej påklædning såsom hjelm og sko som skåner dig imod potentielle ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
11Forinden du iværksætter byggeriet kan det vise sig usandsynligt vigtigt at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Det kan overvejes at sikre sig assistance til byggeprocessen, specielt når der er tale om store arbejdsopgaver. Store byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Derudover må det blive hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er yderst overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform er smartest?

Temmelig mange online butikker foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmetoder til falsfræser. En der er meget almindelig er i dag levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså rigtig bekvem, samt oftest endda den prisbilligste metode til levering.

Du kunne tillige afveje for og imod at få varerne bragt hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver tit en tak mere omkostningsfuld, men også yderst smart med falsfræser online. Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente produkterne, som desværre betinges af at du befinder dig i nærheden af internet firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på falsfræser kan være meget udslagsgivende om man har behov for dine nye varer nu og her, så af den grund er det aldeles på sin plads at man besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved falsfræser. Mange firmaer på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på utallige varer online, men vær obs på at det nødvendiggør at ordren aflægges før et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produktet klar forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle internet firmaer yder fri fragt på falsfræser online, men i reglen kræver det at der aftages for et fastslået beløb. Desuden burde man gribe den mest betalelige leveringsudgave, som ofte er at få leveret dine varer til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig falsfræser online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Bygma. Byggecentrene udlover bl.a. afhentning af falsfræser i disse områder:

Ikast, Struer, Birkerød, Aabenraa, Hørsholm, Charlottenlund, Frederiksberg, Aarhus, Jyllinge, Horsens, Hvidovre, Greve, Brønshøj, Frederikshavn, Kalundborg, Taastrup, Brønderslev, Middelfart, Brøndby, Vanløse, Gentofte, Ballerup, Nakskov, Roskilde, Hedehusene, Frederiksværk, Frederikssund, Tårnby, Svendborg, Nørresundby, Korsør, Helsingør, Lyngby, Ølstykke, Hedensted, Risskov, Skanderborg, Rødovre, Allerød, Esbjerg, Kokkedal, Farum, Tilst, Glostrup, Vejle, Haslev, Holbæk, Hillerød, Viborg, Holstebro, Rønne, Silkeborg, København, Nærum, Brabrand, Ringsted, Stenløse, Virum, Odense, Vallensbæk, Næstved, Vordingborg, Gladsaxe, Fredericia, Højbjerg, Rudersdal, Odder, Haderslev, Nykøbing Falster, Skive, Lillerød, Nyborg, Herlev, Thisted, Albertslund, Slagelse, Hjørring, Hobro, Åbyhøj, Lystrup, Herning, Varde, Køge, Aalborg, Valby, Søborg, Dragør, Værløse, Solrød Strand, Kolding, Grenaa, Ishøj, Sønderborg, og Randers, .

Klik-og-hent af falsfræser er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når der ses på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere mange gange søger blandt andet falsfræser priser og billig falsfræser. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere søge eksempelvis køb falsfræser, falsfræser tilbud samt falsfræser online, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4.

Tilbud på falsfræser

Det har vist sig at være yderst ukompliceret for internetbrugere at søge information om priser på billige falsfræser online på diverse online outlets, og følgelig har adskillige online varehuse fundet det nødvendigt at nedskære prisen på falsfræser voldsomt, og derudover præstere fragt uden omkostninger.

Det kan alligevel vise sig lønsomt at kigge forbi enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabatter på falsfræser online inden du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris. Kig ikke bare på de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Man bør alligevel ikke undervurdere, at ifald en forhandler på nettet frembyder billige falsfræser online for en tilbudspris som er ekstraordinært fordelagtig, så er det ofte være et bevis på en bedragerisk e-forhandler. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af en orden, der støtter køber imod fup internet outlets.

Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du agter at finansiere regningen på falsfræser af flere omgange. Dette fås typisk hos nichefokuserede webshops, men ikke de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter bl.a. falsfræser tilbud og køb falsfræser. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. billig falsfræser, falsfræser online og falsfræser priser.

Udforsk eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot forærer dig flere troværdige genveje til at gennemgå ganske mange andre kunders erfaringer og derved er det godt, at du betragter online forhandlerens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige falsfræser online.

Facebook præsterer tilsvarende ret hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i webshoppens pålidelighed. Desuden er der mange internet foretagender hvor du kan udforme en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige falsfræser online i en internet handler kunne de i reglen granske netshoppens betingelser, dog er det naturligvis ikke super spændende, specielt hos de kendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

En anden valgmulighed kan være at undersøge hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, da det bør være et kendetegn for at e-handlen følger de officielle regler, samt at hjemmesiden løbende kigges til af fagmænd som er inde i de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god mulighed for opbakning, når du møder problemer som følge af din handel med falsfræser. Tilsvarende kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale betingelser der er gældende for købet af falsfræser online, som fx den returrettighed e-shoppen lover.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man altid opbevarer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne påvise sin bestilling af falsfræser, uanset om man køber ved Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Jesper G gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Per Knudsen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Jørgen M gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Marianne Christensen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til når du køber online
1Flere e-shops udlover efterhånden flere billige leveringsmidler til falsfræser. En der er meget populær er nu til dags afhentningssteder, som gør det muligt at hente pakken når du har lyst. Løsningen er altså ekstremt hensigtsmæssig, samt mange gange også den mest prisbevidste leveringsmanér.
2Inden folk shopper billige falsfræser i en netbutik kunne de når alt kommer til alt granske netbutikkens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde et omfattende projekt. Tilsvarende er det smart at man er obs på de mest relevante vilkår der er gældende for købet af billige falsfræser online, som eksempelvis den returneringsret internet shoppen tilsikrer.
3Trustpilot præsterer absolut hensigtsmæssige genveje til at vurdere en stor gruppe aktuelle køberes observationer og på grund af dette foreslår vi, at du bliver klogere på e-handlens bedømmelser forinden du bestiller billige falsfræser online. Facebook resulterer i tillige faktisk fine genveje til at få indblik i webshoppens troværdighed.
4Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af et regulativ, som garanterer kunden imod uægte online selskaber. Som alternativ burde du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil klare regningen over tid.
5Vi anbefaler generelt at granske om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været et billede på at online firmaet understøtter de danske love, tillige med at netbutikken regelmæssigt føres tilsyn med af sagkyndige som har nøje kendskab til vilkårene. Forinden nogen shopper billige falsfræser hos en shop på nettet burde de i reglen overveje butikkens handelsvilkår.
6Fragtperioden er jo ret væsentlig såfremt du absolut skal bruge pakken inden for få dage, og derfor er det relativt væsentligt at man checker det forventede leveringstidspunkt på falsfræser. En lang række internet selskaber præsterer billig dag-til-dag fragt på deres primære varer, hvilket dog er afhængig af at bestillingen realiseres forinden et fastslået tidspunkt.
7Den prisbilligste leveringsudgave vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men dette afhænger af at du er i kort afstand af netbutikkens arbejdslager. Den fragtmulighed er selvfølgelig ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at vi behøver falsfræser om kort tid. Alternativt så tilbyder visse internet selskaber fragt uden beregning, men i reglen er det påkrævet at du shopper for en bestemt sum.
8Det har vist sig at være usædvanlig smart for folk at vurdere prisniveauet online på billige falsfræser fra flere e-forhandlere, og herved yder adskillige internet selskaber i Danmark gratis levering. Men det kan imidlertid være lønnende at eftergå nogle forskellige online outlets efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at opnå den skarpeste pris.
9En hel del shops på nettet lover gebyrfri levering på falsfræser, men for det meste kun hvis der shoppes for en konkret pris. Ellers bør du gribe den mest billige leveringsudgave, som mange gange er at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Denne bliver som oftest på den anden side vældig smertefri. Den prisbilligste metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.