Bygpris.dk

Farvesprøjte

Wagner Farvesprøjte - W890/2361551
1.689 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte W200
800 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte - W690/2361543
1.599 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte - W590/2361538
1.269 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte - W950/2361555
1.449 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte W890 Flexio
1.699 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte W590 Flexio
1.299 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte W100
700 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan overveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot farvesprøjte.
Du skal kende de regler der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge andetsteds.
Ifald du skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt ved de store byggemarkeder.
Der er variationer i prisniveauet på billige farvesprøjte hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på billige priser, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af farvesprøjte.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og så kan du bestille fra et stort udvalg af farvesprøjte online.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og hermed har folk mulighed for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler farvesprøjte online hos dem.
Hovedparten af niche webshops har en dybdegående viden om deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo bør du modtage ekstremt informativ sparring fra mennesker med ekspertviden i netop farvesprøjte.
Danmarks største byggekæder
farvesprøjte silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

farvesprøjte jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

farvesprøjte bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

farvesprøjte harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ej beklædning herunder fod- og hovedbeklædning der hjælper dig imod mulige ulykker. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
2Du burde måske overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du burde få assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Såfremt du skal have hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at lede efter priser fra en håndfuld leverandører.
3Inden du starter byggeriet kan det blive aldeles meningsfuldt med en forsikring om, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum holde øje med meldingerne om vejret i dagene før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at piske ned når du lige er ved at færdiggøre dit vigtige byggeprojekt.
5Typisk vil det vise sig essentielt at have en budgetoversigt for arbejdet, så du har kontrol over udgifterne. Det er økonomisk at kortlægge hver eneste udgiftspost, og så notere ens købspris for dem en ad gangen.
6Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er krævende byggerier. Nogle opgaver bør udføres af mere end en person. Ydermere bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Muligvis kan det blive meningsgivende at have de påkrævede byggematerialer indkøbt forinden du går i krig med arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det du har brug for, og dernæst granske hver eneste ting, så du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
8Der præsenterer sig som regel ubelejlige hovedpiner når det kommer til krævende opgaver, og som følge heraf vil det vise sig afgørende at der afsættes god nok tid i agendaen, med formålet om at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
9Forberedelse vil altid være kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at udarbejde en klar køreplan, som dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter agendaen.
10Der er alle mulige former for artikler og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube er formidler af ekstremt meget gavnlig oplysning, særligt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
11Man må aldrig nogensinde mangle værktøj. Typisk kan det vise sig klogt at have værktøjet tilgængeligt når du begynder på byggeriet. Det er derudover en fordel at medregne disse udgifter i budgettet for byggeriet.
12Du kan indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Støtten beroer altså på at byggeriet påvirker planeten.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

De fleste e-butikker tilbyder heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmetoder til farvesprøjte. En favorit iblandt mange er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså særligt simpel, samt mange gange tillige den billigste metode til levering.

Du kunne omvendt planlægge at få varerne leveret hjem til dig eller til når du er på job. Muligheden viser sig gerne en sjat dyrere, men derudover meget fremkommelig ift. farvesprøjte online. Den mindst kostelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men det afhænger af at du befinder dig nærved online forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på farvesprøjte kan være usædvanlig central såfremt man står og skal bruge varen nu og her, så med det formål er det nemlig aktuelt at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for farvesprøjte. Mange byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, som stiller krav om at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produktet pakket forud for at personalet har fri.

En række online virksomheder tilbyder fragt uden beregning på farvesprøjte online, men oftest er det under forudsætning af at du shopper for et bestemt beløb. Derudover bør du foretrække den billigste leveringstype, der i mange tilfælde vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

En masse kæder foreslår click-and-collect hvor man handler billig farvesprøjte online og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma og Stark. Byggemarkederne tilbyder blandt andet afhentning af farvesprøjte i disse byer:

Randers, Ishøj, Fredericia, Brøndby, Gladsaxe, Ballerup, Vanløse, Slagelse, Tårnby, Lyngby, Haderslev, Frederikssund, Skive, Brabrand, Kolding, Solrød Strand, Vejle, Frederiksværk, Sønderborg, Aarhus, Hørsholm, Kalundborg, Aalborg, Aabenraa, Rudersdal, Helsingør, Silkeborg, Stenløse, Odder, Frederikshavn, Charlottenlund, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Horsens, Skanderborg, Korsør, Holstebro, Risskov, Lystrup, Struer, Højbjerg, Hobro, Nakskov, Næstved, Nærum, Hvidovre, Middelfart, Farum, Gentofte, Brønderslev, Værløse, Svendborg, Virum, København, Tilst, Holbæk, Rønne, Rødovre, Hillerød, Haslev, Odense, Jyllinge, Hjørring, Grenaa, Glostrup, Hedensted, Allerød, Hedehusene, Vallensbæk, Valby, Esbjerg, Nørresundby, Viborg, Varde, Åbyhøj, Thisted, Brønshøj, Køge, Vordingborg, Herning, Ølstykke, Herlev, Ikast, Greve, Dragør, Ringsted, Kokkedal, Nyborg, Taastrup, Birkerød, Albertslund, Søborg, Lillerød, og Roskilde, .

Click-and-collect af farvesprøjte er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når man ser på data står det tydeligt, at folk ofte leder efter blandt andet farvesprøjte tilbud og farvesprøjte priser. Derudover oplever man tit mennesker søge efter blandt andet billig farvesprøjte, farvesprøjte online og køb farvesprøjte, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Gode tilbud på farvesprøjte

Det er jo efterhånden vældig fremkommeligt for os alle at analysere priser på billige farvesprøjte online fra forskellige butikker på nettet, og følgelig har flertallet af netbutikker fundet det uundgåeligt at tvinge prisen på farvesprøjte drastisk, og ovenikøbet sikre gratis levering.

Det kan dog ikke desto mindre blive nyttigt at se nærmere på indtil flere e-butikker efter tilbud på farvesprøjte online forinden du bestiller, så man er på den sikre side med at få fat i den mest billige pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at ifald en internet handler forhandler billige farvesprøjte online på tilbud til en tilbudspris der er utrolig overkommelig, bør det tit være et signal om en uægte e-butik. Kortbestillinger er ikke desto mindre indbefattet af Indsigelsesordningen, som værner en overfor uærlige internet shops.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale pengene til farvesprøjte over en periode. Det fås som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma.

Når man ser på tendenserne står det markant, at online shoppere tit efterspørger fx køb farvesprøjte og farvesprøjte tilbud. Vi ser desuden ofte folk søge fx farvesprøjte priser, billig farvesprøjte og farvesprøjte online.

Analyser eksisterende kunders ratings

Trustpilot byder på fuldt ud fornemme chancer for at iagttage forskellige forhenværende konsumenters synspunkter og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tager et kig på netbutikkens kritik forud for at du shopper billige farvesprøjte online.

Facebook yder desuden altid pålidelige metoder til at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Foruden det møder vi nogle internet handler som gør det muligt at forfatte en kritik af ordreforløbet, som lige så vel bør benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige farvesprøjte online på en internet webshop burde de for at være på den sikre side have øje for netshoppens forretningsbetingelser, men det er bare ikke videre interessant, især med de udbredte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Bygma.

Et alternativt forslag kan være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, grundet at det ofte er et fingerpeg om at e-butikken følger gældende dansk lovgivning, og at online shoppen regelmæssigt ses til af specialister der kender retningslinjerne.

Desuden får du genvej til at få assistance, for så vidt du skulle få dilemmaer i processen med din handel med farvesprøjte. For øvrigt er det at foretrække at du er vidende om de mest relevante regler der indvirker på købet af farvesprøjte online, som for eksempel den ombytningsret shoppen lover.

I relation til det er det virkelig essesentielt, at man når som helst sikrer sin kvittering på e-mail, således man altid kan bevise bestillingen af farvesprøjte, uanset om man har bestilt hos Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix eller Davidsen.

Mette T gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Anne M gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Martin I gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Jette Thomsen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til din online shopping
1Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en anordning, hvilket begunstiger dig som kunde overfor uærlige online selskaber. Som et alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at honorere prisen over tid.
2Trustpilot resulterer i fuldkommen hensigtsmæssige muligheder for at iagttage en hel del tidligere køberes iagttagelser og på grund af dette går vi ind for, at du udforsker e-forretningens omtaler før du shopper billige farvesprøjte online. Facebook medfører også en del fremragende løsninger til at få kendskab til online firmaets kundefokus.
3Før nogen bestiller billige farvesprøjte i en e-forhandler kunne de de facto få overblik over e-shoppens betingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt. Tilmed tilråder vi at du er påpasselig med de mest betydningsfulde forhold der har indvirkning på bestillingen af billige farvesprøjte online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik hjemmesiden tilbyder.
4Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det længe har været en antydning af at netshoppen tilslutter sig de danske regler, udover at online butikken af og til efterses af jurister som forstår de gældende regler. Forinden nogen shopper billige farvesprøjte hos en internet forhandler burde man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår.
5Det er i dag særdeles praktisk for os alle at vurdere tilbud online på billige farvesprøjte hos diverse firmaer på nettet, og med det motiv frembyder adskillige internet forretninger i Danmark levering uden beregning. Men det kan til hver en tid være profitabelt at sammenligne nogle få online selskaber efter billige priser inden du bestiller, således at du er sikret at skaffe sig den billigste pris.
6Visse butikker på nettet garanterer levering uden gebyr på farvesprøjte, men oftest er det så nødvendigt at man køber for et konkret beløb. Desuden bør man gribe den billigste leveringsløsning, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver gennemsnitligt desuden i høj grad let. Den prisbilligste fragttype vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
7Antal dages levering kan være særdeles væsentlig ifald vi har behov for din ordre omgående, og i det øjemed er det særdeles på sin plads at du studerer det estimerede leveringstidspunkt for farvesprøjte. Størstedelen af internet foretagender byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, som imidlertid påkræver at handlen laves forinden et angivent tidspunkt.
8En række online shops foreslår heldigvis en lang række forskellige billige former for fragt til farvesprøjte. Den mest benyttede er efterhånden pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Fragtløsningen er jo temmelig let gængelig, og oftest endvidere den mest letkøbte fragtmetode.
9Den mest letkøbte type af levering vil altid være selv at hente pakken, hvilket står og falder med at du befinder dig i nærheden af internet selskabets hjemsted. Den mulighed for fragt kan vise sig at være ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at du behøver farvesprøjte omgående. Alternativt så præsterer visse internet foretagender levering uden gebyr, men undertiden forudsætter det at der erhverves for en præcis sum.