Bygpris.dk

Fasfræser

Festool Fasfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D36/45°
400 kr.
Læs mere
Festool Fasfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D25,7/25,7/15°
425 kr.
Læs mere
Festool fasfræser S8 HW 15° D18-KL OFK 499801
400 kr.
Læs mere
Festool fasfræser S8 HW 30° D25-KL OFK 499800
405 kr.
Læs mere
Festool Falsfræser HW med vendeplatter, skaft 8 mm HW S8 D38/12
775 kr.
Læs mere
Festool Falsfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D31,7/NL 12,7
385 kr.
Læs mere
Festool Fasfræser HW 45°-OFK 500
435 kr.
Læs mere
Festool Fasfræser HW 30°-OFK 500 490091
435 kr.
Læs mere
Festool Fasfræser HW HW 60°-OFK 500
435 kr.
Læs mere
Festool Fasfræser HW, skaft 12 mm HW S12 D55/20/45°
690 kr.
Læs mere
Festool Fasfræser HW, skaft 12 mm HW S12 D44/30/30°
620 kr.
Læs mere
Festool fasfræser HW, skaft 12 mm 492703
740 kr.
Læs mere
CMT 45° Fasfræser
1.905 kr.
Læs mere
Festool Fasfræser HW, skaft 12 mm HW D33,54/15° ss S12
655 kr.
Læs mere
Festool fasfræser S8 HW 45° D26-KL OFK 499799
435 kr.
Læs mere
Festool Fas-/kantfræser, skaft 8 mm HW S8 D24/0° +45°
315 kr.
Læs mere
Festool fasfræser HW, skaft 8 mm 491133
500 kr.
Læs mere
CMT Fasfræser HM 45x18 45° K8
429 kr.
Læs mere
CMT Fasfræser HM 31,7x11 45° K8
340 kr.
Læs mere
Fasfræser 35,5 mm KwB 7565-20
240 kr.
Læs mere
Fasfræser 45 grader Kreator KRT060135
193 kr.
Læs mere
Fasfræser 11,7 mm KwB 7552-20
209 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et enormt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot fasfræser.
Der vil være forskel på priserne på billige fasfræser fra byggekæde til byggekæde. En del har gode priser, og andre har service. Du skal vide hvad du helst vil have.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring fasfræser.
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Det er navnligt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og i kraft af det har kunderne mulighed for at bestille online og fragte produkterne selv. Derigennem har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, og sågar have produkterne med det samme.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra forskellige specialbutikker, så du kan vælge fra et bredt udvalg af fasfræser online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online får du en lavere pris.
De fleste små butikker er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler fasfræser online på deres webshop.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig vil du modtage endnu mere brugbar sparring fra folk som er specialister i netop fasfræser.
Danmarks største byggekæder
fasfræser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

fasfræser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

fasfræser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

fasfræser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må udarbejde en klar dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
2Husk at regne på om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde sikre dig hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Såfremt du henter professionel hjælp kan det være fornuftigt at tage imod tilbud fra flere entreprenører.
3I god tid inden at du iværksætter byggeriet må det være usandsynligt centralt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
4Du må aldrig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej påklædning inklusiv sikkerhedssko der skåner dig mod hændelige skader. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
5Ofte vil det være vigtigt at lave et regnskab for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være fordelagtigt at gennemgå hver enkelt udgift, og bagefter søge sig frem til mulige tilbud på dem slavisk.
6Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den årsag kan du ofte tage et kig på vejrudsigten i dagene før dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning begynder at piske ned bedst som du er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
7I nogle tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få når ombygningen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
8Der præsenterer sig næsten altid pludselige problematikker i tilfælde med omfangsrige projekter, og ergo kan det være meningsfuldt at der afsættes en god portion tid i planen, som bidrager til at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
9Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggeprocessen, specielt i tilfælde af omfattende byggerier. Større projekter gør krav på flere mennesker. Derudover viser det sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
10Der ligger rigelige mængder af instruktioner og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube er formidler af vældig meget anvendelig information, særligt når du bruger den engelske version.
11Måske kan det blive aktuelt at du har de påkrævede materialer disponible inden du tager fat på projektet. Du kunne nedskrive en punktforms indkøbsliste hvor der bør fremgå alt du har brug for, og så gennemløbe oversigten, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
12Man vil under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Det er essentielt at have udstyret tilgængeligt når du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover godt at inkludere de her udgifter i byggeriets budget.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er ret så overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ret så betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt er bedst?

En del byggeforretninger tilbyder heldigvis et stort udvalg af billige fragtformer til fasfræser. Det mest almindelige er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente bestillingen lige når det passer dig. Fragtformen er jo ret simpel, samt desuden tillige den prisbilligste leveringsversion.

Du kunne alternativt prøve at bestille ordren til levering til dit hus eller til når du er på job. Løsningen bliver i regelen en smule mere omkostningsfuld, men omvendt ret så let ved køb af fasfræser online. Den mest prisbevidste løsning er uden tvivl at hente varerne selv, men den mulighed beroer på at du bor i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på fasfræser er naturligvis ret så betydningsfuld såfremt vi behøver dine nye produkter øjeblikkeligt, så herved er det bestemt relevant at man tjekker den forventede leveringstid for fasfræser. Temmelig mange butikker på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre online, men vær obs på at det afhænger af at ordren laves forud for et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varen afsted inden de lageransatte holder fyraften.

En række internet outlets præsterer levering uden gebyr på fasfræser online, men i mange tilfælde kun når der indkøbes for en fastsat sum. Som alternativ kan du udvælge den billigste leveringsudgave, som tit er at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted.

Mange webshops frembyder klik-og-hent hvor du handler billig fasfræser online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne frembyder blandt andet klik-og-hent på fasfræser i følgende byer:

Glostrup, Aabenraa, Herlev, Virum, Brabrand, Allerød, Skanderborg, Stenløse, Hjørring, Middelfart, Sønderborg, Odder, Holbæk, Ikast, Værløse, Højbjerg, Vordingborg, Slagelse, Tårnby, Frederikshavn, Gentofte, Brønderslev, Søborg, Haslev, Nørresundby, Vejle, Esbjerg, Lystrup, Grenaa, Tilst, Hobro, Korsør, Kalundborg, Viborg, Gladsaxe, Brønshøj, Frederiksværk, Valby, Hedensted, Vallensbæk, Fredericia, Skive, Jyllinge, Albertslund, Åbyhøj, Nyborg, Risskov, Hedehusene, Ringsted, Randers, Farum, Vanløse, Herning, Ballerup, Nakskov, Ølstykke, Kolding, Struer, Rudersdal, Nykøbing Falster, København, Charlottenlund, Frederikssund, Køge, Hillerød, Rønne, Silkeborg, Haderslev, Solrød Strand, Helsingør, Horsens, Thisted, Birkerød, Kokkedal, Nærum, Holstebro, Taastrup, Lyngby, Brøndby, Odense, Hørsholm, Greve, Næstved, Dragør, Rødovre, Lillerød, Ishøj, Hvidovre, Aalborg, Roskilde, Svendborg, Frederiksberg, Aarhus, og Varde, .

Click-and-collect ift. fasfræser er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når der ses på tendenserne står det markant, at folk ofte efterspørger bl.a. køb fasfræser og fasfræser tilbud. Derudover oplever man tit mennesker søge efter for eksempel fasfræser online, fasfræser priser og billig fasfræser, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Få den bedste pris på fasfræser

Det er yderst ukompliceret for alle at finde de bedste priser på billige fasfræser online fra flere internet butikker i Danmark, og til tak har en hel del webbutikker fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på fasfræser markant, og ydermere tilbyde levering uden omkostninger.

Dog kan det stadigvæk være lønsomt at kigge forbi enkelte internet handler efter tilbud og rabatter på fasfræser online forinden du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du må alligevel huske på, at i tilfælde af at en online virksomhed afsætter billige fasfræser online til en udsalgspris der kan virke ufattelig billig, så burde det tit være et signal om en uoprigtig webshop. Køb med betalingskort er dog en del af et reglement, som redder kunden overfor svindlende e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale omkostningerne til fasfræser over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt i nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Stark.

Ved kig i statistikkerne er det markant, at internetbrugere som regel søger for eksempel fasfræser online og billig fasfræser. Foruden dette ser man ofte internet shoppere efterspørge eksempelvis fasfræser priser, køb fasfræser samt fasfræser tilbud.

Udforsk andre menneskers anbefalinger

Trustpilot bringer dig evigt fantastiske løsninger til at udforske ganske mange nuværende forbrugeres betragtninger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer online virksomhedens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige fasfræser online.

Facebook genererer ligeledes stort set pæne genveje til at få en idé om online butikkens pålidelighed. Her ses faktisk internet butikker hvor man kan forfatte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket også kan bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige fasfræser online hos en e-shop bør de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsbetingelser, dog er det i reglen et omfattende arbejde, specielt hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være en antydning af at e-firmaet forstår de danske love, samt at netbutikken hyppigt gennemses af jurister der er meget bekendte med de gældende love.

Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, såfremt du møder problemstillinger i forbindelse med din bestilling af fasfræser. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at køberen er obs på de elementære regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af fasfræser online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-forhandleren kører med.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk gemmer ens ordremail, således man senere vil kunne bekræfte købet af fasfræser, ligegyldig om man bestiller fra Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan eller Bauhaus.

Lone Madsen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Mads gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Hanne A gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Rasmus B gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til indkøb via nettet
1Forinden nogen bestiller billige fasfræser på en shop på nettet burde man til hver en tid studere netbutikkens handelsvilkår, men det er gerne ikke specielt ophidsende. Tillige er det klogt at kunden er omhyggelig omkring de mest vedkommende betingelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige fasfræser online, fx hvilken byttepolitik online shoppen kører med.
2En række internet selskaber tilbyder i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsmetoder til fasfræser. En af dem der er mest populær er p.t. pakkeshops, og så henter du bare dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig ret let gængelig, samt endda tilmed den mest letkøbte løsning til levering.
3Enkelte e-forhandlere lover billig fragt på fasfræser, men ofte gælder det kun hvis man indkøber for en konkret sum. Alternativt skulle du foretrække den mest prisbevidste fragtmulighed, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted. Metoden viser sig til tider også ultra simpel. Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
4Den billigste leveringsmanér vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre er betinget af at du opholder dig tæt på online forhandlerens hjemsted. Den form for levering er jo virkelig essentiel hvis du har behov for fasfræser om få sekunder. Alternativt så tilbyder indtil flere e-forretninger i Danmark fragt uden omkostninger, men ofte kun ifald man køber for et konkret beløb.
5Trustpilot yder super strålende muligheder for at læse en lang række eksisterende brugeres observationer og derved rekommanderer vi, at du tjekker e-firmaets ratings forud for at du bestiller billige fasfræser online. Facebook frembringer på samme måde ganske ærlige muligheder for at få indtryk af e-handlens popularitet.
6Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af en lov, der dækker køber overfor snydagtige internet handler. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at godtgøre omkostningerne senere.
7Leveringstidspunktet er usædvanlig bestemmende forudsat man behøver produktet om et øjeblik, så herved er det aldeles aktuelt at man gransker den anslåede leveringsdato for fasfræser. En hel del internet varehuse frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, der dog regnes ud fra at handlen laves før et angivent tidspunkt.
8Det er jo efterhånden usædvanlig ligetil for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige fasfræser hos diverse online forretninger, og herved lover flere internet firmaer levering uden omkostninger. Dog kan det imidlertid være lønsomt at kontrollere nogle enkelte online virksomheder efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at man er garanteret at antage den bedste pris.
9Vi anbefaler at kigge om e-butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være en sikring om at webbutikken adlyder de opstillede regler, og at online forretningen nu og da kigges til af jurister der er indført i de gældende bestemmelser. Forinden nogen shopper billige fasfræser i en e-forretning behøver de i reglen skimme virksomhedens handelsaftale.