Bygpris.dk

Fastkarmvindue

Fastkarms vinduesparti m. Top-vende Vindue, Træ/alu, 012297
2.200 kr.
Læs mere
Fastkarmsvindue, 013110
1.000 kr.
Læs mere
Fastkarmsvindue, 012973
350 kr.
Læs mere
Fastkarmsvindue, 013102
900 kr.
Læs mere
Fastkarms- / tophængt vindue, 013003
350 kr.
Læs mere
Fastkarms vindue, 013333
1.900 kr.
Læs mere
Fastkarms vindue, 013348R
650 kr.
Læs mere
Fastkarms vindue, 013335
1.050 kr.
Læs mere
Fastkarmvindue med 3 glasfelter, 012855
500 kr.
Læs mere
Fastkarms Parti Vindue, Træ/alu, 012418
2.000 kr.
Læs mere
Fastkarms vindue, 013349
1.000 kr.
Læs mere
Fastkarmsvindue, 014284
2.000 kr.
Læs mere
Fastkarmvindue med 3 glasfelt, 012853
500 kr.
Læs mere
Fastkarms Parti Vindue, Træ/alu, 012465
1.275 kr.
Læs mere
Fastkarms vinduesparti, Træ/alu, 012459
1.600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige fastkarmvindue fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have de bedste priser, imens andre vil have kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare fastkarmvindue.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du tjekke de andre.
For nogle er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af fastkarmvindue.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og derfor har de fleste valget om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Af den grund har du valget om at undgå leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre samler varer fra mange leverandører, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af fastkarmvindue online.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få skarpere priser.
Mange nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som tit har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at handle fastkarmvindue online på deres webshop.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er specialister i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund kan du opleve mere begavet hjælp fra nogle som er specialister i netop fastkarmvindue.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

fastkarmvindue silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

fastkarmvindue bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

fastkarmvindue jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

fastkarmvindue harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være afgørende at have lavet et regnskab for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det vil være rationelt at beskrive hver eneste udgift, og dernæst undersøge prisen på hver enkelt.
2Det bliver fundamentalt at du har de presserende bygningsmaterialer handlet ind forud for at du indleder projektet. Du kunne sammensætte en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og efterfølgende granske punkterne, hvormed du sikrer dig at du har styr på det.
3Forberedelse er vejen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at nedskrive en klar plan, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din handlingsplan.
4Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum undersøge meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det pludselig starter med at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
5Du bør ikke gå ned på grej. Jævnligt kan det være essentielt at have det klar til brug idet du igangsætter arbejdet. Derudover er det vigtigt at medregne de tilhørende omkostninger i dit budget.
6Du kunne overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal investere i assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Når du anskaffer assistance fra en professionel er det en god idé at få tilbud fra diverse virksomheder.
7Du skal for alt i verden ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse såsom sko og hjelm som beskyttelse mod eventuelle skader. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt når du ikke skaffer professionel hjælp.
8Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed ift. omfangsrige byggeprocesser. Store ombygninger behøver flere personer. Samtidig vil det blive hurtigere og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
9Der viser sig uden tvivl overraskende problemer i tilfælde med svære projekter, og af den grund kan det være væsentligt at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, som gør at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Længe før du indleder byggeprocessen kan det være yderst afgørende med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
11Husk at du kan søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at byggeriet hjælper miljøet. At få tilskud kræver altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
12Du kan finde en hel del hjælpeartikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube er formidler af en masse brugbar viden, i særlig grad ifald du benytter engelske ord i din søgning.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som klart er yderst betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Masser af byggeforretninger frembyder nu til dags diverse billige leveringsmetoder til fastkarmvindue. En sikker vinder er p.t. at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo ret så praktisk, samt endda endda den billigste fragtform.

Du kan ydermere forsøge at få ordren sendt til din bolig eller til når du er på job. Metoden bliver jævnligt en tand mere omkostningsfuld, men derudover super fremkommelig med fastkarmvindue online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den mulighed betinges af at du befinder dig nær internet webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på fastkarmvindue kan vise sig at være særligt relevant i tilfælde af at du har brug for varerne om få sekunder, så i det øjemed er det helt vigtigt at du studerer det anslåede leveringstidspunkt på fastkarmvindue. Flere outlets på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, hvilket er underforstået at ordren køres igennem forinden et konkret tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få varen distribueret inden pakkepersonalet har fri.

Nogle enkelte internet foretagender yder fragtfri levering på fastkarmvindue online, men i mange tilfælde er det forudsat at der købes for en bestemt sum. Derudover bør du tage den billigste leveringsmåde, hvilket oftest er at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor du køber billig fastkarmvindue derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og 10-4. Byggemarkederne tildeler bl.a. klik-og-hent på fastkarmvindue i disse områder:

Silkeborg, Dragør, Værløse, Stenløse, Viborg, Farum, Frederiksværk, Allerød, Lyngby, Jyllinge, Greve, Frederikssund, Hjørring, Ishøj, Nykøbing Falster, Hvidovre, Kolding, Vanløse, Ølstykke, Struer, Nyborg, Varde, Hobro, Grenaa, Frederikshavn, Haderslev, Frederiksberg, Herlev, Sønderborg, Ringsted, Tårnby, Næstved, København, Køge, Glostrup, Skive, Horsens, Charlottenlund, Middelfart, Skanderborg, Ikast, Vejle, Brønderslev, Kalundborg, Brabrand, Højbjerg, Fredericia, Rudersdal, Odder, Virum, Tilst, Rønne, Roskilde, Taastrup, Nakskov, Lillerød, Aabenraa, Hillerød, Korsør, Birkerød, Risskov, Hedensted, Gladsaxe, Holbæk, Albertslund, Ballerup, Brønshøj, Randers, Søborg, Kokkedal, Åbyhøj, Aarhus, Aalborg, Helsingør, Brøndby, Nørresundby, Lystrup, Herning, Valby, Hørsholm, Haslev, Thisted, Slagelse, Solrød Strand, Esbjerg, Nærum, Svendborg, Rødovre, Gentofte, Vallensbæk, Holstebro, Vordingborg, Odense, og Hedehusene, .

Klik-og-hent af fastkarmvindue er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at internet shoppere tit leder efter for eksempel fastkarmvindue priser og billig fastkarmvindue. Derudover oplever man typisk online shoppere søge efter eksempelvis køb fastkarmvindue, fastkarmvindue tilbud samt fastkarmvindue online, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Tilbud på fastkarmvindue

Det er jo vældig overkommeligt for alle at finde tilbud på billige fastkarmvindue online i blandt flere internet foretagender, og herved har flertallet af online varehuse fundet det uundgåeligt at nedskære prisen på fastkarmvindue drastisk, og ovenikøbet sikre portofri levering.

Dog kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at inspicere nogle få internet foretagender efter tilbud og udsalg på fastkarmvindue online inden du bestiller, således at man er på den sikre side med at opnå den mest billige pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Man bør trods alt være opmærksom på, at når en online webshop udbyder billige fastkarmvindue online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som hamrende billig, burde det for det meste være en varsel om en fup internet handler. Kortbestillinger er trods alt dækket ind under en forordning, hvilket støtter køber overfor fup netbutikker.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at betale pengene til fastkarmvindue over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som fx Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at internetbrugere som regel kigger efter fx fastkarmvindue priser og fastkarmvindue tilbud. Vi ser desuden jævnligt mennesker efterspørge blandt andet fastkarmvindue online, køb fastkarmvindue samt billig fastkarmvindue.

Tjek nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot leverer regulære gode muligheder for at kontrollere adskillige aktuelle kunders tanker og af den grund er det godt, at du eftersøger internet webshoppens anmeldelser inden du shopper billige fastkarmvindue online.

Facebook præsterer ligeledes ganske pålidelige muligheder for at få indsigt i internet butikkens troværdighed. I øvrigt er der nogle online butikker som tilbyder folk at offentliggøre en omtale af deres købsoplevelse, som ydermere bør tages i brug til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige fastkarmvindue online hos en e-forhandler kan man egentlig granske deres forretningsaftale, men det er undertiden et tidskrævende projekt, især med de store byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark og Bauhaus.

En anden valgmulighed er at se nærmere på om internet forretningen er støttet af e-mærket, da det bør være en sikkerhed for at e-firmaet forsvarer de opstillede regler, udover at e-forretningen jævnligt gennemses af specialister som er inde i de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du chance for at få assistance, hvis du får problemer i forbindelse med din bestilling af fastkarmvindue. Tillige er det prisværdigt at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af fastkarmvindue online, som eksempelvis den bytteret e-handlen anvender.

På grund af dette er det tilmed relevant, at man altid bibeholder sin kvittering, så man i fremtiden vil kunne bekræfte købet af fastkarmvindue, uafhængig af om man shopper hos XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen eller Harald Nyborg.

Thomas H gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Inge Larsen gav 4 stjerner

SUPER

Henrik Sørensen gav 5 stjerner

god service

Thomas Knudsen gav 5 stjerner

Bestilte online

9 tips til når du køber online
1Forinden nogen shopper billige fastkarmvindue på en e-forretning bør man i og for sig granske netshoppens regler, men det er tit ikke specielt ophidsende. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at man er omhyggelig omkring de mest relevante forhold gældende for shopping af billige fastkarmvindue online, som for eksempel den ombytningsret e-firmaet tilsikrer.
2En hel del e-forretninger i Danmark yder levering uden gebyr på fastkarmvindue, men tit er det påkrævet at man shopper for et præcist beløb. Som alternativ burde man overveje den mindst kostelige fragtform, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver gerne omvendt vældig problemfri. Den mest betalelige fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
3Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af en orden, der beskytter os imod falske netshops. Som alternativ bør du benytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du vil honorere betalingen over en længere periode.
4Trustpilot frembyder rigtig solide chancer for at granske mange aktuelle konsumenters ratings og derved er det smart, at du tolker webshoppens bedømmelser inden du køber billige fastkarmvindue online. Facebook tilbyder dig på samme måde temmelig hæderlige metoder til at få indblik i internet firmaets popularitet.
5Leveringshastigheden kan vise sig at være virkelig relevant ifald vi skal bruge din pakke lige om lidt, så med det formål er det forholdsvis centralt at du ser nærmere på leveringstiden for fastkarmvindue. Mange forretninger på nettet lover billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer, men vær påpasselig da det regnes ud fra at bestillingen laves forud for et bestemt klokkeslæt.
6Den billigste leveringsform vil altid være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af internet virksomhedens adresse. Den leveringsversion er jo usædvanlig afgørende såfremt vi har behov for fastkarmvindue nu og her. Alternativt så frembyder nogle enkelte forretninger på nettet portofri fragt, men tit er det påkrævet at der indkøbes for et bestemt beløb.
7Det er jo efterhånden ultra ligetil for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige fastkarmvindue i blandt forskellige online forretninger, og herved lover en lang række internet webshops gebyrfri levering. Til gengæld kan det immervæk blive fordelagtigt at efterprøve et par internet foretagender efter billige priser før du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.
8Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det kan være et signal om at internet selskabet følger de officielle danske regler, samt at netbutikken løbende overværes af fagmænd der forstår vilkårene. Før folk bestiller billige fastkarmvindue på en online shop kan man reelt se på webshoppens forretningsaftale.
9Flere internet varehuse tildeler i dag en hel del forskellige billige former for fragt til fastkarmvindue. En af dem der er mest anvendt er i vore dage pakkeshops, hvor du så selv henter din ordre når det passer dig bedst. Muligheden er nemlig ekstremt hensigtsmæssig, samt mange gange tilmed den billigste leveringsudgave.