Bygpris.dk

Fein Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Læs mere
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Læs mere
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Læs mere
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Læs mere
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Læs mere
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Læs mere
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Læs mere
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Læs mere
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Læs mere
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Læs mere
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Læs mere
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Læs mere
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Læs mere
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Læs mere
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Læs mere
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Læs mere
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne selv. Dette er i høj grad en mulighed ved de store byggekæder.
For en del er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved et online byggemarked, som kan give rådgivning til valg af Fein multisliber.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige Fein multisliber fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver billige priser, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor kende virksomhedens regningslinjer.
Flere byggemarkeder sælger et stort produktudvalg, og andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan vide om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot Fein multisliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når du skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggecentre samler varer fra mange nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af Fein multisliber online.
De kendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har de fleste chancen for at købe online og fragte produkterne på eget initiativ. Derigennem kan du blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Altså kan du få en høj grad af god assistance fra folk som er specialister i netop Fein multisliber.
Hovedparten af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du handler Fein multisliber online på deres webshop.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
Fein multisliber bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Fein multisliber silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Fein multisliber harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Fein multisliber jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Glem ikke at du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeriet påvirker miljøet.
2Godt forarbejde bliver nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør lave en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Vær konkret idet du udarbejder din plan.
3Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag må du regelmæssigt se vejrprognosen lige før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå starter med at regne bedst som du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
4Du bør reflektere over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal skaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du fremskaffer professionel assistance er der penge at spare ved at tage imod prisoverslag fra diverse leverandører.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for projektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være behjælpeligt at notere samtlige poster, hvorefter man bør indsamle billige priser på hver eneste af dem.
6Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det være usandsynligt betydningsfuldt at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Det er en god idé at sikre sig hjælp til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er store byggeprocesser. Omfangsrige projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover må det blive mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Potentielt kan det vise sig værdifuldt at du har de påkrævede materialer parat i god tid før du kaster dig over håndværket. Du har god gavn af at notere en overskuelig indkøbsliste som indeholder de materialer du skal bruge, og derefter granske listen, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
9Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdshjelm der skåner dig mod eventuelle risici. Det er smart med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
10Der præsenterer sig næsten altid uforudsete problematikker i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig væsentligt at der er afsat passende plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
11Der er vældig mange vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. Især YouTube bringer dig meget anvendelig oplysning, ikke mindst forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
12Du vil aldrig fattes værktøj. Det er en fordel at have grejet til rådighed inden du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ret så imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk betryggende. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Temmelig mange internet shops tildeler nu om stunder et stort udvalg af billige metoder til levering til Fein multisliber. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig ualmindeligt fleksibel, samt endda tillige den mest letkøbte type af levering.

Du bør ydermere planlægge at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig undertiden lidt mere bekostelig, men også rigtig let med Fein multisliber online. Den billigste slags levering er unægtelig at hente pakken selv, hvilket beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på Fein multisliber er ret vital såfremt vi mangler dine nye produkter straks, og derfor er det relativt essentielt at vi finder den forventede leveringstid på Fein multisliber. En række butikker på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, som imidlertid er afhængig af at handlen gemmenføres tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de kan nå at få pakken på posthuset forinden logistikpersonalet har fyraften.

Flere online varehuse frembyder fragt uden gebyr på Fein multisliber online, men i reglen under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb. Som alternativ bør du udse dig den mest betalelige form for levering, hvilket typisk vil være at få bragt produkterne til en pakkeshop.

Mange webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man køber billig Fein multisliber online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen og Silvan. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på Fein multisliber i følgende områder:

Birkerød, Vordingborg, Kokkedal, Taastrup, Silkeborg, Frederiksberg, Hedehusene, København, Struer, Haderslev, Nakskov, Brabrand, Hørsholm, Odense, Odder, Frederikshavn, Albertslund, Svendborg, Jyllinge, Rudersdal, Herning, Ishøj, Sønderborg, Greve, Varde, Gladsaxe, Horsens, Holbæk, Randers, Slagelse, Åbyhøj, Hedensted, Herlev, Tårnby, Kalundborg, Korsør, Skive, Kolding, Lillerød, Køge, Ringsted, Aalborg, Hjørring, Stenløse, Aabenraa, Esbjerg, Vejle, Fredericia, Brønderslev, Skanderborg, Charlottenlund, Frederikssund, Søborg, Nærum, Værløse, Ølstykke, Højbjerg, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Dragør, Lystrup, Viborg, Vallensbæk, Holstebro, Grenaa, Hobro, Lyngby, Tilst, Glostrup, Brøndby, Aarhus, Haslev, Rødovre, Næstved, Hillerød, Farum, Risskov, Vanløse, Middelfart, Allerød, Rønne, Valby, Ikast, Roskilde, Gentofte, Helsingør, Nyborg, Solrød Strand, Virum, Nørresundby, Thisted, Hvidovre, Brønshøj, og Ballerup, .

Klik-og-hent af Fein multisliber er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man kigger i statistikkerne står det klart, at mennesker tit efterspørger bl.a. Fein multisliber online og Fein multisliber tilbud. Vi ser desuden ofte internet shoppere søge fx Fein multisliber priser, køb Fein multisliber samt billig Fein multisliber, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen og 10-4.

Få den bedste pris på Fein multisliber

Det er jo vældig gnidningsløst for folk at søge information om priser på billige Fein multisliber online på diverse outlets på nettet, og altså har flertallet af e-firmaer været nødt til at mindske udsalgspriserne på Fein multisliber betydeligt, og ydermere yde gratis fragt.

Dog kan det immervæk være indbringende at udforske diverse internet foretagender efter tilbud på Fein multisliber online forinden du placerer ordren, så du er skråsikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Man må trods alt være klar over, at hvis en webshop udlover billige Fein multisliber online for en pris der virker uendeligt favorabel, så burde det i nogle tilfælde være et bevis på en uægte e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af en bestemmelse, der dækker folk overfor bedrageriske firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du vil godtgøre regningen på Fein multisliber ude i fremtiden. Det foreslåes som regel i niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Når man ser på tallene står det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter blandt andet Fein multisliber online og køb Fein multisliber. Man ser derudover ofte internet shoppere søge efter fx billig Fein multisliber, Fein multisliber priser og Fein multisliber tilbud.

Se nærmere på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot fremskaffer flere nyttige løsninger til at gennemsøge en lang række andre kunders observationer og derfor støtter vi, at du kigger på internet selskabets bedømmelser forinden du bestiller billige Fein multisliber online.

Facebook resulterer i også forholdsvis gavnlige chancer for at få indsigt i webshoppens popularitet. Herinde ser vi endda online selskaber i Danmark som tilbyder folk at aflevere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør drages fordel af til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige Fein multisliber online hos en webshop kan de altid skimme butikkens handelsvilkår, men det er mange gange et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag er at efterse om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en indikation om at webbutikken føjer de opstillede regler, foruden at e-butikken undertiden evalueres af jurister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god chance for støtte, når du skulle få problemer i forbindelse med din bestilling af Fein multisliber. I øvrigt er det fornuftigt at kunden er opmærksom på de fundamentale reglementer der har indflydelse på bestillingen af Fein multisliber online, fx den byttepolitik e-forretningen kører med.

På grund af dette er det også vigtigt, at man stadig sikrer sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne dokumentere bestillingen af Fein multisliber, uanset om man har købt fra Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen eller Silvan.

Inge Pedersen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Peter gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Lone A gav 5 stjerner

god service

Peter gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til online indkøb
1Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket dog er betinget af at du har bopæl med kort afstand til netshoppens hjemsted. Den fragtmulighed er super vital forudsat du har behov for Fein multisliber omgående. Alternativt så garanterer en række internet shops fragt uden gebyr, men typisk kræves det at man bestiller for en fastsat sum.
2Generelt går vi ind for at granske om e-butikken er støttet af e-mærket, da det længe har været en indikator for at e-forhandleren forsvarer de danske retningslinjer, og at webshoppen regelmæssigt monitoreres af jurister der er meget fortrolige de gældende regulativer. Inden folk bestiller billige Fein multisliber i en e-forhandler behøver man principielt gennemlæse shoppens forretningsvilkår.
3Inden folk shopper billige Fein multisliber hos en e-forhandler behøver de ideelt set betragte dens vilkår, dog er det typisk en omfattende opgave. Dertil anbefaler vi at kunden er klar over de mest centrale forhold der gælder for handlen med billige Fein multisliber online, som eksempelvis den ombytningsret webshoppen har.
4Det er ultra problemfrit for enhver at sammenligne priser online på billige Fein multisliber hos diverse butikker på nettet, og herved garanterer utallige netbutikker gebyrfri levering. Det kan til hver en tid blive fordelagtigt at kigge forbi indtil flere e-forretninger efter tilbud før du køber, således at man er sikker på at indhente den mest attraktive pris.
5Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er en del af en vedtægt, der redder os imod fup outlets på nettet. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du agter at betale betalingen over flere uger.
6Temmelig mange webshops i Danmark tildeler til alt held diverse forskellige billige former for levering til Fein multisliber. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtformen er jo i høj grad praktisk, og desuden ligeledes den mest betalelige leveringsmetode.
7Trustpilot fremskaffer ret så sikre genveje til at efterforske ret mange aktuelle køberes ratings og derfor anbefales det, at du kigger nærmere på e-forhandlerens ratings inden du bestiller billige Fein multisliber online. Facebook frembringer ydermere ret udmærkede løsninger til at få indblik i online firmaets kundetilfredshed.
8Leveringstidspunktet kan være ret bestemmende i tilfælde af at vi absolut skal bruge produktet øjeblikkeligt, og af den grund er det naturligvis meningsfuldt at vi studerer den estimerede leveringstid på Fein multisliber. Størstedelen af online firmaer lover billig levering på næste hverdag på en hel del varer, hvilket dog tager udgangspunkt i at bestillingen placeres før et fast tidspunkt.
9Indtil flere internet shops frembyder portofri fragt på Fein multisliber, men i mange tilfælde kun når man køber for et fastsat beløb. Ellers må man tage den mindst kostelige fragttype, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Metoden er typisk ydermere virkelig uproblematisk. Den mest betalelige løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.