Bygpris.dk

Festool Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover blot Festool elhøvl.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du vælge et andet.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige Festool elhøvl hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder de bedste tilbud, og øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at vælge et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring Festool elhøvl.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Man bør derfor kende forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, så du kan handle fra et bredt udvalg af Festool elhøvl online.
De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder finder du i de større byer, og derved har de fleste valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at undvære fragtomkostningen, samt endda have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker styrer selv produktionen af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få en skarpere pris.
Diverse små butikker er mindre virksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille Festool elhøvl online på deres side.
En masse webshops i små nicher er eksperter i de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således formår de at yde endnu mere erfaren assistance fra personale der er eksperter i netop Festool elhøvl.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Festool elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Festool elhøvl silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag over 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Festool elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Festool elhøvl bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den årsag må du hyppigt tjekke femdøgnsprognosen lige før projektets start, så du undgår at det med et brag starter med at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede byggeprojekt.
2Man skal aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig fornuftigt at du har udstyret tilgængeligt idet du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
3Der ligger stribevis af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube kan hjælpe med enormt meget konstruktiv info, navnligt såfremt man bruger engelske søgeord.
4Forberedelse vil altid være nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, og derudover en rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder din handlingsplan.
5Der viser sig jævnligt pludselige problematikker i forbindelse med svære byggeprojekter, og ergo vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i kalenderen, med formålet om at man er tryg ved at komme i mål.
6Husk at reflektere over om byggeriet kan klares alene, eller du med fordel kan hente assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Hvis du ønsker hjælp fra en professionel kan det være en god idé at hente tilbud fra flere firmaer.
7I god tid inden at du starter dit byggeprojekt kan det blive rimeligt afgørende med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
8I visse tilfælde kan man få økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes når projektet er CO2-besparende. Tilskudet kræver med andre ord at projektet har positiv betydning for klimaet.
9Du må ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko som beskytter dig imod eventuelle uheld. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig når du ikke får professionel assistance.
10Ofte vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for dit projekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive sundt at beskrive samtlige omkostninger, og dernæst søge sig frem til billige priser på hver enkelt.
11Det bliver fundamentalt at du har de relevante byggematerialer parat forinden du starter byggeriet. Du får god gavn af at forfatte en hurtig huskeliste som indeholder alt du skal bruge, og så tjekke listen, med det formål at du er sikker på at alt er som det skal være.
12Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, specielt når det kommer til vigtige projekter. Flere ting behøver flere personer. Dertil er det hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig flot. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som klart er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Flere online firmaer tildeler nu flere billige muligheder for levering til Festool elhøvl. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ret ukompliceret, og desuden tilmed den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kunne lige så vel tænke over at få ordren sendt til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Fragtformen bliver uheldigvis et hak mere bekostelig, men omvendt i høj grad let for Festool elhøvl online. Den mest prisbevidste fragtløsning er unægtelig at du selv henter varerne, som dog er betinget af at du befinder dig tæt på e-forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på Festool elhøvl er selvfølgelig vældig vital ifald du skal bruge din pakke nu og her, så herved er det ret vigtigt at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato for Festool elhøvl. En hel del internet shops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver billig levering på næste hverdag på flere varer online, men glem ikke at det er forudsat at ordren laves forinden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne afsted forinden lagerpersonalet har fyraften.

En række outlets på nettet garanterer fragt uden betaling på Festool elhøvl online, men tit stiller det krav om at der købes for et præcist beløb. Derudover bør du udse dig den prisbilligste leveringsmanér, hvilket typisk vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En del byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig Festool elhøvl online men afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af Festool elhøvl i disse områder:

Lystrup, Frederikssund, Thisted, Vordingborg, Skanderborg, Ringsted, Nørresundby, Aarhus, Grenaa, Frederikshavn, Rudersdal, Helsingør, Stenløse, Valby, Hobro, Køge, Hjørring, Ølstykke, Brabrand, Værløse, Rødovre, Struer, Greve, Birkerød, Hillerød, Lillerød, Ballerup, Dragør, Aalborg, Nykøbing Falster, Risskov, Åbyhøj, Hedehusene, Tårnby, Frederiksværk, Hedensted, Charlottenlund, Odense, Varde, Skive, Virum, Taastrup, Middelfart, Hvidovre, Gladsaxe, Kalundborg, Brønderslev, Nakskov, Slagelse, Korsør, Glostrup, Vallensbæk, Nyborg, Rønne, Roskilde, Albertslund, Herning, Farum, Holstebro, Lyngby, Brønshøj, Esbjerg, Kokkedal, Kolding, Horsens, Silkeborg, Næstved, Brøndby, Højbjerg, Vanløse, Vejle, Odder, Viborg, Tilst, Fredericia, Aabenraa, Jyllinge, Hørsholm, Holbæk, Haderslev, Allerød, Søborg, Frederiksberg, Nærum, Haslev, Randers, Ikast, Herlev, København, Sønderborg, Ishøj, Gentofte, Svendborg, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent af Festool elhøvl er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Ved kig i statistikkerne er det markant, at online shoppere som regel efterspørger fx billig Festool elhøvl og køb Festool elhøvl. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet Festool elhøvl priser, Festool elhøvl tilbud og Festool elhøvl online, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Den bedste pris på Festool elhøvl

Det er efterhånden ekstremt smertefrit for os alle at vurdere prisniveauet på billige Festool elhøvl online på forskellige e-forhandlere, og til gengæld har en hel del netshops set sig nødsaget til at presse salgspriserne på Festool elhøvl markant, og ovenikøbet love portofri levering.

Dog kan det stadigvæk være gunstigt at efterse nogle forskellige netbutikker efter tilbud på Festool elhøvl online forud for at du placerer ordren, sådan at man er garanteret at antage den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må alligevel være omhyggelig med, at ifald en netbutik markedsfører billige Festool elhøvl online for en udsalgspris som virker uforståeligt beskeden, så kunne det ofte være et bevis på en snydagtig webshop. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af en forordning, hvilket dækker folk overfor svindlende butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere betalingen af Festool elhøvl over tid. Det foreslåes som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når der ses på tallene er det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger for eksempel Festool elhøvl priser og Festool elhøvl tilbud. Man ser desuden ofte mennesker lede efter eksempelvis billig Festool elhøvl, køb Festool elhøvl og Festool elhøvl online.

Kig på tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot fører til adskillige hensigtsmæssige genveje til at finde ud af ganske mange forhenværende brugeres reflektioner og af den grund stiller vi forslag om, at du tolker webbutikkens omtaler forinden du køber billige Festool elhøvl online.

Facebook frembyder lignende super troværdige chancer for at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed. Desuden er der mange internet selskaber hvor kunder kan tilkendegive en vurdering af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige Festool elhøvl online i en internet shop behøver man på en vis måde gennemse netshoppens forretningsvilkår, dog er det tit ikke super spændende, især på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være en tilkendegivelse af at online firmaet føjer de gældende danske regler, og at online forhandleren lejlighedsvis gennemses af fagmænd der er meget bekendte med vilkårene.

Det giver dig lejlighed til at få bistand, når du møder dilemmaer med dit indkøb af Festool elhøvl. Herudover er det prisværdigt at køberen er vidende om de mest aktuelle regler der kan have indvirkning på købet af Festool elhøvl online, som fx hvilken ombytningsret online butikken anvender.

Her er det tilmed vigtigt, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, således man altid kan bekræfte købet af Festool elhøvl, hvad end man bestiller fra Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg eller 10-4.

Susanne Sørensen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Christian Hansen gav 4 stjerner

Alt ok

Jette Christensen gav 5 stjerner

Nemt køb

Camilla L gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til køb på nettet
1Den prisbilligste leveringsmodel er unægtelig selv at hente produkterne, men den mulighed forudsætter at du befinder dig tæt på internet butikkens hjemsted. Den form for levering er selvfølgelig temmelig aktuel om du har brug for Festool elhøvl om få sekunder. Alternativt så yder en hel del e-forretninger i Danmark levering uden gebyr, men ofte kun såfremt der indkøbes for en konkret sum.
2Det er ret så fremkommeligt for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige Festool elhøvl i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og derfor garanterer utallige internet selskaber i Danmark gratis fragt. Derfor kan det alligevel blive lukrativt at studere indtil flere forretninger på nettet efter tilbud forinden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris.
3En masse butikker på nettet yder efterhånden en række forskellige billige leveringsudgaver til Festool elhøvl. En af de mest anvendte er nu til dags pakkeshoppen, og så afhenter du blot bestillingen lige når det passer dig. Løsningen er altså særligt bekvem, samt endda ydermere den mest letkøbte leveringsmåde.
4Trustpilot yder rigtig belejlige genveje til at eksaminere ganske mange andre konsumenters kritik og derfor tilrådes det, at du gransker online shoppens kritik forinden du bestiller billige Festool elhøvl online. Facebook fører til tilsvarende ret så gunstige muligheder for at få indtryk af online forhandlerens popularitet.
5Generelt tilråder vi at kigge om netbutikken er støttet af e-mærket, fordi det bør være en sikring om at e-firmaet forstår de danske love, og at e-forhandleren af og til gennemses af jurister som har nøje kendskab til lovgivningen. Før folk bestiller billige Festool elhøvl på en online shop bør man i og for sig gennemlæse e-butikkens handelsvilkår.
6Forinden folk shopper billige Festool elhøvl på en webshop burde de for at være sikker tyde shoppens betingelser, dog er det for det meste ikke super spændende. Ydermere er det at foretrække at kunden er vidende om de mest centrale retningslinjer der er gældende for handlen med billige Festool elhøvl online, som eksempelvis den returrettighed e-forhandleren tilsikrer.
7Fragtperioden er selvfølgelig særligt aktuel såfremt vi har brug for produktet inden for få dage, så med det formål er det fuldkommen relevant at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato på Festool elhøvl. En stor portion online shops garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt.
8Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en orden, som begunstiger os imod snydagtige online webshops. Som et alternativ kunne du benytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil afdrage beløbet over flere uger.
9Indtil flere e-forhandlere sikrer gebyrfri levering på Festool elhøvl, men ofte gælder det kun hvis man køber for en konkret sum. Ellers kunne man snuppe den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket gerne vil være at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop. Den bliver mange gange derudover virkelig uproblematisk. Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at hente pakken selv.