Bygpris.dk

Festool Høvl

Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Læs mere
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Læs mere
AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Læs mere
AEG akku Høvl BHO18BL-0 18V
1.875 kr.
Læs mere
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Læs mere
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Læs mere
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Læs mere
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige Festool høvl fra byggemarked til byggemarked. En del har billige priser, imens nogle giver kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor skal man undersøge virksomhedens betingelser.
For nogle er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring Festool høvl.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du finde et andet.
Nogle byggecentre præsterer et stort udvalg af varer, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover bare Festool høvl.
Ifald du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed ved de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra flere producenter, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af Festool høvl online.
De udbredte byggecentre finder du overalt i landet, og hermed har man chancen for at bestille online og køre varerne selv. Af den grund kan du overveje at spare fragten, og samtidig have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Diverse nicheforhandlere er eksperter i de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får en høj grad af kyndig hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop Festool høvl.
Diverse nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du handler Festool høvl online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
Festool høvl harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Festool høvl jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Festool høvl silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Festool høvl bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Derfor skal du løbende lægge mærke til meldingerne om vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du netop er startet på dit omfattende projekt.
2Man skal under ingen omstændigheder mangle værktøj. Ofte kan det vise sig strategisk at du har værktøjet til disposition forinden du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere disse omkostninger i din økonomi.
3Husk at overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal tilkøbe eksperthjælp til noget af byggeriet. Hvis du vil benytte hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at hente priser fra flere foretagender.
4Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj såsom sko og hjelm der hjælper dig overfor potentielle uheld. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
5I visse tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet influerer positivt på planeten.
6Inden du starter byggeriet må det være ubeskriveligt essentielt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Der præsenterer sig typisk overraskende problematikker når det gælder avancerede opgaver, og ergo kan det vise sig af stor betydning at der afsættes en del tid i agendaen, som gør at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Det er værdifuldt at du har de relevante materialer klar til brug før du igangsætter byggeriet. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig huskeliste indeholdende alt du får brug for, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
9Planlægning er metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du er nødt til at have en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af handlingsplanen.
10Det kan være en god idé at få hjælp til byggearbejdet, især ved omfattende byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig vil det blive mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
11Typisk vil det være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det er forstandigt at gennemgå hver enkelt udgift, og bagefter dokumentere prisen på hver eneste af dem.
12Der ligger en verden af guides og videoer på internettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube er anvendeligt med utrolig meget udbytterig information, særligt ifald du leder på engelsk.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet toprating, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Størstedelen af online outlets frembyder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragttyper til Festool høvl. Et hit er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er jo ret fleksibel, og tit ligeledes den mindst kostelige leveringsversion.

Du bør ydermere overveje at få pakken leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver som oftest en sjat mere pebret, men ydermere særdeles let gængelig med Festool høvl online. Den mest billige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du befinder dig lige ved internet firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på Festool høvl er naturligvis yderst vital ifald vi mangler ordren inden for få dage, så i det øjemed er det skam meningsfuldt at du checker leveringstidspunktet ved Festool høvl. De fleste e-handler – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering på næste hverdag på deres primære varer online, men det er forudsat at bestillingen realiseres forinden et fastslået tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få bestillingen skippet afsted før de logistikansatte tager hjem.

Nogle online selskaber præsterer levering uden gebyr på Festool høvl online, men undertiden er det under betingelse af at der bestilles for en fastsat sum. Ellers skulle man udvælge den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Masser af webbutikker tildeler afhentning hvor du bestiller billig Festool høvl online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder fx afhentning af Festool høvl i disse områder:

Brabrand, Haslev, Kolding, Gentofte, Værløse, Tilst, Tårnby, Fredericia, Holbæk, Jyllinge, Risskov, Hjørring, Aabenraa, Gladsaxe, Skive, Åbyhøj, Greve, Hillerød, Taastrup, Sønderborg, Randers, Charlottenlund, Søborg, Albertslund, Lillerød, Hørsholm, Frederiksberg, Birkerød, Aalborg, Ikast, Varde, Højbjerg, Glostrup, Ishøj, Kokkedal, Frederikshavn, Herlev, Stenløse, Slagelse, Middelfart, Struer, Herning, Nykøbing Falster, Rudersdal, Holstebro, Frederiksværk, Odense, Vordingborg, Hobro, Hedensted, Thisted, Silkeborg, Ringsted, Ballerup, Korsør, Viborg, Vejle, Valby, Grenaa, Hedehusene, Dragør, Nørresundby, Nærum, Ølstykke, Odder, Brøndby, København, Lystrup, Hvidovre, Køge, Rødovre, Vallensbæk, Svendborg, Esbjerg, Nakskov, Virum, Rønne, Roskilde, Aarhus, Nyborg, Skanderborg, Vanløse, Kalundborg, Haderslev, Brønshøj, Næstved, Horsens, Solrød Strand, Farum, Allerød, Lyngby, Brønderslev, Frederikssund, og Helsingør, .

Click-and-collect ift. Festool høvl er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden).

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at internetbrugere som regel leder efter blandt andet Festool høvl online og Festool høvl tilbud. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere lede efter blandt andet billig Festool høvl, køb Festool høvl og Festool høvl priser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Stark.

Den bedste pris på Festool høvl

Det er jo særligt bekvemt for købere at finde frem til tilbud på billige Festool høvl online i blandt diverse internet selskaber, og derved har de fleste online forhandlere ikke kunne slippe for at nedskære prisniveauet på Festool høvl drastisk, og ovenikøbet love gratis levering.

Derfor kan det trods alt blive udbytterigt at se nærmere på indtil flere butikker på nettet efter billige priser på Festool høvl online før du bestiller, så man ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Du skal imidlertid være omhyggelig med, at såfremt en e-butik markedsfører billige Festool høvl online for en udsalgspris der kan virke besynderligt gunstig, så er det mange gange være et karakteristika der viser en bedragerisk shop. Shopping med kort er ikke desto mindre dækket ind under en bestemmelse, som assisterer dig som kunde imod svindlende online virksomheder.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage omkostningerne til Festool høvl over en periode. Det tilbydes typisk i specialiserede netshops, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Når man ser på tallene bliver det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter blandt andet billig Festool høvl og køb Festool høvl. Derudover oplever man som regel online shoppere søge efter bl.a. Festool høvl tilbud, Festool høvl online og Festool høvl priser.

Tjek andre menneskers ratings

Trustpilot tilbyder dig rigtig habile genveje til at udforske en lang række nuværende kunders oplevelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger e-forhandlerens bedømmelser før du bestiller billige Festool høvl online.

Facebook medfører endvidere en række stabile muligheder for at få et kig ind i internet virksomhedens popularitet. Desuden ses nogle online webshops hvor det er muligt at give en kritik af deres køb, som ligeledes kan tages i brug til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige Festool høvl online i en butik kunne man egentlig tage stilling til dens handelsaftale, men det er undertiden ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere om internet selskabet er e-mærket medlem, da det ofte er en angivelse af at netshoppen følger de danske love, og at online forhandleren ofte føres tilsyn med af specialister der mestrer lovgivningen.

Desuden får du genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du oplever dilemmaer med dit køb af Festool høvl. Derudover er det godt at køber er opmærksom på de mest relevante vilkår i forbindelse med købet af Festool høvl online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet forretningen kører med.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens ordremail, så man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af Festool høvl, uagtet om man handler fra Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix eller XL-Byg.

Jette gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Lars gav 4 stjerner

Har handlet der før

Maria Christensen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Niels S gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til internetshopping
1Leveringstidspunktet er jo ret essentiel såfremt vi mangler din ordre om kort tid, så med det formål er det virkelig centralt at du kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt på Festool høvl. En række firmaer på nettet annoncerer billig 1 dags levering på en lang række varenumre, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren lægges tidligere end et besluttet tidspunkt.
2Trustpilot forærer dig helt stabile muligheder for at gøre dig bekendt med en lang række eksisterende kunders observationer og derved stiller vi forslag om, at du udforsker internet shoppens ratings før du bestiller billige Festool høvl online. Facebook bringer dig ydermere fuldkommen anstændige muligheder for at få kendskab til online firmaets kundefokus.
3En lang række online forhandlere udlover efterhånden diverse forskellige billige leveringsmidler til Festool høvl. En der er meget almindelig er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig ret let, og ofte desuden den mest prisbevidste fragtform.
4Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en orden, som passer på køber overfor uoprigtige online shops. Som et alternativ burde du benytte et tilbud som fx ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale pengene senere.
5Inden folk handler billige Festool høvl på en online forretning kan man i og for sig gennemgå deres handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant. Ydermere kan det anbefales at køberen er sat ind i de mest centrale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige Festool høvl online, f.eks. den returret e-firmaet benytter.
6Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er et bevis på at internet shoppen accepterer dansk lovgivning, foruden at forretningen lejlighedsvis overværes af fagmænd som er meget fortrolige reglerne. Forinden folk handler billige Festool høvl på en internet handler kunne de i princippet få overblik over netbutikkens vilkår.
7En række online forretninger sikrer fragt uden beregning på Festool høvl, men ofte påkræves det at du bestiller for et konkret beløb. Derudover burde du snuppe den mest letkøbte fragtform, som typisk vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted. Muligheden viser sig jævnligt ligeledes super fleksibel. Den mest prisbevidste fragtløsning er uden tvivl selv at hente produkterne.
8Det er i dag meget overkommeligt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige Festool høvl i blandt diverse online selskaber, og så frembyder adskillige internet shops portofri levering. Til gengæld kan det alligevel være lønnende at kigge forbi nogle forskellige firmaer på nettet efter rabat og tilbud forud for at du køber, sådan at man er tryg ved at indhente den skarpeste pris.
9Den prisbilligste fragtform vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du har bopæl lige ved webbutikkens adresse. Den leveringsmulighed er ualmindeligt vigtig forudsat vi absolut skal bruge Festool høvl inden for kort tid. Alternativt så garanterer enkelte internet handler gratis fragt, men i reglen er det under betingelse af at du bestiller for en konkret pris.