Bygpris.dk

Fiberdug pristjek

I tabellen herunder har vi listet 16 webshops der sælger fiberdug, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 442 kr., som er hele 92 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 fiberdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til squash til bede til fortelt til sandkasse til grøntsager til overdækning til roer til vinterdækning til granitskærver til kartofler til loft til kål til højbede til fliser til hegn til hæk til ukrudt til køkkenhave til terrasse til planter til faskine til nedsivning til palleramme til terrændæk til dræn til plantekasser til indkørsel til blomster til haven

Varianter: kraftig tyk nedbrydelig grøn organisk fibertex økologisk UV beskyttet kraftig hvid

Størrelser: 3 meter 4 meter 2 meter 5 meter 1 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil spare fragten, så kan du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt i de gængse byggekæder.
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot fiberdug.
For de fleste er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Derfor kan du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring fiberdug.
Der er variationer i prisen på billige fiberdug hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har gode tilbud, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du læse butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og derigennem har man adgang til at købe online og køre varerne på egen hånd. Herigennem kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, og endda have varerne lige nu.
De gængse byggecentre forhandler varer fra mange leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et bredt sortiment af fiberdug online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en billig pris.
Alverdens niche netbutikker har en dybdegående viden om deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig forventes det at du får en høj grad af konstruktiv vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop fiberdug.
Diverse webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du køber fiberdug online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

fiberdug jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

fiberdug harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

fiberdug silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

fiberdug bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til projektet, især i tilfælde af større byggeopgaver. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
2Længe før du indleder arbejdet er det ultra vigtigt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Du bør på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beklædning herunder sko og hjelm der sikrer dig overfor eventuelle uheld. Det er klogt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, specielt hvis du ikke har hjælp fra en professionel.
4Det kan overvejes om projektet kan klares alene, eller du med fordel kan anskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du skal have assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at indhente forslag fra forskellige firmaer.
5I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det får man såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har betydning for klimaet.
6Det er essentielt at have de påkrævede byggematerialer parat før du går i gang med eksekveringen. Du kan udfærdige en overskuelig liste med alt det som er nødvendige, og som det næste eftergå punkterne, hvormed du sikrer dig at der ikke mangler noget.
7Man må aldrig nogensinde undvære grej. Ofte kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet ved hånden når du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden en fordel at tillægge udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
8For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den årsag må du jævnligt undersøge vejrudsigten i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende projekt.
9Der viser sig stort set altid pludselige problematikker i tilfælde med svære opgaver, og følgelig viser det sig værdifuldt at der er afsat god tid i planen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå i mål.
10Der findes vældig mange artikler og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube yder assistance med en masse brugbar oplysning, særligt hvis du leder på engelsk.
11Typisk vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man kan nedskrive online tilbud på hver eneste af dem.
12Forberedelse vil være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du bør liste en struktureret plan, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af planen.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er rigtig flot. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål hvad angår fiberdug

 • Hvordan bruges fiberdug?
 • Hvilken fiberdug skal jeg vælge?
 • Hvordan virker fiberdug?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  En del e-butikker tilbyder i vore dage et stort udvalg af billige leveringstyper til fiberdug. En favorit er lige nu pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når det passer dig. Muligheden er jo ultra hensigtsmæssig, og tit tillige den mest billige løsning til levering.

  Du bør på samme måde forsøge at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Denne er for det meste en sjat mere pebret, men til gengæld særdeles fremkommelig ved køb af fiberdug online. Den mest betalelige mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter pakken, hvilket afhænger af at du opholder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på fiberdug kan være særdeles vigtig såfremt man behøver din ordre straks, og af den grund er det sandelig aktuelt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved fiberdug. Adskillige internet firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre online, men som ikke desto mindre beroer på at ordren gennemføres forinden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen skippet afsted inden lagermedarbejderne drager hjemad.

  Indtil flere internet firmaer yder gratis fragt på fiberdug online, men for det meste gælder det kun hvis der aftages for et konkret beløb. Derudover burde du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

  Størstedelen af byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor man bestiller billig fiberdug online og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene foreslår bl.a. klik-og-hent på fiberdug i følgende byer:

  Lyngby, Vejle, Farum, Kalundborg, Nyborg, Grenaa, Skanderborg, Viborg, Kokkedal, Aalborg, Esbjerg, Frederiksværk, Tårnby, Frederikssund, Nørresundby, Brøndby, Ringsted, Risskov, Frederikshavn, Struer, Greve, Brønshøj, Jyllinge, Vanløse, Lystrup, Køge, Roskilde, Brønderslev, Tilst, Næstved, Lillerød, Højbjerg, Hørsholm, Charlottenlund, København, Birkerød, Korsør, Åbyhøj, Rudersdal, Holstebro, Aabenraa, Værløse, Helsingør, Taastrup, Svendborg, Nakskov, Kolding, Middelfart, Odder, Fredericia, Silkeborg, Hjørring, Sønderborg, Haslev, Frederiksberg, Gladsaxe, Haderslev, Skive, Ishøj, Thisted, Rødovre, Stenløse, Hvidovre, Dragør, Hedensted, Ølstykke, Slagelse, Varde, Glostrup, Herlev, Brabrand, Hillerød, Vallensbæk, Horsens, Ikast, Holbæk, Virum, Vordingborg, Aarhus, Albertslund, Nykøbing Falster, Gentofte, Valby, Randers, Solrød Strand, Allerød, Hedehusene, Herning, Rønne, Nærum, Odense, Ballerup, Hobro, og Søborg, .

  Afhentning for fiberdug er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere som regel søger fx billig fiberdug og køb fiberdug. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge for eksempel fiberdug tilbud, fiberdug priser samt fiberdug online, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

  Tilbud på fiberdug

  Det er i dag meget enkelt for folk at vurdere prisniveauet på billige fiberdug online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og derfor har flere internet firmaer været nødt til at nedbringe prisniveauet på fiberdug kolossalt, og ovenikøbet byde på fragt uden betaling.

  Det kan trods alt være udbytterigt at studere et par webbutikker efter billige priser på fiberdug online før du bestiller, således at man er skråsikker på at opnå den bedste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

  Man skal lige meget hvad ikke glemme, at hvis en e-forretning reklamerer billige fiberdug online for en udsalgspris der kan ses som uforståeligt billig, kan det undertiden være en indikator for en svindel internet shop. Handler med kort er på den anden side dækket ind under en bestemmelse, som skærmer dig som køber overfor fup webshops.

  Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil klare omkostningerne til fiberdug ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk hos niche webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

  Når man kigger i tallene bliver det klart, at internetbrugere jævnligt søger eksempelvis køb fiberdug og fiberdug tilbud. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis fiberdug priser, billig fiberdug og fiberdug online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg fiberdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til faskine til loft til højbede til indkørsel til vinterdækning til fliser til grøntsager til granitskærver til blomster til køkkenhave til sandkasse til overdækning til terrasse til planter til hæk til fortelt til kartofler til haven til palleramme til dræn til nedsivning til hegn til bede til squash til roer til ukrudt til plantekasser til terrændæk til kål

  Varianter: hvid organisk økologisk grøn nedbrydelig kraftig kraftig UV beskyttet tyk fibertex

  Størrelser: 3 meter 1 meter 4 meter 2 meter 5 meter

  Undersøg tidligere brugeres anbefalinger

  Trustpilot tilbyder dig evigt gavnlige muligheder for at analysere en lang række øvrige køberes reflektioner og af den grund er det prisværdigt, at du tager et kig på e-shoppens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige fiberdug online.

  Facebook giver dig tillige ultra gode løsninger til at få et kig ind i online firmaets popularitet. Derudover ser vi nogle internet firmaer hvor kunder kan levere en bedømmelse af deres køb, som tilmed må drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen køber billige fiberdug online på en internet butik behøver de i reglen bese webshoppens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke videre spændende, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  En anden mulighed kunne måske være at bemærke om e-forhandleren er e-mærket medlem, da det almindeligvis er en indikation om at online forhandleren efterlever de danske love, tillige med at internet virksomheden fra tid til anden kigges til af fagfolk som er meget fortrolige de gældende regulativer.

  Dette er en god lejlighed til bistand, ifald du udsættes for besvær med din ordre på fiberdug. For øvrigt tilrådes det at køber er opmærksom på de elementære vilkår der indvirker på bestillingen af fiberdug online, som eksempelvis den byttepolitik e-forretningen benytter.

  Derfor er det virkelig essesentielt, at man når som helst beholder sin kvittering på e-mail, således man senere vil kunne bekræfte bestillingen af fiberdug, hvad end man har handlet hos Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Silvan.

  Charlotte R gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Jesper P gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  Christian T gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Maria H gav 4 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  9 tips til køb på nettet
  1En række internet forhandlere yder levering uden beregning på fiberdug, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der shoppes for en konkret pris. Som alternativ skulle man tage den prisbilligste fragttype, der i de fleste tilfælde er at få leveret dine varer til et afhentningssted. Muligheden bliver gerne ligeledes meget smertefri. Den prisbilligste slags levering er unægtelig at hente produkterne selv.
  2Den mest prisbevidste leveringsudgave er unægtelig at hente ordren selv, som jo kræver at du bor med kort afstand til internet forretningens bopæl. Den fragtform kan være meget central forudsat man har behov for fiberdug lige om lidt. Alternativt så garanterer visse webbutikker levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der bestilles for en bestemt pris.
  3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret så vital i tilfælde af at vi skal bruge dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det forholdsvis passende at du ser nærmere på den anslåede leveringstid ved fiberdug. Størstedelen af forhandlere på nettet frembyder billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer, som imidlertid nødvendiggør at du når at bestille tidligere end et fast tidspunkt.
  4Trustpilot præsterer en del fortræffelige genveje til at betragte en stor portion tidligere kunders tanker og af den grund anbefaler vi, at du analyserer internet forretningens bedømmelser forud for at du shopper billige fiberdug online. Facebook medfører endvidere rigtig ønskværdige genveje til at få et kig ind i internet virksomhedens troværdighed.
  5Forud for at folk bestiller billige fiberdug i en online forretning behøver man for at være på den sikre side tage stilling til netbutikkens regler, det er dog ofte et omfattende arbejde. Yderligere anbefales det at man er vidende om de grundlæggende betingelser der indvirker på købet af billige fiberdug online, fx hvilken ombytningspolitik online firmaet har.
  6Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det typisk er en påvisning af at online butikken efterfølger de officielle danske regler, udover at e-forretningen rutinemæssigt revideres af fagmænd der forstår de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige fiberdug i en e-forhandler behøver de når alt kommer til alt gennemløbe dens handelsbetingelser.
  7Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af et regulativ, hvilket sikrer folk imod uærlige internet butikker. Alternativt burde du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre betalingen over tid.
  8Det er i dag ret så let for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige fiberdug på flere forretninger på nettet, og til gengæld præsterer flertallet af internet foretagender fragt uden betaling. Trods dette kan det immervæk være fordelagtigt at udforske nogle shops på nettet efter tilbud forud for at du bestiller, således at man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.
  9Adskillige forretninger på nettet tilbyder i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtformer til fiberdug. Et hit er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo særligt bekvem, samt i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste leveringsløsning.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk