Bygpris.dk

Fibergips pristjek

I tabellen herunder har vi listet 9 webshops der sælger fibergips, sammen med den pris de tager for 100 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 stk for 6.239 kr., som er hele 47 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 stk fibergips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.239 kr.Køb
7.294 kr.Køb
7.550 kr.Køb
7.595 kr.Køb
8.044 kr.Køb
8.572 kr.Køb
10.692 kr.Køb
10.992 kr.Køb
11.010 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til badeværelse til loft til lydisolering til vådrum til gulv

Varianter: med spartelkant retkantet lydisolerende indendørs farmacell akustisk vandtæt udendørs

Størrelser: 9 mm 15 mm 12 mm 20 mm 10 mm 18 mm 13 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos en netbutik, som giver rådgivning og sparring omkring fibergips.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige fibergips fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste priser, og nogle har faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre sælger et bredt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot fibergips.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse firmaets betingelser.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du vælge et andet.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne selv. Dette er særligt muligt i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, som kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggecentre køber varer fra flere nichebutikker, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af fibergips online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og af den grund har de fleste adgang til at handle online og hente materialerne selv. Hermed har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du køber fibergips online på deres webshop.
En masse specialiserede netbutikker står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
De fleste webshops i små nicher er specialister i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund får du formentlig super begavet service fra ansatte som er specialister i lige præcis fibergips.
Danmarks største byggemarkeder

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

fibergips silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

fibergips bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

fibergips jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

fibergips harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible inden du går til værks med eksekveringen. Du kan lave en enkel note hvorpå der noteres alt det du har brug for, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, så du føler dig overbevist om at du har det hele.
2Der præsenterer sig typisk uventede udfordringer når det kommer til krævende projekter, og altså viser det sig afgørende at der er afsat nok tid i agendaen, med det formål at man er ubekymret om at man får det færdiggjort.
3Det bør overvejes at indhente assistance til dele af projektet, i særdeleshed ved vigtige byggeprojekter. Enkelte byggerier kræver flere personer. Ydermere er det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
4Du bør på ingen måde glemme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som arbejdshjelm som hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke sikrer dig professionel assistance.
5Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på udgifterne. Det vil blive fornuftigt at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man bør søge sig frem til mulige tilbud på dem hver især.
6Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør lave en effektiv agenda, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder planen.
7Du bør tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Ifald du indhenter assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at få priser fra forskellige foretagender.
8Du vil aldrig stå uden det nødvendige grej. Tit vil det være betydningsfuldt at have værktøjet disponibelt når du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at indregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
9Ved projekter udendørs kan vejret få en stor rolle. Således skal du jævnligt kigge på vejrvarslen i perioden for byggeriets start, så du slipper for at det pludselig går i gang med at regne i samme sekund som du er midt i dit komplicerede byggeprojekt.
10Nogle gange kan man hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man hvis ombygningen er klimavenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
11Forud for at du starter byggeprocessen må det være ufatteligt essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
12Der findes mange forskellige vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Særligt YouTube er kilde til en masse nyttig viden, specielt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig flot. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er yderst flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En masse outlets på nettet tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige former for fragt til fibergips. En af de populære er for nærværende afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså vældig uproblematisk, og oftest også den mest betalelige leveringsmetode.

Du kan alternativt påtænke at vælge at få sendt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Denne viser sig til tider en sjat mere bekostelig, men omvendt rigtig fremkommelig med fibergips online. Den mest billige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men dette kræver at du opholder dig i nærheden af e-firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på fibergips er selvfølgelig ultra aktuel ifald man mangler pakken inden for få dage, så derfor er det uden tvivl på sin plads at vi checker den estimerede leveringstid på fibergips. Temmelig mange e-handler – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på flere varer online, som tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres inden et bestemt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varen pakket forinden logistikpersonalet har fyraften.

Enkelte firmaer på nettet lover fragt uden beregning på fibergips online, men i reglen er det forbeholdt når man aftager for et bestemt beløb. Som alternativ skal du overveje den prisbilligste leveringsform, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En lang række kæder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig fibergips online men afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Bygma. De udlover for eksempel klik-og-hent på fibergips i følgende byer:

Vallensbæk, Lillerød, Nykøbing Falster, Valby, Aarhus, Glostrup, Brønderslev, Åbyhøj, Brabrand, Albertslund, Skive, Charlottenlund, Højbjerg, Holbæk, Nyborg, Slagelse, Svendborg, Thisted, Vordingborg, Rønne, Solrød Strand, Helsingør, Brøndby, Herlev, Ølstykke, Dragør, Hvidovre, Søborg, Stenløse, Hedensted, Korsør, Hobro, Odense, Rudersdal, Skanderborg, Vanløse, Aabenraa, Struer, Horsens, København, Grenaa, Nørresundby, Aalborg, Odder, Værløse, Lyngby, Haslev, Risskov, Haderslev, Frederiksværk, Rødovre, Næstved, Roskilde, Varde, Viborg, Kokkedal, Holstebro, Allerød, Herning, Frederiksberg, Nakskov, Ballerup, Gladsaxe, Virum, Tilst, Greve, Brønshøj, Vejle, Sønderborg, Køge, Kalundborg, Frederikssund, Middelfart, Gentofte, Hedehusene, Fredericia, Lystrup, Tårnby, Nærum, Hillerød, Farum, Frederikshavn, Hørsholm, Ringsted, Esbjerg, Kolding, Randers, Birkerød, Taastrup, Hjørring, Ikast, Jyllinge, Ishøj, og Silkeborg, .

Klik-og-hent ift. fibergips er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på data er det klart, at online shoppere ofte søger eksempelvis fibergips tilbud og fibergips online. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge efter for eksempel køb fibergips, fibergips priser samt billig fibergips, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

Find den bedste pris på fibergips

Det har vist sig at være vældig ligetil for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige fibergips online på diverse internet forretninger, og så har flertallet af online outlets været presset til at at trykke priserne på fibergips helt i bund, og ydermere garantere fragtfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive lukrativt at analysere et par forretninger på nettet efter billige priser på fibergips online inden du handler, sådan at man er sikret at indhente den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør imidlertid ikke overse, at ifald en internet handler udbyder billige fibergips online til salg for en salgspris som kan ses som ekstraordinært tiltalende, burde det mange gange være et karakteristika der viser en fup internet butik. Køb med kort er imidlertid indbefattet af en vedtægt, hvilket assisterer folk overfor falske e-butikker.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at afdrage regningen på fibergips senere. Dette fås normalt i specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Når man kigger i data bliver det markant, at internetbrugere ofte kigger efter eksempelvis fibergips priser og køb fibergips. Foruden dette oplever vi jævnligt folk lede efter eksempelvis fibergips tilbud, billig fibergips og fibergips online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg fibergips er 5867 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til badeværelse til vådrum til gulv til loft til lydisolering

Varianter: retkantet farmacell indendørs vandtæt lydisolerende med spartelkant udendørs akustisk

Størrelser: 15 mm 18 mm 20 mm 12 mm 9 mm 13 mm 10 mm

Kig på tidligere brugeres ratings

Trustpilot indebærer nogle passelige chancer for at gennemrode en hel del øvrige konsumenters synspunkter og af den grund er det prisværdigt, at du sonderer online shoppens bedømmelser inden du køber billige fibergips online.

Facebook indebærer også super solide chancer for at få et kig ind i netshoppens kundefokus. Herinde er der mange e-butikker som tilbyder kunderne at udfærdige en kritik af virksomhedens service, hvilket også bør bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige fibergips online på en netbutik burde man sådan set skimme e-shoppens forretningsvilkår, det er dog undertiden en tidskrævende opgave, særligt ved de kendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Et alternativ er at tjekke om online virksomheden er støttet af e-mærket, da det generelt er en garanti for at online forhandleren følger de opstillede regler, udover at webbutikken regelmæssigt revideres af fagfolk der er indført i reglerne på området.

Det giver dig anledning til at få hjælp, hvis du får besvær med din bestilling af fibergips. Desuden anbefales det at du er oppe på mærkerne omkring de primære vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af fibergips online, fx hvilken returrettighed e-forretningen lover.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk gemmer sin e-mail kvittering, så man senere kan bekræfte sin bestilling af fibergips, hvad end man køber hos Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4 eller Silvan.

Søren gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Peter T gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Camilla Jørgensen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Anders L gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online shopping
1Den billigste leveringsversion vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du opholder dig med kort afstand til e-shoppens lager. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være virkelig central om man behøver fibergips inden for kort tid. Alternativt så frembyder en række e-handler i Danmark billig fragt, men undertiden kræver det at man aftager for en bestemt pris.
2Før nogen køber billige fibergips hos en internet webshop kan de uden tvivl gennemse forhandlerens forretningsvilkår, det er dog oftest et omfattende projekt. Herudover kan det være til hjælp at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende vedtægter der spiller ind i forbindelse med handlen med billige fibergips online, for eksempel den returret internet firmaet garanterer.
3Indtil flere online forhandlere byder på levering uden omkostninger på fibergips, men typisk under forudsætning af at der erhverves for en fastsat sum. I øvrigt bør man gribe den mindst kostelige leveringstype, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Metoden er mange gange desuden ultra smertefri. Den mindst kostelige leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente ordren.
4Det er i dag vældig problemfrit for købere at finde de bedste priser online på billige fibergips fra diverse internet outlets, og derfor garanterer masser af e-forretninger fragtfri levering. Det kan dog ikke desto mindre vise sig smart at sammenligne nogle få shops på nettet efter billige priser inden du gennemfører din handel, således at du er sikret at modtage den bedste pris.
5Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af en lov, som redder køber overfor fup internet outlets. Som et alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, forudsat du agter at godtgøre beløbet over et længere tidsrum.
6Trustpilot medfører en række ærlige genveje til at gennemrode forskellige nuværende kunders ratings og af den grund tilråder vi, at du verificerer online virksomhedens kritik inden du handler billige fibergips online. Facebook tilbyder dig derudover faktisk sikre chancer for at få kendskab til internet butikkens kundetilfredshed.
7Leveringstiden kan vise sig at være vældig central om du står og skal bruge din ordre straks, og af den grund er det tydeligvis essentielt at man tjekker den estimerede leveringstid på fibergips. Adskillige internet selskaber giver billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, men vær opmærksom på at det kræver at du bestiller før et fastslået klokkeslæt.
8Størstedelen af netshops tildeler i øjeblikket mange forskellige billige løsninger til levering til fibergips. Førstevalget hos mange er i vore dage pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken når du har mulighed for det. Fragttypen er jo ualmindeligt problemfri, samt ofte ligeledes den billigste leveringsmetode.
9Vi tilråder at se nærmere på om internet forretningen er e-mærket, da det længe har været et billede på at internet selskabet understøtter dansk lovgivning, tillige med at virksomheden jævnligt efterses af jurister der er meget fortrolige reglementet på området. Forinden nogen shopper billige fibergips på en online virksomhed kunne de reelt gennemse shoppens forretningsbetingelser.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk