Bygpris.dk

Fiskars Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse netbutikkens regler.
Du vil finde forskelle i priserne på billige Fiskars jordbor fra webshop til webshop. Nogle giver lave priser, hvorimod andre tilbyder kompetent rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring Fiskars jordbor.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot Fiskars jordbor.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre varerne selv. Dette er først og fremmest et alternativ i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af Fiskars jordbor online.
De velkendte byggekæder finder du overalt i landet, og pga. det har flertallet adgang til at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Af den grund har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, og tilmed få varerne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet er eksperter i deres online produktkategori, da de ikke sælger andre varer. Følgelig er det forventeligt at du får ekstremt begavet hjælp fra folk der er specialister i netop Fiskars jordbor.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online får du en billig pris.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som tit er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller Fiskars jordbor online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
Fiskars jordbor bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Fiskars jordbor harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Fiskars jordbor jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Fiskars jordbor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til arbejdet, specielt ved vigtige ombygninger. Flere ombygninger stiller krav om flere personer. Endvidere må det være bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
2Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med omfangsrige opgaver, og pga. dette viser det sig betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
3Der er utrolig mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er formidler af betydelige mængder brugbar viden, særligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
4Husk at reflektere over om projektet er et du kan klare selv, eller du bør købe eksperthjælp til noget af byggeprocessen. Ifald du køber hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at lede efter forslag fra diverse virksomheder.
5I nogle tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives såfremt byggeriet er CO2-besparende. Det kræver dermed at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
6For udendørs projekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du løbende se vejrmeldingerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ud af det blå begynder at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
7Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive en god idé at nedfærdige samtlige poster, og efterfølgende dokumentere online tilbud på dem én efter én.
8Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko som sikrer dig imod hændelige risici. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeriet, navnlig hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
9Forberedelse bliver metoden til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet agenda, der dikterer hvilke gøremål der løses på hvilken dag, som også inkluderer en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du laver din handlingsplan.
10Du vil aldrig stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det vise sig fornuftigt at have det ved hånden forinden du igangsætter byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
11Måske kan det blive vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du starter din byggeproces. Du kan med fordel udfærdige en enkel liste som indeholder alt hvad der bliver brug for, og så gennemgå punkterne, hvormed du er overbevist om at du har det hele.
12Forinden du opstarter arbejdet må det være aldeles værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket altså er yderst godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken slags levering er smartest?

De fleste internet varehuse giver nu om stunder diverse billige leveringstyper til Fiskars jordbor. En favorit iblandt mange er efterhånden udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså ekstremt gnidningsløs, og typisk også den prisbilligste mulighed for levering.

Du bør lige så vel forsøge at vælge at få leveret til hvor du bor eller til når du er på job. Denne viser sig oftest en tand mindre billig, men på den anden side ret hensigtsmæssig ved køb af Fiskars jordbor online. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du bor i nærheden af online firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på Fiskars jordbor er naturligvis super afgørende såfremt man har brug for varerne lige om lidt, så med det formål er det sandelig relevant at vi ser den estimerede leveringstid for Fiskars jordbor. Masser af internet forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på mange produkter online, men vær opmærksom på at det antager at ordren laves før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produktet hen til fragtfirmaet inden medarbejderne holder fyraften.

En hel del butikker på nettet lover levering uden beregning på Fiskars jordbor online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du køber for en konkret sum. Ellers kunne du vælge den billigste leveringsmanér, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

De store webshops tildeler click-and-collect hvor du handler billig Fiskars jordbor på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bygma. De giver bl.a. klik-og-hent på Fiskars jordbor i følgende områder:

Odder, Brabrand, Nærum, Hedehusene, Brøndby, Dragør, Aarhus, Frederikshavn, Ringsted, Hørsholm, Hedensted, Højbjerg, Birkerød, Esbjerg, Frederikssund, Greve, Odense, Svendborg, Grenaa, Skanderborg, Hobro, Viborg, Ishøj, Kolding, Hillerød, Thisted, Rudersdal, Ikast, Farum, Værløse, Nyborg, Haslev, Ølstykke, Gladsaxe, Nykøbing Falster, København, Hjørring, Middelfart, Kokkedal, Herlev, Varde, Fredericia, Silkeborg, Vanløse, Frederiksværk, Randers, Herning, Ballerup, Charlottenlund, Valby, Roskilde, Søborg, Sønderborg, Tilst, Jyllinge, Skive, Albertslund, Lystrup, Solrød Strand, Virum, Gentofte, Aabenraa, Nørresundby, Kalundborg, Lillerød, Stenløse, Køge, Holbæk, Holstebro, Frederiksberg, Hvidovre, Åbyhøj, Risskov, Aalborg, Vallensbæk, Nakskov, Rødovre, Brønshøj, Tårnby, Struer, Korsør, Helsingør, Allerød, Haderslev, Rønne, Lyngby, Brønderslev, Horsens, Glostrup, Taastrup, Vejle, Vordingborg, Slagelse, og Næstved, .

Click-and-collect ift. Fiskars jordbor er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at mennesker tit kigger efter bl.a. Fiskars jordbor priser og køb Fiskars jordbor. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge efter bl.a. Fiskars jordbor online, Fiskars jordbor tilbud samt billig Fiskars jordbor, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Tilbud på Fiskars jordbor

Det er rigtig fleksibelt for alle at søge sig frem til priser på billige Fiskars jordbor online i blandt forskellige shops på nettet, og ergo har en lang række firmaer på nettet ikke kunne lade være med at presse salgspriserne på Fiskars jordbor betragteligt, og endda garantere portofri levering.

Men det kan ikke desto mindre være lukrativt at efterse forskellige internet shops i Danmark efter billige priser på Fiskars jordbor online forud for at du shopper, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark og Bygma.

Man skal imidlertid huske på, at ifald en shop på nettet reklamerer billige Fiskars jordbor online for en pris der virker uforståeligt beskeden, kan det undertiden være et karakteristika der viser en uærlig internet virksomhed. Køb med kort er heldigvis indbefattet af en anordning, som sikrer køberen overfor uærlige e-firmaer.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil dække regningen på Fiskars jordbor over en længere periode. Det foreslåes som regel hos nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at internetbrugere ofte leder efter blandt andet Fiskars jordbor priser og Fiskars jordbor online. Foruden dette ser vi som regel mennesker efterspørge for eksempel Fiskars jordbor tilbud, køb Fiskars jordbor og billig Fiskars jordbor.

Læs tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot giver dig regulære uafhængige chancer for at betragte en længere række aktuelle køberes evalueringer og af den grund tilråder vi, at du eftersøger e-forretningens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige Fiskars jordbor online.

Facebook resulterer i derudover nogenlunde ønskværdige genveje til at få indsigt i internet selskabets popularitet. Herinde ses mange internet handler hvor man kan give en kritik af virksomhedens service, som tillige burde benyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige Fiskars jordbor online på en butik bør man utvivlsomt kigge på e-butikkens vilkår, men det er normalt et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En nem løsning kunne være at undersøge om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er en tryghed om at online forretningen opfylder de gældende danske regler, og at online virksomheden lejlighedsvis ses til af fagmænd som behersker vilkårene.

Dette er en god chance for opbakning, når du forvoldes besvær i processen med din ordre på Fiskars jordbor. Ligeså tilråder vi at du er omhyggelig omkring de elementære regler der kan influere på købet af Fiskars jordbor online, som fx den returret internet webshoppen tilsikrer.

Her er det ydermere afgørende, at man altid opbevarer sin købsbekræftelse, så man senere vil kunne vidne om sin bestilling af Fiskars jordbor, uanset om man handler hos XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

Jørgen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Maria S gav 4 stjerner

Helt i orden.

Jørgen N gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Ole V gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til når du køber online
1Det har vist sig at være ekstremt ligetil for os alle at søge information om priser online på billige Fiskars jordbor i blandt flere outlets på nettet, og derfor frembyder en lang række forretninger på nettet fri fragt. Til gengæld kan det stadigvæk blive lukrativt at inspicere nogle internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat forinden du køber, således at man er velinformeret til at indhente den skarpeste pris.
2Enkelte online outlets lover billig fragt på Fiskars jordbor, men tit gælder det kun hvis der indkøbes for en præcis sum. Ellers bør man snuppe den mindst kostelige leveringsform, der typisk er at få kørt din ordre til en pakkeshop. Denne er i mange tilfælde desuden rigtig praktisk. Den mindst kostelige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
3Fragttiden kan være temmelig aktuel i tilfælde af at man står og skal bruge din pakke lige om lidt, og med det formål er det bestemt væsentligt at vi tjekker den forventede leveringsdato på Fiskars jordbor. En række forhandlere på nettet frembyder billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter, men glem ikke at det er påkrævet at ordren lægges tidligere end et givent klokkeslæt.
4Trustpilot genererer immervæk strålende løsninger til at eftersøge adskillige aktuelle forbrugeres vurderinger og af den grund stiller vi forslag om, at du beser internet selskabets bedømmelser forud for at du køber billige Fiskars jordbor online. Facebook leverer lige så vel fuldstændig pæne genveje til at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
5Forinden folk handler billige Fiskars jordbor hos en webbutik kan man reelt gennemgå webshoppens betingelser, dog er det gerne et omfattende arbejde. Tilsvarende foreslår vi at kunden er hensynstagende til de vigtigste forhold der har betydning for bestillingen af billige Fiskars jordbor online, for eksempel den byttepolitik forretningen lover.
6Den mest prisbevidste leveringsform er unægtelig selv at hente produkterne, men den løsning forudsætter at du bor lige ved internet webshoppens lager. Den type af levering kan vise sig at være ultra essentiel forudsat vi har brug for Fiskars jordbor lige om lidt. Alternativt så yder visse online shops fragt uden omkostninger, men undertiden gælder det kun hvis man shopper for en bestemt pris.
7Størstedelen af online forretninger yder efterhånden en hel del forskellige billige muligheder for fragt til Fiskars jordbor. Den mest anvendte er lige nu udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig virkelig let gængelig, og tit tilmed den mindst kostelige fragtmetode.
8Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en orden, der redder os overfor uægte outlets på nettet. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at klare regningen senere.
9Vi anbefaler generelt at tjekke om webshoppen er e-mærke godkendt, som generelt er en indikator for at e-firmaet forsvarer de officielle danske regler, udover at internet webshoppen af og til undersøges af jurister som er meget fortrolige lovgivningen. Forinden folk handler billige Fiskars jordbor på en forretning på nettet kunne de i reglen løbe igennem webbutikkens forretningsvilkår.