Bygpris.dk

Fladfilter

Festool fladfilter HF-CT MINI/MIDI-2
165 kr.
Læs mere
Festool fladfilter HF-CT SYS 500558
160 kr.
Læs mere
Festool Fladfilter NANO HF-SRM 45-LHS 225
495 kr.
Læs mere
Festool Fladfilter HF-CT 26/36/48 HP
465 kr.
Læs mere
Festool fladfilter HF-CT-MINI/MIDI 456790
180 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige fladfilter hos de forskellige online byggecentre. Nogle har gode tilbud, imens øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er navnligt muligt ved de store byggemarkeder.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man læse webshoppens betingelser.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at bestille ved et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af fladfilter.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varetype. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare fladfilter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af fladfilter online.
De store byggekæder er udbredte og kendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og på grund af det har folk valget om at bestille online og fragte materialerne personligt. Dermed er det muligt at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der oftest er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du bestiller fladfilter online på deres webshop.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få billigere priser.
Forskellige små butikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Ergo bør du forvente super nyttig rådgivning fra nogle der er specialister i netop fladfilter.
De største byggecentre i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

fladfilter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

fladfilter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fladfilter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

fladfilter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige udfordringer i forbindelse med større opgaver, og derfor vurderes det essentielt at man har afsat betragtelig tid i agendaen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
2Glem ikke at du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at byggeriet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
3Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som fod- og hovedbeklædning som hjælp mod potentielle risici. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
4Det kan vurderes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør købe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du får hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
5Du bør ikke stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret disponibelt idet du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at indkalkulere de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
6Forud for at du optager arbejdet må det være ubeskriveligt betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
7Muligvis kan det blive af stor betydning at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug inden du går til værks med projektet. Du får god gavn af at forfatte en simpel oversigt hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og som det næste efterse hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
8Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et budget for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være behjælpeligt at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til den billigste pris på hver enkelt.
9For udendørs opgaver kan vejret få en essentiel rolle. Derfor skal du ofte holde øje med vejrprognosen i forbindelse med arbejdets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned når du lige er startet på det komplicerede byggeprojekt.
10Godt forarbejde viser sig som metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din arbejdsplan.
11Det er oplagt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, specielt når det kommer til omfangsrige projekter. Krævende byggerier kræver flere mennesker. Dertil må det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
12Du finder mange forskellige artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube supporterer dig med overvældende meget gavnlig oplysning, ikke mindst når du leder på engelsk.
De mest folkekære byggeshops
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Mange e-forhandlere tilbyder heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmåder til fladfilter. En af de mest moderne er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig virkelig enkel, samt desuden endvidere den mest billige leveringsform.

Du bør derudover prøve at få leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Den er af og til en tak dyrere, men derudover vældig enkel ift. fladfilter online. Den mest betalelige fragtløsning er unægtelig selv at hente pakken, men dette beroer på at du bor nær online shoppens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på fladfilter kan vise sig at være ret så relevant hvis man står og skal bruge din pakke lige om lidt, så i det øjemed er det komplet fornuftigt at du efterser den estimerede leveringstid på fladfilter. Temmelig mange online butikker – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig dag-til-dag fragt på en række varer online, men vær opmærksom på at det afhænger af at du bestiller tidligere end et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen pakket forud for at de lageransatte får fri.

En række internet butikker tilbyder levering uden beregning på fladfilter online, men tit stiller det krav om at der erhverves for et fastsat beløb. Desuden må du tage den prisbilligste type af levering, som oftest er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Masser af webshops tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig fladfilter derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne udlover bl.a. afhentning af fladfilter i disse byer:

Herning, Greve, Slagelse, Lystrup, Thisted, Esbjerg, Brønshøj, Rødovre, Odense, Kalundborg, Frederiksberg, Risskov, Haslev, Viborg, Vallensbæk, Horsens, Valby, Frederiksværk, Ringsted, Skanderborg, Varde, Ølstykke, Allerød, Brøndby, Søborg, Fredericia, Hedehusene, Vanløse, Dragør, Middelfart, Aalborg, Silkeborg, Vordingborg, Kolding, Glostrup, Jyllinge, Holbæk, Svendborg, Værløse, Struer, Rudersdal, Haderslev, Sønderborg, Nærum, Hillerød, Nakskov, Tilst, Herlev, Lyngby, Nyborg, Albertslund, Lillerød, Hjørring, Tårnby, Ishøj, Randers, Kokkedal, Frederikshavn, Vejle, Solrød Strand, Åbyhøj, Stenløse, Højbjerg, Ballerup, Brønderslev, Helsingør, Rønne, Aarhus, Ikast, Køge, Odder, Holstebro, Birkerød, Farum, Aabenraa, Hørsholm, Grenaa, Frederikssund, Brabrand, Virum, København, Skive, Nykøbing Falster, Hvidovre, Hobro, Gladsaxe, Korsør, Hedensted, Roskilde, Taastrup, Nørresundby, Charlottenlund, Næstved, og Gentofte, .

Afhentning ift. fladfilter er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland).

Når man ser på tendenserne er det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter eksempelvis fladfilter priser og fladfilter online. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel billig fladfilter, fladfilter tilbud samt køb fladfilter, foruden de gængse byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Gode tilbud på fladfilter

Det er temmelig gnidningsløst for folk at sammenligne tilbud på billige fladfilter online på forskellige internet outlets, og til gengæld har mange e-shops set sig nødsaget til at reducere udsalgspriserne på fladfilter helt i bund, og ovenikøbet frembyde fragt uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre være tiden værd at studere nogle enkelte webbutikker efter tilbud og rabatter på fladfilter online forinden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Du skal bare være obs på, at når en butik afsætter billige fladfilter online for en udsalgspris som er mystisk billig, bør det undertiden være et faresignal om en uoprigtig online webshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald en del af en anordning, hvilket redder os overfor uærlige online shops.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere beløbet til fladfilter i flere bidder. Det foreslåes som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker ofte leder efter fx fladfilter priser og fladfilter online. Man ser desuden tit netshoppere efterspørge eksempelvis fladfilter tilbud, billig fladfilter og køb fladfilter.

Kig på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot frembyder nogle ærlige chancer for at eksaminere en hel del eksisterende brugeres ratings og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du gennemsøger internet forhandlerens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige fladfilter online.

Facebook resulterer i også nogle gode muligheder for at få indblik i webshoppens pålidelighed. Foruden det er der en række e-butikker hvor kunder kan udforme en anmeldelse af købsoplevelsen, som desuden kan anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige fladfilter online i en shop burde man i og for sig tyde netshoppens betingelser, men det er bare et omfattende arbejde, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Et andet forslag kan derfor være at finde ud af om e-shoppen er e-mærket, eftersom det længe har været en tilkendegivelse af at e-handlen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, udover at netshoppen jævnligt revideres af specialister der har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer ved din bestilling af fladfilter. Dertil er det klogt at kunden er hensynstagende til de mest relevante vedtægter der er gældende for købet af fladfilter online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet virksomheden tilbyder.

Her er det også essesentielt, at man når som helst opbevarer sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan bevise bestillingen af fladfilter, ligegyldig om man har handlet ved 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma eller Silvan.

Helle gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Helle Mortensen gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Erik gav 5 stjerner

god service

Christian gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt tilråder vi at bemærke om online firmaet er e-mærket medlem, hvilket generelt er et tegn på at e-forretningen understøtter de officielle regler, udover at netshoppen af og til kigges til af fagmænd som har nøje kendskab til reglerne på området. Før nogen bestiller billige fladfilter hos en e-handler kan de i virkeligheden løbe igennem shoppens forretningsbetingelser.
2Det er efterhånden vældig problemfrit for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige fladfilter på flere netshops, og med det motiv garanterer massevis af internet varehuse fragt uden beregning. Derfor kan det til hver en tid være fordelagtigt at efterse nogle forskellige online butikker efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
3Den mest prisbevidste fragtform vil altid være at hente pakken selv, som dog kræver at du er tæt på e-handlens hjemsted. Den slags levering kan vise sig at være ualmindeligt betydningsfuld hvis vi behøver fladfilter om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle få online butikker portofri fragt, men ofte kun når der indkøbes for en konkret sum.
4Leveringstiden er jo særdeles aktuel i tilfælde af at man absolut skal bruge produktet om et øjeblik, og af den grund er det faktisk afgørende at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved fladfilter. Størstedelen af internet webshops giver billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen laves forud for et angivent tidspunkt.
5Temmelig mange forretninger på nettet tildeler til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmåder til fladfilter. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne når du har lyst. Fragttypen er jo ekstremt hensigtsmæssig, samt mange gange tillige den prisbilligste leveringsmanér.
6Trustpilot forærer dig sådan set anstændige genveje til at kortlægge en række øvrige kunders synspunkter og derfor kan det være til hjælp, at du analyserer online forhandlerens omtaler før du shopper billige fladfilter online. Facebook fører til ydermere en lang række fordelagtige muligheder for at få et kig ind i webshoppens kundefokus.
7En hel del outlets på nettet lover portofri fragt på fladfilter, men undertiden kræver det at man aftager for en præcis sum. Alternativt kunne man gribe den mest letkøbte leveringsform, som typisk vil være at få kørt dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen er for det meste samtidig i høj grad praktisk. Den mest prisbevidste leveringsform er uden tvivl at du selv henter produkterne.
8Forinden nogen køber billige fladfilter hos en online virksomhed bør de uden tvivl få overblik over dens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke særlig spændende. Endvidere er det godt at du er vidende om de grundlæggende betingelser der kan have indvirkning på købet af billige fladfilter online, eksempelvis den ombytningspolitik online forretningen bruger.
9Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af en retningslinje, der dækker køber overfor uoprigtige online forhandlere. Som en anden løsning kunne du vælge et tilbud fra fx ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere omkostningerne senere.